sloturi cu trifoi
Blog  /   februarie 5, 2021   /   Paul Anghelescu

Cele mai noi sloturi cu trifoi lansate în 2021

5/5 - (3 votes)

În industria gamblingului, acele sloturi cu trifoi sunt printre cele mai apreciate. Cu un mecanism simplu, şanse mari de câştig şi o interfaţă atrăgătoare, jocurile cu trifoi sunt preferate de mulţi şi datorită simbolisticii lor. În plus, companiile vin mereu cu jocuri noi, iar multe dintre acestea au în centrul lor chiar trifoiul.

Sloturi cu trifoi – asociate deseori norocului neaşteptat

Portofoliul jocurilor de noroc şi implicit a acelor sloturi cu trifoi se actualizează periodic. Astfel, sunt lansate jocuri cu tot felul de caracteristici noi şi atrăgătoare, iar astăzi îți vom prezenta un top 3.

Multe dintre jocurile de noroc au în centrul lor un simbol asociat norocului, aşa cum sunt trifoiul sau cifra 7. În tradiţia popular românească, trifoiul cu patru foi este semn al norocului, fiind de bun augur să găseşti sau să ţi se ofere un trifoi cu patru foi. De altfel, pentru fiecare frunză a trifoiului există câte o semnificaţie specială. Astfel, prima frunză semnifică credinţa, a doua speranţa, a treia frunză este un simbol al iubirii, în vreme ce a patra frunză îţi aduce norocul.

Slot Shamrock Treasures – în căutarea trifoiului cu 4 foi

La începutul acestui an, FunFair Technologies a lansat Shamrock Treasures, unul dintre acele sloturi cu trifoi care te prind încă de la primul joc încercat.

Jocul are o temă clasică, de inspiraţie irlandeză, iar structura este una simplă de 3×3. Atât jucătorii noi, cât şi cei obişnuiţi cu sloturi cu trifoi, vor începe căutarea trifoiului cu patru foi, dar şi a altor simboluri valoroase. Pe lângă trifoiul cu patru foi, Shamrock Treasures mai include şi simboluri din aceeaşi sferă tematică, cum ar fi potirele de aur. Jocul are 3 simboluri Scatter pe cele 3 role, simboluri care activează o roată bonus cu mai multe nivele. Acest aspect creşte cu mult şansele de câştig. De exemplu, după 3 învârtiri succesive, poţi ajunge câştiguri de x6000.

Scos pe piaţă pe 19 ianuarie 2021, de către producătorul de sloturi Spearhead Studios, Shamrock Treasures are o cotă RTP (cota Return to Player) foarte avantajoasă, de 97%.

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Bonus fără depunere exclusiv

Cod bonus: OFERTA100

100 rotiri gratuite fără depunere la înregistrare la sloturile tale preferate

Fruit Million Slot: sloturi cu trifoi de mare succes

Lansat în decembrie 2020, slotul dezvoltat de BGaming se bucură încă pe acum de o mare popularitate printre pasionaţii de jocuri de noroc. Un slot, clasic, tradiţional, cu fructe, Fruit Million Slot se situează astăzi în top 8 sloturi în multe cazinouri din lume. Slotul cu o structură simplă şi 100 linii de plate, are numeroase caracteristici interesante şi profitabile, cum ar fi simboluri Wild şi o rundă surpriză.

Jocul se joacă simplu: plasezi pariul şi învârţi rolele manual sau setezi modul automat. Trifoiul cu patru foi este cel mai valoros, fiind de altfel simbolul Wild. Acesta poate să apară pe rolele 2, 3 şi 4 şi poate înlocui toate celelalte simboluri, asta pentru a te ajuta să formezi combinaţii câştigătoare. Jocul mai are şi 2 simboluri Scatter (Diamantul şi Clopoţelul), simboluri stacked şi funcţia Gamble. Un alt atu al acestui joc este şi designul atrăgător.

Dacă de Crăciun jocul a avut “haine de Sărbătoare”, acum tematica a revenit la cea originală. În plus, tot formatul, grafica şi efectele sonore sunt gândite astfel încât să captiveze şi să introducă jucătorul în universul fascinant al slotului. Producătorii au anunţat deja că pregătesc pentru acest joc o actualizare de cel puţin 5 ori pe an, iar următoarea transformare este gândită special pentru Valentine’s Day. Şi Fruit Million Slot are un RTP foarte bun, de 97.1%.

Un joc clasic, tradiţional, cu un mecanism simplu şi captivant, 50 Red Hot Burning Clover Link va atrage mulţi jucători începători sau deja experimentaţi. RTP-ul lui nu a fost încă publicat oficial de producători, însă se crede că această cota va fi undeva la 95% – 96%.

Obiectivul principal al jocului este de a găsi cât mai mulţi trifoi. De altfel, beneficiezi de un bonus special atunci când găseşti 5 sau chiar mai mulţi trifoi. La început, ai parte de 3 rotiri, în cadrul cărora trebuie să colectezi trifoi. Vestea bună este că fiecare trifoi nou găsit îţi resetează rotirile la 3. Cine reuşeşte să umple ecranul de joc doar cu trifoi beneficieaza de un dublu câştig.

Pe lângă simbolurile cu trifoi, şi simbolurile Stea sunt foarte importante în cadrul acestui joc. “Speciala cu Stea” este o opţiune care apare doar dacă simbolurile cu Stea apar pe coloanele 1, 3 şi 5. În acel moment, trebuie să alegi între 3 stele care au în spatele lor câştiguri diferite (între 25x – 75x miza). Poți afla mai multe noutăți despre sloturi în articolele lui Dragos Manea!

Jocul oferă şi wilduri expandabile, cele care se pot extinde pe coloane pentru a mări posibilităţile tale de câştig. Steaua şi Dolarul sunt simbolurile Scatter. În vreme ce Steaua poate să pice pe coloanele 1, 3 şi 5, simbolul Dolarului poate să apară oriunde.

50 Rotiri Gratis Fără Depunere

100 RON gratis la validare cont

Joacă 50 Red Hot Burning Clover Link la Admiral și folosește bonusul!

Sloturi cu trifoi – norocul este ascuns în cele mai noi jocuri

Finalul anului trecut, dar şi începutul acestui an a venit cu câteva lansări spectaculoase, foarte bine primite de către fani. Se preconizează că şi 2021 va fi un an al lansărilor spectaculoase. Pandemia şi limitarea accesului la sălile de cazino au mutat totul în online.

Jocurile cu trifoi, şeptari sau fructe au fost dintotdeauna preferatele pasionaţilor de jocuri de noroc. Sunt simple, uşor de jucat şi cu mari posibilităţi de câştig. Mai nou, companiile producătoare au înţeles că venind cu jocuri noi sau cu versiuni updatate îşi pot fideliza clienţii sau pot câştiga noi jucători.

Pasiunea pentru jocurile de noroc nu a scăzut, însă cumva ea a trebuit redirecţionată şi facilitată de producătorii de software. Aceste sloturi cu trifoi s-au aflat şi se află încă în prima linie de gambling, dovadă stând toate versiunile noi care au apărut în ultima perioadă. Rămâne de văzut cu ce alte lucruri spectaculoase se va îmbunătăţi lumea jocurilor de noroc în următoarele luni. De asemenea, se crede că şi pandemia va juca un rol esenţial în schimbarea dinamicii de joc, jocurilor noi şi a caracteristicilor acestora.

Alte Articole

betano 50 rotiri logo

Promoții Betano Fără Depunere – Oferta Betano 123 Rotiri Gratuite

5/5 – (10 votes) Ce-ai zice de o promoție rapidă cu recompense la unul dintre cele mai populare și captivante sloturi de pe Betano? Jucătorii noi pot avea acces la Betano rotiri gratuite fără depunere la crearea unui cont pe site-ul cazinoului. Câte rotiri gratuite primești și în ce condiții? Poți afla toate aceste detalii […]

Citeste mai mult
promotii sportingbet cu premii banner

Promoții Sportingbet cu Premii – Cotă Mărită Sportingbet

5/5 – (4 votes) Campionatul Mondial vine cu cele mai bune oferte la Sportingbet! În perioada 24 – 26 noiembrie poți beneficia de promoție Cotă mărită Sportingbet pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre cele mai noi promoții Sportingbet cu premii! În ce constă promoție Cotă Mărită […]

Citeste mai mult
bonus magic jackpot

Bonus Magic Jackpot 2022 – 2000 RON și 600 rotiri gratis

5/5 – (3 votes) În acest articol vom discuta despre oferta Magic Jackpot bonus bun venit care constă în 2000 RON și 600 de rotiri gratuite la primele trei depuneri. Nu rata ocazia și joacă-te cu gama bogată și diversă de jocuri cu ajutorul acestui bonus Magic Jackpot! Tot ce trebuie să știi despre oferta […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă