ponturi pariuri g2 arctic vs misfits premier
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   aprilie 20, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi Pariuri G2 Arctic vs Misfits Premier

Rating Slot

O zi încărcată astăzi pentru cei de la Misfits Premier, cu două meciuri programate, unul împotriva celor de la AGO ROGUE, ora 18:30 și unul contra celor de la G2 Arctic, ora 21:30. Un meci ușor pentru cei de la Misfits. Nu o spun doar eu, ci o spun multe cote pariuri G2 Arctic vs Misfits Premier și până și statisticile. De ce? Hai să vedem!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Pariezi cu 50 ron gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote pentru G2 Arctic vs Misfits Premier
 • Bonus exclusiv pentru pariuri  League of Legends

Cu două victorii și o înfrângere, cei de la Misfits Premier sunt investiți cu titlul de favoriți ai acestui meci, Betano oferind o cotă pariuri G2 Arctic vs Misfits Premier de doar 1.30 pentru victoria acestora, în timp ce victoria celor de la G2 Arctic este cotată cu 3.00. Ca de obicei, cele mai tari cote la pariuri League of Legends le vei găsi la: Maxbet, Betano sau Fortuna.

Echipele – Ponturi Pariuri G2 Arctic vs Misfits Premier

ponturi pariuri g2 arctic vs misfits premier ghid

Două dintre cele mai bune echipe EU Masters se vor confrunta pentru a câștiga o victorie importantă în clasamentul grupelor din competiție. Echipele din academiile G2 eSports și Misfits sunt printre cele mai bune, așadar de-abia așteptăm acest meci.

Misfits Premier

misfits premier ghid

Vom incepe cu favoriții acestui meci, it’s only fair. Misfits Premier, un nume ce în această ediție a campionatului semiprofesionist EU Masters a reușit să câștige două din cele trei meciuri jucate până la acest moment, cu un Win Rate de 66%, niște K/D-uri uriașe chiar si pentru scena pro, par să se îndrepte ca o săgeată către victorie.

 • Deja bine cunoscuta formație îi aduce împreuna pe cei patru polonezi și pe germanul Sertuss, în această formulă din iarna anului 2020, în doar patru luni jumătate au reușit să dezvolte un stil de joc unitar, agresiv, care le-a adus un K/D mediu de 5.8, cifre uriașe, mai ales când ne referim la o echipă ca un întreg.
 • TOP Agresivoo, deja cunoscuta stea a celor de la Misfits Premier și parte din motivul pentru care balanța este atât de puternic înclinată atunci când vine vorba de cote pariuri Misfits Premier. Un K/D de 7.3 și o implicare în peste 50% din kill-urile echipei, cu pick-urile sale agresive precum Renekton și Jayce din poziția de top, pick-uri care îi permit odată ce a securizat propiul lane să intre în faza de roam, transformând astfel avantajul său în avantajul întregii echipe.  
 • JUNGLE Shlatan și MID Sertuss sunt alte două ingrediente ale succesului Misfits Premier vs G2 Arctic amândoi depașind pragul de 60% KP% și însumând peste 40% din DMG-ul total al echipei.
 • BOT în formula Woolite ADC și jactroll SUPP, cu avantajul comunicării în limba maternă și a antrenamentelor împreună dinainte de aderarea la această echipă, KP% de 65% respectiv 79%, peste 40% din DMG-ul total al echipei si 40% din GOLD%, acest organism numit duo BOT, în forma lui actuală, este adevăratul MVP al celor de la Misfits Premier.

G2 Arctic

g2 arctic descriere

În capătul opus al RIFT-ului sunt cei de la G2 Arctic cu un K/D mediu de subunitar de 0.64 și trei înfrângeri. Sperăm că echipa de academie a puternicii echipe G2 eSports să se redreseze în meciurile care urmează, în special cel contra Misfits Premier.

 • TOP Oscarinin cu un surpinzător KP% de 76%, acesta a înclinat către o strategie menită să ajute coechipierii, Gnar fiind alegerea acestuia în două din cele trei meciuri de până acum, un campion volatil, cu capacitatea să inițieze un TeamFight dar și să îi pună capăt.
 • JUNGLE îl vedem pe Koldo, cel mai mic K/D al echipei, 0.4, acesta a reușit în ciuda alegerilor agresive precum Nocturne și Udyr să securizeze doar 40% din Dragoni și 33% din Baroni.
 • BOT avem combo-ul SUPA ADC și Efias SUPP, cu un K/D mediu de 0.75 si doar 35% din DMG-ul total.

După o scurtă analiză, începem să înțelegem de ce balanța este înclinată atât de puternic atunci când vine vorba de cote pariuri Misfits Premier vs G2 Arctic.

Predicții și Ponturi Pariuri Misfits Premier vs G2 Arctic 

Cu siguranță ne așteaptă un meci interesant, dar hai să vorbim puțin și despre pariuri Misfits Premier vs AGO ROGUE. După o analiză a evoluției acestor două echipe, a statisticilor, dar și a jucătorilor individuali, favoriții acestui meci sunt cei de la Misfits Premier, lucru oglindit și de cote pariuri Misfits Premier vs G2 Arctic oferite de Betano, unde cei de la Misfits Premier au o cotă  de doar 1.36 pentru victorie pe când adversarii lor au 3.0.

Sugestii de cote oferite de pariuri League of Legends Betano: 

 • Câștigător (incl. prelungiri): Misfits Premier/ cota 1.36
 • Echipa care realizează First Blood: Misfits Premier/ cota 1.70
 • Echipa cu cele mai multe kill-uri: Misfits Premier/ cota 1.37
 • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Nu/ cota 3.00
 • Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Nu/ cota 1.11
 • Echipa care distruge următorul turn: Misfits Premier/ cota 1.50
 • Echipa care distruge următorul inhibitor: Misfits Premier/ cota 1.36

Concluzii

Cam atât de la mine pentru acest meci jucat în cadrul EU Masters Spring 2021. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante, mult așteptat meci jucat între Cloud 9 Academy și No Org jucat vineri 23 aprilie în cadrul turneului semiprofesionist NA Academy League.

Descoperă și care sunt cele mai bune echipe LoL LEC.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv League of Legends

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Pariezi cu 50 ron gratis la validarea contului
 • Cele mai bune cote pentru G2 Arctic vs Misfits Premier
 • Bonus exclusiv pentru pariuri  League of Legends

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă