Invata setarile la jocuri cu bani
Blog  /   februarie 9, 2017   /   Cristian

Setări la jocuri cu bani

Dacă ai început să joci jocuri cu bani în cazinourile online de la noi, probabil că ai văzut că ai posibilitatea de a alege din mai multe opțiuni de joc. Dacă ești începător și ești curios cu privirile la aceste jocuri și cum le poți optimiza astfel încât să îți aducă sume impresionante, credem că acest articol te va ajuta. De asemenea, tot pentru începători recomandăm și articolele noastre din categoria Învață. Acestea te vor ajuta să îți faci o idee despre diversele jocuri cu bani, atât din punctul de vedere al regulilor de bază cât și în ceea ce privește strategiile de câștig.

Butonul de Autoplay

Mai relaxat de atât nu poți să joci jocuri cu bani. Jocurile de sloturi sunt prevăzute cu un buton ce îți permite rotirea automată a rolelor astfel încât să poți câștiga fără să depui niciun efort! Vei putea să faci orice altă activitate dorești în timp ce joci la jocuri cu bani! Butonul este localizat de obicei în mijlocul paginii care afișează jocul așa că îți va fi imposibil să-l ratezi.

Există câteva aspecte la care trebuie să fii atent atunci când vrei să joci jocuri cu bani utilizând această setare. O configurare potrivită îți va permite să câștigi bani reali, în timp ce una nepotrivită poate strica jocul pentur tine. În primul rând trebuie să configurezi funcția de Autoplay înainte. Va trebui să setezi suma de bani pe care ești dispus să o joci precum și numărul de rotiri pe care să le efectueze jocul pentru tine. Astfel, setează miza pe care ești dispus să o joci pe fiecare linie.

Foarte important de adăugat este faptul că setarea te ajută să nu joci toți banii din cont. Poți opri rotirile automate în momentul în care ai câștigat o anumită sumă. Astfel vei putea să decizi ce vrei să faci cu noul câștig. Îl rulezi în continuare sau te oprești? Așadar, deși totul se petrece automat, cu setările potrivite ai control asupra jocului.

Setări audio la jocuri cu bani

Există incredibil de multe sloturi prezente în acest moment în mediile online. Poți juca atât gratis cât și ca jocuri cu bani reali. Fiecare este unic în felul său, abordând diverse tematici și ca atare având multiple coloane sonore.

Pentru noi, muzica de la jocuri cu bani este extrem de plăcută. În plus, adorăm sunetele realistice atunci când obținem un câștig pe o linie de plată sau se învârt rolele. Dacă ție nu îți plac sau ești într-un moment în care vrei să joci jocuri cu bani dar fără sonor, ai opțiunea de a pune pe mute toată sonoristica jocului.

Setări privind pariurile

Probabil că acesta este cel mai important lucru asupra căruia trebuie să te decizi atunci când joci jocuri de cazino. În funcție de ce jocuri onlie preferi, alege numărul de linii de plată și jetoanele pentru care ești dispus să pariezi. În general sloturile online memorează pariul anterior, astfel încât să nu fie necesară reconfigurarea jocului la fiecare pariu.

 

Alte Articole

Profită de ofertele cu extrageri de la Maxbet!

Spre exemplu, în fiecare fiecare luni și marți poți primi un bonus de până la 1.500 lei dacă faci 3 depuneri, miercuri, joi și vineri ai șansa de a primi zeci de rotiri gratuite în funcție de depunerea făcută, iar în weekend ai un bonus la alegere. Mai mult decât atât, periodic, Maxbet organizează tot […]

Citeste mai mult

Noua Superofertă de bun venit de la Superbet

În acest articol vei afla mai mai multe informații despre oferta de bun venit și despre toți pașii necesari pentru a putea profita la maxim de noul bonus suplimentar Superbet. Pașii revendicării noului bonus suplimentar Superbet Așa cum poți observa, procesul prin care poți revendica noul bonus suplimentar Superbet este extrem de ușor. În cazul […]

Citeste mai mult
concursuri bani

Concursuri cu premii în bani – ghid de joc

Premii în bani sunt un miraj frumos şi tentant, dar care poate rămâne doar atât, un simplu miraj, dacă nu studiem înainte oportunitățile. Aşadar, iată mai jos care ar putea fi variantele de concursuri bani şi cum să beneficiezi de premii în bani, reducând la mininum eventualele riscuri! Abordări ce merită încercate la concursuri cu […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă