banner ponturi pariuri academy
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iulie 28, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi Pariuri BIG Academy vs mouz NXT – WePlay 2021

Rating Slot

Bine te-am regăsit pe blog-ul supercazino, locul unde te așteaptă cele mai interesante analize ale meciurilor disputate în scena de eSports. Aici poți afla atât cote, statistici despre echipe, cât și cele mai bune ponturi pariuri. Astăzi vom discuta despre ponturi pariuri BIG Academy VS mouz NXT. Meciul se va juca în data de 28.07.2021 și va fi transmis în direct pe platforma Twitch.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Ponturi pariuri BIG Academy VS mouz NXT – Statistici echipe

big academy vs mouz nxt ghid

Organizația BIG Academy se află în acest moment pe locul 90 în lume, echipa reușind să înregistreze o rată de câștiguri de 62.5% în ultimele trei luni de eSports. Turneul WePlay Academy League Season1 a început bine pentru echipă, cu 5 victorii si 3 infrangeri Așadar, acest duel este unul foarte important pentru viitorul echipei în competiție.

mouz NXT ocupă poziția 55 în clasamentul general HLTV. În ultimele dueluri de eSports, organizația a înregistrat o rată de câștiguri de 73.3%. Turneul WePlay Academy League Season 1 decurge aproape perfect pentru echipă, mouz NXT reușind să obțină in total 6 victorii, dintre care 5 victorii consecutive. Astfel, organizația devine una dintre favoritele la câștigarea turneului.

Ponturi pariuri BIG Academy VS mouz NXT – detalii turneu

Turneul WePlay Academy League Season1 va avea loc în intervalul 19 Iulie – 8 August, mai exact în decursul a 21 de zile. Fiecare organizație își poate alege propria harta iar partidele vor fi disputate într-un sistem de BestOf1. Pentru început, toate echipele vor concura în grupa A, însă doar cele mai echilibrate și tactice echipe vor putea avansa spre etapele de Playin-uri. Organizațiile vor lupta pentru a avansa către round Of 16, sferturi de finală, semnifinală și ultima dar nu cea din urmă, MAREA FINALĂ!

Echipele vor fi puternic motivate de fondul de 100.000 de dolari. Momentan, nu s-a aflat încă distribuția exactă a premiului, însă echipele clasate pe poziția 1, respectiv 2, vor primi cel puțin 40.000 și 20.000 din partea organizatorilor. Restul fondului de premiere ajunge la restul echipelor, în funcție de clasamentul final.

La acest turneu participa echipe aflate pe locuri ridicate în clasamentul HLTV, iar în comparație cu alte competiții din scenă jocurilor electronice, fondul de premiere nu este foarte ridicat. Totuși, pentru aceste organizații, turneul WePlay Academy League Season1 va fi unul dintre cele mai mari obiective ale sezonului actual de CS:GO.

Cote pariuri BIG Academy VS mouz NXT

Discutând despre cote pariuri BIG Academy VS mouz NXT, la Maxbet eSports gasim multe variante interesante pe care putem miza. Să începem cu cotele primite de fiecare echipă în parte în cazul unei victorii. BIG Academy are la Maxbet o cotă de 2.45, în timp ce adversarii de la mouz NXT au primit o cotă de 1.47. Ambele echipe au început turneul cu succes si vor sa rămână cu un parcurs solid.

Așadar, un tip de pariuri CS GO care are atât un potențial ridicat, cât și o șansă de reusită destul de mare, este Runde Peste / Sub 25.5, Harta 1. Maxbet ne oferă o cotă de 1.71 pentru acest pariu. În cazul unei partide ce se va juca Sub 25.5, Harta 1 , avem o cotă de 1.98.

Din oferta de pariere nu putea să lipsească și clasicul Runde Peste / Sub pe Harta 1. Pariul Peste 24.5 runde are la Maxbet o cotă de 1.51, în timp ce Peste 25.5 primește o cotă de 2.34. Pentru un meci mai ofensiv din partea ambelor echipe există și pariul Peste 26.5 runde, acolo unde cota 2.01. Ultimul tip de pariu din oferta celor de la Maxbet este Handicap Runde, Harta 1, care ne oferă o mulțime de cote excelente.

Predicții pariuri BIG Academy VS mouz NXT

Pentru predicții BIG Academy VS mouz NXT, îți voi prezenta mai multe opțiuni și variante ponturi pariuri BIG Academy VS mouz NXT. Meciul se anunță unul destul de echilibrat și ne va oferi, în mod normal, un spectacol pe cinste. Bineînțeles, Maxbet vine în ajutorul nostru cu o serie foarte bună de cote pariuri. Așadar, prima varianta pentru ponturi pariuri BIG Academy VS mouz NXT este victoria echipei oaspete, mouz NXT. Pentru acest tip de pariu, primim de la Maxbet o cotă de 1.47.

Ultimul tip de pariuri eSports interesante pe care acestă partidă de Esports ni-l oferă este Peste 25.5 Runde pe Harta 1, acolo unde avem o cotă de 1.71. Deși nu este o variantă excelentă de un pariu solo, putem combina această variantă cu un alt pariu de Esports sau din alt sport clasic, ajungând astfel la cel puțin o cotă de 2.00. După perioada de grupe, echipele vor avansa în etapa de Play-In-s, acolo unde se vor duela în sistemul de BestOf3. Sistemul de BestOf3 vine cu mai multe opțiuni de pariere și cote mai bune. Spre exemplu, aceasta partidă ar fi avut o cotă de cel puțin 1.90 pentru pariul Peste 2,5 Hărți disputate în meci, însă nu dispunem de acest tip de pariu.

Concluzii

În concluzie, sper că am reușit să îți prezint cele mai importante detalii și informații cu privire la duelul disputat în cadrul turneului WePlay Academy! Deși scena profesionistă de Esports este momentan într-o pauză, până la startul turneului ESL Pro League Season 14, organizatorii acestui turneu ne oferă o serie foarte interesantă de meciuri. Partidele sunt disputate între echipele de juniori ale celor mai bune organizații și ne oferă un spectacol pe cinste. Pariează la Maxbet folosind codul 50ESPORTS și beneficiezi de 50 RON fără depunere la verificarea contului.

Citește și alte articole despre CS GO:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă