jocuri cu bani
Blog  /   iulie 14, 2017   /   Cristian

Formarea unei strategii la jocuri cu bani

Odată cu creșterea popularității cazinourilor online, a crescut și numărul de jocuri cu bani disponibile. Astfel, zilnic apar noi posibilități de alegere între jocuri care mai de care mai diversificate și mai atractive. Când ai atâtea variante la dispoziție, cum alegi cel mai bun joc pentru tine?

Ți-am pregătit acest articol pentru a te ajuta să înțelegi cum faci alegerea corectă în materie de jocuri cu bani și cum îți poți forma o strategie astfel încât să îți mărești șansele de câștig.

Citește și înțelege regulile oricăror jocuri cu bani

Orice profesionist îți va spune că, înainte de toate, trebuie să înțelegi regulile jocului. Indiferent de jocul pe care îl alegi sau oricât de familiar ți-ar părea, înainte să încerci jocuri cu bani, citește cu atenție regulile până când ești sigur că le-ai înțeles. Ba mai mult de atât, dacă ai destul timp la dispoziție, o metodă excelentă pentru a exersa, pentru a înțelege regulile și pentru a îți forma o strategie este să joci o vreme variantele demonstrative ale jocurilor. Abia apoi, după ce te-ai familiarizat cu jocul și te simți stăpân pe tine, treci la pasul următor: jocuri cu bani.

Strategii potrivite pentru jocurile de masă

Când spunem jocuri de masă, primele cuvinte care ne vin în minte sunt „disciplină”, „răbdare” și „bun simț”. Pe acestea ar trebui să se bazeze și strategia ta.

Desigur că este foarte important să te informezi din timp privitor la regulile la jocuri cu bani de masă și la eventuale strategii, însă cel mai bine vei învăța jucând. Deși regulile dealer-ului nu vor fi neapărat mereu cele mai bune, dacă ești pentru prima dată pus în situația de a juca jocuri de masă, un lucru pe care îl poți face este să îi urmărești cu atenție mișcările și să încerci să îl imiți.

În mod similar, poți urmări de pe margine modul de joc al unui jucător profesionist la jocuri cu bani și îi poți învăța strategia.

Există strategii la jocuri ca la aparate?

Jocurile cu păcănele, fiind unele dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume, sunt jocuri care se bazează în mare parte pe noroc. Acest fapt se datorează faptului că mașinile generează numere la întâmplare și nu putem fii siguri din timp de simbolurile ce vor apărea pe ecran, așa că ar fi destul de greu să realizăm o strategie pentru jocurile ca la aparate.

Cu toate acestea, există un truc care îți va crește șansele de reușită. Joacă pe liniile de plată care oferă cele mai mari combinații câștigătoare. Pe lângă asta, pentru început pariază o sumă mică de bani, în funcție de miza minimă, iar pe parcurs poți crește suma de bani pe care o joci.

Acestea fiind spuse, concluzia este că nu trebuie să fii expert, ci trebuie să urmezi niște reguli de bază. Joacă responsabil, în limita bugetului disponibil, citește mereu regulile înainte de a juca, familiarizează-te cu jocurile și efectuează pariuri mici pentru început. Și nu în ultimul rând, joacă-te pentru a te distra!

Alte Articole

campionatul mondial de snooker 2020

Campionatul mondial de snooker 2020 –

Deținătorul en-titre al trofeului este britanicul Judd Trump, care l-a învins în finala din 2019 pe scoțianul John Higgins cu un categoric 18-9 la frame-uri. 2020 world snooker championship se desfășoară anual, din 1927 încoace, având totuși două momente de pauză (1941-1945, perioada celui de-Al Doilea Război Mondial și 1958-1963). Cele mai multe trofee îi […]

Citeste mai mult

De ce iubim reclamele Vlad Cazino

Ne plac reclamele care ne fac să râdem sau ne trezesc curiozitatea, mai ales dacă personajul principal este ușor de îndrăgit. De aceea, oricât ne-am fi împotrivit, reclama Vlad Cazino ne-a cucerit încă de la început. Îți povestim în continuare de ce și te lăsăm să te convingi urmărind cele mai populare spoturi cu Vlad […]

Citeste mai mult
Istoria jocurilor de noroc

Istoria jocurilor de noroc

Primele jocuri de noroc Bazându-ne pe dovezile oamenilor de știință, putem afirma că primele dovezi concrete care atestă începutul jocurilor de noroc au fost găsite în Mesopotamia, în jurul anului 3000 î. e. n. Astfel, istoria jocurilor de noroc începe cu descoperirea zarului, despre care se crede că a fost folosit pentru pariuri și pentru […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă