Simboluri speciale la sloturi online
Blog  /   mai 6, 2017   /   Cristian Rotaru

Simboluri speciale la sloturi online

Rating Slot

Spre deosebire de sloturile din cazinourile fizice, mai toate cele online au elemente speciale care fac jocul mai interesant și mai profitabil. E chiar destul de greu să găsim un joc online care să nu aibă simboluri și runde speciale. Este vorba mai exact de simboluri wild, scatter și bonus în diferite variante.

Câștiguri mai mari

Atunci când spunem simboluri speciale ne referim automat și la rotiri gratuite, runde bonus și câștiguri mult mai mari. Este astfel întotdeauna mai avantajos să jucăm sloturi cu speciale. Dar să aprofundăm puțin de ce sunt aceste simboluri atât de speciale. Mai ales pentru începători, lucrurile pot fi destul de confuze pentru că există o varietate atât de mare.

Simboluri wild – simbolurile wild sunt unul din cele mai comune simboluri speciale. Acestea sunt o adevărată bucurie de prins pe role, întrucât ne pot ajuta să formăm combinații câștigătoare mai ușor. Simbolurile wild pot substitui orice alt simbol, cu excepția celui scatter, pentru a ajuta la completarea liniilor de plată. Simbolurile wild pot fi de mai multe tipuri, având proprietăți care să le crească atractivitatea. Putem astfel să găsim simboluri wild extensibile, care acoperă mai multe poziții sau chiar o rolă întreagă, simboluri wild fixe care rămân în același loc pe parcursul mai multor rotiri etc. Nu toate jocurile au aceleași tipuri de simboluri, așa că e util să citim tabela de plată înainte de joc. Putem de asemenea să testăm diferitele tipuri de simboluri wild la jocuri de sloturi gratis.

Multiplicatori – Multiplicatorii sunt simboluri ce pot apărea separat de cele wild, ori pot fi încorporați în acestea. Este foarte comun ca un simbol wild să aibă și rol de multiplicator și să crească valoarea câștigului la alcătuirea căruia a contribuit. Multiplicatorii care apar separate se găsesc cel mai adesea în rundele bonus și au valori diverse (2x, 3x, 5x, 10x etc).

Simboluri scatter – simbolurile scatter sunt unele dintre cele mai râvnite de jucătorii de sloturi online. De cele mai multe ori, simboluri scatter deschid o rundă bonus cu rotiri gratuite. E posibil de asemenea ca unele jocuri să aibă atât simboluri scatter, cât și simboluri bonus, iar rundele pentru cele două situații să fie diferite. Rundele bonus aduc ori rotiri gratuite (10, 15, 20 etc), ori un joc special în care trebuie să alegem premii. Cert este că rundele bonus sunt cele care cresc considerabil câștigurile și pot face diferența. Mulți jucători aleg să joace doar sloturi online cu runde bonus atractive.

Alt element special de joc pe care îl putem găsi este un jackpot progresiv oferit aleatoriu (mai ales la jocurile EGT). Trebuie să menționăm că aceste jackpoturi pe care le putem vedea integrate direct în jocuri sunt diferite față de cele progresive care cresc pe măsură ce un joc este jucat. Ele jonglează de obicei între valori fixe și sunt create de producători pentru a oferi o șansă în plus la câștiguri mai mari. Ce-i drept, nu strică niciodată să știm că putem prinde un câștig în plus.

Așadar, la sloturi online avem cele mai mari șanse. Jocurile cu elemente speciale ne pot crește foarte mult profitul și merită cu siguranță să fie jucate în locul celor din sălile de joc și cazinourile fizice.

Alte Articole

Reguli Gin Rummy – Cum se joacă Gin Rummy

Rating Slot Gin rummy, cunoscut și sub denumirea de gin, este un joc de cărți popular în întreaga lume. E perfect pentru doi jucători, așa că dacă vrei să îl încerci cu prietenul cel mai bun sau cu jumătatea ta, cu siguranță veți avea parte de distracție și de o înfruntare pe cinste. Descoperă cum […]

Citeste mai mult

iUmor 2021: Info și ghid pariuri iUmor

5/5 – (1 vote) Cea mai tare emisiune de divertisment din România, iUmor, promite o mulțime de momente amuzante și nu numai. Ți-am pregătit un articol cu informații importante despre acest show, și cum poți să plasezi chiar tu foarte simplu pariuri iUmor la case de pariuri de încredere! Ce este iUmor România? iUmor este […]

Citeste mai mult
pariuri superstar

SuperStar România: Info și cote pariuri SuperStar Betano

Rating Slot Un nou show muzical a luat cu asalt televiziunea românească, și anume SuperStar România. Află și tu din articolul acesta despre ce este vorba, și, dacă te încumeți, plasează și niște pariuri SuperStar pe favoriții tăi! Informații despre Superstar România SuperStar România este un show muzical nou, versiunea românească a francizei străine Idols […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă