ponturi pariuri karmine corp vs cream real betis
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   aprilie 23, 2021   /   Mihai Babciuc

Karmine Corp vs Cream Real Betis EU Masters 2021

Astăzi, 23 aprilie 2021, ora 17:00 ora României, se joacă meciul din cadrul EU Masters Spring 2021 dintre Cream Real Betis și cei ce par să câștige acest turneu cu numărul maxim posibil de victime, Karmine Corp, acești monștii cunoscuți anterior drept Kameto Corp, numele de referință cel mai des folosit în scena profesională fiind Kcorp.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote garantat
 • Bonus exclusiv pentru pariurile pe meciurile de LoL

Echipele – Ponturi Pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis

Meciurile EU Masters 2021 de League of Legends devin din ce în ce mai interesante, iar nivelul ridicat de competitivitate pentru un loc în liga cea mare, LEC, face ca echipele participante să dea tot ce este mai bun pentru a câștiga. Așadar, iată câte informații despre echipele meciului:

Karmine Corp

Un K/D mediu al echipei de 8.14 și 100% rată de victorie în cadrul EU Masters Spring 2021 pare că nu este nimic ce le poate sta în cale acestor giganți. O strategie de joc extrem de agresivă, reușind în fiecare meci să fie prima echipă care doboară un turn, echipa care a reușit să securizeze 100% din baroni și 88% din dragoni.

În ceea ce privește pick-urile, acestea au fost orientate în același spectru agresiv din cele 3 meciuri jucate până acuum, deci 15 pick-uri, singurii tanci au fost aleși de SUPP Targamas în două din aceste trei meciuri, Rell și Alistar reprezentând aceste alegeri.

 • TOP vedem MVP-ul acestei echipe, Adam, care s-a remarcat ca un OTP (One Trick Poney) Renekton, acesta fiind singurul pick în cele trei meciuri jucate în cadrul EU Master 2021 Spring. Un pick versatil, un fighter ce reușește să supraviețuiască luptelor îndelungate fără a renunța la dmg-ul său. K/D-ul de 13.3, implicarea în kill-urile echipei 76% și un procent de 24% din DMG-ul total al echipei fac din acesta starul Karmine Corp.
 • JUNGLE Cinkrof va fi imaginea draftului de azi, cu pick-uri precum Udyr (2) și Lillia (1), acesta a demonstrat că se poate mula pe stilul agresiv de joc al echipei și poate completa cu mobilitatea unui jungler de succes, 68.7% KP, 86% din Dragoni și 100% din Baroni alcătuiesc un palmares de invidiat pentru orice jungler pro.
 • MID este al doilea player originar din Franța, Saken, cu K/D 7.8 și 24% din DMG-ul echipei sale, pick-urile acestuia au fost Oriana (2) și Tristana (1), acesta din urmă fiind o alegere neobișnuită, campionul fiind specializat pentru rolul de ADC AD, nu MID AP, acesta fiind un argument în plus adus stilului de joc hyperagresiv al acestei echipe.
 • BOT îi vom întâlni duo-ul ADC xmatty SUPP Targamas, acesta din urmă deja menționat îl va ajuta pe xmatty cu pick-urile sale late game ( Varus si Ezreal) doi campionioni extrem de utili în fazele târzii ale jocului, dar care se bazează pe SUPP pentru a compensa un început lent, focalizat pe farm si scalare. K/D 5.8 respectiv 6.6 și un total de 35% din DMG-ul echipei caracterizează acest BOT drept o piesă esențială a acestei mașinării de ucis numită Karmine Corp.

Cream Real Betis (BTS)

Concurența este reprezentată de Cream Real Betis (BTS), care, pe parcursul acestui turneu a câștigat doar unul din cele trei meciuri jucate, 33% Win Rate, o echipă ce face lucrurile extrem de simple atunci când ne gândim la predicții pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis, oferind cote pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis extrem de ușor de câștigat.

Draft-ul îi va aduce pe Rubi0o TOP, LeBron Jungle, Miniduke Mid, iar bot duo-ul Namex ADC și whiteinn Supp, o abordare mult mai defensivă asupra jocului, pick-uri precum Sion Top sau Volibear Jungle confirmând acest lucru. Doar 39% din Dragoni, 0% din Baroni pe parcursul turneului și 33% din Heralzi sunt doar câteva din aspectele ce au condus la înfrângerile pe care aceștia le-au înregistrat până la acest moment.

Să trecem și la partea care ne interesează pe toți, cea legată de predicții și ponturi pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis. Nu uita, cele mai tari cote la pariuri League of Legends le vei găsi constant pe platformele partenerilor noștri: Maxbet, Netbet, Fortuna sau Betano.

Predicții și Ponturi Pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis

În ciuda faptului că nu așteptăm un meci plin de suspans sau răsturnări de situație, ceea ce se reflectă în cazul favoriților acestui meci, Karmine Corp, prin cote pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis destul de mici, să privim partea plină a paharului și să ne bucurăm de certitudinea pe care o avem atunci când pariem pe aceste cote.

După o analiză a evoluției acestor două echipe, a statisticilor, dar și a jucătorilor individuali, favoriții acestui meci sunt cei de la Karmine Corp, lucru oglindit și de cote pariuri Karmine Corp vs Cream Real Betis oferite de Betano, unde cei de la Karmine Corp au o cotă  de doar 1.28 pentru victorie, pe când adversarii lor sunt evaluați la 3.45.

Iată niște exemple de cote de la Betano, Fortuna și Maxbet:

 • Câștigător (incl. prelungiri): Karmine Corp/ cota 1.25
 • Echipa care realizează First Blood: Karmine Corp/ cota 1.57
 • Echipa cu cele mai multe kill-uri: Karmine Corp/ cota 1.25
 • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Nu/ cota 2.80
 • Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Nu/ cota 1.10
 • Echipa care distruge următorul turn: Karmine Corp/ cota 1.40
 • Echipa care distruge următorul inhibitor: Karmine Corp/ cota 1.28

Concluzie

Cam atât de la mine pentru acest meci jucat în cadrul EU Masters Spring 2021. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante de la cele mai tari competiții de League of Legends. Noroc pe RIFT tuturor!

Alte articole relevante despre League of Legends:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote garantat
 • Bonus exclusiv pentru pariurile pe meciurile de LoL

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Ponturi Pariuri Astralis vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Ziua de sâmbătă, 19 iunie aduce încheierea celei de-a doua săptămâni a turneului League of Legends European Championship ediția de vară, LEC Summer 2021 și un nou set de meciuri. Astralis vs Misfits Gaming se anunță un meci plin de surprize, pentru că aceste două echipe au înșelat așteptările tuturor și au lăsat în urma […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Ponturi Pariuri Rogue vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Cel de-al doilea ‘’derby’’ al zilei de vineri, 18 iunie se va juca la ora 21:00 GMT+3, iar combatanții vor fi două echipe cu istorie și greutate pe scena europeană, două echipe prezente și în ediția de primăvară a LEC 2021. Rogue vs Misfits Gaming, două nume prezente în lumea Esport-ului incă din anul 2016 […]

Citeste mai mult
premii Admiral

Promoții Admiral – 100 RON Admiral Bonus Recomandare

Dacă ești deja un jucător care deține un cont pe platforma de gambling a celor de la Admiral, ți-am pregătit un cadoul pentru pasiunea ta. Câștigă 100 RON Admiral Bonus Recomandare dacă inviți un prieten să înceapă o sesiune de pariere. Toate detaliile le găsești mai jos: Turnee, festivaluri, tombole Admiral și multe alte detalii […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă