ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   august 20, 2021   /   Paul Anghelescu

Ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic – Lec Summer 2021

Rating Slot

Astăzi, Vineri, 20 August 2021, se va juca meciul de Lower Seed între cei de la Fnatic și Misfits Gaming, aruncați în această etapă de recalificări în urma înfrângerii pe care au avut-o contra celor de la Rogue. Citește mai departe pentru a vedea lista de ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
 • Nu este necesară o depunere
 • Bonus exclusiv pentru pariuri esports

Despre meciul Misfits Gaming vs Fnatic

Lista de ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic va avea la bază o serie întreagă de elemente. Pe de o parte, îi avem pe cei de la Fnatic, care au pornit etapa de Playoffs din Looser’s Bracket și au reușit să obțină o primă victorie în fața celor de la Team Vitality. De cealaltă parte, Misfits Gaming au fost aruncați la rândul lor în Looser’s Bracket R1 Lower Seed după ce au înregistrat o înfrângere în fața celor de la Rogue. Scorul a fost de 3-2, în formatul de Best Of Five.

Anticipăm un meci pentru care ambele echipe vor da tot ce au mai bun și vor trage cu dinții de această șansă la marele trofeu al LEC Summer 2021. Avantaje? Se poate spune că moralul este de partea celor de la Fnatic, veniți după o proaspătă victorie. Cei de la Misfits au pe umeri înfrângerea ce i-a adus aici. Dar hai să vedem împreună ce spun și statisticile!

Revendică bonusuri pariuri eSports și participă la competințiile online!

Echipe și ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic

Cote pariuri Misfits Gaming vs Fnatic spun că ei ar fi favoriții, așa că hai să le acordăm prioritate celor de la Fnatic, cu o cotă la victorie de 1.75 în detrimentul celor de la Misfits Gaming cu 2.02 Pe parcursul celor cinci meciuri jucate în etapa de Playoff aceștia au înregistrat un WinRate de 60% având trei victorii și două înfrângeri, cu o durată medie de 26:52 minute, meciuri destul de lungi.

Compoziția este una cu care deja v-ați obișnuit, TOP îl avem pe Adam cu un K/D de doar 1.7 și un KP% de 48%, cifre extrem de slabe comparativ cu restul echipei de la Fnatic. Alegerile sale de campioni au gravitat spre un fighter tank pool, Mundo, Olaf, Renekton și Mordekaiser reprezentând alegerile sale.

În rolul de JUNGLER îl avem pe Bwipo, care a înregistrat un K/D de 6.1 și o implicare în kill-urile echipei de peste 78%, activitate facilitată de natura rolului său dar și de pick-urile făcute, aceștia fiind campioni extrem de mobili, precum Lee Sin și Trundle. În ceea ce privește obiectivele specifice rolului de Jungler, Bwipo a reușit să aducă echipei sale 76% din Dragoni, 70% din Heralzi și 60% din Baroni, numere ce par să concureze cu MVP anului 2020 dar care sunt ceva mai puțin relevante având în vedere eșantionul redus de doar cinci meciuri.

MID îl vedem pe Nisqy cu un K/D de 5.8 acesta a ales să joace exclusiv campioni AP, Sylas, Twisted Fate, LeBlanc și Ryze fiind alegerile acestuia, alegeri ce judecând după KP%-ul de 64% și susținute de un DMG% de 25,4% par a fi unele bine calculate.

BOT avem duo-ul UpseT ADC, Hylissang SUPP. Despre UpseT deja putem spune că este un MVP, nu doar al celor de la Fnatic, dar și în clasamentul LEC Summer 2021, alături de Armut și Inspired. În cele cinci meciuri ale Playoffs acesta a înregistrat un uriaș K/D de 13, o implicare în peste 72% din kill-urile echipei sale și un total de 29% din DMG-ul total al echipei. Alegeri destul de echilibrate, Ezreal, Kai’Sa, Xayas și Aphelios. Cât despre Hylissang, cu excepția meciului în care sinergia cu Xayah a necesitat ca acesta să aleagă Rakan, restul alegerilor au fost conforme meta-ului de tank cc, acestea fiind Rell, Alistar, Braum și Morgana.

Cu un WinRate ceva mai mic, de doar 40% având două victorii și trei înfrângeri, sunt cei de la Misfits Gaming. Un line up deja bine cunoscut, TOP îl vedem pe HiRit cu un K/D chiar mai mic decat al omonimului său, 1.6 dar un KP% de 61.5%. Alegerile sale se vor preta unui gameplay mult mai agresiv, Gnar, Fiora, Camille și Jayce, un full ad pool.

JUNGLE Razork, care va adopta o strategie de tip OTP (One Trick Pony) campionul preferat fiind Xin Zhao alegere repetată în patru din cele cinci meciuri și completată de un meci în care acesta va juca Viego. K/D de 2.1 și o implicare în 74,4% din kill-urile echipe sale. O rată de succes puțin mai mică în securizarea junglei, 70% Dragoni, 50% Heralzi și doar 40% din Baroni.

MID Vetheo cu un K/D de 2.4 acesta va avea același pool de campioni full ap, LeBlanc, Ryze, Zoe și Akali. Pentru dominanța lane-ului de BOT, vor concura Kobbe în rolul de ADC și VandeR SUPP alegerile acestora fiind Ashe, Xayah și Jhin pentru Kobbe în timp ce VandeR optează pentru hyper tanks precum nautilus și Braum, dar și o alegere ceva mai puțin obișnuită, Trundle.

Află cum să plasezi pariuri Valorant esports sau pariuri Starcraft 2!

Predicții pariuri Misfits Gaming vs Fnatic

Ne așteaptă un meci cu greutate, atât pentru cele două echipe, cât și pentru pasionații de pariuri Esports. Favoriții la victorie par a fi cei de la Fnatic, victorie care însă nu va fi deloc ușor de obținut, având în vedere durata medie a meciurilor mari pe care ambele echipe o prezintă.

În baza cotelor oferite de Betano, dar și de Maxbet și eFortuna pentru meciul Fnatic vs Misfits Gaming, iată lista noastră de ponturi:

 • Câștigător (incl. prelungiri): Fnatic / cota 1.75
 • Echipa care realizează First Blood: Fnatic / cota 1.87
 • Scor corect: Fnatic-Misfits Gaming 3-2/ cota 4.70
 • Toatl Hărți: Peste 4.5/ cota 2.65
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: Peste cota 1.87
 • Echipa cu cele mai multe kill-uri: Fnatic / cota 1.85
 • Total Barons omorâți pe hartă Peste/Sub: Peste / cota 2.40
 • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Da/ cota 1.22
 • Ambele echipe să omoare un Baron pe hartă: Nu/ cota 1.14
 • Echipa care distruge următorul turn: Fnatic / cota 1.87
 • Echipa care distruge următorul inhibitor: Misfits Gaming / cota 1.87

Cam atât de la mine pentru acest meci jucat în cadrul LEC Summer 2021. Sper să iasă aceste ponturi pariuri Misfits Gaming vs Fnatic și să avem parte de un meci interesant. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante!

Ca de obicei, până la draftul următor, GL&HF!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
 • Nu este necesară o depunere
 • Bonus exclusiv pentru pariuri esports

Joacă și la:

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă