ponturi pariuri team spirit vs gambit
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   mai 27, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi Team Spirit VS Gambit – EPIC League 2021 CIS 2021

Salutare! Dacă ai ajuns aici, sunt sigur că ești interesat de partida disputată între Team Spirit și Gambit. Echipele sunt două dintre cele mai ofensive organizații din CIS, motiv pentru care vom avea un duel foarte echilibrat și spectaculos. Partida este disputată în cadrul turneului EPIC League CIS 2021 în data de 27.05.2021.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO
  • Cele mai bune cote garantat

Turneul EPIC League CIS 2021 este poate cel mai important turneul al regiunii, calificarea RMR, care asigură puncte pentru Major, fiind principalul obiectiv. Desfășurat în perioada 12 – 30 mai, evenimentul recompensează echipele cu până la 40.000 de dolari și puncte RMR. Per-total, 16 echipe se vor lupta pentru premiile în bani, cât și pentru calificarea la Major.

Upper Bracket și Lower Bracket sunt etapele turneului, iar toate meciurile au un sistem clasic de BestOf3. Prima clasată va fi recompensată cu 15.000 de dolari și 1600 de puncte RMR, în timp ce a doua organizație va primi 10.000 de dolari și 1500 de puncte. Per-total, diferența nu este foarte mare, însă trofeul este un factor important. Revenind la meciul nostru, îți voi prezenta o analiză detalită a meicului Team Spirit VS Gambit. După cum am menționat și mai sus, pe lângă NaVi, echipele sunt cele mai iubite din CIS. Stilul ofensiv și unic de joc le-a adus acest statut, reușind să învingă organizații puternice din scena eSports. În continuare îți voi prezenta cele mai tari cote la pariuri CS GO.

Echipele – Ponturi Pariuri Team Spirit VS Gambit

Am ajuns și la partea de statistici, unde îți voi prezenta cele mai importante știri și rezultate înregistrate de fiecare organizație. Fiind unul dintre cele mai echilibrate dueluri din CIS, vom avea parte de un joc ofensiv din partea ambelor echipe. Totuși, oaspeții sunt mai experiementați și pleacă cu prima șansă în duel. Să trecem la analiza fiecărei echipe în parte.

Team Spirit

Este echipa aflată pe locul 12 în lume, la o distanță considerabilă de echipa pe care o întâlnește în partida de mâine. Echipa a obținut o rată de câștiguri de 63% în ultimele trei luni de eSports și a reușit un parcus excelent. După ce a fost eliminată din cadrul turneului DreamHack Masters, Team Spirit pare că s-a rederesat și este gata să atace top 10.

De când a început EPIC League CIS 2021, Team Spirit are o serie de 4 victorii consecutive, fiind una dintre cele mai bune echipe ale sezonului. Rând pe rând, echipa a învins organizațiile bankaPEPSI, Gambit, Entropiq și K23 cu scorul de 2 la 0. Pe lângă acest eveniment, TS participă și la IEM Summer 2021, un alt eveniment important din scena de eSports a titlului.

Gambit

Este în prezent prima echipă din lume, cu o rată de câștiguri de 82% în ultimele dueluri de eSports. Astfel, Gambit a devenit cea mai eficientă echipă din ultima perioadă a jocului, câștigând o mulțime de turnee foarte importante. Totuși, Heroic și NaVi au reușit să „fure” două trofee, acolo unde Gambit a fost eliminată în ultima etapă a competiției.

Cât despre turneul EPIC League CIS 2021, Gambit a reușit un parcus destul de modest, acolo unde a obținut 4 victorii și 2 înfrangeri. Akuma, Trident, Nemiga și Entropiq au fost echipele care au pierdut în fața celor de la Gambit, în timp ce Team Spirit și NaVi s-au impus cu scorul de 2 la 0.

Cote pariuri Team Spirit VS Gambit EPIC League CIS 2021

Este timpul să discutăm despre cote pariuri Team Spirit VS Gambit. Așadar, îți voi prezenta cele mai bune cote pe care Maxbet ni le oferă pentru această partidă. După cotele oferite de agenție, partida se anunță una foarte echilibrată, favorită având o cotă de peste 1.70. De asemenea, pariurile de tipul Numărul de runde și/sau hărți sunt foarte populare pentru această partidă.

Team Spirit are o cotă de 2.03 pentru o victorie în meciul de mâine. Pe cealaltă parte, adversarii de la Gambit au primit din partea Maxbet eSports o cotă de 1.71. Așadar, echipa oaspete este cumva favorită pentru acest duel, deși cota primită nu este deloc una mică. Peste 2,5 hărți, care este un pariu destul de plauzibil în acest duel, are o cotă de 1.96 la Maxbet, care este mai scăzută fața de alte partide.

Pentru o victorie pe o hartă anume (1 sau 2), Team Spirit are o cotă de 2.00, în timp ce Gambit a fost cotată pentru acest pariu cu 1.74. În plus, există variantă și plasarea acestui tip de pariu pe Harta 3. Pentru handicap pe runde găseți de asemenea o mulțime de variante interesante.

Am ajuns și la poate cel mai bun pariu pentru acest duel, mai exact Numărul de runde pe una dintre hărți. Eu îți voi prezenta acum cotele pentru Harta 1. Peste 24,5 a primit o cotă de 1.38 la Maxbet, în timp ce peste 25,5 are o cotă de 1.57. Un duel interesant și echilibrat, ne poate aduce un pariu peste 26,5 runde și o cotă de 1.81. Cotele sunt foarte similare și pentru Harta 2, deci poți miza pe ce hartă vrei. Fiind una dintre cele mai diversificate case de pariuri eSports atunci când vorbim despre eSports, Maxbet ne oferă și varianta de a plasa un pariu pe un scor corect. Astfel, ai patru variante din care poți alege o victorie a unei echipe. (2-0, 2-1, 0-2 și 1-2). Cotele sunt foarte bune și merită încercate. În plus, un pariu extra ar fi dacă meciul va ajunge în Overtime, adică prelungiri.

Predicții și Ponturi Pariuri Team Spirit VS Gambit

Să discutăm despre adevăratul motiv pentru care ești aici. Pentru predicții Team Spirit VS Gambit îți voi oferi mai multe tipuri de pariuri de unde poți alege. Deși în acest moment Gambit este clasată pe prima poziție în clasamentul general HLTV, nici Team Spirit nu a lăsat garda jos în ultima perioadă, devenind foarte apreciată în scena de eSports.

Pentru ponturi pariuri Team Spirit VS Gambit prima varianta pe care aș vrea sa ți-o prezint este peste 25,5 runde pe Harta 1, acolo unde vei primi o cotă de 1.57. Despre victoria unei echipei, șansele sunt de 40-60% în favoarea echipei oaspete, care are o cotă de 1.71. Așadar, dacă esti fanul unei echipe și crezi că poate învinge, poți plasa un pariu pe asta. Noi îți recomandăm să alegi alt tip de pariu totuși.

Fiind un meci ce se anunță foarte spectaculoase și plin de runde ofensive, îți sugerezi pentru ponturi pariuri Team Spirit VS Gambit și varianta unui meci ce va avea peste 2,5 hărți. Pentru acest pariu vei primi la Maxbet o cotă de 1.96. La partea opusă, pariul sub 2,5 hărți are o cotă de 1.76. De asemenea, există și posibilitatea unei partide ce se va întinde peste 26,5 runde si care îți oferă o cotă de 1.80.

Concluzii – Ponturi Pariuri Team Spirit vs Gambit

În concluzie, această etapa dintre Team Spirit VS Gambit EPIC League CIS 2021 este extrem de importantă pentru ambele organizații. Astfel, ne așteptăm la o partidă foarte echilibrată și plină de spectacol, plină de runde interesante. Ți-am prezentat și cele mai importante opțiuni de pariere, care sper că te vor ajuta să plasezi un pariu cât mai bun și, desigur, câștigător. Poți obține 50 RON la Maxbet folosind codul 50ESPORTS la înregistrare. Pentru a beneficia de promoție, este necesar să îți validezi contul, apoi poți plasa pariul gratuit.

Citește și alte articole despre CS GO:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO
  • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Ponturi Pariuri Astralis vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Ziua de sâmbătă, 19 iunie aduce încheierea celei de-a doua săptămâni a turneului League of Legends European Championship ediția de vară, LEC Summer 2021 și un nou set de meciuri. Astralis vs Misfits Gaming se anunță un meci plin de surprize, pentru că aceste două echipe au înșelat așteptările tuturor și au lăsat în urma […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Ponturi Pariuri Rogue vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Cel de-al doilea ‘’derby’’ al zilei de vineri, 18 iunie se va juca la ora 21:00 GMT+3, iar combatanții vor fi două echipe cu istorie și greutate pe scena europeană, două echipe prezente și în ediția de primăvară a LEC 2021. Rogue vs Misfits Gaming, două nume prezente în lumea Esport-ului incă din anul 2016 […]

Citeste mai mult
premii Admiral

Promoții Admiral – 100 RON Admiral Bonus Recomandare

Dacă ești deja un jucător care deține un cont pe platforma de gambling a celor de la Admiral, ți-am pregătit un cadoul pentru pasiunea ta. Câștigă 100 RON Admiral Bonus Recomandare dacă inviți un prieten să înceapă o sesiune de pariere. Toate detaliile le găsești mai jos: Turnee, festivaluri, tombole Admiral și multe alte detalii […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă