Cote și ponturi pariuri NaVi VS Mousesports
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   aprilie 28, 2021   /   Paul Anghelescu

Cote și ponturi pariuri NaVi VS Mousesports

5/5 - (1 vote)

Turneul DreamHack Masters ne oferă o serie de partide foarte spectaculoase, majoritatea fiind disputate, cel puțin în prima etapă, într-un sistem de BestOf1. Astăzi vom discuta despre duelul dintre Natus Vincere VS Mousesports, disputat în data de 29.04.2021. Ambele organizații au o istorie bogată în scena jocurilor electronice și sunt foarte apreciate de către gamerii cunoscători.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote garantat
 • Bonus exclusiv pentru pariurile pe meciurile de LoL

Anul 2021 ne-a oferit o mulțime de turnee interesante pentru acest an, însă turneele vor continua în același ritm. După ce NaVi, Gambit și Heroic au câștigat cele mai importante trofee disputate până în prezent, se pare că un nou eveniment este gata să schimbe „aerul” din zona de Counter Strike Global Offensive. Este vorba de Dreamhack Masters Spring 2021, turneu ce reușește să aducă împreună unele dintre cele mai importante echipe din toate regiunile lumii.

În perioada 29 aprilie – 9 mai, un număr de 16 organizații se vor duela pentru marele premiu de 250.000 de dolari, cât și pentru o serie de puncte ce se vor adăuga la clasamentul mondial HLTV. Turneul DreamHack Masters Spring 2021 are un număr de două grupe și va compus dintr-o sesiune de Upper, respectiv Lower Bracket. Astfel, vom avea parte de multe meciuri disputate în cadrul acestui eveniment, ce ne vor oferi cote foarte bune și interesante.

NaVi VS Mousesports DreamHack Masters 2021

Datorită faptului că ambele echipe au o istorie foarte bogată în spate, pline de titluri și câștiguri, partida se anunță una foarte echilibrată și disputată. Sistemul de BestOf1 va face ambele organizații să ofere ce au mai bun în acea hartă, demonstrându-și astfel forța ofensivă și experiența pe care o au în titlu.

În prezent, NaVi este echipa mult mai productivă în scena jocurilor electronice, organizația reușind deja să obțină unul dintre cele mai importante trofee ale acestui an – BLAST Premier Global Final. Totuși, mousesports deține de asemenea un line-up foarte experimentat, care își poate pune în valoare oricând potențialul. Duelul dintre NaVi VS Mousesports DreamHack Masters 2021 ne va oferi, cel mai probabil, un meci echilibrat și plin de runde spectaculoase.

Cote pariuri NaVi VS Mousesports

Haide să trecem în revistă și cote pariuri NaVi VS Mousesports, oferite de către Betano. Echipa gazdă primește o cotă de 1.53 pentru o potențială victorie, în timp ce oaspeții au, din partea Betano, o cotă de 2.40 în cazul unui succes în meciul de mâine. Pariul Handicap pe runde pleacă de la -5.5 și ajunge până la +4.5, oferindu-ne astfel o varietate de cote pariuri NaVi VS Mousesports. De asemenea, avem și varianta de a miza pe numărul de runde disputate în meci.

 • Total runde -> Peste 23.5 și Sub 23.5
 • Total runde -> Peste 24.5 și Sub 24.5
 • Total runde -> Peste 25.5 și Sub 25.5
 • Total runde -> Peste 26.5 și Sub 26.5
 • Total runde -> Peste 27.5 și Sub 27.5
 • Total runde -> Peste 28.5 și Sub 28.5
 • Total runde -> Peste 29.5 și Sub 29.5

Ponturi pariuri NaVi VS Mousesports

Trecând la ponturi pariuri NaVi VS Mousesports, îți voi prezenta mai multe variante, fiecare dintre acestea venind într-o cotă diferită. Primul tip de pariuri pe care ți-l recomand să încerci este victoria echipei gazdă (NaVi), cotată la aproximativ 1.53 pe Betano. După o serie de meciuri importante pierdute, NaVi caută să se redreseze și să obțină cât mai multe victorii în acest an, aceastea fiind singura șansă de a se menține în top 5 cele mai bune organizații.

De asemenea, pentru ponturi NaVi VS Mousesports îți pot oferi încă un tip de pariu bun. Este vorba de numărul de runde disputate pe Harta 1, mai exact peste 24.5. Pentru acest pariu, Betano îți oferă o cotă de 1.36, acesta devenind, probabil, cel mai sigur pont pentru acestă partidă.

Statistici echipe NaVi VS Mousesports

Trecând de la predicții pariuri NaVi VS Mousesports, este timpul să discutăm despre fiecare organizație în parte și să vedem forma pe care o are. După cum am mai spus, ambele echipe sunt foarte experimentate și au jucători ce pot face diferența în orice clipă. Așadar, cotele prezentate mai sus nu reflectă neapărat realitatea.

NaVi a început anul cum nu se putea mai bine, echipa reușind să câștige trofeul BLAST Premier Global Final și să obțină suma de $600.000 de dolari, evenimentul fiind unul dintre cele mai bine plătite turnee din industria eSports. NaVi se clasează pe locul 5 în lume și a obținut, în ultimele trei luni de meciuri competitive, o rată de câștiguri de 61%, fiind astfel foarte eficientă. După turneul DreamHack, pentru organizația urmează în acest an ale două evenimente importante – BLAST Premier Spring Final și ESL Pro League Season 14.

După ce în primul turneul al anului a trecut de echipe precum Vitality și Astralis, următoarele evenimente nu au fost atât de productive pentru Natus Vincere. A fost eliminată de către Gambit în IEM Katowice 2021, în timp ce Complexity a învins-o în cadrul turneului ESL Pro League Season 13 și a trimis-o astfel acasă.

Astfel, acest turneu este șansa perfectă pentru organizația de a obține un alt trofeu major și de a demonstra faptul că este una dintre cele mai puternice și tehnice organizații din scena jocurilor electronice. Hărțile preferate ale echipei sunt Dust2 și Nuke, în timp ce Overpass este cea mai evitată la votul comun.

Deși Mousesports este una dintre cele mai vechi și apreciate organizații aflate în scena de Counter Strike Global Offensive, echipa se află în prezent abia pe locul 17. Mousesports vine după o serie de 3 victorii consecutive și a înregistrat, în ultimele trei luni, o rată de câștiguri de 50%.

Totuși, pentru echipa urmează o mulțime de turnee unde membrii organizației vor avea șansă să demonstreze faptul că sunt niște jucători cu experiență. În prezent, Mousesports participă și la IEM Summer 2021 Closed Qualifer și Flashpoint 3 Closed Qualifer. Apoi, urmează ESL Pro League Season 14 și LAN Sweet LAN 2022. Trecând la mape, echipa preferă Nuke și Dust2, în timp ce Train este mapa cea mai slabă pentru echipă, atunci când privim statisticile.

Concluzie

După ce ți-am prezentat cele mai bune cote și ponturi pariuri NaVi VS Mousesports, sper că te-am ajutat să faci alegerea bună și să pariezi cât mai bine. Turneul DreamHack Masters ne va oferi niște meciuri foarte interesante, iar dupa acest eveniment urmează FlashPoint , un alt super turneu din scena titlului Counter Strike Global Offensive.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote garantat
 • Bonus exclusiv pentru pariurile pe meciurile de LoL

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă