ponturi pariuri Rogue vs Misfits Gaming
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 18, 2021   /   Paul Anghelescu

Ponturi Pariuri Rogue vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Rating Slot

Cel de-al doilea ‘’derby’’ al zilei de vineri, 18 iunie se va juca la ora 21:00 GMT+3, iar combatanții vor fi două echipe cu istorie și greutate pe scena europeană, două echipe prezente și în ediția de primăvară a LEC 2021. Rogue vs Misfits Gaming, două nume prezente în lumea Esport-ului incă din anul 2016 și, din acel moment, veșnic prezente în cadrul LEC.

50 RON Gratis la Esports

Bonus exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

Câștigă 50 RON gratis la jocurile esports Maxbet!

Favoriții acestui meci, Rogue, au reușit să obțină victoria în ediția de vară a LEC, LEC 2020 Summer precum și locurile doi respectiv trei în cadrul LEC 2021 Spring Playoffs și LEC 2020 Summer Playoffs, însumând asfel premii în valoare de peste 120,000 Euro. Ceilalți protagoniști ai acestui meci sunt cei de la Misfits Premier, o echipă cu rezultate mai slabe de-a lungul anilor, însumând doar 27,500 Euro în premii, cea mai mare performanță a acestora fiind locul patru în cadrul EU LCS 2018 Summer Playoffs, acesta reprezentând mai bine de 60% din această sumă.

Descoperă cele mai tari bonusuri pariuri esports oferite de operatorii din România!

Predicții Rogue vs Misfits Gaming – Prezentarea Echipelor

Finaliști ai LEC Spring 2021 Playoffs, Rogue, cu două victorii din trei meciuri jucate până în acest moment, ceea ce se transpune într-o rată de victorie de 67% deși acest turneu este poate încă prea ‘’tânăr’’ ca să luăm în calcul aceste aspecte.

Un line-up care, așa cum ne-am obișnuit, ne întâmpină cu singurul român prezent în LEC 2021, această stea în plină ascensiune, TOP-erul Odoamne sau Andrei Pascu, pe numele său real. Cu performațe demne de laudă chiar și pentru un jucător profesionist, K/D-ul acestuia în ediția de primăvară a fost nu mai mic de 7.2 acesta fiind eclipsat doar de MID-ul Larssen cu un K/D puțin mai bun, 7.8.

Alegeri volatile în aceste prime trei meciuri, Nocturne, Kennen și Renekton, trei campioni extrem de diferiți din toate punctele de vedere, ne sugerează caracterul cameleonic al acestui jucător atât de capabil să se adapteze nevoilor echipei sale.

Inspired JUNGLE a reușit în aceste prime trei meciuri să securizeze 42% din Dragoni, 66% din Heralzi și jumătate din Baronii doborâți. Rumble și Gragas, două alegeri pe care le vedem din ce în ce mai des în draft-urile profesioniste. MID Larssen, așa cum am amintit și mai sus, un al doilea tăiș al sabiei ce poartă numele de Rogue alături de Odoamne. Alegerile sale extrem de agresive cu care ne-a obișnuit, Lucian și Jayce, ambele pick-uri DPS squishy extrem de agresivi.

BOT îi vom vedea pe Hans sama și Trymbi, îmbrăcând rolurile de ADC respectiv SUPP. Kalista, Varus și Ash vor fi alegerile care îl vor încorona pe Hans drept MVP-ul celor de la Rogue în aceste meciuri incipiente, K/D de 9 și 77% KP%. Cât despre Trymbi, alegerile sale vor fi unele clasice pentru un SUPP, Leona, Alistar și Nautilus.

Cu siguranță putem anticipa câteva cote pariuri Rogue vs Misfits Gaming, victoria celor de la Rogue fiind una din acestea, dar hai mai întâi să aruncăm și o privire asupra compoziției celor de la Misfits Gaming.Trei victorii și zero înfrângeri, un winrate de 100% îi plasează pe aceștia în topul clasamentului LEC Summer 2021 , fiind singura echipă neînfrântă până la acest moment, în ciuda istoricului acestora.

HiRit, unul din puținii jucători din afara Europei, un jucător de origine sud-coreeană, îl va contesta pe Odoamne pe lane-ul de TOP. Alegeri agresive, Lee Sin, Viego și Renekton și un K/D de 5.3 fiind ‘’vinovat’’ de 27% din DMG-ul echipei sale. JUNGLE Razork cu 66% Dragoni capturați, 33% Heralzi și 66% Baroni, campionii jucați de acesta fiind Udyr în două din cele trei meciuri și Rumble în ultimul.

Supriza acestei echipe, dar și a acestui sezon de LEC Summer 2021, Vetheo MID cu un Gigantic K/D de 18.5, concurat doar de ADC-ul Kobbe cu un K/D de 11, și o implicare în 84% din kill-urile echipei sale, lucru fiind făcut posibil doar prin prisma alegerilor sale, Akali, acest asasin atât de agresiv a reușit să îl transforme pe acest jucător într-o mașinărie de ucis. BOT vom vedea perechea Kobbe VandeR, doi jucători extrem de versatili, evitând să joace același campion în mai mult de un meci.

Ponturi pariuri Rogue vs Misfits Gaming

Dacă ar fi să plecăm urechea la cote pariuri Rogue vs Misfits Gaming, am putea crede că cei de la Rogue sunt cu siguranță favoriții. Ba, mai mult, am putea aduce argumentul conform căruia istoricul celor două echipe înclină și mai tare balanța în favoarea acestora. Dar cum am putea să ignorăm performanțele celor de la Misfits Gaming, care par să fi trecut printr-o metamorfoză completă, statisticile acestora fiind incomparabile, cel puțin în acest moment cu ale oricărei alte echipe din LEC Summer 2021.

Ceea ce putem spune cu siguranță este că atunci când acești doi titani se vor ciocni, va curge sânge și atunci când curge sânge, cote pariuri Rogue vs Misfits Gaming precum cota peste/sub tinde să incline spre acel ‘’peste cota 1.87’’. Dar sângele nu este singurul lucru care va curge în urma acestei înfruntări. Turnuri, Inhibitoare și Dragoni vor fi cu siguranță doborâte de ambele echipe.

Haideți acum să ne uităm și la câteva ponturi pariuri Rogue vs Misfits Gaming oferite de casele de pariuri!

Cote Pariuri Rogue vs Misfits Gaming

În baza cotelor oferite de Betano, dar și Fortuna și Maxbet pentru meciul Rogue vs Misfits Gaming, jucat Vineri, 18 iunie 2021:

• Câștigător (incl. prelungiri): Rogue/ cota 1.50
• Echipa care realizează First Blood: Rogue / cota 1.75
• Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: Peste cota 1.87
• Echipa cu cele mai multe kill-uri: Rogue / cota 1.50
• Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Da/ cota 1.33
• Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Nu/ cota 1.11
• Echipa care distruge următorul turn: Rogue / cota 1.57
• Echipa care distruge următorul inhibitor: Rogue / cota 1.50

Vezi ce oferte au cei de la:

Cam atât de la mine pentru acest meci jucat în cadrul LEC Summer 2021. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante! Ca de obicei, până la draftul următor, GL&HF!

50 RO Gratis la Esports

Bonus exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

Câștigă 50 RON gratis la jocurile esports Maxbet!

Încearcă-ți norocul și la:

Alte Articole

top seriale turcesti online

Top 15 Seriale Turcești 2022 – Cele Mai Bune Producții Turcești

5/5 – (1 vote) Decorurile, jocul actorilor, intriga, povestea – toate au făcut din serialele turceşti unele dintre cele mai vizionate producţii şi în România,  popularitatea lor fiind în continuă creştere. Descoperă această listă seriale turcești traduse în română pe care le puteţi urmări şi voi online sau la tv! 1. Legea Familiei – Seriale […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Book of Ra Deluxe Superbet – Păcănele Book of Ra Deluxe

5/5 – (1 vote) Book of Ra Deluxe Superbet este un clasic în lumea sloturilor. Descoperă-l și tu și citește ghidul nostru în care-ți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre Superbet Book of Ra Deluxe! Fiind un joc cu temă egipteană, ai ocazia să cunoști lumea fascinantă a Egiptului antic. Desigur, asta alături de […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Sportivi Canadieni – Info Despre Sportivi Canadieni Cunoscuți

5/5 – (1 vote) În Canada sportul care se bucură de cea mai mare popularitate este hocheiul pe gheaţă şi nu e de mirare, atâta timp cât în NHL activează multe echipe canadiene, iar campionatul este urmărit de aproximativ 68% din populaţie. Lacrosse, curlingul, fotbalul canadian, baseball-ul şi fotbalul sunt de asemenea extrem de populare […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă