Mărește-ți șansele de câștig la Video Poker!
Blog  /   aprilie 13, 2017   /   Cristian

Mărește-ți șansele de câștig la Video Poker!

Joacă video poker după indicațiile specialiștilor în domeniu pentru a-ți crește șansele. Video pokerul este unul dintre primele jocuri video de cazino. În timp, jucătorii au progresat și au elaborat strategii care îți măresc șansele de câștig. Pentru a fi realiști vom spune totuși că strategiile de joc îți micșorează șansele de a pierde pentru că, oricât am studia subiectul, orice joc de noroc depinde și de șansa pe care o ai în ziua respectivă. Așa cum sunt zile mai bune și zile mai puțin bune, și strategiile de joc pot fi mai productive sau mai puțin productive. Ceea ce te va ajuta cu siguranță este volumiul de cunoștiințe pe care îl ai despre subiectul respectv, și în cazul nostru despre video poker.

Jocul de video poker poate fi găsit în majoritatea cazinourilor. NetBet și Unibet sunt unele dintre ele. Găsești lista noastră completă de cazinouri online aici.

Jocurile de poker video sunt construite după aceleași principii.  Avantajul „casei” la acest tip de joc este de 1%. Asta înseamnă că în condiții ideale dacă joci 100 de unități, un timp mai îndelungat (indiferent de monedă sau de factorul de multiplicare) vei ajunge în final la 99 de unități. Această regulă se aplica dacă joci un număr mai mare de jocuri și dacă în acest timp nu faci greșeli. Prin greșeli ne referim la pariuri pentru care nu ai un argument logic în spate.

Dacă ajungi să poți aplica sfaturile complexe vei reuși să nu mai faci greșeli și să reduci la minim avantajul casei de pariuri. Pentru asta ai nevoie de mult studiu și de suficientă experiență cât să-ți permită să înțelegi baza logică.

Care sunt situațiile limită la Video Poker?

Unii specialiști spun că trebuie să-ți calculezi permanent șansele de a câștiga și de a pierde cu o anumită mână jucată. Această indicație este perfect adevărată însă în practică s-a constatat ceva diferit. Acest lucru este un motiv de bucurie pentru că după jocuri îndelungate, toate aceset variante posibile și probabilități acum complicate, vor deveni reflex. Este important doar ca atunci când înveți să joci să afli regulile corecte pentru a nu face greșeli pe viitor. Situațiile asupra cărora va trebui să poposești sunt cele când după o primă mână etalon ai șanse să-ți intre mai multe variante de mâini câștigătoare. Atunci trebuie să analizezi balanța între variantele cu praobabilitatea cea mai mare de a se întampla și cele cu probabilitate mică de reușită. La prima vedere răspunsul este simplu dar odată cu el apare și greșeala jucătorilor. Majoritatea sunt tentați să aleagă varianta ce le poate aduce combinația cu cel mai mare câștig. Totuși, un joc bun este unul calculat. Iar matematica ne spune din start că variantele ce ne aduc cele mai mari câștiguri au șansa cea mai mică de a se întâmpla. De aceea este bine ca în astfel de situații să jucăm variante medii sau mici, dar care ne aduc câștiguri puțin mai mari decât miza pe care am pus-o în jocul respectiv.

Strategia rațională este exact opusă instinctului

Încă un aspect foarte important de luat în calcul este ca atunci când am avut câteva mâini nereușite, să nu intrăm în panica. Cu toții știm că atunci când suntem agitați nu mai putem gândi rețional și facem greșeli. Exact acele greșeli despre care vorbeam în prima pare a acestui articol. Așadar, după o serie de pariuri necâștigătoare este bine să respirăm adânc și să analizăm situația.Cel mai bine în acest tip de impas este să nu încercăm să recuperăm totul brusc. Tendința este de a mari miza de joc și de a juca pentru cele mai puternice combinații. Este bine ca în acele momente să ne oprim pentru o secundă poate, și să ne facem o strategie. Să ne propunem să recuperăm pierderea într-un număr realist de jocuri. Asta înseamnă că în unele cazuri ghinionul poate fi învins prin perseverență, rețiune și mai ales prin calm. Câștigurile mici sau medii te pot ajuta să ieși din impas în timp ce jocul pentru combinații rare este mereu riscant.

Dacă de cele mai multe ori suntem tentați să investim ceea ce înca n-am câștigat, o strategie bună ne spune exact contrarul. Atunci când ești în impas ești tentat să pariezi mai mult și dorința de a prinde potul ce mare este mai accentuată. Atunci trebuie să-ți menții calmul și să joci pentru variante mai sigure. Abia atunci când ai un sold curent mai mare decât cel cu care ai pornit îți poți permite să riști mai mult jucând pentru variante care se întâmplă mai rar dar care îți aduc câștiguri semnificative atnci când se întâmplă.

Alte Articole

admiral pariuri sportive banner

Admiral Pariuri Sportive – Ghid Complet

Această agenție online de pariuri merită o recenzie completă din partea SuperCazino așa că în rândurile ce urmează îți vom vorbi în detalii amănunțite despre ce tipuri de bonusuri poți primi atunci când te înregistrezi pentru prima dată la Admiral pariuri sportive, cât de mari sunt acestea, ce cuprinde oferta de sporturi disponibilă pentru pariuri […]

Citeste mai mult
agentii baumbet poza reprezentativa

Agenții Baumbet – Un ghid complet al acestora

Baumbet a fost printre primele companii de jocuri de noroc din țară. Încă din 1993, anul debutului, firma a venit cu propriile idei în crearea de sloturi, cu concepte originale. Ca multe alte afaceri în România post-decembristă, Baumbet a pornit cu pași mici, întâi fiind ambiția unei familii de a aduce mult-iubitele jocuri de noroc […]

Citeste mai mult
pariuri superbet poza reprezentativa

Pariuri Superbet – Ghid Complet

De asemenea, detaliem tipurile de sporturi principale (o parte din ele) pe care îți poți rotunji frumos veniturile. Mergem de data aceasta cu fotbal, tenis, baschet, esports, volei și sporturi virtuale. Te informăm în legătură cu aspecte importante pe care le poți descoperi în agențiile stradale de la casa de pariuri Superbet, îți detaliem puțin […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă