sloturi unibet logo Blog   /   19 martie 2021   /   Paul Anghelescu

Sloturi Unibet 2023 – Ce Jocuri Găsești Online?

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 4 ianuarie 2023

5/5 - (1 vote)

Dacă trăiai cu impresia că în cazinourile online oferta de jocuri este limitată, te vei bucura să afli că secțiunea de sloturi Unibet conține jocurile de la sălile de cartier și, de cele mai multe ori, și alte variante, pe care încă nu le-ai încercat. Dacă la o sală fizică te gândești să nu blochezi aparatele prea mult timp, pe internet totul este mai simplu: poți sta oricât vrei să navighezi printre jocuri și să ți le selectezi pe cele preferate.

Descoperă în continuare tot ce ar trebui să știi despre gama de sloturi Unibet: jocuri disponibile, bonusuri, ghidul de joc.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Până la 1000 RON la prima depunere – ex. depui 50 RON și joci de 100
  • 200 rotiri gratuite CASH primite progresiv
  • Depunerea minimă este de 25 RON

Sloturi Unibet EGT

În oferta de jocuri Unibet ai la dispoziție un portofoliu variat de jocuri – peste 500 – create de producători de top, precum Novomatic, EGT, NetEnt, Pragmatic, iSoftBet sau Play’n GO. În funcție de preferințe, ai posibilitatea de a alege între sloturi clasice sau variante bazate pe filme, povești, istorie și mitologie. De asemenea, e bine să știi că dacă îți înregistrezi un cont la Unibet, vei putea beneficia în mod constant de oferte tentante, dedicate fiecărui producător de jocuri.

Având în vedere faptul că oferta de sloturi Unibet este foarte variată, e imposibil să nu găsești un număr mare de jocuri pe placul tău. Totuși, dacă îți dorești câteva recomandări cu care să începi, iată câteva Unibet slots EGT  care ne-au atras atenția:

Burning Hot

sloturi unibet burning hot online

Cele mai multe Unibet slots de la EGT pot fi găsite și jucate online doar pe mobil, nu și pe desktop, iar Burning Hot este cel mai cunoscut dintre ele.

Util de știut este faptul că în cadrul acestui joc îți poți folosi bonusul de 800 de rotiri gratuite, acordat la înregistrarea contului.

Burning Hot este un slot clasic, cu fructe, foarte simplu de jucat. Are 5 role și 5 linii fixe de plată, iar printre cele 11 cărți găsești simbolurile Wild și Scatter, ce pot înlocui alte simboluri, pentru a-ți oferi premii suplimentare și rotiri.

Jocul oferă și funcția Gamble, care îți poate dubla câștigurile. Rata de plată a jocului este de 96.45%, deci ai șanse mari să obții câștiguri atractive.

Shining Crown

jocuri unibet shinging slot

Unul dintre cele mai iubite sloturi Unibet, acest joc are un aer clasic, dar plin de strălucire.

Printre simbolurile sub formă de fructe se ascunde și valoroasa coroană regală care dă titlul slotului.

Shining Crown păstrează structura caracteristică multor jocuri EGT – 5 role și 10 linii fixe de plată, 11 cărți, printre care Expanding Wild și Scatter.

Deși nu dispune de bonusuri, slotul are funcția de gamble, pe care o poți accesa după fiecare câștig, pentru a obține dublarea sa.

Rata de plată a Shining Crown, adică posibilitatea de câștig în fața casei, este de 96.37%.

[gamesmultiple game_title_1=”Fruit Shop” game_title_2=”Burning Hot” game_title_3=”Spinata Grande” game_title_4=”Dracula”]

Jocuri Unibet NetEnt și de la alți furnizori celebri

jocuri unibet furnizorii

Fruit Shop

Este un slot foarte vesel din punct de vedere al graficii și muzicii, așa că te va duce instantaneu cu gândul la vacanță, chiar dacă nu se anunță încă un concediu la orizont.

Jocul are 5 role, 3 rânduri și 15 linii fixe de plată. Poți paria la nivelul dorit – între 1 și 10 – și poți alege valoarea fisei. Îți recomandăm să crești nivelul pe măsură ce capeți experiență.

Simbolul Wild înlocuiește celelalte cărți din joc, iar liniile câștigătoare ce conțin Wild sunt plătite dublu. Fruit Shop are o rată de plată foarte bună: 96.7%.

Twin Spin

La fel ca Fruit Shop, și acesta este un slot cu 5 role, 3 rânduri și posibilitatea de a-ți alege nivelul de joc și valoarea fisei de pariere.

Slotul are nici mai mult, nici mai puțin de 243 de combinații, deci multe șanse de a câștiga. Din punct de vedere al aspectului, așteaptă-te la un slot clasic și elegant, care îți va aminti de lumea cazinourilor exclusiviste.

Simbolurile Wild, care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5, are funcția de înlocuire a celorlalte simboluri. Din punct de vedere al ratei de plată, Twin Spin are un RTP de 96.6%

Spinata Grande

Visezi la o fiesta mexicană, plină de viață și de muzică? Spinata Grande îți transformă visul în realitate, fiind unul dintre cele mai vesele jocuri Unibet.

Grafica și elementele audio te vor transporta în lumea unei mici așezări din Mexic – vei fi uimit de cât de bine este redată atmosfera. Tot slotul este conceput ca un joc de pinata, unde simbolurile colorate îți pot aduce premii tentante – fii pe fază și uită-te după simbolurile Colossal Bonus și Colossal Wild.

Primul îți poate aduce funcția Mini-Slot, iar cel de-al doilea poate substitui alte simboluri, oferindu-ți rotiri gratuite. Spinata Grande are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de miză, iar RTP-ul jocului este unul foarte bun – 96.84%.

Dracula

Din categoria de jocuri Unibet cu o poveste în spate, acest slot îți va atrage cu siguranță atenția, în primul rând prin grafica excepțională și sunetele care îți dau fiori pe șira spinării.

Dracula se bazează pe celebra legendă a vampirului periculos și puternic, care se poate transforma inclusiv în liliac pentru a-și ataca victimele și a se camufla. De altfel, vei observa că slotul are și o caracteristică numită Bat, care face ca liliecii să apară pe role și să lase în urmă simboluri ce se transformă inclusiv în Wild.

Dracula are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată și îți oferă și funcția Free Spins, pentru cât mai multe șanse de câștig. RTP-ul slotului este 96.60%.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Până la 1000 RON la prima depunere – ex. depui 50 RON și joci de 100
  • 200 rotiri gratuite CASH primite progresiv
  • Depunerea minimă este de 25 RON

Sloturi Unibet Novomatic – ce jocuri online poți juca?

Sizzling Hot Deluxe

unibet sloturi sizzling hot

Este unul dintre cele mai cunoscute jocuri Unibet produse de Novomatic, alături de Book of Ra Deluxe și Lucky Lady Charm Deluxe. Are un aspect clasic, chiar vintage, și îți va aminti cu siguranță de aparatele de jocuri de la sălile de cartier.

Sizzling Hot Deluxe se joacă pe 5 role și 5 linii de câștig, liniile de plată fiind evidențiate prin culori diferite. Simbolurile sunt sub formă de fructe, dar vei observa și simboluri speciale, precum scatterul, reprezentat printr-o stea, sau cifra 7, care multiplică pariul.

Jocul îți oferă acces și la funcția Gamble. RTP-ul pentru Sizzling Hot Deluxe este de 95.66%.

Book of Ra Deluxe

unibet slots ra

E un slot consacrat și unul dintre acele Unibet slots de care te bucuri atât pentru câștiguri, cât și pentru poveste.

Grafica excelentă și simbolurile bine alese te vor duce într-o aventură prin lumea misterioasă a Egiptului, unde la tot pasul poți găsi mumii, obiecte prețioase și mult râvnita carte a faraonului Ra, care îți asigură câștigurile la care visezi.

Jocul are 5 role și 10 linii de câștig, iar din punct de vedere caracteristici speciale merită amintite Scatterul, jocul bonus și opțiunea de dublare Gamble. RTP-ul Book of Ra Deluxe este de 95,1%.

Lucky Lady's Charm Deluxe

unibet sloturi laday charm

Un slot iubit datorită aspectului său vesel și a senzației plăcute pe care o lasă ecranul de joc, ce pare să cheme norocul în calea ta.

Simbolurile jocului sunt alese cu grijă: trifoiul cu patru foi, gărgărița, potcoava, globul de cristal și Lucky Lady însăși.

Globul de cristal este Scatter și îți aduce funcții speciale, precum multiplicarea câștigurilor și rotiri gratuite.

Tot în cadrul acestui joc poți accesa și funcția Gamble, odată ce câștigi o rundă. Slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe are 5 role, 10 linii de câștig și un RTP de 95.13%.

Unibet slots Pragmatic

unibet slots bonanza

Sweet Bonanza

Este unul dintre cele mai colorate și antrenante jocuri din oferta Unibet sloturi. Creatorii săi au avut cu siguranță în minte un joc în care te simți din nou copil, în timp ce câștigi premii atractive.

Ecranul de joc este unul vesel, plin de simboluri precum fructele și bomboanele, iar ca opțiuni ai doar butonul de rotire/autoplay și cel din care îți stabilești miza. Jocul este structurat pe 6X5 rânduri și îți plătește simbolurile oriunde s-ar afla acestea.

Multiplicatorii îți oferă șansa de a cumpăra rotiri gratuite, însă le poți obține și prin simbolul Scatter. RTP-ul cu care te tentează Sweet Bonanza este de 96.48%.

Beowulf

Din categoria jocuri Unibet de poveste nu putea să lipsească una dintre cele mai populare legende din vechime, cea a lui Beowulf.

Prin muzica și grafica deosebită a slotului, te vei trezi transportat în secolul 6, când Beowulf, un războinic desăvârșit, a domnit peste ținuturile scandinave și chiar a înfrânt în luptă un dragon.

Jocul are role, 4 rânduri și 40 de linii de plată, pe care apar simboluri precum inelul cu piatră prețioasă, corabia vikingilor sau chiar Beowulf însuși. Scatterul – un scut cu dragon și cu două săbii încrucișate – îți oferă rotiri gratuite și multiplicatori. RTP-ul acestui slot este de 96.50%.

Sloturi Unibet Play'n GO

Legacy of Dead

Dacă visezi la jocuri Unibet pline de acțiune și suspans, trebuie să încerci neapărat Legacy of Dead. Acțiunea jocului se petrece în Egiptul Antic – îți vei da cu siguranță seama de asta după muzică și după fundal, dar și după simbolurile ce reprezintă obiecte și zeități egiptene.

Slotul are 5 role, cu până la 10 linii de plată, pe care le poți activa în funcție de experiența pe care o ai la sloturi, dar și de câștigurile pe care le urmărești. Simbolul Scatter înlocuiește toate celelalte simboluri și activează Rotirile Gratuite. RTP-ul slotului Legacy of Dead este de 96.58%.

Lady of Fortune

Lady of Fortune este un alt joc foarte iubit din gama Unibet slots. Norocul este la tot pasul în acest slot și vei observa asta foarte ușor, mai ales datorită simbolurilor: cifra 7, considerată cifră norocoasă, trifoiul, potcoava, gărgărița sau piciorul de iepure.

Lady of Fortune are 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată pe care le poți modifica, crescând și miza și având astfel posibilitatea de a câștiga mai mult. Simbolul Wild te ajută să îți multiplici câștigurile, iar Lady of Fortune e simbolul bonus, activând o rundă specială. RTP-ul slotului este 95.79%.

Miză minimă

Nu uita că, pe lângă aceste Unibet slots, poți juca online o mare varietate de sloturi, inclusiv cele pe care le găsești și la sălile de cartier, de la producători de top, preccum EGT și Novomatic. Miza minimă pentru multe jocuri din oferta Unibet sloturi este de 10 bani pe linia de plată, însă odată ce o crești, va crește progresiv și valoarea câștigului. Dacă nu ai mare experiență cu jocurile de casino, poți opta pentru varianta jocului pe bani virtuali, până când simți că îți intri în mână.

 

Cum ajungi pe site la secțiunea de Unibet sloturi

unibet sloturi bonusuri

În cazul în care nu ești încă familiarizat cu structura cazinoului online Unibet, nu îți face griji: nu vei avea probleme în găsirea jocurilor preferate. Tot ce ai de făcut este să alegi din bara de sus secțiunea Casino, care te va duce în pagina în care găsești oferta de Unibet slots. Aici vei observa că sloturile sunt împărțite în mai multe categorii:

  1. Recomandări pentru tine
  2. Jocuri noi
  3. Sloturi cu 98% rată de câștig
  4. Sloturi
  5. Toate jocurile – această categorie conține atât Unibet sloturi, cât și jocuri de masă, precum ruletă sau blackjack.

Odată ce mergi la secțiunea de Sloturi și dai click pe Mai Multe, îți va apărea toată gama de Unibet slots, împărțită în secțiuni intuitive, pentru ca ție să îți fie cât mai simplu să găsești jocul care te interesează: Sloturi clasice, Sloturi Vegas, Sloturi Acțiune, Animale, Sloturi, Fantezie, Film & TV, Muzică.

Vrei să cauți un anumit slot, dar nu ai răbdare să te uiți prin întreaga listă? Din fericire, soluția e la îndemână: în dreapta sus ai câmpul de search, sub forma unei lupe, unde poți introduce numele slotului preferat, pentru a-l căuta direct.

Ce bonus Unibet primești prin SuperCazino?

Dacă accesezi Unibet de pe pagina SuperCazino și îți creezi un cont de utilizator, vei primi un bonus special pentru depunere. Acest bonus se poate folosi în pagina de Unibet sloturi, mai precis în cadrul jocului 20 Super Hot. Bonusul îți oferă până la 800 de rotiri gratuite Unibet, utilizabile în cadrul slotului 20 Super Hot. Rotirile se primesc odată ce îți faci contul și faci o depunere, după următorul sistem:

• 400 de rotiri gratuite pentru depunere între 100 și 149 RON
• 600 de rotiri gratuite pentru depunere între 150 și 199 RON
• 800 de rotiri gratuite pentru depunere de cel puțin 200 RON

Îți recomandăm să te bucuri de jocurile din gama de Unibet sloturi odată ce te-ai logat și ți-ai confirmat datele, pentru că astfel vei putea juca pe mize reale și vei putea câștiga sume atractive.

Concluzie

Dacă vrei să te bucuri de distracție și să te simți în mijlocul acțiunii chiar la tine acasă, încearcă-ți și tu norocul la Unibet sloturi. Vei găsi aici o gamă variată de jocuri de la producători de top și vei avea șansa de a acumula câștiguri importante, mai ales dacă norocul este de partea ta. Pregătește-te de adrenalină oriunde te-ai afla, dar ține minte să joci responsabil, pentru a te bucura fără griji de jocurile din oferta Unibet sloturi.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

200 Rotiri Gratuite Cu Depunere

  • Primești progresiv 200 de rotiri gratuite CASH
  • Rotirile sunt primite în 3 tranșe
  • Depunerea minimă este de 25 RON

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
live casino seven

Live Casino Seven – Jocuri Live cu Dealeri Reali

16 martie 2022

Secțiunea de casino live de la Seven Casino impresionează atât prin numărul meselor, cât și prin calitatea acestora. Astăzi îți prezentăm toate detaliile de care ai nevoie pentru a te distra în această categorie de jocuri. Vei vedea așadar ce presupune secțiunea live casino Seven, care sunt categoriile de jocuri, ce mize poți pune și […]

Citeste mai mult
concerte rock 2022

Concerte rock 2022 – Placebo, Slipknot, Evanescence & alții

25 februarie 2022

Anul 2022 se promite a fi un an excelent pentru iubitorii muzicii rock și metal. Sting, Iron Maiden, Slipknot, Evanescence, Placebo și mulți alții vor păși pe scenele României, gata să facă atmosferă. Află din articolul de mai jos la ce concerte rock 2022 poți participa, unde au loc și cât costă biletele! Ce concerte […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!