pariuri roland garros 2020 Blog   /   4 septembrie 2020   /   Paul Anghelescu

Roland Garros 2020 – marii favoriți sunt Halep și Nadal

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 aprilie 2024

5/5 - (1 vote)

Pandemia cu Covid-19 a afectat o lume întreagă, iar domeniul sportului a avut foarte mult de suferit. Competiţii sportive anulate, turnee amânate şi o incertitudine care a planat mult timp asupra unora dintre cele mai reprezentative evenimentele din domeniu – aşa a arătat până de curând lumea sportului în vremea Covid-19.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Turneul de tenis ATP Roland Garros 2020 – mutat din mai în septembrie

În acest context, Wimbledon 2020 şi Turneul Campioanelor au fost anulate, US Open 2020 s-a ţinut, dar cu mai puţini sportivi şi după reguli speciale, iar Roland Garros 2020 program a fost anunţat pentru toamna acestui an. WTA Roland Garros 2020 se va desfăşura între 27 septembrie şi 11 octombrie, iar pentru buna lui desfăşurare organizatorii lucrează îndeaproape cu reprezentanţii statului. Râmâi cu noi pentru a afla cine sunt preferații la pariuri Roland Garros 2020!

Roland Garros Simona Halep – românca şi-a anunţat deja participarea

La începutul verii, Halep a anunţat că anul acesta renunţă la turneele din Statele Unite ale Americii şi China, însă le ia în considerare pe cele din Europa, inclusiv turneul ATP Roland Garros 2020. Sportiva noastră s-a retras de la turneul din Palermo, însă apoi a participat cu succes la turneul din Cehia, pe care l-a şi câştigat. Primul turneu de mare şlem al anului va fi, însă, WTA Roland Garros 2020, eveniment sportiv la care Simona Halep, alături de Rafael Nadal, se numără printre marii favoriţi.

Roland Garros 2020 program – condiţii speciale de desfăşurare

atp roland garros banner

Nu se ştie deocamdată cu câţi spectatori se vor disputa meciurile de tenis. Organizatorii speră să obţină anumite derogări de la guvernul francez, însă în mod cert numărul spectatorilor va fi mult mai mic decât în alţi ani. De curând, reprezentanţii ATP Roland Garros 2020 au făcut publice primele imagini cu nocturna Arenei Philippe Chatrier, semn că pregătirile avansează şi în această toamnă ne vom bucura de tenis de calitate.

Pariuri Roland Garros 2020 – ce spun analiştii sportivi?

După cum era de aşteptat, au început deja predicţiile şi cote pariuri Roland Garros 2020, în special cele bazate pe criteriile sportive. Specialiştii cred că, în cazul băieţilor, lucrurile sunt clare.

Roland Garros – Rafael Nadal este marele favorit, urmat de Novac Djokovic şi Dominic Thiem

jucator tenis la roland garros 2020

Roland Garros este dominat de câţiva ani buni de Rafael Nadal, cel care a câştigat aici nu mai puţin de 12 titluri şi se aşteaptă ca şi ATP Roland Garros 2020 “să respecte tradiţia”. Cu toate astea, unele voci susţin că Nadal are nevoie de multe meciuri pentru a-şi intra în ritm, iar contextul actual nu îi este deloc favorabil.

În plus, tenismenul spaniol preferă vremea însorită, chiar toridă, aşa că nu se ştie cum se va acomoda cu condiţiile meteo specifice toamnei de la Roland Garros 2020 program.


Novac Djokovic este unul dintre jucătorii care l-au mai înfrânt pe Nadal la Paris, însă sportivul sârb vine după anumite probleme care l-ar putea afecta şi acum. Djokovic a organizat turneul Adria Tour la care mai mulţi jucători de tenis, inclusiv el, s-au îmbolnăvit cu Covid-19, aşa că nu se ştie cum vor evolua lucrurile la ATP Roland Garros 2020. Cu toate acestea, cei care vor pune pariuri Roland Garros 2020 nu trebuie să uite că Djokovic a avut parte de un început de an fulminant, câştigând la Openul Australian, ATP Cup şi Dubai.


Din spate vine tare Dominic Thiem, o adevărată ameninţare pe zgură. În plus, Thiem este cel care l-a învins pe Djokovic la Paris în 2018 şi 2019 şi care a jucat finalele (pierdute) cu Nadal, în 2018 şi 2019. Dacă ne referim la ultima perioadă, dar şi la tipul terenului, zgura, Thiem l-a bătut pe Nadal pe zgură de 4 ori, ultima dată la începutul anului 2020, la Australian Open.
Alţi jucători care ar putea aduce surprize la pariuri Roland Garros 2020 sunt şi Stan Wawrinka , Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev şi Alexander Zverev.

Roland Garros Halep, Serena Williams şi Ashleigh Barty – favoritele WTA Roland Garros 2020

minge tenis la roland garros 2020

La fete, lucrurile sunt mai puţin “clare”, şi asta pentru că sportivele sunt foarte aproape ca tonus, meciuri câştigate şi potenţial. În funcţie de performanţele sportive, specialiştii le dau ca favorite pe Roland Garros Halep, Serena Williams, Ashleigh Barty, Garbine Mugurza – Roland Garros Halep întotdeauna pe primul loc, celelalte, de fiecare dată într-o altă ordine.

Ashleigh Barty este deţinătoarea titlului din 2019, iar înainte de începerea pandemiei, sportiva era într-o formă de zile mari. La începutul acestui an, Barty câştigase nouă meciuri la rând, îşi adjudecase turneul de la Adelaide şi ajunsese în semifinala Openului Australian.


Simona Halep este văzută de mai toţi experţii în tenis ca poate cea mai consecventă jucătoare de tenis din circuit. În plus, Roland Garros Simona Halep a ajuns de trei ori în finala Roland Garros, a câştigat în 2018, pentru că în 2019 să fie învinsă în sferturile de finală. Dacă ne gândim şi la faptul că Roland Garros Halep joacă foarte bine pe zgură şi vine după turneul câştigat de la Praga, e clar că sportiva noastră este în cărţi.


Deşi de trei ori campioană la Paris, Serena Williams a început să arate destule semne de încetinire. La începutul acestui an, Williams a fost învinsă în mod surprinzător de Wang Qiang, chiar din primele meciuri ale Openului Australian.
Garbine Muguruza a avut parte de câţiva ani destul de dificili, fără prea mari rezultate, însă revenirea alături de antrenoarea Conchita Martinez, pare a fi de bun augur. Tocmai de aceea, pentru cele două sportive, pariuri Roland Garros 2020 nu arată foarte bine.

Cote pariuri Roland Garros 2020 – care sunt marii favoriţi?

Casele de pariuri sunt destul de clare în ceea ce priveşte favoriţii cote pariuri Roland Garros 2020, atât la masculin, cât şi la feminin.

Pariuri Roland Garros 2020 – Betano îi dă ca favoriţi pe Nadal şi Halep

pariuri roland garros 2020 meci tenis

La masculin, Rafael Nadal are o cotă de 1.90, Novac Djokovic de 3.75, iar Dominic Thiem de 4.00. Apoi, urmează Stefanos Tsitsipas şi Alexander Zverev cu o cotă de 20.00, iar Daniil Medvedev cu 25.00. Stan Wawrinka este mult în spate, cu o cotă de 35.00.

 

La feminin, Betano Pariuri o are ca mare favorită pe Roland Garros Simona Halep, cu o cotă de 6.00. Sportiva noastră este urmată de Serena Williams şi Ashleigh Barty, ambele cu o cotă de 10.00. Cele două sunt urmate în clasament de Kiki Bertens, Garbine Muguruza şi Bianca Andreescu, cu o cotă de 12.00.

Pariuri Roland Garros 2020 – ce spune 888Sport.ro

Şi casa de pariuri 888 păstrează în mare aceiaşi favoriţi, însă marea surpriză este Serena Williams care nu apare printre primii 4 clasaţi.

La masculin, “câştigător” la Roland Garros 2020 program este tot Rafael Nadal, cu cota şi mai mare, 1.90, urmat de Novak Djokovic cu 3.50, Dominic Thiem 4.00 şi, apoi la o diferenţă considerabilă, Stefanos Tsitsipas cu o cotă de 15.00.
La feminin, Roland Garros Halep are o cotă de 5.50, pe locul doi situându-se Ashleigh Barty cu cota 9.00. Surpriza de pe locul 3 este canadianca de origine română Bianca Andreescu, cu o cotă de 11.00, aceeaşi cotă pe care a primit-o şi Kiki Bertens.

ATP Roland Garros 2020 – cotele şi clasamentele Casa Pariurilor, diferite

roland garros pariuri 2020 online

De exemplu, cota lui Rafael Nadal este 1.85, cea lui Djokovic 3.50, iar cea a lui Dominic Thiem 4.50. La masculin, într-adevăr, după aceştia trei, diferenţa se adânceşte considerabil.

 

În schimb, la fete, lucrurile stau diferit: favorita este tot Roland Garros Simona Halep, cu o cotă de 6.00, dar după ea este Ashleigh Barty cu o cotă de 7.00, urmată de Serena Williams cu o cotă de 9.00, Garbine Muguruza – 10.00 şi de-abia apoi Bianca Andreescu cu o cotă de 12.00.

 

Vezi cele mai bune case de pariuri online!


Cote pariuri Roland Garros 2020 – SuperBet mizează tot pe Nadal şi Halep

La băieţi, lucrurile par destule de clare: Rafael Nadal este marele favorit, cu o cotă de 1.90. În schimb, SuperBet îi plasează pe Djokovic şi Thiem pe acelaşi loc 2 cu o cotă de 4.00. Tsitsipas vine din urmă cu o cotă de 18.00.

La fete, Roland Garros Simona Halep este din nou favorită cu aceeaşi cotă 6.00, urmată de Serena Williams, cota 9.00, Muguruza – cota 10.00 şi Ashleigh Barty 11.00. Competiţia fetelor este, însă, mult mai strânsă. După Barty, SuperBet Pariuri Sportive le plasează pe Kiki Bertens şi Bianca Andreescu, cu cota 12.00.

WTA Roland Garros 2020 – Maxbet.ro e ceva mai precaut la feminin

Casa de Pariuri Maxbet are un prognostic similar în ceea ce priveşte competiţia băieţilor: Nadal este din nou pe primul loc, cu cota cea mai mică, 1.86, iar Thiem şi Djokovic îşi împart locul 2, cu o cotă de 3.80. Tsitsipas este pe locul 3, la o mare diferenţă, având cota 15.00.

La feminin, în schimb, Maxbet.ro o plasează pe Roland Garros Halep în fruntea clasamentului, cu cota 5.00. După ea vine Ashleigh Barty, cu 8.50, iar după, Serena Williams, Garbine Muguruza, Bianca Andreescu şi Kiki Bertens au primit toate cota 10.00. După ele, la o distanţă ceva mai mare vine Naomi Osaka, cu o cotă de 15.00. Roland Garros 2020 program se anunţă interesant!

Mergi la sigur sau rişti? – Câştigul se află, oricum, la un pas distanţă

Cu cât cota e mai mică, cu atât mergi la sigur, dar nici câştigul nu va fi foarte mare la cote pariuri Roland Garros 2020. Cu toate astea, ai putea aborda o altă tactică: te ghidezi după inspiraţia de moment, după instinct, eventual după cele mai noi rezultate sau “tiparul personalităţii” unui anumit sportiv şi rişti.

Rişti să pariezi pe un sportiv cu o cotă mai mare, deci nu cu foare mari şanse de câştig în cadrul ATP Roland Garros 2020. Previziunile, însă, sunt, după cum le spune şi numele, previziuni”, iar istoria ne-a demonstrat deseori că mulţi sportivi clasaţi la casele de pariuri pe locurile 2, 3, 4, 5 sau chiar mai jos au reuşit să câştige turneul. Depinde de tine dacă alegi să rişti sau să te aliniezi şi tu preditiilor specialiştilor.

Concluzii

ATP Roland Garros 2020 se anunţă o competiţie palpitantă, mai ales că vine după perioada pandemiei. E drept că unii sportivi au mai participat la US Open sau turnee mai mici, dar nimic nu se compară cu presiunea şi adrenalina unui turneu de mare şlem. Pe lângă meciuri, entuziasm şi preferinţe personale, specialiştii în tenis şi casele de pariuri au reuşit să traseze un clasament după care te poţi ghida la pariuri Roland Garros 2020.

Anul acesta, marii favoriţi sunt în mod clar Rafael Nadal şi Simona Halep. Pentru locurile următoare, însă, diferenţele sunt în funcţie de tonusul şi rezultatele din primele 1-2 luni ale anului (care pot sau nu pot fi concludente), locul la Roland Garros 2019, numărul de turnee de mare şlem câştigate etc.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
seriale cu medici

Top 5 Seriale cu Medici 2020

8 octombrie 2020

Noile seriale cu medici încep să câștige din ce în ce mai multă popularitate în rândul spectatorilor, de ce? Pentru că dramele doctorilor și a personajelor respective fiecărui serial, chiar par umane, reale. Tindem să ne asociem cu personaje tot timpul, tocmai de aceea ne atașăm de fiecare problemă sau fiecare moment fericit dintr-un serial. […]

Citeste mai mult
frank casino mobile

Frank Casino Mobile – Cum poți să te joci de pe telefon

20 septembrie 2021

Citește acest articol pentru a vedea cum te poți distra la Frank Casino mobile! Este foarte simplu și îți va oferi o experiență de top, chiar și în lipsa unei Frank Casino app. Bucură-te de tot ce are platforma de oferit din doar câteva atingeri de telefon, oricând și oriunde te-ai afla. Cum faci asta? […]

Citeste mai mult
manhattan casino bonus

Manhattan Casino Bonus de Bun Venit 2024 – 1.500 RON + 150 Rotiri Gratuite

20 iunie 2023

Atunci când îți deschizi cont pe această platformă, vei avea parte de multe beneficii, inclusiv de un bonus bun venit Manhattan Casino. În ghidul de față, îți arătăm toate detaliile de care ai nevoie pentru revendicarea Manhattan Casino bonus de bun venit. Aici prezentăm în ce constă, cum îl revendici, care sunt cerințele de rulaj […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!