jocuri sloturi Scatter
Blog  /   februarie 14, 2017   /   Cristian Rotaru

Simbolul Scatter la jocuri sloturi

Într-un articol precedent vă povesteam că sunt două tipuri de simboluri importante la jocuri sloturi, pe care orice jucător, fie că joacă pe bani reali, fie că joacă în varianta demo, trebuie să le cunoască. Vă povesteam atunci despre faptul că aceste simboluri, atât de prietenoase pentru jucători, nu au o logică de apariție ci se bazează pe Random Number Generator. Aceasta este un criteriu obligatoriu pentru jocuri sloturi și pentru jocuri de noroc în gneral și este ceea ce îi garantează jucătorilor o șansă egală de câștig.

După ce am vorbit despre Joker (sau simbolul Wild), despre care țin să vă reamintesc că are un rol similar ca la jocurile de cârți, putând subtitui alte simboluri cu scopul de a vă aduce mai multe combinații câștigătoare, în acest articol o să ne concetrăm atenția asupra simbolului Scatter, un alt prieten de nădejde pentru cei care joacă jocuri sloturi și vor să îți mărească suma de bani câștigată la jocurile cu bani. Repet pentru a accentua cât de importantă este cunoașterea și înțelegerea acestor simboluri pentru a știi cum funcționează jocul și cum sunt cheltuiți banii tăi. Poți afla toate aceste informații din tabelul de plată care este atașat fiecărui joc în parte și care îți oferă informații prețioase despre cum să câștigi, cu condiția să știi cum să îl citești.

Cum funcționează simbolul Scatter la jocuri sloturi

Simbolurile Scatter sunt considerate a fi cele mai prețioase simboluri la jocuri sloturi. Acest lucru se datorează faptului că ele îți pot aduce rotiri gratuite sau runde bonus, în funcție de joc. Acum, pentru ca acest lucru să se întâmple este necesară apariția unui anumit număr de simboluri scatters la o singură rundă de joc. Acest număr de simboluri necesar diferă de la un slot la altul, de aceea vă spuneam că este important să citiți tabelul de plată înainte de a juca. Odată ce a fost realizată combinația câștigătoare cu ajutorul simbolurilor scatter, rundele bonus se vor declanșa automat generându-ți super câștiguri!

În general jocurile de sloturi online cu 5 role au simboluri Scatter însă acest lucru nu se aplică neapărat și la jocuri sloturi cu 3 role care în general nu prezintă acest timp de simboluri.

Cum arată simbolul Scatter

Într-un cazino online există o multitudine de jocuri de noroc. Foarte multe dintre ele sunt jocuri tematice, cu abordări diferite. Veți vedea că fiecare tematică la jocuri sloturi are simbolurile scatter diferite așa că nu putem spune că există o anumită imagine care să se potrivească perfect pentru toate, sau că ele au un tipar. Dar tocmai în acest lucru constă și frumusețea lucrurilor. Jocurile sunt gândite astfel încât cele mai tari simboluri să fie totodată și cele mai atractive din joc! Poate părea ciudat pentru cei care nu ne împărtășesc pasiunea pentru jocuri sloturi, dar noi suntem atenți la aceste detalii și ne bucurăm să vedem o tematică reușită cu super simboluri!

Alte Articole

ruletă betano

Ruletă Betano online – încearcă-ți norocul

Chiar dacă nu ai mai jucat la ruletă până acum, nu este niciodată prea târziu să faci primul pas. Atât timp cât respecți regulile și ești un pic atent la strategiile de pariere cunoscute, vei vedea că ruleta este chiar un joc de noroc simplu și distractiv. Și nici măcar nu e nevoie să fii […]

Citeste mai mult
plante care aduc noroc

Plante care aduc noroc – tot ce trebuie să știi

1. Bonsai Peepal – copacul sfânt cu proprietăţi benefice Despre Bonsaiul “Peepal” sau Ficus Religiosa (denumirea ştiinţifică) se spune că este un copac sfânt şi că însuşi Buddha ar fi avut un astfel de copac și face parte din categoria plante care aduc noroc. În Budism sau Hinduism, poartă noroc să ai în grădină sau […]

Citeste mai mult
oferta superbet 199 rotiri

Superspin Superbet – 199 Rotiri Sizzling Hot + Premii

Deschide-ți un cont Superbet, validează-l și primești 199 de rotiri Sizzling Hot cu rulaj 1x! Joacă apoi zilnic la Roata Norocului pentru premii suplimentare! Cum primești rotirile gratuite Iată ce trebuie să faci pentru a primi rotirile gratuite la Sizzling Hot! Asta e tot! Vei primi automat rotirile gratuite după ce contul este validat, în […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă