ponturi pariuri Astralis VS Virtus Pro
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   martie 26, 2021   /   Mihai Babciuc

Astralis vs Virtus Pro ESL Pro League Season 13: Analiză și ponturi

Rating Slot

Salutare! În acest articol îți voi prezenta cele mai importante detalii pe care trebuie să le știi înaintea partidei dintre Astralis vs Virtus Pro, disputată în cadrul turneului ESL Pro League Season 13 sâmbătă 27.03 la ora 16.30!

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plasează pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON Gratis la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO și eSports
  • Bonus fără depunere

Spectacol în ultima grupă ESL PRO League 2021

astralis vs virtuos pro esl ghid

Sezonul ESL Pro League a ajuns și la ediția cu numărul 13, organizatorii evenimentului reușind să le ofere echipelor un fond de premiere în valoare de $750.000 dolari, devenind astfel unul dintre cele mai bine plătite competiții ale acestui sezon de Counter Strike Global Offensive. Turneu se desfășoară într-un sistem de patru grupe diferite, fiecare grupă fiind compusă dintr-un total de șase echipe participante. Meciul despre care iți povestesc azi face parte din grupa D a evenimentului, mai exact ultima grupă a evenimentului.

Voi încerca să îți ofer cele mai bune cote pariuri Astralis VS Virtus.Pro, ambele echipe fiind favoritele, în egală măsură, pentru a câștiga primul loc din grupă. Vei putea găsi cote excelente la mai mulți operatori, însă noi îți recomandăm să încerci Maxbet, Fortuna sau Betano. Fiind un sistem de BestOf3, partida se va întinde, cel mai probabil, pe un total de trei mape diferite, oferindu-ne un spectacol pe cinste. Fiecare organizația va avea dreptul de a iși alege propria mapă, în timp ce mapa decisivă va fi aleasă, automat, de către jocului.

Astralis caută să își recâștige poziția de lider mondial!

Deși forma organizației Astralis nu a fost excelentă în ultimul timp, echipa rămâne una dintre cele mai ofensive și experimentate formații de Counter Strike GO. Membrii organizației sunt foarte tehnici și inteligenți, calități ce au reușit să îi mențină pentru o bună perioadă de timp pe primul loc HLTV. În prezent, formația daneză ocupă poziția secundă din clasamentul global, echipa înregistrând o rată de câștiguri de 70% dintr-un total de 923 de partide disputate în scena de eSports.

În ultimele cinci partide disputate de Counter Strike Global Offensive, Astralis a reușit să obțină doar două victorii, meciurile câștigate fiind împotriva unor echipe precum mouzsport (2-0) și Evil Geniuses (2-0). Aceste partide au venit chiar după înfrangerea suferită în meciul versus BIG (0-2), și părea ca echipa s-a redresat și este gată sa atace primul trofeu al anului: IEM Katowice 2021.

Grupa D va începe oficial pe data de 26.03.2021, iar până la duelul cu Virtus.Pro, Astralis are programate meciuri împotriva celor de la Evil Geniuses și Team Liquid. În predicții pariuri cs go, echipa gazdă pleacă cu prima șansa, fiind organizația mai experimentată.

Virtus.Pro vine după un parcus excelent în IEM Katowice 2021

Meciul dintre Astralis VS Virtus Pro ESL Pro League 2021 este cel mai important duel al grupei și pentru echipa oaspete, acolo unde organizația primește o cotă de 2.12 pentru o potențială victorie. Deși în cote pariuri Astralis VS Virtus Pro organizația gazdă pare favorită, VP ne va oferi, cu siguranță, o partidă echilibrată din punct de vedere ofensiv.

Spun asta, în principal, datorită evoluțiilor excelente pe care organizația le-a avut în cadrul turneului IEM Katowice 2021, echipa reușind să se claseze pe locul 2 și să obțină suma de $180.000, suma care a fost împărțită între jucătorii echipei, în timp ce, probabil, o parte din bani au fost distribuiți restul staff-ului. Pentru a ajunge în finală cu organizația Gambit, Virtus.Pro a trecut de echipe de top precum Team Vitality (2-0), FURIA (2-0), Astralis (2-1) și Team Liquid (2-0), pierzând o singură mapă din patru meciuri diferite.

În acest moment, Virtus.Pro se clasează pe locul 4 în lume, echipa având o rată de câștiguri de 51% dintr-un tottal de 993 de partide disputate, devenind astfel una dintre cele mai renumite organizații de Counter Strike GO din lume. Pe partea de mape, VP preferă Nuke (55%) și Mirage (54%), în timp ce Overpass este cea mai evitată mapă de către echipă.

Ponturi Astralis VS Virtus Pro – Un meci mult așteptat

Grupele A, B și C din cadrul turneului ESL Pro League au fost pline de surprize și de meciuri interesante. Heroic a reușit să câștige primul loc din grupa A cu un total de 15 puncte, în timp ce Ninjas In Pyjamas s-au clasat pe prima poziție a grupei B, înregistrând un total de 12 puncte. Grupa C a fost câștigată de către Gambit Esports, organizația fiind foarte eficientă și ofensivă în partidele disputate. Cele mai mari surprize ne-au fost oferite de către organizații de top precum BIG, Team Vitality și FaZe, echipele nereușind să treacă de prima etapă a competiției, unele dintre ele fiind chiar favoritele la câștigarea trofeului. Aceste meciuri ne-au demonstrat faptul că scena de eSports a titlului Counter Strike Global Offensive este foarte dinamică și spectaculoasă, toate partidele fiind un adevărat duel.

Partida disputată între Astralis și Virtus Pro reprezintă, fără dar și poate, cel mai interesant duel al grupei. Ambele organizații trec printr-o perioadă excelentă și au un moral ridicat, aspect ce ne va oferi, cel mai probabil, o partidă de neuitat.

Așadar, ți-am pregătit o analiază amănunțită a meciului, cât și cele mai bune ponturi pariuri Astralis Vs Virtus Pro. Pentru echipa gazdă acest meci este ocazia perfectă de a se razbuna pe ultima partida disptuată între cele două organizații, câștigată de către Virtus.Pro cu scorul de 2 la 0. După acest rezultat, Astralis a fost eliminată din sferturile de finală ale turneului IEM Katowice 2021.

Cote și Ponturi Pariuri Astralis VS Virtus Pro

Odată cu oficializarea eSports-ului drept sport oficial, casele de pariuri s-au adaptat acestei mișcări, oferindu-ne o mulțime de variante de pariere pentru titlul Counter Strike Global Offensive. Pentru cote pariuri Astralis VS Virtus Pro am mai multe variante pe care aș dori să ți le prezint, cele mai multe dintre acestea depășind cota de 1,50.

Spre exemplu, pentru o potențială victorie a organizației Astralis, Betano ne oferă o cotă de 1.70, în timp ce oaspeții ne pot înmulți miza de 2.12 ori. De menționat este faptul că această cotă se aplică victoriei finale, indiferent dacă meciul se va duce sau nu în prelungiri. Un alt pariu, care deși la prima vedere pare un pic riscant, este numărul total de mape (peste 2,5), care a primit o cotă frumoasă de 2.02. Fiind o partidă foarte echilibrată din toate punctele de vedere, unde echipele vor avea dreptul de a iși alege propia mapa, acest pariu este unul foarte bun, în special pentru cota oferită. Pentru o victorie a gazdelor pe mapa 1 vom primi o cotă de 1.75, în timp ce scorul de 2 la 0 ne poate înmulți suma de 3.40 ori.

Cât despre ponturi pariuri Astralis VS Virtus.Pro, cea mai bună variantă pe care o putem alege este numărul de runde. Acest pariu poate fi jucat și atât pe prima mapă, cât și pe mapa doi. Spre exemplu, dacă vei miza pe Total runde pe harta 1 (peste 26.5), Betano iți pune la dispoziție o cotă foarte frumoasă de 1.75. Alte predicții pariuri Astralis VS Virtus.Pro ar mai fi și Total runde pe harta 2, acolo unde putem miza tot pe același număr de runde. Cu aceste statistici, putem miza și pe numărul total de mape (+2,5) care ne oferă o cotă de 2+. O partidă bună a echipelor poate face asta tip de pariu foarte probabil, iar suma mizată se va dubla.

Concluzie

Per-total, duelul se anunța unul foarte echilibrat și va fi, cu siguranță, un element foarte important în stabiliarea câștigătoareai a grupei D. Iți reamintesc că echipa clasată pe prima loc în cadrul grupelor se va califica direct în play-ins, în timp ce locurile doi, respectiv trei, vor juca playoff-uri.

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plasează pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON Gratis la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO și eSports
  • Bonus fără depunere

Alte Articole

supercazino holder

Super 7s Superbet – Slot Superbet Super 7s

5/5 – (2 votes) Descoperă Super 7s Superbet, un joc clasic cu fructe care îți va aduce plăți excelente și multă distracție. Grafica excepțională a jocului, combinată cu modul simplu de joc îl face unul dintre cele mai căutate jocuri de la furnizorul Pragmatic Play. În ghidul de astăzi, îți vom prezenta toate aspectele pe […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Jocuri Mozzartbet Virtuale – Pariuri pe Fotbal și Curse

5/5 – (1 vote) Secțiunea Mozzartbet virtuale promite multă distracție datorită pariurilor pe curse și pe fotbal. Hai să vedem, în articolul de față, ce bonusuri te așteaptă la Mozzartbet și cum se revendică. Desigur, vorbim și despre tipurile de sporturi virtuale Mozzart și ce pariuri poți plasa pe ele. Mozzartbet Virtuale – Bonusuri de […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Burning Hot Vlad Cazino – Slot Burning Vlad Cazino

5/5 – (1 vote) Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai cunoscute jocuri, adică Burning Hot Vlad Cazino. Fiind un clasic în industria păcănelelor, este de la sine înțeles că funcționează foarte simplu și plătește bine. În ghidul de astăzi, îți vorbim despre toate aspectele esențiale de la păcănele Burning Hot Vlad Cazino. Vei avea […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă