ponturi pariuri zilnice
Blog  /   aprilie 7, 2017   /   Cristian Rotaru

Poți juca zilnic la pariuri. Alege cele mai bune ponturi

Rating Slot

Pariurile sportive sunt o modalitate excelentă de a crește plăcerea competițiilor sportive pe care le urmărim. Mai mult decât atât, dacă jucăm constant și atent la pariuri sportive vom observa că veniturile noastre pot crește.

Ai jucat până acum biletul zilei?

Biletul zilei este cea mai bună modalitate de a câștiga la pariuri în ziua respectivă. Această opțiune de pariu se schimbă zilnic în funcție de cele mai predictibile meciuri din ziua repectivă. Poți juca această variantă la casele de pariuri pentru cele mai bune pronosticuri din acea zi. Astfel este oferită clienților cea mai mare șansă de câștig față de oricare altă formă de pariu multiplu. Citește în continuare articolul nostru pentru a afla mai multe informații. Când vorbim de case de pariuri online trebuie să știm că poți juca biletul zilei la oricare dintre ele. Cu toate acestea, ține cont de cotele oferite și alege-le pe cele mai bune.

Dacă activitatea ta nu este direct legată de competițiile sportive și nu vrei să riști în totalitate, poți consulta indicațiile specialiștilor în domeniu. Găsești informații despre meciuri, echipe și jucători la noi pe website dar și pe alte website-uri de specialitate. Oricât de des urmărești competițiile sportive, este bine să citieși și părerea specialiștilor.

Cum identificăm cele mai bune ponturi pentru pariurile sportive?

Vom povesti în cele ce urmează cum putem identifica cele mai bune ponturi pariuri sportive pentru că suntem realiști și nu ascundem faptul că nu există ponturi sigure. Dar cu toate acestea putem filtra informația pe care o găsim în jurul nostru și putem să ajungem la performanța ca pariurile noastre să aibă câștig de cauză de multe ori.

Una din metodele de a câștiga este să cauți și să plasezi cât mai multe așa zise „value bets”.

Acest termen se referă la pariurile cu cotă mai mare. Mereu avem impresia că un pariu cu cotă mai mică este mai sigur de a se întâmpla decât unul cu cotă mai mare. Acest lucru nu este greșit însă dacă alegem să plasăm pariuri cu cote de 1,2 de exemplu, trebuie să câștigăm de 5ori consecutiv pentru a ne permite să pierdem o dată astfel încțt să nu pierdem bani la calculul final. În schimb, un pariu cu cota 2,2 câștigat ne permite din start luxul unui pariu greșit și tot vom ieși în câștig cu 0,2 din suma pariată inițial, la calcului final. Ține cont că acest exercițiu de imaginație funcționează pentru pariuri pe sume egale.

Cu toate astea, metoda care ne sugerează să găsim și să jucăm pariuri cu cotă mare se referă la un anumit context. Există meciuri de fotbal de exemplu care au cote de forma: 2,1 pentru victoria gazdelor (1), 3 pentru un rezultat egal(X) și 4,5 pentru victoria echipa care joacă în deplasare (2). Deși pariul pentru victoria formației care joacă pe teren propriu are cotă mare(2,1) deci aparent este o opțiune riscantă, varianta„1” jucată pe bilet are șansele cele mai mari de a se întâmpla deoarece are totuși cota cea mai mică din combinația respectivă. Acestea sunt meciurile pe care este bine să le urmărim pentru a ne grăbi în a obține un rezultat bun când facem balanța câștigurilor noastre.

Teoretic, cotele la pariuri sunt stabilite în funcție de șansele de reușită ale unei vitorii. Cu toate acestea, uneori casele de pariuri stabilesc cote false. Un exemplu este atunci când vorbim de cursele de cai. Se întâmplă ca o casă de pariuri să stabilească favoriți falsi. Astfel cotele devin mai mici sau din contră, mai mari; acesta este momentul când putem profita.

Varianta de pariu pe care o alegi influențează șansele de câștig pe care le ai.

Este foarte important să alege un tip de pariu pentrur care avem, sau putem avea informații logice. Atunci când pariem pentru echipa care va avea prima lovitură de minge într-un meci de fotbal nu facem decât să ne bazăm pe noroc. Tu toții știm că lovitura de începere într-un meci de fotbal este stabilită de fața monedie pe care arbitrul o aruncă în aer la începerea jocului. Asta presupune că avem șanse de exact 50 de procente în ghicirea variantei corecte. Astfel de pariuri nu ne sunt favorabile.

În schimb este bine să pariem pe aspecte ce țin de informații cuantificabile. Ca un exemplu, dacă ne referim la un meci de fotbal între două echipe despre care se știe că nu sunt mari marcatoare, putem paria pe varianta că se vor înscrie sub 2,5 goluri în acel meci. Acest tip de pariu este mult mai sigur deoarece nu implică nici măcar faptul că o anumită echipă să iasă învingătoare la sfârșitul jocului.

Este bine să introducem în rationamentul nostru aspecte ce țin de logică și care pot fi matematic cuantificate, indiferent de ce tip de pariu am face.

Profită de oferta Maxbet fără depunere și joacă de 50 RON fără risc. Nu ai nimic de pierdut și poți vedea cum e să joci online!

Alte Articole

Winner contact – Serviciu de asistență Winner

5/5 – (1 vote) Nu ezita să contactezi echipa Winner contact atunci când ai nelămuriri sau dacă ai nevoie să fii ghidat pas cu pas în anumite etape ale călătoriei tale Winner! În următoarele paragrafe îți vom prezenta variantele de contact Winner, iar la finalul articolului vei putea alege cea mai potrivită variantă pentru întrebările […]

Citeste mai mult
verificare bilet winner

Verificare bilet Winner – Ghid pas cu pas

5/5 – (1 vote) Atunci când plasezi bilete de pariuri la o casă de pariuri, este important să știi și cum să verifici dacă ai câștigat de pe urma acelor bilete. Citește acest articol pentru a afla ce metode ai la dispoziție pentru a face o verificare bilet Winner, dar și informații despre avantajele pariurilor […]

Citeste mai mult
winner loto

Winner Loto – Ghid de pariere la Loto Winner

3.5/5 – (2 votes) Winner este o casă de pariuri de top, mai atunci când vine vorba de secțiunea Loto. În acest articol îți vom prezenta totul despre Winner Loto – ce bonus Loto poți revendica, la ce loterii internaționale poți juca, precum și detalii despre plasarea unui bilet de pariu pas cu pas. Bonus […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă