Entropiq VS Copenhangen Flames
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 11, 2021   /   Paul Anghelescu

Entropiq VS Copenhagen Flames: Elisa Invitational Summer 2021

Rating Slot

Bine te-am regăsit pe blog-ul nostru. Aici vei găsi articole și analize pentru cele mai interesante partide disputate în scena de eSports. Astăzi vom discuta despre un duel între echipele Entropiq și Copenhagen Flames, două echipe ofensive. Meciul se va desfășura în cadrul turneului Elisa Invitational Summer 2021, în data de 12.06.2021. Dacă totul îți sună bine, rămâi cu noi pentru analiza meciului.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO
  • Cele mai bune cote garantat

Detalii turneu Elisa Invitational Summer 2021

Cu am menționat și în scurta prezentare, duelul are loc în cadrul turneului Elisa Invitational Summer 2021. Evenimentul se desfășoară în perioada 3 iunie – 3 iulie. Ca echipe participante se află și organizații de top, care însă nu au reușit să prindă un loc în topul celor mai bune echipe de CSGO. La Elisa Invitational Summer 2021 participă un număr de 20 de organizații, care vor concura pentru început în grupa A.

După etapa de grupe, cele mai bune echipe vor avansa în etapa de Playoff-uri, acolo unde își vor disputa partidele într-un sistem de BestOf3. Playoff-urile sunt compuse din rundele: Round of 16, Quarter-Finals, Semi-Finals și Grand Final. Cât despre fondul de premiere, acesta este compus din 100.000 de dolari și va fi împărțit între echipele participante, în funcție de plasare.

Evenimentul este foarte apreciat în scena de eSports și reușește să le ofere echipelor o serie de partide foarte interesante, cât și o sumă destul de consistentă pentru un eveniment de CSGO. Cea mai bună organizație va fi recompensată cu 50.000 de dolari, în timp ce locul secund va pleca acasa cu 14.000 de dolari. Pe lângă premiile în bani, echipele vor primi și puncte generale, care vor contribui la clasamentul HLTV.

Vezi lista de bonusuri pariuri eSports!

Cote pariuri Entropiq VS Copenhagen Flames

Este vorba să discutăm despre cote pariuri Entropiq VS Copenhagen Flames, acolo unde Maxbet ne oferă o mulțime de variante interesante. La această partidă avem o varietate de tipuri de pariuri, pe care ți le voi prezenta aici. În plus, la Maxbet beneficizi și de 50 RON fără depunere. Înregistrează-te folosind codul 50ESPORTS și gata, poți începe pariurile în scena de eSports.

Datorită parcursul excelent din ultima vreme, echipa gazdă este organizația favorită pentru a câștiga acest duel. Astfel, Entropiq a primit o cotă de 1.18 pentru o victorie. Adversarii de la Copenhange Flames au la Maxbet o cotă de 4.25 în cazul unui rezultat pozitiv. Așadar, diferența de cote între cele două echipe este una destul de mare, echipa gazda fiind favorita pentru casele de pariuri.

Pentru o partidă ce se va întinde pe trei hărți, acolo unde fiecare organizație va reuși să câștige un număr de minimum o hartă, cota este de 2.45. Tot același tip de pariuri, însă sub 2.5 hărți, Maxbet îți oferă o cotă de 1.47. O victorie a gazdelor pe harta 1 sau 2 are în jur de 1.30, în timp ce oaspeții au primit o cotă în jur de 3.20 pentru una dintre aceste două hărți. Aici se găseste și pariul pentru Harta 3, în cazul în care se va ajunge acolo.

Pariul clasic de Handicap Runde este prezent de asemenea la Maxbet, acolo unde poți alege victoria echipei tale la un număr de runde distanță. Bineînțeles, organizația gazdă are toate cotele și aici în favoarea ei. Pariul Runde peste / sub pe Harta 1 și 2 este în oferta celor de la Maxbet, iar cotele sunt foarte bune. Spre exemplu, pariul peste 23.5 runde pe Harta 1 are o cotă de 1.37, în timp ce peste 24.5 a primit de la Maxbet o cotă de 1.53.

Același tip de pariu se poate regăsi și pe Harta 2, care va fi, cel mai probabil, harta decisivă a meciului. Acolo ne putem aștepta la o partidă destul de ofensivă din partea ambelor echipelor. Peste 25.5 runde pe Harta 2 are o cotă de 1.75 la Maxbet, devenind astfel una dintre cele mai bune cote ale acestei întalniri. Ultimul pariu ce se regăsește în oferta celor de la Maxbet este scor corect. În cazul unei victorii cu scorul de 2 la 0 în favoarea gazdelor, primești o cotă de 1.74.

Predicții pariuri Entropiq VS Copenhagen Flames

Am ajuns și la predicții pariuri Entropiq VS Copenhagen Flames, motivul pentru care probabil ai vizitat acest articol. Voi încerca să îți ofer cele mai bune variante, pentru a plasa un bilet cât mai sigur pentru biletul tău. Deși echipa gazdă pleacă cu prima șansă , cota pentru o simplă victorie este destul de mică și nu prea se merită. Astfel, îți voi prezenta alte opțiuni de pariere pentru această partidă disputată în cadrul Elisa Summer Invitational 2021.

Primul pariu pe care ți-l recomand este Peste 23.5 runde pe Harta 1, acolo unde vei primi o cotă de 1.37. Pentru a fi câștigător acest pariu, echipa pierzătoare va fi nevoită să obțină un număr minimum de 8 runde în prima hartă. De asemenea, varianta peste 24.5 runde este una foare bună și îți oferă o cotă de 1.53.

Cel mai probabil, echipa gazdă va reuși să se impună și să aibă un meci foarte ofensiv. Pentru acest rezultat, avem mai multe tipuri de pariuri. Primul este un scor corect de 2 la 0 în favoarea celor de la Entropiq, cotat la 1.74. Așadar, pentru ponturi pariuri Entropiq VS Copenhangen Flames, poți miza și pe un număr de sub 2,5 hărți, care are însă o cotă mai mică.

Ponturi pariuri Entropiq VS Copenhangen Flames – echipe

Este timpul să discutăm despre fiecare echipa în parte, cât și despre importanța turneului pentru organizații. Partida se anunța una destul de spectaculoasă, deși gazdele trec printr-o perioadă mult mai productivă și eficientă decât oaspeții. Totuși, scena de CS:GO este una foarte dinamică.

Entropiq se clasează în acest moment pe poziția 15 în lume, echipa reușind să înregistreze o rată de câștiguri de 51% în ultimele etape de eSports. Parcusul excelent a început la turneul Spring Sweet Spring 2, acolo unde echipa a obținut 3 victorii, fiind însă eliminată de către BIG. După această eliminare, Entropiq a reușit să se redreseze pentru următorul eveniment, mai exact Funspark ULTI 2021.

Acolo, Entropiq a pierdut decât meciul de debut, împotriva celor de la HYENAS. Au urmat apoi 5 victorii consecutive, organizația reușind să câștige evenimentul și să obțină 15.000 de dolari. Debutul la turneul Elisa Summer Invitational a început foarte bune pentru echipă, cu o victore cu scorul de 2 la 0 împotriva celor de la 777. Pentru acest turneu, Entropiq este una dintre echipele favorite.

Copenhagen Flames se clasează pe locul 44 în lume, echipa având o rată de câștiguri de 50% în ultimele trei luni de eSports. În debutul turneului, organizația Copenhagen Flames a reușit să obțină o victore importantă împotriva celor de la HAVU, pe care i-a învins cu scorul de 2 la 0. Deși echipa nu se află în topul celor mai bune organizații la momentul actual, stilul de joc foarte ofensiv al echipei este un factor important în duelurile pe care echipa le dispută.

Concluzie

În concluzie, partida disputată între Entropiq și Copenhagen Flames se anunță una destul de echilibrată, deși gazdele sunt clar favoritele. Totuși, oaspeții nu s-au lăsat mai prejos în meciul de debut, reușind să învingă o echipa foarte puternică cu scorul de 2 la 0.  

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO
  • Cele mai bune cote garantat

Vezi mai multe ponturi eSports!

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă