ponturi pariuri Rogue vs Astralis
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 25, 2021   /   Paul Anghelescu

Ponturi pariuri Rogue vs Astralis – LEC Summer 2021

Rating Slot

Sâmbătă, 26 Iunie 2021, marchează sfârșitul celei de-a treia săptămâni de League of Legends European Championship cu un set nou de cinci meciuri, așa că hai să aruncăm o privire asupra câtorva din echipele pe care până la acest moment le-am neglijat. Am pregătit pentru astăzi ponturi pariuri Rogue vs Astralis, un meci jucat între două echipe cu performanțe foarte asemănătoare. Meciul va fi cu siguranță plin de suspans, fiind foarte probabil ca diferența între victorie și înfrângere să fie făcută în doar câteva secunde.

Revendică 50 RON Gratis

Promoție Maxbet eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

Dă click pe ofertă și profită de 50 RON gratis!

Hai să aruncăm împreună o privire peste ponturi pariuri Rogue vs Astralis! Rogue, cu un palmares de trei victorii și două înfrângeri este clasat pe locul cinci în cadrul LEC Summer 2021, în timp ce echipa celor de la Astralis se află pe locul șase cu doar două victorii și trei înfrângeri.

Mai multe bonusuri pariuri eSports găsești în articolul atașat!

Prezentare echipe și ponturi pariuri Rogue vs Astralis

Conform cotelor pentru pariuri Rogue vs Astralis, favoriții detașați ai acestui meci, cu o cotă de doar 1.25 sunt cei de la Rogue. Rogue este o echipă cu notorietate și din partea căreia așteptările sunt destul de ridicate.

Pe lane-ul de TOP după cum probabil știți, românul Odoamne face ravagii. Pick-urile sale imprevizibile precum Nocturne, o alegere tot mai des întâlnită în meciurile pro, Kennen și Reneckton alcătuiesc portofoliul acestuia. Cu un K/D de 2.4, acesta a fost prezent în peste jumătate din kill-urile echipei sale și se face responsabil de mai bine de 20% din DMG-ul total al echipei.

JUNGLE îl vedem pe Inspired, cu un K/D de 3.3 acesta a ales în două din cele cinci meciuri jucate până în prezent să joace Fiddlesticks, un campion extrem de interesant pe care ar trebui să îl vedem mai des în aceste meciuri de nivel înalt. Din rolul său de jungle, Inspired a reușit să obțină pentru echipa sa 36% din Dragoni (predominant Ocean și Cloud), 70% din Heralzi și doar 30% din Baroni.

Aceste performanțe nu repezintă o scuză pentru Inspired, care nu a neglijat nici lane-urile, fiind implicat în peste 70% din kill-uri. MID îl avem pe Larssen, acest suedez care, din ceea ce ne spun alegerile sale, preferă să joace campioni de distanță, cu un dmg output mare, Jayce în trei din cele cinci meciuri urmând ca în următoarele două să aleagă Lucian. Un K/D de 2.7 și un KP% de 67% sunt două elemente ce explică faptul că acesta a reușit să se facă vinovat de cea mai considerabilă bucată din DMG-ul total al echipei sale, aproape 29%.

BOT vedem perechea Hans sama ADC, Trymbi SUPP. Alegeri variate în ceea ce îl privește pe Hans sama, deși acesta pare să aibă o înclinație către campioni cu mobilitate redusă skillset-ul acestora compensând prin diverse avantaje tehnice. Varus, Ashe, Draven și Kalista sunt alegerile acestuia și cel mai mare K/D al celor de la Rogue, 5.9 ne spune că sunt niște alegeri pe care acesta le stăpânește bine. În ceea ce îl privește pe Trymbi, acesta a ales un campion diferit în fiecare din cele cinci meciuri, aceștia având în comun caracterul de tank dar și CC-ul mare.

Pentru a paria pe alte competiții descoperă gama online oferită de:

Mai multe despre echipe

Lista noastră de ponturi pariuri Rogue vs Astralis ține cont și de componența celor de la Astralis. Cu un K/D de 5.7, este Whiteknight, care în patru din aceste meciuri a jucat Lee Sin TOP, un campion pe care de obicei îl asociem cu rolul de jungler. În rolul de JUNGLE, Zanzarah cu un K/D de 2.8 și o implicare în 71% din totalul de kill-uri ale echipei. Acesta a reușit să aducă celor de la Astralis stralis 43% din Dragoni, 40% din Heralzi și 53% din Baroni.

MagicFelix MID spre deosebire de oponentul său, a ales să joace un campion diferit în fiecare din cele cinci meciuri, alegere ce a cristalizat într-un K/D de 3.5 și 28% din DMG-ul echipei sale. Viktor, Akali, Corki, Lucian și Orianna au fost cele cinci alegeri care au adus aceste rezultate, campioni cu un caracter destul de agresiv și o natură squishy.

BOT avem duetul Jeskla ADC Promisq SUPP. În ciuda unui K/D relativ mic, Jeskla a fost MVP-ul celor de la Astralis în ceea ce privește daunele provocate echipelor adverse, acesta fiind responsabil de 32% din DMG cu un K/D de doar 2.6 și o implicare în aproape 70% din kill-uri. Ezreal, Kai’Sa, Jinx și Karthus au fost alegerile sale, campioni care, spre deosebire de cei jucați de Hans sama, sunt mult mai mobile. Observăm aici și o anomalie, Karthus, un campion AP care de obicei este jucat MID/JUNGLE a fost pariul lui Jeskla într-unul din meciuri.

În ceea ce îl privește pe Promisq, acesta nu s-a abătut de la alegerile cu care ne-am obișnuit în rolul de SUPP, Nautilus, Leona, Alistar și Thresh reprezentând cărămizile zidului pe care acesta l-a construit între echipa sa și adversari.

Predicții pariuri Rogue vs Astralis

În ciuda discrepanței mare în ceea ce privește cote pariuri Rogue vs Astralis, ne așteaptă un meci strâns, un meci greu de citit. Atât lane-urile cât și Junglerii celor două echipe au performanțe comparabile, iar stilurile de joc sunt destul de diferite, cei de la Rogue fiind ceva mai conservatori, pe când Astralis aduce o explozie de alegeri și gameplay-uri neașteptate, o sabie cu tăișuri ce poate induce în eroare adversarii dar, de multe ori s-a văzut că poate reprezenta un elemnt volatil greu de controlat chiar și pentru adepții săi.

Revendică 50 RON Gratis

Promoție Maxbet eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

Dă click pe ofertă și profită de 50 RON gratis!

Cote Pariuri Rogue vs Astralis

Găsești mai jos lista noastră de ponturi pariuri Rogue vs Astralis. Găsești cote la Betano, Maxbet și Fortuna.

  • Câștigător (incl. prelungiri): Rogue / cota 1.25
  • Echipa care realizează First Blood: Rogue / cota 1.57
  • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: Sub cota 1.87
  • Echipa cu cele mai multe kill-uri: Rogue / cota 1.25
  • Total Barons omorâți pe hartă Peste/Sub: Sub / cota 1.45
  • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Da/ cota 1.40
  • Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Nu/ cota 1.10
  • Echipa care distruge următorul turn: Rogue / cota 1.40
  • Echipa care distruge următorul inhibitor: Rogue / cota 1.28

Urmărește blogul SuperCazino pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari meciuri și cote eSports!

Profită și de:

Alte Articole

supercazino holder

Pariuri Tenis de Masă – Cum se Pariază & Sfaturi

5/5 – (1 vote) Apărut în Anglia la sfârşitul secolului al XIX-lea, la început ca o formă de divertisment pentru aristocraţia britanică, tenisul de masă a cunoscut o răspândire rapidă, devenind un sport care se putea juca oricând şi oriunde. În cele ce urmează vei afla mai multe despre acest joc, de la reguli şi […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Mozzartbet Contact – Cum Contactezi Echipa Suport Mozzartbet?

5/5 – (1 vote) Serviciul Mozzartbet contact te ajută să rezolvi orice problemă ai avea pe platforma de gambling Mozzart. Dar pentru a folosi contact Mozzartbet în mod eficient, este bine să cunoști câteva lucruri despre acesta. Așadar, hai să vedem, în acest ghid, tot ce trebuie știut despre serviciul de relații clienți Mozzartbet. Modalități […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Cerințe Rulaj Mozzartbet – Cum Rulezi Bonusurile la Mozzartbet

5/5 – (1 vote) Ghidul de față îți prezintă tot ce trebuie să cunoști despre condiții rulaj Mozzartbet. Acestea se aplică la majoritatea bonusurilor de la Mozzart, inclusiv la cele de bun venit. De aceea, este important să ții cont de ele atunci când revendici o astfel de promoție. Citește așadar articolul nostru care îți […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă