cote pariuri vocea româniei betano Blog PARIURI SPORTIVE   /   6 decembrie 2019   /   Paul Anghelescu

Cote Vocea României Betano – Finala sezonului 9

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 13 aprilie 2023

Rate this post

La Betano poți paria pe favoriții tăi de la Vocea României. Profită de cele mai bune cote pariuri Vocea României Betano și urmărește show-ul cu o doză de adrenalină la alt nivel![

A venit momentul alegerii marelui câștigător la Vocea României! Plasează-ți pariurile la Betano și urmărește marea finală vineri 20 decembrie ora 20.00 pe ProTv!

UPDATE 16 decembrie: Cine sunt finaliștii sezonului 9 de la Vocea României

Săptămâna trecută a fost plină de suspans și emoții pentru concurenții de la Vocea României și susținătorii lor. Fiecare dintre concurenți a prezentat publicului o piesă, iar antrenorii s-au alăturat concurenților pentru un moment special. Cei care au convins publicul și au primit cele mai multe voturi sunt: Dragoș Moldovan,  Jasmina Răsădean, Andi Țolea și Elena Bozian.

Iată mai jos ce cote pariuri Vocea României Betano ai pentru câștigătorul finalei:

Vei putea paria de asemenea pe antrenorul câștigătorului, genul câștigătorului, locul de final sau diverse combinații H2H (head to head / confruntări).

Prezentarea finaliștilor

Dragoș Moldovan a fost privit încă de la începutul sezonului drept favorit la marele premiu. Acesta a cucerit publicul și antrenorii încă de la audiții, atunci când a cântat adaptarea sa asupra piesei Feeling Good. Dragoș are 21 de ani și este din Timișoara. Student la Facultatea de Muzică, acesta face și parte din două trupe rock. Dragos face parte din echipa Tudor Chirilă.

Andi Țolea a reprezentat o premieră în cadrul competiției. Tânărul de 18 ani și-a făcut loc printre concurenți în ciuda faptului că echipele erau deja complete. Acesta a intrat în echipa lui Smiley, iar vocea sa aparte și interpretările pline de emoție l-au adus până în finală. La audiții a cântat piesa Make it Rain. În momentul de față, Andi este al doilea favorit la marele premiu.

Jasmina Răsădean are 16 ani și este din Arad. Elevă la secția canto – muzică în cadrul Liceului de Arte, aceasta a avut o bază importantă de susținători la fiecare ediție și a făcut de fiecare dată spectacol. Tânăra s-a remarcat prin vocea matură și puternică. La audiții a cântat piesa I Put a Spell On You. Jasmina face parte din echipa Irinei Rimes.

Elena Bozian are 23 de ani și este din Mioveni. Absolventă de Politehnică, aceasta lucrează ca inginer în cadrul uzinei din Mioveni și nu are studii muzicale. Cu toate acestea, pasiunea și dedicarea au ajutat-o să învețe pe cont propriu și să ajungă foarte departe. Elena a cântat la audiții piesa Feel It Still și a câștigat un loc în echipa lui Horia Brenciu.

Încă ai timp să plasezi pariuri Vocea României Betano pentru vineri 20 decembrie, așa că pregătește-ți biletele! Mult noroc!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE 9 decembrie: Urmează semifinala mare la Vocea României

Săptămâna trecută a avut loc prima gală live de la Vocea României, etapă în care publicul și-a ales preferații pe care i-a trimis mai departe în competiție. Din cei 12 concurenți au rămas doar 8 pentru marea semifinală, urmând ca săptămâna aceasta să se decidă cine sunt cei care se vor confrunta în finală pentru premiul de 100.000 de euro. Și de această dată vei putea paria la Betano pe cele mai atractive cote, așa că iată mai jos informațiile de care ai nevoie!

Cote pariuri Vocea României Betano pentru marea semifinală live

Înainte de toate, hai să vedem cine a rămas în competiție din fiecare echipă!

După cum vezi, au existat și câteva surprize. Mai exact, în echipele lui Brenciu și Smiley au trecut mai departe concurenți care aveau cote mai mari, demonstrându-se astfel că publicul poate schimba în orice moment balanța. Nu te descuraja dacă favoriții tăi nu apar cu cele mai multe șanse de câștig!

La fel ca data trecută, vei putea paria pe marele câștigător, antrenorul câștigătorului, genul câștigătorului, precum și combinații de concurenți care vor ajunge în finală. La pariuri sportive online ai mult mai multe opțiuni de pariere.

Potrivit noilor cote Betano Vocea României, favoritul la titlul pentru cea mai bună voce rămâne Dragoș Moldovan, acesta fiind urmat de Bogdan Dumitraș. Dragoș are o cotă de 2.50, în timp ce Bogdan Dumitraș are o cotă de 4.00.

În cazul în care vrei să pariezi pe antrenorul câștigătorului, aici Tudor Chirilă are cota 2, iar Irina Rimes are cota 2.50.

Îți lăsăm mai jos mai multe cote pentru pariuri Vocea României:

Lista de cote pentru combinațiile de concurenți ce pot ajunge în finală o găsești pe site-ul Betano.

Cum plasezi pariuri Vocea României Betano:

Dacă dai click pe oferta din acest articol, vei ajunge direct în pagina de pariuri Betano Vocea României. După ce verifici cotele concurenților, apasă pe cele dorite și se va genera un bilet în partea din dreapta. Introdu miza dorită în câmpul dedicat și vei putea vedea câștigul potențial. Apasă apoi butonul PARIAZA ACUM și biletul tău va fi plasat.

În culisele galelor live

Pe măsură ce ne apropiem de finalul competiției, emoțiile devin din ce în ce mai mari. Acest lucru este valabil atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori și public. În cazul pariorilor care sunt și fani ai emisiunii, doza de adrenalină este dublă.

În culisele emisiunii de săptămâna trecută s-au aflat atât rude și prieteni ai participanților, cât și ai antrenorilor. Mama Irinei Rimes a venit să o susțină și i-a fermecat pe membrii producției cu fel de fel de bunătăți.

Emisiunea anterioară a avut mai mult de 1 milion de spectatori. Publicul și-a susținut favoriții votând prin sms sau pe site-ul oficial.

Miza competiției este foarte mare, titlul aducând nu mai puțin de 100.000 de euro câștigătorului. Emisiunea aduce însă mai mult decât atât, funcționând ca o rampă de lansare. De-a lungul edițiilor, mai mulți antrenori au colaborat cu participanții, un exemplu perfect fiind Horia Brenciu. Acesta a cooptat în trupa sa live mai mulți dintre concurenți, practică pe care o continuă. La fel a procedat și Loredana, care a luat din “elevi” în concertele sale.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Cote Pariuri Vocea României Betano pentru gala din 6 decembrie

Echipele antrenorilor Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă se vor întrece live pentru un loc în marea semifinală, totul fiind la mâna publicului. După cum te-ai obișnuit, emisiunea va fi transmisă live pe ProTv vineri 6 decembrie, la 20.30.

Fiecare antrenor a rămas cu 3 concurenți, așa că vor urca pe scenă cei mai buni dintre cei mai buni. Din fiecare echipă va ajunge în finală un singur concurent, așa că lupta e cât se poate de strânsă. Iată situația înainte de startul semifinalei:

Vei putea plasa pariuri Vocea României Betano pe câștigătorul competiției, antrenorul câștigătorului, genul câștigătorului sau concurentul care ajunge în finală din fiecare echipă.

În momentul de față, cele mai bune cote la marele premiu le are Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă. Acesta are o cotă foarte bună, de 3. Pe locul 2 se află Renee Santana din echipa lui Smiley, cu o cotă de 3.5, iar pe locul 3 Bogdan Dumitraș din echipa Irinei Rimes, cu o cotă de 4.5. Poți vedea întreaga listă de cote pariuri Vocea României mai jos.

Ai mai multe opțiuni de pariuri Vocea României Betano și cote foarte bune, așa că poți alege tipul de pariu care se potrivește stilului tău de joc.

logo admiral casino online

100% Bonus Până la 5000 RON + 500 Rotiri Gratis

  • Bonus bun venit la primele 3 depuneri
  • Bonus 5000 RON + 200 rotiri
  • 100 rotiri gratuite la validarea contului
  • 200 rotiri gratuite la finalizarea pachetului

Semifinala Vocea României – show live incendiar

Vocea României este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, reușind să țină de fiecare dată publicul cu sufletul la gură. Etapele live sunt cele mai așteptate, concurenții întrecându-se pentru a obține votul publicului. Emoțiile sunt de fiecare dată uriașe, atât printre concurenți, cât și printre susținători. Publicul poate vota prin sms sau prin intermediul site-ului emisiunii.

Ultima ediție a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, așa că semifinala va fi cu siguranță urmărită de un număr cel puțin la fel de mare de spectatori. Cine va convinge publicul să îl voteze în cea mai importantă competiție a vocilor din țară?

Cei 12 concurenți au primit sfaturi prețioase de antrenori și s-au pregătit în cel mai mic detaliu pentru show-ul live, acolo unde publicul are puterea supremă.

De-a lungul edițiilor, antrenorii cu cele mai multe victorii au fost Smiley și Tudor Chirilă, fiecare cu câte 3 câștigători.

Dacă ai urmărit evoluția concurenților și edițiile anterioare, atunci știi care sunt punctele slabe și cele forte ale fiecăruia, precum și care sunt așteptările din partea publicului. În competițiile de acest tip însă, surpriza poate apărea oricând. Farmecul pariurilor constă tocmai în faptul că ai de ales între a-ți susține pur și simplu favoritul sau a te folosi de informații precum cotele disponibile, performanța concurenților sau istoricul competiției.[clearlines]

Concluzie

Nu există o modalitate perfectă de câștig, rezultatul fiind stabilit live prin votul publicului. Un pariu îți poate aduce însă niște bani frumoși. De ce să nu îți încerci norocul și să profiți de cote pariuri Vocea României foarte bune?

betano logo nou alb

100% Bonus Până la 1000 RON

  • Primești 100% până la 1000 RON
  • Ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON
  • Doar pentru jucătorii noi

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
favbet loto

Favbet Loto 2024 – Ce & Cum te joci la Loto Favbet?

9 mai 2022

În articolul de astăzi, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre secțiunea Favbet loto. Îți vom arăta care sunt loteriile la care poți să joci la Favbet ro, cum plasezi un bilet și alte informații care te vor ajuta să te distrezi. Este o secțiune plină cu oportunități de câștig excelent, așa cum vei […]

Citeste mai mult
patroni cazinouri online

Cine sunt patronii marilor cazinouri online?

30 martie 2019

Cei mai cunoscuţi patroni cazinouri online Hai să începem cu cele mai populare cazinouri din România! Iată cine le conduce: Patron Fortuna Deşi căpătase o popularitate destul de mare în trecut pentru portofoliul de pariuri sportive deţinut, agenţia şi-a extins rădăcinile şi a reuşit să implementeze şi secţiunile speciale de casino, pline cu jocuri şi […]

Citeste mai mult
validare cont magnumbet

Verificare cont MagnumBet – Cum îți validezi contul

29 martie 2022

Ghidul de față îți prezintă tot ce trebuie să știi despre procesul de validare cont la cazinoul MagnumBet. Această operațiune este extrem de importantă pentru a deveni jucător cu drepturi depline la MagnumBet și de aceea, îi prezentăm pașii pe care trebuie să-i faci pentru MagnumBet verificare. De asemenea, îți mai oferim și câteva explicații […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!