ponturi pariuri SKADE VS Copenhagen Flames
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 25, 2021   /   Paul Anghelescu

Ponturi pariuri SKADE VS Copenhagen Flames – Analiză meci

Rating Slot

Bine te-am regăsit pe blog-ul supercazino, locul unde te așteaptă cele mai interesante analize ale meciurilor disputate în scena de eSports. Aici poți afla atât cote, statistici despre echipe, cât și cele mai bune ponturi pariuri Skade vs Copenhagen Flames. Astăzi vom discuta despre duelul disputat între cele două echipe. Meciul se va juca în data de 26.06.2021 și va fi transmis în direct pe platforma Twitch.

Profită de 50 RON gratis la pariuri

Bonus exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

Revendică 50 RON gratis la pariuri eSports!

Ponturi pariuri SKADE VS Copenhagen Flames – EIS 2021

Elisa Invitational Summer 2021 se va desfașura în perioada 3 iunie – 3 iulie, mai exact în decursul a unei luni întregi. Partidele se vor disputa într-un sistem de BestOf3, acolo unde fiecare organizație își va alege propria hartă. După etapa de grupe, acolo unde toate echipele concurează în grupa A, turneul va avansa spre etapele de Playoff-uri. Acolo, organizațiile vor fi nevoite să avanseze către round Of 16, sferturi de finală, semifinală și marea finală.

Fondul de 100.000 de dolari este un aspect foarte important pentru dedicarea echipelor. Organizația clasată pe prima poziție va fi recompensată cu 50.000 de dolari, în timp ce a doua finalistă va primi din partea organizatorilor 14.000 de dolari. Restul fondului de premiere va ajunge și la restul echipelor, în funcție de clasamentul final.

Deși fondul de premiere nu este foarte ridicat, comparativ cu alte competiții din scena jocurilor electronice, să nu uităm faptul că la acest turneu participă echipe aflate pe locurile 20+ în clasamentul HLTV. Astfel, pentru aceste organizații acest turneu reprezintă unul dintre cele mai mari obiective ale sezonului actual de Counter Strike Global Offensive.

În articolul atașat găsești alte bonusuri pariuri eSports de care poți profita în următoarele competiții!

Cote pariuri SKADE VS Copenhagen Flames

Discutând despre cote pariuri SKADE VS Copenhagen Flames, Maxbet ne oferă foarte multe variante interesante pe care să mizăm. Să începem cu cotele primite de fiecare echipă în parte în cazul unei victorii. SKADE are la Maxbet o cotă de 1.94, în timp ce adversarii de la Copenhagen Flames au primit o cotă de 1.79. Deși oaspeții au cota mai mică, acestea sunt foarte apropriate, ceea ce indică un potențial meci foarte strâns.

Așadar, un tip de pariu care are atât un potențial ridicat, cât și o șansă de reusită destul de mare, este Peste 2,5 hărți. Pnetru acest pariu, Maxbet ne oferă o cotă de 2.05. În cazul unei partide ce se va juca Sub 2,5 hărți, avem o cotă de 1.70. Poți plasa un pariu și pe o hartă anume. Spre exemplu, SKADE are o cotă de 1.91 pentru ambele hărți, în timp ce Copenhagen Flames primesc o cotă de 1.81.

Din oferta de pariere nu putea să lipsească și clasicul Runde Peste / Sub pe Harta 1, respectiv Harta 2. Pentru acest tip de pariu, cotele sunt identice pe ambele hărți. Pe prima hartă a meciului, pariul Peste 24.5 runde are la Maxbet o cotă de 1.40, în timp ce Peste 25.5 primește o cotă de 1.58. Pentru un meci mai ofensiv din partea ambelor echipelor există și pariul Peste 26.5 runde, acolo unde cota 1.87.

Ultimele tipuri de pariuri din oferta celor de la Maxbet sunt Runde Impar / Par pe Harta 1, unde cotele sunt de 2.12, respectiv 1.62 și Scor Corect, Tot Meciul. La scor corect veți găsi cele mai mari cote.

Predicții pariuri SKADE VS Copenhagen Flames

Anunțându-se o partidă echilibrată, cu forțe ofensive din ambele părți, pentru predicții pariuri SKADE VS Copenhagen Flames îți voi arată mai multe tipuri de pariuri pe care le poți plasa.

Pentru a începe ușor, prima sugestie de pariere este Peste 25.5 runde pe Harta 1, acolo unde vei avea o cotă foarte bună de 1.58. Acest pariul este unul destul de probabil și îți poate oferi un câștig foarte bun. De asemenea, pariul se poate aplica și pe Harta 2.

Un pariu ce depășește cota de 2.00 la Maxbet este Peste 2,5 hărți, acolo unde fiecare organizație este nevoită să câștige minimum o hartă. Pentru această partidă, echipele vor avea dreptul de a își alege harta preferată, ceea ce transforma acest pariu într-unul foarte bun. Și cota de 2.05 este foarte bună

Deși cotele pentru câștigarea meciului de una dintre echipe sunt foarte bune, partida se anunța una destul de dinamică. Totuși, dacă echipa ta favorită este una dintre cele două și ai încredere în ea, poți plasa un pariu direct pe câștigătoare. Noi îți recomandăm totuși să mergi spre un pariu de genul Peste / Sub runde pe Harta 1 sau Harta 2.

Vezi pe ce alte competiții poți paria la:

Echipe și ponturi pariuri SKADE VS Copenhangen Flames

Organizația SKADE se află în acest moment pe locul 28 în lume, echipa reușind să înregistreze o rată de câștiguri de 64% în ultimele trei luni de eSports. Echipa vine după turneul REPUBLEAUGE, acolo unde a obținut 3 victorii consecutive și a pierdut doar o hartă. Apoi a urmat Spring Sweet Spring 2, acolo unde SKADE a înregistrat o singură victorie în cele patru meciuri disputate. Evenimentul Elisa Invitational Summer 2021 a început bine pentru echipă, cu o victorie cu scorul de 2 la 1 împotriva celor de la Lyngby Vikings. Totuși, echipa a pierdut apoi două partide consecutive în fața celor de la Nordavind și 777. Așadar, acest duel este unul foarte important pentru viitorul echipei în competiție.

Copenhagen Flames ocupă poziția 41 în clasamentul general HLTV. În ultimele dueluri de eSports, organizația a înregistrat o rată de câștiguri de 58%. Turneul Spring Sweet Spring 3 decurge perfect pentru echipă, Copenhagen Flames reușind să obțină 3 victorii consecutive (2-1, 2-0 și 2-1). Totuși, se pare că turneul Elisa Summer Invitational 2021 este un pic mai greu pentru echipă. Aici, organizația a obținut o singură victorie din cele trei partide disputate. După ce s-a impus în fața celor de la HAVU, Copenhagen Flames a pierdut duelurile cu Entropiq și Fiend.

Profită de 50 RON gratis la pariuri

Bonus exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

Revendică 50 RON gratis la pariuri eSports!

Concluzii predictii pariuri SKADE VS Copenhagen Flames

Partida dintre SKADE VS Copenhagen Flames reprezintă un duel de interes pentru ambele organizații. Echipele au un record de 1W și 2L, iar acest meci este foarte important pentru viitorul echipelor în turneu. Fondul de premiere este unul foarte mare, de 100.000 de dolari, iar acest aspect reușește să motiveze mulți jucători profesioniști. Insipiră-te din lista noastră de ponturi pariuri SKADE VS Copenhagen Flames și construiește-ți un bilet câștigător!

Descoperă și gama:

Alte Articole

ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (5 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (3 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă