banner astralis vs faze
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iulie 9, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi Pariuri Astralis vs FaZe – IEM Cologne 2021

Rating Slot

O nouă partidă foarte interesantă ne așteaptă în scena jocurilor electronice! Este vorba despre duelul disputat între Astralis și FaZe, în cadrul turneului IEM Cologne 2021. Meciul se va disputa în data de 09.07.2021 și va fi transmis în direct pe canalul organizatorilor. Pentru acest duel, agenția Maxbet ne oferă niște cote fantastice, iar noi, supercazino, îți oferim ție cele mai importante detalii și statistici.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Statistici echipe – Ponturi pariuri Astralis VS FaZe 2021

astralis vs faze ponturile

Am ajuns și la statistici. Aici vom discuta despre forma echipelor și ultimele rezultate înregistrate, încercând să analizăm foarte obiectiv starea și forma ambelor organizații. Fiind o scenă destul de dinamică totuși, nu putem să ne bazăm foarte mult pe trecutul echipelor, ci mai degrabă să ne ascultăm și instinctul. Deși Astralis a fost mult mai eficientă, FaZe are un line-up cu un potențial ridicat.

Astralis

Deși în urmă cu câteva luni Astralis era una dintre cele mai puternice organizații din lume, echipa se află în acest moment abia pe locul 8 în clasamentul HLTV. Rata de câștiguri în ultimele trei luni este de 33%. De asemenea, ultimele turnee la care Astralis a participat nu au adus deloc rezultate bune echipei.

ESL Pro League Season 13 a venit cu locurile 5-6, în timp ce DreamHack Masters i-a adus echipei tot pozițiile 5-6. A urmat apoi Flashpoint 3, acolo unde Astralis a obținut 2 victorii și 3 înfrangeri, clasându-se pe locul 6. IEM Summer 2021 a fost un turneu prost de asemenea, Astralis reușind o singură victorie. Pentru echipă, IEM Cologne 2021 este șansa să demonstreze faptul că a rămas în continuare o echipă de TOP.

FaZe Clan

FaZe este o echipă care deși nu se află nici măcăr în TOP20, are unul dintre cele mai bune lineup-uri din scena de eSports ale titlului. Organizația se află pe locul 36 în lume și deține o rată de câștiguri de 28%. De asemenea, acest turneu este și șansa celor de la FaZe să reîntre printre cele mai bune echipe de CSGO.

ESL Pro League Season 13 a venit cu locurile 17-20, DreamHack și Flashpoint cu locurile 13-16, iar Gamers Without Borders cu locurile 5-6. Pentru a se califica la acest turneu, FaZe a trecut de Evil Geniuses și Complexity, nepierzând nici măcar o hartă. Așadar, având o echipă formată din jucători foarte experimentați și eficienți, FaZe se pregătește să facă un turneu bun și să readucă echipă pe linia plutire.

Despre IEM 2021 – Ponturi pariuri Astralis vs FaZe

Evenimentul IEM Cologne 2021 este, cu siguranță, unul dintre cele mai interesante competiții din eSports. Opt organizații erau deja calificate în competiție, în timp ce alte opt au trebuit să își dispute meciurile de Playins și să își câștige locul în eveniment. IEM Cologne 2021 se va desfășura în perioada 08 – 18 zile, periaodă în care vom avea parte de cele mai interesante dueluri de Counter Strike. Cele mai bune 12 organizații din lume sunt calificate la turneu, iar asta nu poate decât să ne bucure. Pentru această ediție, organizatorul a pregătit premii în valoare de 1 milion de dolari.

Câștigătoarea va pleca acasa cu nu mai puțin de 400.000 de dolari. Cât despre a doua finalistă, aceasta va primi din partea IEM 180.000 de dolari. După runda de Opening Round, echipele vor avansa în etapa de Upper sau Lower Bracket, în funcție de rezultat. Sistemul este unul Double Elimination Bracket, care le va oferi echipelor și o a doua șansă în cazul în care pierd meciul inițial. Cât despre desfășuarea partidelor, IEM a ales o variantă clasică de BestOf3, acolo unde fiecare organizație are dreptul de a își alege câte o mapă proprie. Harta finală va fi aleasă, automat, de către robotul jocului.

Cote și ponturi pariuri Astralis VS FaZe

Am ajuns și la cote pariuri Astralis VS FaZe, locul unde vom trece în revistă cele mai bune variante de pariere pe care Maxbet ni le oferă. De când eSports a luat amploare, Maxbet a reușit să se mențină în topul agențiilor cu ofertă diversificată pentru acest nou sport. Dacă te înregistrezi folosind codul 50ESPORTS și îți verfici identitatea, primești din partea noastră 50 RON.

Pentru ponturi pariuri Astralis VS FaZe, se pare că agenția Maxbet eSports ne oferă deja o echipă favorită. Este vorba despre gazde, care au o cotă de 1.60. Cât despre oaspeții, aceștia au primit o cotă de 2.20. Totuși, distanța nu este una foarte mare, ceea ce indică o partidă destul de echilibrată. În cazul în care vom paria pe victoria ambelor organizații pe cel puțin o hartă, primim cotă de 1.93. Pariul opus, sub 2,5 hărți, are o cotă de 1.80.

Pentru o victorie pe Harta 1 sau Harta 2, Astralis are o cotă de 1.66, în timp ce FaZe primește o cotă de 2.10 de la Maxbet. Acest pariu este valabil și pentru Harta 3, în cazul în care partida va ajunge acolo. Runde Peste / Sub pe Harta 1 și pe Harta 2 ne oferă de asemenea o mulțime de cote excelente. Peste 24,5 Runde are o cotă de 1.33 și este un pariu excelent pe care îl putem plasa. Totuși, vom vorbi mai multe în secțiunea de ponturi pariuri Astralis VS FaZe. Astralis să câștige cel puțin o hartă are o cotă de 1.13, în timp ce FaZe are o cotă de 1.32. De asemenea, pariuri speciale precum Prelungiri și Scor Corect se regăsesc în oferta de pariere.

Predicții pariuri Astralis VS FaZe

Haide să vorbim un pic și despre predicții pariuri Astralis VS FaZe. Turneul reprezintă un obiectiv principal pentru toate echipele participante, așadar suntem convinși că acestea vor da ce au mai bun în duelurile disputate. Pentru ponturi pariuri Astralis VS FaZe, avem un număr total de 3 tipuri de pariuri pe care ți le voi prezenta. Cotele sunt excelente, iar partida se anunța una foarte ofensivă din toate punctele de vedere.

Primele tipuri de pariuri eSports oferite de Maxbet este Peste 24.5 runde pe Harta 1, care în opinia noastră este cea mai bună variantă pentru acest duel. Astralis este în continuare una dintre cele mai bune echipe din lume, iar FaZe a reușit un parcurs excelent în etapa de Play-ins. Așadar, ambele organizații au un potențial foarte mare pentru acest turneu.

Trecând mai departe la ponturi pariuri Astralis VS FaZe, pariul Peste 2,5 Hărți este de asemnea o variantă foarte bună. Fiecare echipă își va alege câte o mapă, iar acest rezultat nu este deloc exclus. De asemenea, pe Harta 1 poți încerca și peste 25.5 Runde, cota fiind crescută. O victorie a uneia dintre echipe este un pariu ce ne oferă o cotă foarte bună, însă șansele sunt cam de 60-40% în favoarea gazdelor. Dacă echipa ta de suflet joacă mâine, poți paria pe victoria directă.

Concluzie

Concluzia este una simplă. Vom avea parte de un meci disputat între 10 jucători foarte experimentați în scena de CSGO, care au reușit să obțină o mulțime de trofee de-a lungul anilor. Deși cotele nu sunt foarte echilibrate, meciul pleacă de la 0 la 0 și ambele organizații au o șansă reală de a obține o victorie. Cea mai bună variantă pentru acest duel este să mizăm pe numărul de Runde sau de Hărți, acolo unde Maxbet ne oferă o mulțime de cote excelente pe care putem plasa bilete.

Citește și alte articole despre CS GO:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Alte Articole

supercazino holder

Super 7s Superbet – Slot Superbet Super 7s

5/5 – (2 votes) Descoperă Super 7s Superbet, un joc clasic cu fructe care îți va aduce plăți excelente și multă distracție. Grafica excepțională a jocului, combinată cu modul simplu de joc îl face unul dintre cele mai căutate jocuri de la furnizorul Pragmatic Play. În ghidul de astăzi, îți vom prezenta toate aspectele pe […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Jocuri Mozzartbet Virtuale – Pariuri pe Fotbal și Curse

5/5 – (1 vote) Secțiunea Mozzartbet virtuale promite multă distracție datorită pariurilor pe curse și pe fotbal. Hai să vedem, în articolul de față, ce bonusuri te așteaptă la Mozzartbet și cum se revendică. Desigur, vorbim și despre tipurile de sporturi virtuale Mozzart și ce pariuri poți plasa pe ele. Mozzartbet Virtuale – Bonusuri de […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Burning Hot Vlad Cazino – Slot Burning Vlad Cazino

5/5 – (1 vote) Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai cunoscute jocuri, adică Burning Hot Vlad Cazino. Fiind un clasic în industria păcănelelor, este de la sine înțeles că funcționează foarte simplu și plătește bine. În ghidul de astăzi, îți vorbim despre toate aspectele esențiale de la păcănele Burning Hot Vlad Cazino. Vei avea […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă