jocuri sloturi Scatter
Blog  /   februarie 14, 2017   /   Cristian Rotaru

Simbolul Scatter la jocuri sloturi

Într-un articol precedent vă povesteam că sunt două tipuri de simboluri importante la jocuri sloturi, pe care orice jucător, fie că joacă pe bani reali, fie că joacă în varianta demo, trebuie să le cunoască. Vă povesteam atunci despre faptul că aceste simboluri, atât de prietenoase pentru jucători, nu au o logică de apariție ci se bazează pe Random Number Generator. Aceasta este un criteriu obligatoriu pentru jocuri sloturi și pentru jocuri de noroc în gneral și este ceea ce îi garantează jucătorilor o șansă egală de câștig.

După ce am vorbit despre Joker (sau simbolul Wild), despre care țin să vă reamintesc că are un rol similar ca la jocurile de cârți, putând subtitui alte simboluri cu scopul de a vă aduce mai multe combinații câștigătoare, în acest articol o să ne concetrăm atenția asupra simbolului Scatter, un alt prieten de nădejde pentru cei care joacă jocuri sloturi și vor să îți mărească suma de bani câștigată la jocurile cu bani. Repet pentru a accentua cât de importantă este cunoașterea și înțelegerea acestor simboluri pentru a știi cum funcționează jocul și cum sunt cheltuiți banii tăi. Poți afla toate aceste informații din tabelul de plată care este atașat fiecărui joc în parte și care îți oferă informații prețioase despre cum să câștigi, cu condiția să știi cum să îl citești.

Cum funcționează simbolul Scatter la jocuri sloturi

Simbolurile Scatter sunt considerate a fi cele mai prețioase simboluri la jocuri sloturi. Acest lucru se datorează faptului că ele îți pot aduce rotiri gratuite sau runde bonus, în funcție de joc. Acum, pentru ca acest lucru să se întâmple este necesară apariția unui anumit număr de simboluri scatters la o singură rundă de joc. Acest număr de simboluri necesar diferă de la un slot la altul, de aceea vă spuneam că este important să citiți tabelul de plată înainte de a juca. Odată ce a fost realizată combinația câștigătoare cu ajutorul simbolurilor scatter, rundele bonus se vor declanșa automat generându-ți super câștiguri!

În general jocurile de sloturi online cu 5 role au simboluri Scatter însă acest lucru nu se aplică neapărat și la jocuri sloturi cu 3 role care în general nu prezintă acest timp de simboluri.

Cum arată simbolul Scatter

Într-un cazino online există o multitudine de jocuri de noroc. Foarte multe dintre ele sunt jocuri tematice, cu abordări diferite. Veți vedea că fiecare tematică la jocuri sloturi are simbolurile scatter diferite așa că nu putem spune că există o anumită imagine care să se potrivească perfect pentru toate, sau că ele au un tipar. Dar tocmai în acest lucru constă și frumusețea lucrurilor. Jocurile sunt gândite astfel încât cele mai tari simboluri să fie totodată și cele mai atractive din joc! Poate părea ciudat pentru cei care nu ne împărtășesc pasiunea pentru jocuri sloturi, dar noi suntem atenți la aceste detalii și ne bucurăm să vedem o tematică reușită cu super simboluri!

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Sloturi Winmasters – ce jocuri găsești online?

Atunci când cauți o soluție simplă de a te distra și de a câștiga bani, jocurile de tip slot reprezintă cea mai bună variantă. Dacă până acum te bucurai la ele la sala de jocuri de cartier, e momentul să descoperi un mod mult mai comod de a-ți încerca sloturile preferate: Winmasters cazino. Află în […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Pariuri Rainbow Six

Jocul a fost dezvolatat și lansat la nivel mondial pentru platformele Windows, Playstation 4 și Xbox One, iar acum producătorii le oferă gamerilor și o variantă de Playstation 5 și Xbox X / S. Titlul pune un accent foarte mare pe jocul în echipă și distrugerea inamicilor, iar fiecare jucător primește un rol precum atacator […]

Citeste mai mult
promoții maxbet

Promoție Maxbet Paște – Câștigă un apartament Maxbet

Ne apropiem din ce în ce mai mult de sărbătorile Pascale și se pare Maxbet a pregătit și lansat deja o promoție pentru a celebra sărbătoarea pe care așteptăm cu toții. Vorbim despre o listă cu 100 de premii, un apartament Maxbet și maxpremii de Paște. Ești la fel de pregătit cum suntem noi? În […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă