ponturi pariuri Team Spirit VS G2 Blog Pariuri eSPORTS   /   28 aprilie 2021   /   Paul Anghelescu

Analiză meci și ponturi pariuri Team Spirit vs G2

5/5 - (1 vote)

În articolul de astăzi vom discuta despre o partidă disputată în cadrul turneului DreamHack Masters Spring 2021. Astfel, în data de 29.04.2021, Team Spirit și G2 se vor confrunta într-o partidă ce se anunță cel puțin spectaculoasă, ambele echipe depășind o perioadă bună în scena eSports.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei gratis la validarea contului
  • Cele mai bune cote garantat
  • Bonus exclusiv pentru pariurile pe meciurile de LoL

Scena de Esports a titlului Counter Strike Global Offensive se laudă deja cu o serie de evenimente desfășurate în acest an, iar turneele continuă să apară. Întorcându-ne un pic în timp, mai exact de la începutul anului și până în prezent, am avut parte de turnee importante precum BLAST Premier Global Final 2020, IEM Katowice, ESL Pro League Season 13, cs_summit 7, BLAST Premier Spring Showdown și FunSpark ULTI 2020. Astfel, deși anul nici nu a ajuns în prima jumătate, se pare că titlul Counter Strike ne-a oferit o mulțime de partide interesante.

Evenimentul DreamHack Masters Spring 2021 este unul dintre cele mai importante turnee ale acestui an, echipe de top din scena jocurilor electronice participând la DH. Desfășurat în perioada 29 aprilie – 9 mai, evenimentul este compus dintr-un fond de premiere în valoare de 250.000 de dolari și are un număr de 16 de organizații participante. Haide să îți spun și câte ceva despre sistemul și desfășurarea evenimentului, asfel încât să îi înțelegi dinamica.

DreamHack Maters Spring 2021 va fi compus din două grupe, A și B, fiecare grupă având un Upper și un Lower Bracket. După Opening Round, echipele câștigătoare se vor califica pentru Upper Semi-Finals, în timp ce pierzătoarele vor merge în Lower Round 1, urmată de Lower Semi-Finals.

Mai apoi, atât Upper cât și Lower Bracket vor avea parte de o finală. Cât despre fondul de premiere în valoare de 250.000 de dolari, acesta se va împărți, în funcție de clasament, la finalul turneului. Prima echipa va pleca cu suma de 100.000 de dolari, în timp ce a doua finalistă va fi recompensată cu 42.000 de dolari, iar restul de banii se vor duce către restul echipelor participante.

Team Spirit VS G2 DreamHack Masters 2021

Duelul disputat între Team Spirit și G2 este anunță unul dintre cele mai interesante meciuri ale turneului, ambele echipe fiind apreciate în scena de eSports pentru stilul agresiv de joc pe care îl au. Fiind un sistem de cea mai bună echipă dintr-o singură mapă, vom avea mai multe variante pentru ponturi pariuri Team Spirit VS G2.

Deși echipa gazdă este în prezent una dintre cele mai puternice și tehnice organizații de Counter Strike, nu ar trebui să uitam faptul că G2 deține unul dintre cele mai echilibrate lineup-uri din scena de eSports, format dintr-o mulțime de jucători cu experiență, ce pot face diferență în orice clipă. Astfel, Team Spirit VS G2 DreamHack Masters 2021 se anunță un duel pe cinste, cu un spectacol oferit de ambele echipe.

Cote pariuri Team Spirit VS G2

Trecând la cote pariuri Team Spirit VS G2, îți voi prezenta cele mai importante variante pe care le regăsim la Betano, una dintre agențiile cu cele mai diversificate tipuri de pariuri pe Esports. Team Spirit primește din partea Betano o cotă de 1.62 pentru o posibilă victorie, în timp ce G2 are o cotă mai mare, de 2.20.

Totuși, acest factor nu reprezintă neapărat predicții pariuri Team Spirit VS G2. De asemenea, pentru cote pariuri Team Spirit VS G2, aveam varianta și de a miza pe Handicap runde, pornind de la -5.5 și ajungând la +4.5. Pentru numărul de runde disputat în meci, Betano ne oferă o mulțime de variante pe care putem miza.

Citește despre ponturi pariuri Team Liquid vs NIP pentru a vedea predicțiile unui alt meci important!

Ponturi pariuri Team Spirit VS G2

Pentru ponturi pariuri Team Spirit VS G2, îți voi oferi două variante diferite. Prima varianta pe care poți să o încerci este Peste 25,5 de runde disputate pe Harta 1, care primește din partea Betano o cotă frumoasă de 1,53. A doua varianta face referite tot la numărul de runde în Harta 1, mai exact peste 26,5.

Pentru acest tip de pariu, vom primi o cotă de 1.87. Fiind un meci destul de imprevizibil, am ales să evit să aleg un câștigător și am mers pe varianta unde vom avea parte de un meci echilibrat, cu runde obținute din partea ambelor organizații. Totuși, daca ai vreo favorită și vrei să mizezi pe victoria directă, o poți face. Cotele sunt foarte bune și, după părerea mea, șansele sunt 50-50% în meci.

Statistici echipe

După predicții pariuri Team Spirit VS G2, este timpul să îți prezint cele mai importante statistici ale fiecări organizații în parte. După cum ți-am spus și mai sus, ambele echipe sunt recunoscute pentru stilul ofensiv de joc, cât și pentru experiență pe care o au în scena profesionistă de Counter Strike. Așadar, să discutăm despre fiecare organizație în parte.

După un început de an excepțional, Team Spirit se clasează pe locul 11 mondial, echipa reușind să obțină în ultima perioadă o mulțime de rezultate promițoare. Ultimele trei luni de Esports i-a oferit echipei o rată de câștiguri de 76%, devenind una dintre cele mai eficiente organizații de CSGO. În turneul IEM Katowice 2021, Team Sprit a ajuns până în semi-finale, acolo unde a fost eliminată de către rivala de la Gambit (1-2). Apoi, în cadrul evenimentului Pinaccle Cup, organizația a fost eliminată tot în semi-finale și tot de către Gambit, de data aceasta cu scorul de 0 la 2.

Pentru turneul BLAST Premier Spring Showdown, TS a trecut cu brio de Extra Salt și Dignitas, însă a fost eliminată chiar de G2 (1-2). Astfel, meciul aceasta este ocazia perfectă a celor de la Team Spirit să se răzbune. După acest eveniment, pentru TS urmează și IEM Summer 2021, turneu compus dintr-un fond de premiere în valoare de 250.000 de dolari.

G2 se clasează în acest moment pe poziția a 9-a în clasamentul general HLTV, echipa reușind să obțină un loc printre cele mai bune organizații ale titlului. În ultimele trei luni de eSports, unde a avut parte de o serie de partide foarte interesante, G2 a înregistrat o rată de câștiguri de 63%. În cadrul turneului IEM Katowice 2021, echipa a fost eliminată de către Gambit. Apoi, G2 a concurcat la evenimentului ESL Pro League Season 13.

Cea mai mare realizare a organizației în acest an a venit însă în urma turneului BLAST Premier Spring Showdown, acolo unde echipa a câștigat toate partidele și s-a calificat în etapa finală de BLAST Premier Spring Final 2021. Calendarul pentru anul acesta este unul foarte încărcat pentru G2, echipa participând la evenimente importante precum Flashpoint 3, BLAST Premier Final și ESL Pro League Season 14.

Concluzie

Sper că am reușit să îți ofer cele mai bune ponturi pariuri Team Sprit VS G2 DreamHack Masters 2021. Echipa care va câștiga partida se va califica în Upper Bracket, în timp ce pierzătoarea va mai avea o șansă în Lower Bracket. Deși nu este un sistem de BestOf3, Betano ne oferă o mulțime de cote bune din care avem alege.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei gratis la validarea contului
  • Cele mai bune cote garantat
  • Bonus exclusiv pentru pariurile pe meciurile de LoL

Află și despre:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna Câștigă Bilete la EC!

11 iulie 2022

Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt istoric despre Electric Castle […]

Citeste mai mult
oferta fortuna cu 40 rotiri gratuite fortuna

Ofertă 40 Rotiri Gratuite Fortuna

8 mai 2020

Vei afla toți pașii necesari revendicării ofertei, ce anume îți oferă mai exact bonusul, avantajele și condițiile de rulaj ale acestuia, dar și multe alte informații care te vor ajuta în parcursul tău pe site-ul Fortuna. Pașii pentru a primi bonusul cu 40 Rotiri Gratuite Fortuna În cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea contului […]

Citeste mai mult
gets bet bonus fara depunere

Gets Bet Bonus Fără Depunere 2023 – 101 Rotiri Gratuite Gets Bet

23 august 2023

Bonus fără Depunere 101 Rotiri Gratuite Cod bonus 101BLISS  Jocuri disponibile Sloturi Cerințe de rulaj 40x Valabilitate 7 zile Cel mai nou Gets Bet bonus fără depunere îți aduce 101 rotiri gratuite la Summer Bliss, slotul perfect pentru vară. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să îți verifici identitatea, dar te […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!