banner despre promotii betano cu depunere la casino
Blog  /   BONUS LA DEPOZIT  /   august 12, 2020   /   Mihai Babciuc

Promoții Betano – Turneul de Weekend și de la Miezul Nopții

Bun venit pe pagina de promoții Betano, acest articol va fi actualizat în mod constant cu cele mai noi oferte Betano care te pot interesa. Profită de bani cash, rotiri gratuite, bani bonus și multe alte premii la depunere!

Pagina de promoții Betano la depunere îți va aduce multe avantaje în jocul tău. Să cunoști oferta bogată a operatorului Betano este un avantaj pentru orice jucător, astfel, îți va fi mult mai ușor să prinzi cele mai tari promoții și bonusuri în bani reali dacă vei fi cu ochii pe SuperCazino!

Promoții Betano – Turneul de la Miezul Nopții

Cele mai bune și avantajoase oferte au loc atunci când jucătorii simpli dorm. Pe timpul nopții se dezlănțuie adevăratele oferte, iar Betano știe foarte bine cum să ofere câștiguri substanțiale jucătorilor care sunt dispuși să își petreacă o noapte pe săptămână muncind pentru cele mai ușor de obținut bonusuri în bani cash în valoare de peste 10.000 RON.

Este vorba despre Turneul de la miezul Nopții Betano care are loc în mod regulat în fiecare săptămână. În acest articol îți ofer toate detaliile despre oferta turneului, cum poți participa și care sunt premiile.

Turneul de la Miezul Nopții Betano – Oferta turneului

Turneul de la Miezul Nopții Betano este programat să aibă loc în fiecare noapte de luni până joi începând cu ora 21.

În fiecare noapte, poți participa la turneu dacă te joci la jocurile tale de slot favorite și acumulezi suficiente puncte încât să te poți clasa pe locurile premiate. În fiecare noapte de luni până Joi, orele 21:00 – 4:00, câștigătorii vor fi premiați dintr-un buget total de premiere de 10.000 RON.

Ceea ce este foarte important de menționat despre Turneul de la Miezul Nopții Betano este că pentru a obține puncte și pentru a putea fi premiat nu ești obligat să îndeplinești nicio condiție de rulaj, iar toți banii pe care îi câștigi ajung direct în wallet-ul de Cash și nu de bani bonus.

Turneul de la Miezul Nopții – Condiții de Participare

Pentru a putea participa la Turneul de la miezul Nopții Betano, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli care îți asigură o șansă la unul dintre locurile care vor fi premiate. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a participa la cel mai nocturn turneu din industria de gambling din România.

Pasul 1

În primul rând, trebuie să ai un cont înregistrat la Betano și să intri în contul tău de utilizator pentru a identifica pagina de oferte. Pagina de oferte de la Betano este singurul loc de pe website unde poți vedea toate ofertele și turneele active, pagina fiind actualizată constant. Identifică turneul care este activ în acea zi.

Pasul 2

Pentru a te putea înscrie la turneu trebuie să apeși click pe butonul “Vreau să particip”. Înscrierea este valabilă numai pentru turneul care urmează să înceapă. În cazul turneului de la miezul nopții care este organizat pe mai multe zile, dacă îți dorești să te înscrii la fiecare turneu din fiecare noapte, va trebui să treci prin acest proces pentru fiecare turneu în parte. Dacă te înscrii de exemplu în ziua de luni, înscrierea este valabilă doar pentru turneul care are loc în noaptea de luni.

Pasul 3

Nu mai rămâne decât să aștepți ora începerii turneului. Dacă te vei juca înainte de începere, nu se vor lua în calcul punctele pe care le acumulezi jucându-te la sloturi. Și referitor la sloturi, trebuie să te joci la cele care sunt valabile pentru turneul care tocmai urmează să înceapă. Numai dacă rulezi bani la sloturile din turneu vei putea să primești puncte. Pentru a vedea care sunt acestea, nu trebuie decât să verifici informațiile din pagina turneului.

Turneul de la Miezul Nopții

10.000 RON + 1500 Rotiri Gratuite

Intră în cursa pentru cele mai tari premii Betano! Se pun la bătaie 10.000 RON și 1500 de rotiri gratuite pentru 20 de jucători norocoși!

Premiile oferite

Așa cum am spus și în câteva rânduri mai sus, premiile la aceste turnee sunt exprimate în bani cash care sunt adăugați direct în portofelul tău de jucător. Pentru a le obține trebuie să te încadrezi în clasamentul jucătorilor care urmează să fie premiați.

Turneul de la Miezul Nopții Betano premiază 20 de jucători, cel mai mare premiu fiind de 4000 de lei. Acești bani vor fi acordați sub forma unui bonus în cash, fără nicio condiție de rulaj!

LOCPREMIU
14000 RON
22500 RON
31250 RON
4500 RON
5250 RON
6-20100 RON + 100 Rotiri Gratuite Shining Crown

Condițiile de participare pentru Turneul de la Miezul Nopții Betano

Pentru a profita la maxim de experiența pe care ți-o oferă un astfel de turneu, va trebui să înțelegi și cum funcționează principiul acumulării de puncte. Acestea se vor acorda tuturor jucătorilor înscriși la turneu după cum urmează:

Dacă te vei juca la sloturile menționate în regulamentul turneului, vei acumula puncte în funcție de banii pe care îi rulezi pe slotul respectiv. Pentru turneul de la Miezul Nopții Betano, fiecare sumă de 2 RON rulați, îți va aduce 1 punct. Clasamentul și locul unde te afli tu va fi afișat în mod constant în partea de sus a ecranului. Astfel, la sfârșit, jucătorii care au acumulat cele mai multe puncte vor primi premiile în cash.

Punctele nu se vor acumula în clasamentul tău dacă vei juca jocurile DEMO. Trebuie să joci varianta sloturilor pe bani reali cu o miză minimă de 2 RON.

Premiile vor fi acordate în maxim 48 de ore de la terminarea turneului, la fel și în cazul rotirilor gratuite.

Concluzii

Turneul de la Miezul Nopții Betano rămâne unul dintre cele mai sigure moduri pentru a câștiga mulți bani fără să fie nevoie decât de participarea ta. Nu vei avea absolut nicio condiție de rulaj cu premiul! Înscrie-te și începe să rotești tamburii! Spor la câștiguri.

Turneul de la Miezul Nopții

10.000 RON + 1500 Rotiri Gratuite

Intră în cursa pentru cele mai tari premii Betano! Se pun la bătaie 10.000 RON și 1500 de rotiri gratuite pentru 20 de jucători norocoși!


Urmează Oferta: TURNEUL DE WEEKEND


O săptămână plină de activitate intensă și de productivitate continuă merită să fie încheiată cu o sesiune zdravănă de pariere. Și care să fie cel mai bun loc pentru o asemenea activitate de gambling de cea mai bună calitate dacă nu la Betano? Mai ales de când aceștia au început să ruleze în fiecare weekend Turneul de Weekend Betano, unde premiile ajung la 20 de jucători activi mereu.

Turneul de Weekend Betano nu este singurul turneu pe care aceștia îl organizează, dar în acest articol îți voi vorbi despre detaliile privind weekend-urile. Pentru a afla informații despre celelalte evenimente de tip turneu de la Betano, te invit să consulți pagina lor de promoții.

Turneul de Weekend Betano – Ofertă avantajoasă

Turneul de Weekend Betano este anunțat mereu înainte ca acesta să înceapă, iar condițiile de participare se pot regăsi în regulamentul turneului. Pentru a vedea și alte oferte sau pentru a consulta oferta, trebuie să accesezi pagina de promoții de pe website.

Spre deosebire de turneele care se desfășoară în timpul nopții pe toată perioada săptămânii, în Weekend nu este loc pentru pauze. În fiecare Vineri, ora 12:00 dă startul pentru turneul de weekend Betano care este activ non stop până la ora 23:59 Duminica. Aceste turnee de weekend sunt active pe toată perioada lunii August, deci ai tot timpul pentru a pune mâna pe unul dintre premiile puse în joc.

Oferta acestui turneu include un buget de premiere de 20.000 RON care este acordat jucătorilor câștigători în fiecare weekend în luna August. Toate premiile sunt acordate că și bonusuri cash sau sub formă unui pachet de rotiri gratuite pentru care nu trebuie să îndeplineșți condiții de rulaj Betano! Toți banii din bonus Betano sau toți banii obținuți din rotirile gratuite se duc direct în portofelul de bani cash!

Pașii pentru a te înscrie

Dacă ești deja un jucător înregistrat la Betano și îți surâde ideea de a-ti petrece un weekend în compania celor mai superbe experiențe de sloturi care la sfârșit se mai încheie și cu premii de mii de lei, iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea participa la Turneul de Weekend Betano.

Pasul 1

Așa cum spuneam, nu vei putea participa la turneul de weekend Betano decât dacă ai un cont de jucător activ și verificat. Dacă îndeplinești acest criteriu, nu trebuie decât să intri în contul tău personal, să accesezi pagina de oferte unde se regăsește și secțiunea dedicată promoțiilor.

Pasul 2

Pentru a te putea înscrie cum trebuie la acest turneu, trebuie să apeși butonul “Vreau să particip”. Acest lucru te va face eligibil pentru participarea la turneul din weekend-ul care urmează. Ține minte că dacă execuți corect acest proces de înscriere, vei putea participa la un singur turneu. Dacă îți dorești să participi și la turneul din weekendul următor va trebui să participi din nou.

Pasul 3

Acum tot ce trebuie să mai faci este să aștepți până când începe turneul și să te joci la sloturile care sunt eligibile pentru turneul de weekend Betano. Această informație poate fi verificată în pagină de informații a turneului.

Turneul de Weekend

20.000 RON + 3000 Rotiri Gratuite

Intră în cursa pentru cele mai tari premii Betano! Se pun la bătaie 20.000 RON și 3000 de rotiri gratuite pentru 20 de jucători norocoși!

Dacă întâmpini probleme la procesele de înregistrare sau de validare ale contului tău Betano, poți accesa ghidurile noastre care te vor parcurge pas cu pas prin aceste două procese. Le poți accesa dând click pe: înregistrare Betano sau validare cont Betano.

Care sunt premiile de la turneul de Weekend Betano

În fiecare weekend din luna August se organizează un turneu la care bugetul de premiere este dublu față de cel care se organizează în timpul săptămânii. Adică în fiecare weekend premiul pus în joc este de 20.000 RON. Dacă îți dorești să fii unul dintre câștigători, va trebui să te clasezi în primii 20 de jucători.

Clasamentul se definitivează în urmă unui punctaj pe care fiecare dintre jucători îl acumulează jucând la sloturile care fac parte din turneu. Fiecare 2 Lei rulați la unul dintre acele sloturi îți va aduce 1 punct. Iată care sunt premiile în funcție de clasament.

LOCSUMA PRIMITĂ
18000 RON cash direct în cont, fără a fi nevoie de alte rulaje
25000 RON cash direct în cont, fără a fi nevoie de alte rulaje
32500 RON cash direct în cont, fără a fi nevoie de alte rulaje
41000 RON în aceleași condiții
5500 RON în aceleași condiții
6-20200 RON și 200 de rotiri gratuite pe care le vei putea folosi la Shining Crown. Tot fără condiții de rulaj.

Condițiile de participare

Trebuie să fii un jucător deja înregistrat pe Betano și să fii sigur că ai apăsat pe butonul “Vreau să Particip”. Aceasta este o condiție importantă. Turneul de Weekend Betano este valabil de la ora 12:00, în fiecare Vineri din luna August, iar ultimul minut în care se mai calculează punctele, este la 23:59 Duminică.

Dacă vei juca la sloturile din turneu cu o miză mai mică decât cea de 2 lei, nu vei primi puncte. Punctele se acordă pentru rotirile care sunt efectuate cu suma minimă impusă de regulamentul turneului.

Atât câștigurile obținute din rotirile gratuite cât și cele obținute din bonusurile cash pot fi imediat retrase din contul de jucător.

Concluzii

Turneul de Weekend Betano te poate ajuta să experimentezi fenomenul unui turneu care se întinde pe o perioadă de mai multe zile și care îți oferă șanse reale la câștigarea unui premiu de până la 8000 RON.

Turneul de Weekend

20.000 RON + 3000 Rotiri Gratuite

Intră în cursa pentru cele mai tari premii Betano! Se pun la bătaie 20.000 RON și 3000 de rotiri gratuite pentru 20 de jucători norocoși!


OFERTE VECHI

Informații și Promoții fără valabilitate


Regele turneelor și liderul celor mai productive jocuri de cazino din România, Betano este un candidat excelent la titlurile care aduc tot mai mulți jucători pe lista de membrii activi din ecosistemul de gambling pe care aceștia îl administrează în mediul online. Doar cu o scurtă privire în pagina lor de promoții, Betano ar putea impresiona orice jucător care este deja înregistrat și nu a avut parte de o experiență completă de concurs sau de profitabilitate în urma unei promoții. De data aceasta vom vorbi despre promoțiile Betano cu depunere, la ce premii te poți aștepta de la ele și în ce perioade să te pregătești pentru acestea. Urmează informații importante!

Betano cu depunere – Când apar cele mai așteptate promoții?

Promoțiile Betano cu depunere se împart în câteva categorii în funcție de regulamentul care se aplică pentru fiecare. Acestea pot fi promoții care se repetă în mod regulat sau pot fi reprezentate de bonus promotional Betano care apare frecvent în foarte multe oferte, dar atunci nimeni nu trebuie să îl rateze, deoarece beneficiile cu care vine la pachet sunt incredibile.

Promoțiile Betano cu depunere care sunt active pe toată perioada anului se vor repeta în mod regulat în fiecare săptămâna sau în fiecare zi. Acest tip de promoții au de obicei un regulament cu care jucătorii de obișnuiesc rapid. 

De cele mai multe ori, la promoțiile săptămânale vei avea parte de surprize precum: Rotiri gratuite, premii în bani, bonusuri pentru anumite jocuri din cazino, rotiri gratuite pentru un anumit număr de sloturi sau pentru sloturile de la un anume furnizor de astfel de servicii. Premii în cash se acordă de obicei pentru un număr mai mare de jucători. 

Condițiile generale la astfel de oferte este depunerea unei sume minime în contul de jucător pentru a se putea debloca bonusul. În ceea ce privește rotirile gratuite, lucruri stau exact la fel. De exemplu: Pentru o promoție valabilă în fiecare zi de Marți, va trebui să efectuezi 100 de rotiri la un anumit slot pentru a intra în cursa pentru premiu. Este evident că nu poți efectua 100 de rotiri fără să depui o sumă de bani minimă. Totuși, premiile sunt pe măsură.

Betano ofertă cu depunere și promoțiile care au loc anual

Atunci când joci la Betano oferta cu depunere cuprinde de foarte multe ori și promoții de anvergură. Cel mai bun exemplu pentru promoțiile celebre organizate de Betano sunt turneele de sloturi care au loc de foarte multe ori pe an, de obicei perioada de desfășurare poate ajunge chiar și la o lună.

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează un astfel de turneu, vom lua exemplul turneelor care au loc în fiecare weekend. Pentru a te putea înscrie la aceste turnee, trebuie să ai un cont înregistrat și activat, apoi să mergi în secțiunea de profil și să confirmi participarea la turneu. Turneul funcționează pe baza unui sistem de premiere cu ajutorul punctelor acumulate de jucători. Dacă acumulezi puncte, vei urca mai sus în clasament, iar prin urmare, vei putea fi premiat cu un premiu mai mare.

Fiecare ocazie importantă din viață este premiată la Betano

Nu cred că există niciun jucător fidel Betano oferta cu depunere care să nu iubească sărbătorile. Cele mai mari promoții se transformă în adevărate evenimente online atunci când Betano pornește campaniile promoționale ce au loc în sărbătorile de Crăciun unde în prim plan sunt jocurile de slot sau de cazino cu tematică de Crăciun.

Același lucru se întâmplă când începe sezonul de iarnă, sau sezonul estival. Toate premiile oferite la aceste evenimente depășesc zeci de mii de lei, premii în bani, în electronice, vacanțe exotice sau autoturisme.

Un bonus promoțional pentru mesele Live de la Betano

Betano oferta cu depunere cuprinde o promoție foarte atractivă pentru toți jucătorii pasionați de mesele Evolution din categoria de Cazino live. Presupunând că ai făcut o depunere de 500 RON pentru a te juca la Cazino live, în timpul sesiunii de joc ai puțin ghinion și pierzi câteva mâini.

Un bonus promoțional Betano vine în ajutorul tău pentru a-ți mai reduce din pierderi, iar în funcție de suma pe care ai pierdut-o vei primi înapoi o cotă parte din acea suma. Poți primi înapoi 20 RON, dar poți primi chiar și 100 RON înapoi din banii pierduți la mâinile unde nu ai avut inspirație.

Ce avantaje ai dacă joci la Betano oferta cu depunere

  • Sesiuni de pariere mai lungi. Cu ajutorul promoțiilor, bonusurilor, rotirilor primite gratuite și al banilor cash obținuți din premii, vei putea să te joci mai mult, să câștigi mai mult și să te distrezi mai mult
  • Bonus promoțional Betano frecvent. Acel sentiment de extaz pe care îl simți când afli că urmează să pornească un bonus super pe Betano se va menține mult timp. Betano are foarte multe oferte active mereu.
  • Pentru toți jucătorii înregistrați. Absolut toți jucătorii înregistrați la Betano pot să profite de aceste tipuri de promoții. Accesează pagina cu Betano oferta cu depunere și alege care promoție ți se potrivește.

Cum știi când apar oferte și promoții sau vreun bonus promoțional Betano?

Foarte simplu. Ori alegi să intri în contul tău de jucător pe care l-ai înregistrat pe Betano, iar acolo vei vedea toate promoțiile active. Sau rămâi cu ochii pe supercazino pentru că postăm mereu toate noutățile despre ofertele și concursurile tuturor furnizorilor de jocuri de noroc online din România.

Concluzie

Betano oferta cu depunere cuprinde cele mai tari promoții pentru jucătorii deja înregistrați. Sunt în joc zeci de premii în valoare de zeci de mii de lei valabile pentru zeci de jocuri de slot. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii la promoții, să depui suma minima și să începi să învârți tamburii, să joci la mese live și să acumulezi puncte la turneele importante. Succes!

Alte Articole

oferta superbet 199 rotiri

Superspin Superbet – 199 Rotiri Sizzling Hot + Premii

Deschide-ți un cont Superbet, validează-l și primești 199 de rotiri Sizzling Hot cu rulaj 1x! Joacă apoi zilnic la Roata Norocului pentru premii suplimentare! Cum primești rotirile gratuite Iată ce trebuie să faci pentru a primi rotirile gratuite la Sizzling Hot! Asta e tot! Vei primi automat rotirile gratuite după ce contul este validat, în […]

Citeste mai mult
oferta bonus superspin superbet casino

SuperSpin Superbet – Bonusuri atractive fără depozit

Vorbim despre SuperSpin Superbet care îți oferă câștiguri zilnice Superbet de care să profiți la maximum. Chiar dacă pare greu de crezut, este cât se poate de real ceea ce îți spunem. Timp de 2 luni, adică până la finele lui Mai, poți câștiga bonusuri uriașe în fiecare zi la SuperSpin Superbet precum un bonus […]

Citeste mai mult
oferte si promotii vlad cazino cu premii online

Promoții Vlad Cazino cu Premii – extragere cu 300 premii

Extragere Vlad Cazino cu premii La Vlad Cazino sezonul caștigurilor nu se oprește niciodată, astfel că și începutul de an este plin cu premii, rotiri și bani gratis. În perioada 18 ianuarie – 28 februarie 2021 sunt puse la bătaie gadgeturi de ultimă generație, televizoare de lux, espressoare, dar și sute de rotiri la jocurile […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă