jocuri sloturi Scatter
Blog  /   februarie 14, 2017   /   Cristian

Simbolul Scatter la jocuri sloturi

Într-un articol precedent vă povesteam că sunt două tipuri de simboluri importante la jocuri sloturi, pe care orice jucător, fie că joacă pe bani reali, fie că joacă în varianta demo, trebuie să le cunoască. Vă povesteam atunci despre faptul că aceste simboluri, atât de prietenoase pentru jucători, nu au o logică de apariție ci se bazează pe Random Number Generator. Aceasta este un criteriu obligatoriu pentru jocuri sloturi și pentru jocuri de noroc în gneral și este ceea ce îi garantează jucătorilor o șansă egală de câștig.

După ce am vorbit despre Joker (sau simbolul Wild), despre care țin să vă reamintesc că are un rol similar ca la jocurile de cârți, putând subtitui alte simboluri cu scopul de a vă aduce mai multe combinații câștigătoare, în acest articol o să ne concetrăm atenția asupra simbolului Scatter, un alt prieten de nădejde pentru cei care joacă jocuri sloturi și vor să îți mărească suma de bani câștigată la jocurile cu bani. Repet pentru a accentua cât de importantă este cunoașterea și înțelegerea acestor simboluri pentru a știi cum funcționează jocul și cum sunt cheltuiți banii tăi. Poți afla toate aceste informații din tabelul de plată care este atașat fiecărui joc în parte și care îți oferă informații prețioase despre cum să câștigi, cu condiția să știi cum să îl citești.

Cum funcționează simbolul Scatter la jocuri sloturi

Simbolurile Scatter sunt considerate a fi cele mai prețioase simboluri la jocuri sloturi. Acest lucru se datorează faptului că ele îți pot aduce rotiri gratuite sau runde bonus, în funcție de joc. Acum, pentru ca acest lucru să se întâmple este necesară apariția unui anumit număr de simboluri scatters la o singură rundă de joc. Acest număr de simboluri necesar diferă de la un slot la altul, de aceea vă spuneam că este important să citiți tabelul de plată înainte de a juca. Odată ce a fost realizată combinația câștigătoare cu ajutorul simbolurilor scatter, rundele bonus se vor declanșa automat generându-ți super câștiguri!

În general jocurile de sloturi online cu 5 role au simboluri Scatter însă acest lucru nu se aplică neapărat și la jocuri sloturi cu 3 role care în general nu prezintă acest timp de simboluri.

Cum arată simbolul Scatter

Într-un cazino online există o multitudine de jocuri de noroc. Foarte multe dintre ele sunt jocuri tematice, cu abordări diferite. Veți vedea că fiecare tematică la jocuri sloturi are simbolurile scatter diferite așa că nu putem spune că există o anumită imagine care să se potrivească perfect pentru toate, sau că ele au un tipar. Dar tocmai în acest lucru constă și frumusețea lucrurilor. Jocurile sunt gândite astfel încât cele mai tari simboluri să fie totodată și cele mai atractive din joc! Poate părea ciudat pentru cei care nu ne împărtășesc pasiunea pentru jocuri sloturi, dar noi suntem atenți la aceste detalii și ne bucurăm să vedem o tematică reușită cu super simboluri!

 

Alte Articole

Profită de ofertele cu extrageri de la Maxbet!

Spre exemplu, în fiecare fiecare luni și marți poți primi un bonus de până la 1.500 lei dacă faci 3 depuneri, miercuri, joi și vineri ai șansa de a primi zeci de rotiri gratuite în funcție de depunerea făcută, iar în weekend ai un bonus la alegere. Mai mult decât atât, periodic, Maxbet organizează tot […]

Citeste mai mult

Noua Superofertă de bun venit de la Superbet

În acest articol vei afla mai mai multe informații despre oferta de bun venit și despre toți pașii necesari pentru a putea profita la maxim de noul bonus suplimentar Superbet. Pașii revendicării noului bonus suplimentar Superbet Așa cum poți observa, procesul prin care poți revendica noul bonus suplimentar Superbet este extrem de ușor. În cazul […]

Citeste mai mult
concursuri bani

Concursuri cu premii în bani – ghid de joc

Premii în bani sunt un miraj frumos şi tentant, dar care poate rămâne doar atât, un simplu miraj, dacă nu studiem înainte oportunitățile. Aşadar, iată mai jos care ar putea fi variantele de concursuri bani şi cum să beneficiezi de premii în bani, reducând la mininum eventualele riscuri! Abordări ce merită încercate la concursuri cu […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă