setari jocuri cu bani
Blog  /   februarie 9, 2017   /   Cristian Rotaru

Setări la jocuri cu bani

Dacă ai început să joci jocuri cu bani în cazinourile online de la noi, probabil că ai văzut că ai posibilitatea de a alege din mai multe opțiuni de joc. Dacă ești începător și ești curios cu privirile la aceste jocuri și cum le poți optimiza astfel încât să îți aducă sume impresionante, credem că acest articol te va ajuta. De asemenea, tot pentru începători recomandăm și articolele noastre din categoria Învață. Acestea te vor ajuta să îți faci o idee despre diversele jocuri cu bani, atât din punctul de vedere al regulilor de bază cât și în ceea ce privește strategiile de câștig.

Butonul de Autoplay

Mai relaxat de atât nu poți să joci jocuri cu bani. Jocurile de sloturi sunt prevăzute cu un buton ce îți permite rotirea automată a rolelor astfel încât să poți câștiga fără să depui niciun efort! Vei putea să faci orice altă activitate dorești în timp ce joci la jocuri cu bani! Butonul este localizat de obicei în mijlocul paginii care afișează jocul așa că îți va fi imposibil să-l ratezi.

Există câteva aspecte la care trebuie să fii atent atunci când vrei să joci jocuri cu bani utilizând această setare. O configurare potrivită îți va permite să câștigi bani reali, în timp ce una nepotrivită poate strica jocul pentur tine. În primul rând trebuie să configurezi funcția de Autoplay înainte. Va trebui să setezi suma de bani pe care ești dispus să o joci precum și numărul de rotiri pe care să le efectueze jocul pentru tine. Astfel, setează miza pe care ești dispus să o joci pe fiecare linie.

Foarte important de adăugat este faptul că setarea te ajută să nu joci toți banii din cont. Poți opri rotirile automate în momentul în care ai câștigat o anumită sumă. Astfel vei putea să decizi ce vrei să faci cu noul câștig. Îl rulezi în continuare sau te oprești? Așadar, deși totul se petrece automat, cu setările potrivite ai control asupra jocului.

Setări audio la jocuri cu bani

Există incredibil de multe sloturi prezente în acest moment în mediile online. Poți juca atât gratis cât și ca jocuri cu bani reali. Fiecare este unic în felul său, abordând diverse tematici și ca atare având multiple coloane sonore.

Pentru noi, muzica de la jocuri cu bani este extrem de plăcută. În plus, adorăm sunetele realistice atunci când obținem un câștig pe o linie de plată sau se învârt rolele. Dacă ție nu îți plac sau ești într-un moment în care vrei să joci jocuri cu bani dar fără sonor, ai opțiunea de a pune pe mute toată sonoristica jocului.

Setări privind pariurile

Probabil că acesta este cel mai important lucru asupra căruia trebuie să te decizi atunci când joci jocuri de cazino. În funcție de ce jocuri onlie preferi, alege numărul de linii de plată și jetoanele pentru care ești dispus să pariezi. În general sloturile online memorează pariul anterior, astfel încât să nu fie necesară reconfigurarea jocului la fiecare pariu.

Alte Articole

promoții maxbet

Promoție Maxbet Paște – Câștigă un apartament Maxbet

Ne apropiem din ce în ce mai mult de sărbătorile Pascale și se pare Maxbet a pregătit și lansat deja o promoție pentru a celebra sărbătoarea pe care așteptăm cu toții. Vorbim despre o listă cu 100 de premii, un apartament Maxbet și maxpremii de Paște. Ești la fel de pregătit cum suntem noi? În […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri heroic vs saw

Heroic VS SAW – Analiză meci și ponturi pariuri

Scena competitivă a titlului Counter Strike ne oferă o mulțime de evenimente și turnee în acest an, motiv pentru care, aici vei găsi, zi de zi, cele mai bune analize de meciuri disputate în cadrul titlului. Primul turneul al anului a fost IEM Katowice 2021, câștigat de către Gambit, urmat de către ESL Pro League […]

Citeste mai mult
fortuna blackjack

Fortuna Blackjack Online – Învinge dealerul și câștigă

În această pagină vei găsi toate detaliile despre oferta BlackJack Fortuna, tipurile de jocuri de BlackJack ce pot fi abordate acolo, dar și informații “la cald” despre bonusuri. Dacă ești un împătimit al jocului de BlackJack eFortuna este locul unde ai vrea să îți petreci fiecare minut de pariere. Toate jocurile de BlackJack Fortuna disponibile […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă