sisteme de pariere ruleta online
Blog  /   ianuarie 9, 2017   /   Cristian

Sisteme de pariere la ruletă online – partea a II a

În articolul precedent am descris două dintre cele mai populare sisteme de pariere la ruleta online. Este vorba despre Sistemul Martingale și Sistemul șirului lui Fibonacci. Mai departe vom prezenta și alte sisteme de pariere.

Sistemul bazat pe schema Birarritz – acest sistem a fost inventat de Alexander Makarov și este foarte simplu de pus în aplicare. Acest sistem de pariere de ruleta online are în vedere parierea pe același număr cu o miză constantă până în momentul în care se obține câștigul dorit. Dacă jucătorul pierde 35 de pariuri la rând, atunci are obligația de a dubla miza. Acest sistem are și un dezavantaj – este nevoie de multă răbdare pentru ca în final pariul să fie câștigător.

Sistemul lui D Alembert – sistemul are în vedere pariuri de cotă 2, însă nu există același risc ca în sistemul lui Martingale. D Alembert a plecat de la ideea că mai devreme sau mai târziu tot va exista șansa ca jucătorul să câștige 4-5 pariuri. De exemplu, se va paria pe culoarea negru suma de 1 leu, iar pariul se pierde. Continuăm prin creșterea mizei, astfel că vom mări la 2 lei. Se va crește miza continuu la fiecare pariu pierzător. Atunci când pariul este câștigat de jucător, se va diminua miza.

Sistemul de pariere pe contrariul ultimului rezultat – acest sistem de pariere la ruleta online este foarte ușor de însușit de orice jucător. Mai exact, dacă vor exista rezultate identice vreme mai lungă este posibil ca rezultatele următoare să fie total diferite de celelalte. Ceea ce trebuie să facă jucătorul este să urmărească rezultatele la jocul de ruletă online și atunci când observă că constant iese culoarea roșie, este bine să pariere pe culoarea neagră, existând șanse mari de câștig. Cu toate acestea, sistemul de pariere bazat pe contrariul ultimului rezultat nu este foarte sigur, totul fiind un joc de noroc, lăsat la voia sorții.

Sistemul bazat pe teoria haosului – este un sistem de joc la ruleta online destul de dificil de înțeles, fiind inventat de niște cercetători britanici. Aceștia au publicat studiul în „The Chaos Journal”și are în vedere identificarea cu exactitate de către jucători a locului unde va apărea bila câștigătoare. Este vorba despre calcule și probabilități matematice ce trebuiesc efectuate la fața locului. Potrivit cercetătorilor, cei ce își vor însuși teoria haosului vor avea șanse de aproximativ 59% pentru a se apropia de câștig.

Fiecare sistem de pariere la ruleta online este destul de diferit unul de celălalt. Cu toate acestea, este bine ca un jucător, mai ales începător, să nu pornească la joc fără a-și însuți aceste reguli și strategii, ferindu-l în acest fel de eventualele pierderi.

 

Alte Articole

pariuri alegeri parlamentare

Pariuri Alegeri Parlamentare 2020

Pariuri alegeri parlamentare – la ce case poți juca Cele mai diverse oferte sunt la Betano și eFortuna, în timp ce Casa Pariurilor și Betfair s-au mulțumit cu doar un fel de a paria: câștigătorul cursei la Camera Deputaților. Pariază în multe moduri la Betano Un mod de pariere pe care cu siguranță îl vei […]

Citeste mai mult
unibet poker

Unibet Poker – Bonusuri speciale pentru jucător

Unibet poker – ce variante de joc găsești și ce avantaje ai Un alt avantaj pe care îl ai de fiecare dată când joci Unibet poker constă în faptul că îți poți proteja identitatea, astfel încât să te bucuri de jocul preferat sub umbrela anonimatului. Cum se realizează acest lucru? Simplu: atunci când intri în […]

Citeste mai mult
unibet bingo

Unibet Bingo – distracție și premii pe măsură

Unibet Bingo – cum funcționează și ce fel de jocuri găsești La Unibet ai ocazia de a încerca mai multe tipuri de bingo: în acest fel nu te plictisești niciodată, iar distracția e garantată. În afară de jocurile uzuale de Unibet bingo, te poți oricând bucura și de 7 mini-jocuri de tip slot, care îți […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă