ponturi pariuri virtus.pro vs havu
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   aprilie 22, 2021   /   Mihai Babciuc

Virtus.Pro VS HAVU FunSpark 2021 – Analiză

Rating Slot

Salutare! Deși turneul FunSpark ULTI 2021 Europe doar ce a început, evenimentul a reușit deja să ne ofere o serie de partide foarte echilibrate. În articolul de astăzi vom discuta despre duelul organizației Virtus.Pro împotriva celor de la HAVU, disputat în data de 22.01.2021.

50 RON Bonus Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 ron la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri cs go
  • Cele mai bune cote garantat

Scena competitivă de Counter Strike Global Offensive are parte de o mulțime de evenimente spectaculoase, interesul organizatorilor și a sponsorilor fiind mai mare ca niciodată. Pandemia de COVID-19 a reușit să împingă de la spate această industrie, în special datorită faptului că gaming-ul a fost una dintre principalele activității pe care oamenii le-au facut în lockdown-ul global. De la Counter Strike Global Offensive, Overwatch, F1 și restul titlurilor, scena eSports a cunoscut o popularitate imensă în ultima perioadă, chiar și în rândul celor care nu apreciau în trecut acest sport.

Anul 2021 a început excelent pentru scena competitivă de Counter Strike Global Offensive, fanii jocului având o mulțime de turnee interesante pe care să le urmească și să parieze. Cele mai bune organizații de eSports au reușit să ne ofere o serie de evenimente foarte echilibrate, acolo unde, surprizele nu au lipsit. Unele dintre cele mai bune echipe au fost eliminate încă din primele etape ale turneelor, în timp ce alte organizații au reușit să își (re)câștige statutul de echipe de top.  

Evenimentele Anului – Ponturi Pariuri Virtus.Pro vs HAVU

pariuri virtus pro vs havu casino

Până în prezent, organizațiile de Counter Strike Global Offensive au avut în anul 2021 trei evenimente majore, acestea fiind câștigate de către NaVi, Gambit și Heroic. Evenimentul FunSpark ULTI 2020 Europe completează lista pentru luna Aprilie, în timp ce turneul DreamHack Masters este, de asemenea, programat pentru sfârșitul acestei luni. Acest turneu se desfășuară în perioada 16-26 aprilie și dispune de un fond de premiere în valoare de $250.000, suma care va împărțită, în funcție de clasament, între echipele participante.

Bineînțeles, peste trei sferturi din suma se va duce către finaliste. Fiind un sistem de Upper Bracket și Lower Bracket, echipele au mai multe șanse de a merge mai departe. Asta înseamnă faptul că, dacă o echipa pierde primul meci al turneului, mai primește o șansă în etapa de Lower Bracket, în timp ce echipa care a învins-o se califică în etapa următoare Virtus.Pro, forZe, Complexity, HaVu, BIG, Extra Salt, Evil Geniuses și Dignitas sunt organizațiile care au fost alese să participe în ediția de anul aceasta.

Avantajul echipelor din Upper Bracket este acela că, în moment în care una dintre ele va ajunge în finală, va porni meciul cu un avantaj de 1-0 la mape, partida fiind disputată într-un sistem de cea mai bună echipă din 3 mape (3/5). Acest avantaj poate fi considerat unul extrem de important și poate influența mult partida finală.

Statistici echipe – Ponturi Pariuri Virtus.Pro vs HAVU

Trecând la statistici și forma fiecărie organizații, îți voi prezenta cele mai importante aspecte de care ar trebui să ții cont în momentul în care alegi să plasezi un pariu pe acest eveniment. După cum am mai spus, deși cotele favorizează clar echipa gazdă (Virtus.Pro), noi mizăm pe o partidă echilibrată și ofensivă din partea ambelor organizații.

Virtus.Pro

pariuri virtus pro top

Virtus a reușit să revină în top 5 organizații de Counter Strike Global Offensive, echipa fiind într-o formă de zile mari. Aflată pe poziția a 3-a din regiunea CIS, Virtus.Pro se află într-o luptă foarte grea pentru primul loc, cursa fiind împotriva celor de la Gambit și NaVi. Echipa a înregistrat în ultima perioadă o rată de câștiguri de 68%, devenind astfel una dintre cele mai bune echipe din lume. După ce a trecut de Renegades cu scorul de 2 la 0 în playin-urile turneului IEM Katowice 2021, Virtus.Pro a reușit să ajungă până în ultima etapă a evenimentului, fiind însă învinsă de către Gambit (1-3). Totuși, pentru această performanță, VP a fost recompensată cu $180.000 de dolari.
Următorul eveniment pentru Virtus.Pro a fost ESL Pro League 2021, acolo unde organizația a reușit să ajungă până în etapa de playoff-uri, fiind eliminată de către Complexity. În prezent, organizația participă la turneul FunSpark, iar următorul eveniment major al echipei este programat tot pentru această lună. Este vorba despre DreamHack Masters Spring 2021, desfășurat în perioada 29 Aprilie – 9 Mai.

HAVU

pariuri havu gaming ulti 2020

Havu a reușit să redevină în acest una dintre cele mai ofensive organizații din lume, echipa înregistrând o rată de câștiguri de 78% în ultimele trei luni de eSports. Organizația se clasează pe locul 18 în lume și deja a reușit să câștige un trofeu în acest an – FunSpark ULTI 2021 Europe Regional.

De asemenea, echipa a ajuns și în finala turneului Pinaccle Cup 2021, acolo unde a fost însă învinsă de către Gambit (1-2). Pentru acea prestație, HAVU a fost recompensată cu suma de $20.000 de dolari. Organizația participă în acest moment la turneul FunSpark ULTI 2020 Europe Final, iar următorul eveniment confirmat, conform HLTV, este LAN Sweet LAN 2021.

Havu a avut parte de o evolutie constantă, așadar nu este sigur cine va fi favoritul pentru această confruntare, cert este faptul că va fi un meci plin de suspans și resturnări de situații.

Virtus.Pro VS HAVU FunSpark ULTI 2020 Europe Final

virtus.pro vs havu ulti

Deși sunt cunoscute drept unele dintre cele mai ofensive și puternice organizații de Counter Strike Global Offensive, ambele echipe au pierdut meciul de debut, partida fiind desfășurată în Lower Bracket. Asta înseamnă, automat, faptul că echipa pierzătoare va fi descalificată din competiție. Echipa gazda a pierdut, surprinzător, în fața celor de la forZe (1-2), în timp ce HAVU a suferit o înfrangere clară în fața celor de la Complexity (0-2). Fiind ultima șansa a echipelor, cel mai probabil vom avea parte de un duel pe cinste, unde organizațiile ne vor oferi un spectacol ofensiv.

După părerea mea, duelul disputat între Virtus.Pro VS HAVU reprezintă unul dintre cele mai puternice dueluri ale turneului, așadar vom avea o mulțime de ponturi pariuri Virtus.Pro VS HAVU pentru această partidă. Meciul se va desfășura în sistemul clasic de BestOf3, acolo unde fiecare organizația va alege o hartă preferată.

Așadar, în continuare îți voi prezente cele mai bune cote pariuri Virtus.Pro VS HAVU. Îți recomand să te înregistrezi și pe site-ul Maxbet, acolo unde îți oferim un cadou de 50 RON la verificarea contului. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi folosind codul 50ESPORTS și să îți verifici identitatea. Apoi, vei primi 50 RON pentru a paria pe sportul momentului – eSports. Așadar, cele mai bune pariuri cs go le vei găsi pe: Betano, Fortuna și, evident, Maxbet.

Cote pariuri Virtus.Pro VS HAVU – Vom avea multe runde?!

Trecând la cote pariuri Virtus.Pro VS HAVU, permite-mi să îți prezent cele mai bune variante oferite de către Maxbet, una dintre cele mai bune agenții când vine vorba de pariuri pe jocuri electronice. Predicții pariuri Virtus.Pro VS HAVU ne arată faptul că echipa gazdă este favorită evenimentului, Virtus.Pro fiind echipa mai experimentată și mai productivă în ultima perioadă de Esports.

  • Așadar, Maxbet i-a oferit echipei gazdă o cotă de 1.38 pentru o potențială victorie, în timp ce HAVU a primit o cotă de 2.80 în cazul în care reușete o victorie împotriva organizației din CIS.
  • Un alt pariu interesant oferit de către Maxbet este numărul de harte disputate în meci, mai exact peste 2,5 hărți. Acest pariu înseamna faptul că fiecare organizație este nevoită să câștige câte o hartă, iar meciul să meargă înspre harta decisivă. Cote pariuri Virtus.Pro VS HAVU pentru acest tip de pariu a primit 2.07 la Over, respectiv 1.68 la under.
  • Daca spre exemplu doreși să pariezi pe victoria gazdelor însă doar pentru o hartă anume (1 sau 2), vei primi o cotă de 1.47, în timp ce oaspeții au o cotă de 2.45 pentru o hartă anume.
  • Prediciții pariuri Virtus.Pro VS HAVU ne arată și faptul că partida se va anunța una cu un număr ridicat de runde, cota pentru acest tip de pariu fiind una foarte bună. Daca vrei să mizezi pe numărul de runde din Harta 1, să zicem peste 25.5, îți vei putea inmulți suma pariată de 1.55 ori.

Ponturi pariuri Virtus.Pro VS HAVU

Trecând la ponturi pariuri Virtus.Pro VS HAVU, vreau să îți menționez faptul că din start avem față în față doua echipe foarte ofensive și echilibrate din punct de vedere tactic. Deși majoritatea cotelor sunt în favoarea echipei gazdă, nu ar trebui să subestimăm deloc echipa oaspete, care a reușit să obțină o mulțime de rezultate excelente în ultima vreme. De asemenea, Virtus.Pro a fost învinsă în prima etapă a competiției de o echipa cotată mai slab fața de HAVU.

Așadar, pentru predicții Virtus.Pro VS HAVU ți-aș recomanda să mergi pe numărul de runde disputat în harta 1, partida anunțându-se una foarte interesantă. Pentru acest tip de pariu, Maxbet îți oferă o cotă de 1.55 pentru Harta 1, în timp ce Harta 2 are o cotă un pic mai mare, de 1.57. Acest pariu este pentru numărul de peste 25.5 de runde disputate, ceea ce înseamna faptul că, echipa care pierde este nevoită să câștige un minimum de 10 runde.

Totodată, un alt pariu interesant pe care îl găsim în oferta celor de la Maxbet este Peste 2,5 hărți disputate în meci, cotat la 2.07. Deși nu este un pariu ușor, ținând cont de faptul că această etapă este de asemenea una eliminatorie, suntem siguri ca ambele echipe vor da totul în joc.

Concluzie

Turneul FunSpark reușește să ne ofere o mulțime de partide interesante, iar acest meci este unul dintre cele mai echilibrate dueluri de care vom avea parte în cadrul evenimentului. Deși turneul se desfășoară doar pe o perioadă de o săptămână, acest lucru nu înseamna faptul că nu vom avea parte de multe dueluri spectaculoase.

Descoperă și cei mai buni jucători CS GO.

50 RON Bonus Fără Depunere

Bonus Exclusiv CS:GO

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 ron la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri cs go
  • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

promotii betano cu depunere 2021

Promoții Betano cu Depunere – Betano Marea Păcăneală și 30% Cashback

5/5 – (4 votes) Marea Păcăneală Betano este în toi. În fiecare zi, o felie de pepene savuroasă îți deblochează o serie de surprize și o colecție de promoții de care poți profita pentru a mai suplimenta câștigurile pe care le obții zilnic la păcănelele tale favorite. Un Calendar Betano Zilnic găzduiește promoțiile pe care […]

Citeste mai mult
Marcel la mare

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 2

5/5 – (7 votes) Iată că am ajuns și la episodul 2 din al doilea sezon Epopeea lui Marcel! Ghici unde îl duce aventura pe eroul nostru? Un indiciu ar fi nisip fierbinte sub picioare și soare torid… Da, ai ghicit! Marcel și Șeptarul pleacă într-un concediu de neuitat la mare și bineînțeles că lucrurile […]

Citeste mai mult
jocuri de carti in 2

Jocuri de Cărți – Idei de Jocuri Pentru Serile cu Prietenii 2022

5/5 – (4 votes) Descoperă cele mai bune jocuri de cărți pentru serile cu prietenii! ✅ Vezi lista de idei de jocuri cu cărți pentru 1, 2, 3 sau mai mulți jucători! Înainte de apariția internetului, jocurile de cărți erau unul dintre cele mai populare moduri de petrecere a timpului liber. Pentru nostalgici și cei […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă