pariuri virtuale
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   iulie 3, 2019   /   Cristian

Pariuri Virtuale – Unde și Cum poți juca online?

Descoperă avantajele pariurilor virtuale și încearcă-ți norocul la Netbet! Sporturile virtuale sunt identice cu cele reale, doar că evenimentele nu au loc în realitate, ele fiind generate de către un calculator, asemenea unui joc. Astfel, așa cum avem jocuri de cazino și pariem la un slot sau ruletă sperând să câștigăm, la fel și la pariuri virtuale vom miza pe rezultatul unui eveniment sportiv (virtual) pentru a câștiga. Acestea sunt un fel de joc de noroc care simulează anumite categorii sportive, fie că este vorba de forbal, tenis, curse de cai, de ogari, de mașini sau chiar bingo.

netbet romania logo

Netbet

Plasează pariuri pe curse de câini sau de cai, extrageri loto și alte sporturi virtuale

Ce sunt sporturile virtuale?

Există mii și mii de meciuri și evenimente sportive reale pe care poți paria, deci de ce ai pune mizele pe pariuri sporturi virtuale? Multă lume crede că atunci când vine vorba de pariuri virtuale, acestea sunt mai imprevizibile decât cele reale, dar acest lucru nu este adevărat.

În primul rând, sporturile offline sunt deosebit de imprevizibile, pe acest fapt bazându-se și pariurile sportive online. O echipă de fotbal care are o performanță remarcabilă timp de patru meciuri ar putea lua bătaie, așa cum o echipă care nu a câștigat niciun meci tot sezonul poate face o surpriză, câștigând în mod neașteptat. Astfel că și aceste pariuri sporturi virtuale pot fi la fel de imprevizibile sau de previzibile, chiar dacă sunt influențate de scripturi inspirate din realitate.

Toate lucrurile care se pot întâmpla în sporturile virtuale s-au întâmplat sau se pot întâmpla și în viața reală.

Mai mult decât atât, sporturile virtuale au un alt mare beneficiu pe care cele reale nu îl au. Chiar dacă există foarte multe evenimente reale, acestea au loc în anumite zile și la anumite ore. Dar dacă tu ai vrea să pui un pariu pe o curse de cai, dar nu e niciun eveniment în ziua aceea? Sau dacă vrei să pariezi la 4 dimineața și nu se întâmplă nimic? Pe sporturi virtuale poți paria oricând ai timp și chef să o faci și nu depinzi de niciun factor extern.

Ce pariuri virtuale pot plasa?

sporturi virtuale netbet moto

Există diferite tipuri de pariuri și jocuri virtuale pe care le poți încerca. Principalele sunt pe tenis, fotbal, baschet, motociclism, cai, dar și ogari și bingo. Există suficiente opțiuni încât orice fel de parior să găsească sporturile care îl interesează și să poată profita de șansa oferită de faptul că sunt virtuale.

Suntem convinși că în viitor și mai multe feluri de jocuri și sporturi viitoare vor apărea, cu cât acestea cresc în popularitate și tehnologia devine din ce în ce mai avansată așa că ar trebui să urmărești schimbările, că nu se știe când vei găsi următorul joc/sport virtual preferat!

Cele mai populare dintre toate sunt cursele virtuale de cai și cele de ogari, care chiar și în varianta lor reală sunt în continuare populare, la sute de ani de la apariția lor.

Unul din cele mai mari avantaje în a paria pe o cursă de cai virtuală este faptul că nu trebuie să te duci până la pistă pentru a o face. Dacă nu se fac curse în orașul tău sau chiar țara ta, nu ești obligat să faci un drum lung, greu și costisitor pentru face ce-ți place, trebuie doar să te loghezi în contul tău Netbet și să te distrezi.

La sporturile virtuale poți juca oricând dorești că nu depinzi de un orar și nu depinzi nici măcar de faptul că trebuie să fii acasă, deoarece acum poți paria chiar și de pe telefonul mobil dacă ai conexiune la internet.

Dacă, de exemplu, ești în concediu, la munte și ai vrea să pariezi pe o cursă de ogari, dar nu este momentan niciuna care are loc, poți oricând să faci asta pe varianta virtuală. Cum mai nou există acoperire 3G și 4G peste tot nu vei avea nicio problemă în a le accesa și a te distra, nici măcar de la o cabană din creierii munților, în mijlocul nopții. Și dacă ai noroc câștigi destui bani cât să mai stai o zi în concediu sau chiar mai multe.

Află cum să plasezi pariuri League of Legends cu 50 RON gratis!

Jocuri virtuale Netbet

Dacă vrei să ai parte de cea mai bună experiență de pariere virtuală, atunci fă-ți un cont la Netbet pornind de pe SuperCazino! Aici vei găsi o secțiune de pariuri virtuale extraordinară, care include:

  • LuckySix
  • NextSix
  • LuckyX
  • Virtual HorseRaces
  • GreyhoundRaces
  • Virtual GreyhoundRaces
  • Virtual MotorcycleSpeedway

În general este foarte greu să găsești loterii virtuale de genul acesta. LuckySix, NextSix și LuckyX sunt un tip de jocuri care până la apariția NetBet nu erau disponibile decât la case de pariuri stradale. În variantă virtuală principiul este simplu: are loc o extragere la fiecare 4-5 minute și vor fi extrase 35 de bile.

Poți să joci bilete cu 6 sau mai multe numere și vei câștiga atunci când toate cele 6 numere alese vor face parte din cele 35 extrase. Cu cât le nimerești mai repede, cu atât câștigi mai mult. Vorbim de diferențe de la cotă de 10,000 la cotă de 1.00.Mai multe tipuri de pariuri sunt disponbile: culoare primei bile, par/impar pe prima bilă sau primele 5, primul număr sub/peste 24.5 sau suma primelor 5 numere sub/peste 122.5.

Pentru celelalte jocuri virtuale, cel mai simplu mod de pariere e pe cine câștigă (în general 1 din 4 la speedway, 1 din 8 la ogari sau 1 din 8 la cai, iar la aproximativ 4 minute începe o nouă cursă).

La cursele virtuale de cai, de exemplu, poți paria și pe altceva în afară de cine câștigă. Poți paria pe un singur cal sau pe doi sau chiar poți încerca mai multe combinații pe același bilet.

Poți paria pe numărul calului câștigător, dacă e par sau impar sau sub/peste limita selectată (în funcție de numărul de cai 6-12).

Poți, de asemenea, să pariezi și pe suma primilor doi sau trei, pe locul 1-2, pe podium, pe cine nu termină pe 1-2 sau podium și chiar cine nu câștigă.

Tot ce trebuie să faci pentru a putea începe să pariezi este să îți deschizi un cont Netbet. Dă click pe oferta din această pagină pentru a ajunge la formularul de înregistrare. Un ghid pas cu pas pentru înregistrare găsești în link-ul de aici.

Ai o mulțime de opțiuni la Netbet și ar trebui să profiți de ele din plin. Așa că nu mai sta pe gânduri și fă-ți un cont la Netbet pornind de la site-ul nostru. Va dura foarte puțin și în scurt timp vei putea profita de tot ceea ce au de oferit. Nu ezita! E timpul să câștigi!

Încearcă ceva nou, descoperind noile oportunități pe care agențiile tale preferate le aduc în online. Joacă responsabil și profită de gama vastă de jocuri, testând și aplicând strategii pentru jocuri virtuale Netbet, operatorul la care ai siguranța unui mediu plăcut unde îți poți desfășura activitatea preferată din timpul liber, indiferent de ce pariuri sporturi virtuale vrei să faci!

netbet romania logo

Netbet

Plasează pariuri pe curse de câini sau de cai, extrageri loto și alte sporturi virtuale

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă