ponturi pariuri Astralis VS Virtus Pro
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   martie 26, 2021   /   Mihai Babciuc

Astralis vs Virtus Pro ESL Pro League Season 13: Analiză și ponturi

Salutare! ├Än acest articol ├«╚Ťi voi prezenta cele mai importante detalii pe care trebuie s─â le ╚Ötii ├«naintea partidei dintre Astralis vs Virtus Pro, disputat─â ├«n cadrul turneului ESL Pro League Season 13 s├ómb─ât─â 27.03 la ora 16.30!

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plaseaz─â pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON Gratis la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO ╚Öi eSports
  • Bonus f─âr─â depunere

Spectacol în ultima grupă ESL PRO League 2021

Sezonul ESL Pro League a ajuns ╚Öi la edi╚Ťia cu num─ârul 13, organizatorii evenimentului reu╚Öind s─â le ofere echipelor un fond de premiere ├«n valoare de $750.000 dolari, devenind astfel unul dintre cele mai bine pl─âtite competi╚Ťii ale acestui sezon de Counter Strike Global Offensive. Turneu se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-un sistem de patru grupe diferite, fiecare grup─â fiind compus─â dintr-un total de ╚Öase echipe participante. Meciul despre care i╚Ťi povestesc azi face parte din grupa D a evenimentului, mai exact ultima grup─â a evenimentului.

Voi ├«ncerca s─â ├«╚Ťi ofer cele mai bune cote pariuri Astralis VS Virtus.Pro, ambele echipe fiind favoritele, ├«n egal─â m─âsur─â, pentru a c├ó╚Ötiga primul loc din grup─â. Vei putea g─âsi cote excelente la mai mul╚Ťi operatori, ├«ns─â noi ├«╚Ťi recomand─âm s─â ├«ncerci Maxbet, Fortuna sau Betano. Fiind un sistem de BestOf3, partida se va ├«ntinde, cel mai probabil, pe un total de trei mape diferite, oferindu-ne un spectacol pe cinste. Fiecare organiza╚Ťia va avea dreptul de a i╚Öi alege propria map─â, ├«n timp ce mapa decisiv─â va fi aleas─â, automat, de c─âtre jocului.

Astralis caut─â s─â ├«╚Öi rec├ó╚Ötige pozi╚Ťia de lider mondial!

De╚Öi forma organiza╚Ťiei Astralis nu a fost excelent─â ├«n ultimul timp, echipa r─âm├óne una dintre cele mai ofensive ╚Öi experimentate forma╚Ťii de Counter Strike GO. Membrii organiza╚Ťiei sunt foarte tehnici ╚Öi inteligen╚Ťi, calit─â╚Ťi ce au reu╚Öit s─â ├«i men╚Ťin─â pentru o bun─â perioad─â de timp pe primul loc HLTV. ├Än prezent, forma╚Ťia danez─â ocup─â pozi╚Ťia secund─â din clasamentul global, echipa ├«nregistr├ónd o rat─â de c├ó╚Ötiguri de 70% dintr-un total de 923 de partide disputate ├«n scena de eSports.

├Än ultimele cinci partide disputate de Counter Strike Global Offensive, Astralis a reu╚Öit s─â ob╚Ťin─â doar dou─â victorii, meciurile c├ó╚Ötigate fiind ├«mpotriva unor echipe precum mouzsport (2-0) ╚Öi Evil Geniuses (2-0). Aceste partide au venit chiar dup─â ├«nfrangerea suferit─â ├«n meciul versus BIG (0-2), ╚Öi p─ârea ca echipa s-a redresat ╚Öi este gat─â sa atace primul trofeu al anului: IEM Katowice 2021.

Totuși, aceste două rezultate pozitive se pare ca nu au fost de ajuns pentru Astralis, care a pierdut cele mai importante dueluri ale evenimentului. Rând pe rând, Team Spirit și Virtus.Pro au învins-o cu scorul de 2 la 1, eliminând-o astfel din turneu.

Grupa D va ├«ncepe oficial pe data de 26.03.2021, iar p├ón─â la duelul cu Virtus.Pro, Astralis are programate meciuri ├«mpotriva celor de la Evil Geniuses ╚Öi Team Liquid. ├Än predic╚Ťii pariuri cs go, echipa gazd─â pleac─â cu prima ╚Öansa, fiind organiza╚Ťia mai experimentat─â.

Virtus.Pro vine după un parcus excelent în IEM Katowice 2021

Meciul dintre Astralis VS Virtus Pro ESL Pro League 2021 este cel mai important duel al grupei ╚Öi pentru echipa oaspete, acolo unde organiza╚Ťia prime╚Öte o cot─â de 2.12 pentru o poten╚Ťial─â victorie. De╚Öi ├«n cote pariuri Astralis VS Virtus Pro organiza╚Ťia gazd─â pare favorit─â, VP ne va oferi, cu siguran╚Ť─â, o partid─â echilibrat─â din punct de vedere ofensiv.

Spun asta, ├«n principal, datorit─â evolu╚Ťiilor excelente pe care organiza╚Ťia le-a avut ├«n cadrul turneului IEM Katowice 2021, echipa reu╚Öind s─â se claseze pe locul 2 ╚Öi s─â ob╚Ťin─â suma de $180.000, suma care a fost ├«mp─âr╚Ťit─â ├«ntre juc─âtorii echipei, ├«n timp ce, probabil, o parte din bani au fost distribui╚Ťi restul staff-ului. Pentru a ajunge ├«n final─â cu organiza╚Ťia Gambit, Virtus.Pro a trecut de echipe de top precum Team Vitality (2-0), FURIA (2-0), Astralis (2-1) ╚Öi Team Liquid (2-0), pierz├ónd o singur─â map─â din patru meciuri diferite.

├Än acest moment, Virtus.Pro se claseaz─â pe locul 4 ├«n lume, echipa av├ónd o rat─â de c├ó╚Ötiguri de 51% dintr-un tottal de 993 de partide disputate, devenind astfel una dintre cele mai renumite organiza╚Ťii de Counter Strike GO din lume. Pe partea de mape, VP prefer─â Nuke (55%) ╚Öi Mirage (54%), ├«n timp ce Overpass este cea mai evitat─â map─â de c─âtre echip─â.

Ponturi Astralis VS Virtus Pro – Un meci mult a╚Öteptat

Grupele A, B ╚Öi C din cadrul turneului ESL Pro League au fost pline de surprize ╚Öi de meciuri interesante. Heroic a reu╚Öit s─â c├ó╚Ötige primul loc din grupa A cu un total de 15 puncte, ├«n timp ce Ninjas In Pyjamas s-au clasat pe prima pozi╚Ťie a grupei B, ├«nregistr├ónd un total de 12 puncte. Grupa C a fost c├ó╚Ötigat─â de c─âtre Gambit Esports, organiza╚Ťia fiind foarte eficient─â ╚Öi ofensiv─â ├«n partidele disputate. Cele mai mari surprize ne-au fost oferite de c─âtre organiza╚Ťii de top precum BIG, Team Vitality ╚Öi FaZe, echipele nereu╚Öind s─â treac─â de prima etap─â a competi╚Ťiei, unele dintre ele fiind chiar favoritele la c├ó╚Ötigarea trofeului. Aceste meciuri ne-au demonstrat faptul c─â scena de eSports a titlului Counter Strike Global Offensive este foarte dinamic─â ╚Öi spectaculoas─â, toate partidele fiind un adev─ârat duel.

Partida disputat─â ├«ntre Astralis ╚Öi Virtus Pro reprezint─â, f─âr─â dar ╚Öi poate, cel mai interesant duel al grupei. Ambele organiza╚Ťii trec printr-o perioad─â excelent─â ╚Öi au un moral ridicat, aspect ce ne va oferi, cel mai probabil, o partid─â de neuitat.

A╚Öadar, ╚Ťi-am preg─âtit o analiaz─â am─ânun╚Ťit─â a meciului, c├ót ╚Öi cele mai bune ponturi pariuri Astralis Vs Virtus Pro. Pentru echipa gazd─â acest meci este ocazia perfect─â de a se razbuna pe ultima partida disptuat─â ├«ntre cele dou─â organiza╚Ťii, c├ó╚Ötigat─â de c─âtre Virtus.Pro cu scorul de 2 la 0. Dup─â acest rezultat, Astralis a fost eliminat─â din sferturile de final─â ale turneului IEM Katowice 2021.

Cote și Ponturi Pariuri Astralis VS Virtus Pro

Odat─â cu oficializarea eSports-ului drept sport oficial, casele de pariuri s-au adaptat acestei mi╚Öc─âri, oferindu-ne o mul╚Ťime de variante de pariere pentru titlul Counter Strike Global Offensive. Pentru cote pariuri Astralis VS Virtus Pro am mai multe variante pe care a╚Ö dori s─â ╚Ťi le prezint, cele mai multe dintre acestea dep─â╚Öind cota de 1,50.

Spre exemplu, pentru o poten╚Ťial─â victorie a organiza╚Ťiei Astralis, Betano ne ofer─â o cot─â de 1.70, ├«n timp ce oaspe╚Ťii ne pot ├«nmul╚Ťi miza de 2.12 ori. De men╚Ťionat este faptul c─â aceast─â cot─â se aplic─â victoriei finale, indiferent dac─â meciul se va duce sau nu ├«n prelungiri. Un alt pariu, care de╚Öi la prima vedere pare un pic riscant, este num─ârul total de mape (peste 2,5), care a primit o cot─â frumoas─â de 2.02. Fiind o partid─â foarte echilibrat─â din toate punctele de vedere, unde echipele vor avea dreptul de a i╚Öi alege propia mapa, acest pariu este unul foarte bun, ├«n special pentru cota oferit─â. Pentru o victorie a gazdelor pe mapa 1 vom primi o cot─â de 1.75, ├«n timp ce scorul de 2 la 0 ne poate ├«nmul╚Ťi suma de 3.40 ori.

C├ót despre ponturi pariuri Astralis VS Virtus.Pro, cea mai bun─â variant─â pe care o putem alege este num─ârul de runde. Acest pariu poate fi jucat ╚Öi at├ót pe prima map─â, c├ót ╚Öi pe mapa doi. Spre exemplu, dac─â vei miza pe Total runde pe harta 1 (peste 26.5), Betano i╚Ťi pune la dispozi╚Ťie o cot─â foarte frumoas─â de 1.75. Alte predic╚Ťii pariuri Astralis VS Virtus.Pro ar mai fi ╚Öi Total runde pe harta 2, acolo unde putem miza tot pe acela╚Öi num─âr de runde. Cu aceste statistici, putem miza ╚Öi pe num─ârul total de mape (+2,5) care ne ofer─â o cot─â de 2+. O partid─â bun─â a echipelor poate face asta tip de pariu foarte probabil, iar suma mizat─â se va dubla.

Concluzie

Per-total, duelul se anun╚Ťa unul foarte echilibrat ╚Öi va fi, cu siguran╚Ť─â, un element foarte important ├«n stabiliarea c├ó╚Ötig─âtoareai a grupei D. I╚Ťi reamintesc c─â echipa clasat─â pe prima loc ├«n cadrul grupelor se va califica direct ├«n play-ins, ├«n timp ce locurile doi, respectiv trei, vor juca playoff-uri.

50 RON Gratis Exclusiv CS:GO

Plaseaz─â pariuri pe Counter Strike: Global Offensive

Cod bonus: 50ESPORTS

  • 50 RON Gratis la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS:GO ╚Öi eSports
  • Bonus f─âr─â depunere

Alte Articole

Bonus bingo Unibet f─âr─â depunere

Pariuri Rainbow Six

Jocul a fost dezvolatat ╚Öi lansat la nivel mondial pentru platformele Windows, Playstation 4 ╚Öi Xbox One, iar acum produc─âtorii le ofer─â gamerilor ╚Öi o variant─â de Playstation 5 ╚Öi Xbox X / S. Titlul pune un accent foarte mare pe jocul ├«n echip─â ╚Öi distrugerea inamicilor, iar fiecare juc─âtor prime╚Öte un rol precum atacator […]

Citeste mai mult
promo╚Ťii maxbet

Promo╚Ťie Maxbet Pa╚Öte – C├ó╚Ötig─â un apartament Maxbet

Ne apropiem din ce ├«n ce mai mult de s─ârb─âtorile Pascale ╚Öi se pare Maxbet a preg─âtit ╚Öi lansat deja o promo╚Ťie pentru a celebra s─ârb─âtoarea pe care a╚Ötept─âm cu to╚Ťii. Vorbim despre o list─â cu 100 de premii, un apartament Maxbet ╚Öi maxpremii de Pa╚Öte. E╚Öti la fel de preg─âtit cum suntem noi? ├Än […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri heroic vs saw

Heroic VS SAW – Analiz─â meci ╚Öi ponturi pariuri

Scena competitiv─â a titlului Counter Strike ne ofer─â o mul╚Ťime de evenimente ╚Öi turnee ├«n acest an, motiv pentru care, aici vei g─âsi, zi de zi, cele mai bune analize de meciuri disputate ├«n cadrul titlului. Primul turneul al anului a fost IEM Katowice 2021, c├ó╚Ötigat de c─âtre Gambit, urmat de c─âtre ESL Pro League […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă