cote pariuri rogue vs mad lions
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   martie 26, 2021   /   Paul Anghelescu

Rogue vs MAD Lions LEC 2021 – Analiză și Ponturi

5/5 - (1 vote)

Duminică (28.03.2021) vom fi martorii unui meci colosal, un meci jucat între cei de la Rogue (RGE), favoriții la titlul de campioni ai LEC Spring 2021, și MAD Lions (MAD), o echipă puternică ce momentan ocupă locul al treilea în clasament.

Formatul meciului este best of 5, cu un istoric de 2-0 în favoarea celor de la RGE pe parcursul turneului, ceea ce îi poziționează în rolul de favoriți, mai ales atunci când discutăm despre cote pariuri Rogue vs MAD Lions.

50 RON Gratis LEC 2021

Cele mai bune cote cu un bonus exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

 • 50 RON gratis la validarea contului
 • Bonus 100% la primul depozit
 • Cele mai bune cote la Rogue vs MAD Lions

Rogue vs MAD Lions LEC 2021 – Analiza Echipelor

Au securizat primul loc până acum, cu un scor de 14-4 până în acest moment, asa că nu putem începe cu alții decât cei de la Rogue.

O compoziție puternică în ciuda noii achiziți, românul Odoamne demonstrând ca își merită locul drept TOP laner lângă cei de la Rogue, având un K/D mediu de 7.2 în LEC Spring 2021, K/D ce îl plasează pe locul trei în acest turneu, la o diferentă de 0.6 puncte față de Larrsen, MID-ul echipei cu același nume și ocupantul locului doi în același clasament. Tot aici se evidențiază și francezul Hans sama, cu un K/D de 6.3 din poziția de ADC.

Inspired și Trymbi vor ocupa pozițiile de JUNGLE respectiv SUPP. Îi avem deci pe trei din primii patru playeri cu cel mai bun raport Kills/Deaths, un indicator extrem de relevant când în discuție sunt roluri estențiale precum MID, TOP sau ADC, roluri care de obicei au scopul de a rămâne în viață cât mai mult într-un TeamFight în timp ce fac cât mai multe daune echipei inamice. Vor reuși oare cei de la MAD Lions să oprească acest monstru cu numele de Rogue?

Acum să ne focusăm și asupra celor de la MAD Lions, care în acest turneu au reușit să atingă un winrate de 56% cu 10 victorii și 8 înfrângeri, două din care au fost chiar împotriva celor de la Rogue.

În ceea ce privește compoziția, spre deosebire de adversarii lor, cei de la MAD Lions nu sunt atât de rigizi, sau poate atât de specializați, în funcție de cum vrei să privești lucurile. Kaiser, Armut, Elyoya, si cei doi cehi, Humanoid si Carzyy, sunt lineup-ul MAD Lions, deși ar fi o greșeală să le desemnăm rolurile, având in vedere că acestea s-au schimbat la fiecare meci.

Să nu crezi ca asta înseamnă că nu avem lucruri de spus despre ei, ocupând locul 3 în LEC Spring 2021, au reușit să securizeze o medie de 57.5% din dragoni, 77.8% din heralzi și 56.5% baroni, cu tendința de a domina primele 15 min. ale meciului, avantaj ce în 61.5% din meciuri le-a adus victoria.

Rogue vs MAD Lions LEC 2021 se anunță un meci interesant, un meci în care ambele au șanse la victorie în ciuda faptului ca atât listele de cote pariuri Rogue vs MAD Lions cât si site-urile pentru ponturi pariuri Rogue vs Mad Lions le acordă celor de la RGE statutul de favoriți ai acestei lupte.

Citește mai multe analize de meciuri în categoria de ponturi pariuri eSports de pe blog!

Ponturi Pariuri Rogue vs MAD Lions

Gurile rele spun că acest meci reprezintă o rundă de încălzire pentru cei de la Rogue, pentru adevăratul război împotriva celor de la G2 Esports, în parte datorită precedentului creat de cele două victorii pe care le au în fața celor de la MAD Lions dar și de lipsa de consecvență in ceea ce privește desemnarea rolurilor, lucru ce pentru mulți reprezintă un red ping, un indicator al lipsei de profesionalism.

Ambele echipe au o medie de 32 respectiv 34 de minute/meci si de 16 respectiv 15 killuri/meci, echipe cu un stil de joc agresiv care nu se feresc de teamfight-uri și care ar putea să iți ofere niște cote pariuri Rogue vs MAD Lions peste/sub extrem de avantajoase.

Fiind un best of 5, sunt sigur că iți va fi greu să reziști, iar pe biletul tău cu siguranță va apărea si un scor corect. Vreau sa te ajut, si într-un meci atât de volatile, cel mai sigur ar fi un bet de 3-1 în favoarea celor de la Rogue, favoriții LEC Spring 2021.

Cote Pariuri Rogue vs MAD Lions

În sfârsit, adevăratul motiv pentru care esti aici. Să aruncăm o privire si peste cote pariuri Rogue vs MAD Lions!

 • Câștigător (incl. prelungiri): Rogue/cota 1.22
 • Total hărți (peste/sub): peste 3.5/cota 1.50
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: peste 25.5/cota 1.87
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 2: peste 25.5/cota 1.87
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 2: peste 25.5/cota 1.87
 • Scor corect Rogue vs MAD Lions: 3-1/cota 3.25
 • Echipa cu cele mai multe Kill-uri pe hara 1: Rogue/cota 1.42

Cotele sunt disponibile la Maxbet pariuri.

Concluzie

Rogue vs MAD Lions LEC 2021 se anunță un meci interesant, un meci în care ambele au șanse la victorie în ciuda faptului ca atât listele de cote pariuri Rogue vs MAD Lions cât si site-urile pentru ponturi pariuri Rogue vs Mad Lions le acordă celor de la RGE statutul de favoriți ai acestei lupte.

50 RON Gratis LEC 2021

Cele mai bune cote cu un bonus exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

 • 50 RON gratis la validarea contului
 • Bonus 100% la primul depozit
 • Cele mai bune cote la Rogue vs MAD Lions

Alte Articole

top seriale turcesti online

Top 15 Seriale Turcești 2022 – Cele Mai Bune Producții Turcești

5/5 – (1 vote) Decorurile, jocul actorilor, intriga, povestea – toate au făcut din serialele turceşti unele dintre cele mai vizionate producţii şi în România,  popularitatea lor fiind în continuă creştere. Descoperă această listă seriale turcești traduse în română pe care le puteţi urmări şi voi online sau la tv! 1. Legea Familiei – Seriale […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Book of Ra Deluxe Superbet – Păcănele Book of Ra Deluxe

5/5 – (1 vote) Book of Ra Deluxe Superbet este un clasic în lumea sloturilor. Descoperă-l și tu și citește ghidul nostru în care-ți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre Superbet Book of Ra Deluxe! Fiind un joc cu temă egipteană, ai ocazia să cunoști lumea fascinantă a Egiptului antic. Desigur, asta alături de […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Sportivi Canadieni – Info Despre Sportivi Canadieni Cunoscuți

5/5 – (1 vote) În Canada sportul care se bucură de cea mai mare popularitate este hocheiul pe gheaţă şi nu e de mirare, atâta timp cât în NHL activează multe echipe canadiene, iar campionatul este urmărit de aproximativ 68% din populaţie. Lacrosse, curlingul, fotbalul canadian, baseball-ul şi fotbalul sunt de asemenea extrem de populare […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă