pariuri valorant Blog Pariuri eSPORTS   /   9 august 2021   /   Alex Simionescu

Pariuri Valorant eSports – ghid de joc și de pariere

Rate this post

Deși este unul dintre cele mai recente titluri introduse în scena sporturilor electronice, Valorant eSports a reușit să câștige inimile gamerilor și să devină unul dintre cele mai apreciate jocuri din eSports. Un număr mare de jucători de Counter Strike: Global Offensive au ales să facă tranziția la noul titlu, considerându-l o variantă mai modernă  și mai interesantă. Hai să vedem ce-i cu acest joc!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Gratuit Valorant

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 RON la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri eSports
  • Cele mai bune cote garantat

Valorant eSports – o apariție nouă 

valorant esports aparitie

VALORANT este unul dintre jocurile dezvoltate de catre Riot Games, titlul fiind publicat în luna iunie a anului 2020. Primul joc a fost lansat sub numele de cod Project A în octombrie în anul 2019, însă producătorii au mai așteptat până la variantă beta închisă, respectiv lansarea oficială.

Dezvoltarea jocului a început încă din 2014, producătorii investind o mulțime de resurse și de timp în acest proiect. Dedicarea pe care Riot a avut-o în acest proiect este unul dintre principalele motive pentru care VALORANT este atât de apreciat în scena de eSports.

Jocul folosește un engine de tipul Unreal Engine 4 și este disponibil exclusiv pe platforma Windows. Titlul este unul de tip shooter și pare un hibrid realizat din conceptul jocurilor Counter Strike Global Offensive și Fortnite. Producătorii s-au inspirat din aspectele fiecărui joc în parte, reușind să le ofere gamerilor un conținut unic și interesant. Fiecare gamer are la dispoziție un set de agenți și personaje, aceștia fiind concepuți în baza diferitelor culturi.

Ce este VALORANT și cum se joacă

valorant esports ghiduri

Cum am menționat și mai sus, VALORANT este un shooter tactic bazat pe echipe, într-un mod de first-player. Fiecare jucător își va alege câteva un agent / personaj și va fi repartizat fie în echipa de atac, fie în cea de apărare. Meciul se va disputa între două echipe diferite, fiecare având un număr de 5 jucători participanți. Până aici, jocul se asemană foarte mult cu titlul Counter Strike Global Offensive. Însă, ce face atât de interesant acest joc este faptul că agenții au primit din partea Riot o serie de abilități unice, precum și o abilitate finală, bine-cunoscută și drept ultimată.

La începutul meciului, fiecare jucător va începe runda cu un pistol clasic. Apoi, în funcție de evoluția echipei în meci, gamerii sunt recompensați cu un sistem economic, care acord bani în funcție de rezultatul rundei anterior. Cu acești bani, gamerii pot obține diferite arme și utilități. Jocul este foarte diversificat și are o mulțime de arme (primare, secundare, laterale), cum ar fi mitraliere, puști și snipere.

Pe partea de atac, gamerii sunt nevoiți să planteze bomba, cunoscută și drept Spike, iar mai apoi să o apere până în clipa în care explodează. Cât despre partea de apărare, echipa este nevoită fie să elimine jucătorii toți adversarii până aceștia plantează bomba, fie să o dezamorseze și să salveze harta.

e Sports Valorant – Moduri de joc

esports valorant modurile

1)  Unrated

În acest mod al jocului, partida se va disputa în sistemul „Cea mai bună echipă din 25 de runde”. Astfel, prima echipă care reușete să obțină 13 runde din meci, va câștiga. Echipa de atac primește în fiecare rundă un dispozitiv numit spike, pe care trebuie să îl activeze pe unul din site-urile de bombă de pe hartă. După plantare, echipa este nevoită să apere spike-ul de adversari timp de 45 de secunde. În cazul unui succes, echipa va beneficia de 1 punct. Dacă echipa apărătoare va dezactiva bomba până acesta va exploda, aceasta va fi recompensată cu 1 punct, în timp ce adversarii nu primesc nimic.

În cazul în care fiecare echipă ajunge la numărul de 12 puncte câștigat, ultima runda va fi decisivă, stabilind astfel câștigătoarea meciului. De asemenea, daca o echipă dorește să renunțe la acel meci, dezvolatorii le oferă un vot de predare, valabil după minimum 4 runde jucate. Fiecare echipa va primi două șanse de predare, una pe partea de atac, iar cealaltă pe partea de apărare.

2)  Spike Rush

Modul Spike Rush este unul mult mai rapid și mai interesant, oferidu-le gamerilor un sistem de cel mai bun din 7 runde disputate. Astfel, echipa care va ajunge prima la 4 puncte obținute, va câștiga tot meciul.

Jucătorii încep runda cu abilitățile încarcăte, în timp ce ultimata se încarcă de două ori mai repede comparativ cu jocurile standard. Cât despre arme, acestea sunt oferite total aleatoriu de către joc, iar toți jucătorii vor începe runda cu aceeași armă.

3)  Competitive

Meciurile competitive sunt foarte similare cu cele din modul Unrated, însă aici este introdus un sistem de clasare ce se bazeză pe numărul de meciuri câștigate, oferindu-le gamerilor un rang.

Pentru a stabili exact un nivel de clasament în VALORANT, utilizatorii sunt nevoiți să joace un număr de minimum 5 partide. De asemenea, pentru a accesa modul Competitive, este necesar să câștigați înainte 10 partide în modul Unrated.

4)  Deadmatch

Unul dintre cele mai populare moduri din joc nu putea să lipsească din titlul VALORANT. Modul Deatmatch are un număr de 14 jucători participanți, care timp de 9 minute se vor lupta pentru a stabili câștigătorului meciului.

Fiecare jucător va lupta pentru el însuși, sistemul de echipe lipsind din acest sistem de joc. Jucătorii apar cu un erou total aleatoriu și nu au acces la abilitățile agentului, fiind dezactivate de către producători. Pentru fiecare kill, jucătorii vor primi un pachet de heal, oferindu-i astfel o viață și o muniție maximă.

5)  Escalation

Modul Escalation este cel mai recent mod introdus în VALORANT și este foarte similar cu sistemul de „gungame”. Aici, jocul va alege un număr de 12 arme diferite, iar gamerii sunt nevoiți să le parcurgă pe toate.

Exact ca și în alte versiuni ale acestui mod de joc, o echipă trebuie să obțină un anumit număr de puncte pentru a avansa la următoarea armă, care se schimba progresiv, pe masură ce gamerii trec prin ele. Exact și în modul Deatmatch, jucătorii primesc un agent aleatoriu, a cărui abilități sunt dezactive de Riot.

Citește și despre Ponturi Pariuri Fiend vs Young Ninjas pentru cele mai bune predicții!

Lista celor mai bune organizații din scena Valorant eSports

100% Până la 700 RON

Bonus la Depunere Valorant

  • Până la 700 RON bani bonus
  • Bonusul se activează la prima depunere
  • Exclusiv pentru pariuri eSports

Pariuri Valorant și ce agenții să alegi

pariuri valorant esports agentii

Scena de Valorant Esports a reușit să devină foarte rapid populară în industria jocuri electronice, jocul fiind apreciat de o mulțime de gameri.

Astfel, zona de pariuri Valorant, a reușit, de asemenea, să devină o adevarată industrie. Datorită faptului că eSports se dezvoltă din ce în ce mai mult și în zona caselor de pariuri, pentru Pariuri Valorant avem la dispoziție o mulțime de variante din care să alegem.

Dacă ești pregătit și vrei să încerci Pariuri Valorant, nu uita că îți oferim 50 RON la Maxbet eSports, folosind jocul 50ESPORTS la înregistrare.

Iată care sunt principalele variante de pariuri regasite la cei mai mulți operatori:

Poți plasa astfel de tipuri de pariuri eSports la majoritatea caselor de pariere, însă noi îți recomandăm să îți formezi biletele la: Maxbet, unde ai 50 RON gratis fără depunere, pe Betano eSports, Netbet, dar și pe Fortuna eSports!

Valorant eSports Champions Tour

valorant esports campionat

VALORANT Champions Tour este cel mai important turneu realizat de către Riot Games, evenimentul fiind realizat într-un cirucit global, cu echipe participante din toate regiunile lumii.

După succes evenimentelor First Strike, Champions Tour este un turneu ce va dura un an, care se va încheia cu un eveniment Champions pentru a decide primul campion mondial. Sponsori precum Red Bull, Secretlab și Verizon au ales să investească în acest eveniment organizat de Riot Games.

Formatul evenimentului este unul foarte corect, echipele fiind calificate în turneu în baza unor calificări deschise. Astfel, cele mai importante regiunii ale lumii vor avea o serie proprie de partide, alegând astfel cele mai bune echipe. Turneul va fi compus din mai multe etape:

Sfaturi pentru pariuri pe Valorant eSports

Realizează o analiză complexă a meciului – Înainte de plasa un pariu în Valorant Esports, este necesar să treci prin mai multe etape. Cea mai bună metodă de a realiza o analiză a unei partide este de a ține cont de toate statisticile. Astfel, factori precum forma echipei, numărul de runde și hărți câștigate, importanța partidei și ultimele rezultate înregistrate, te pot ajuta să plasezi un pariu cât mai sigur.

Nu juca doar un singur tip de pariu – Scena de e sports Valorant este una foarte dinamică și complexă, iar fiecare organizație va da, meci de meci, ce are mai bun. Astfel, pe lânga pariul clasic de tipul „Câștigător”, poți miza și pe alte variante precum „Numărul de runde”. Dacă este un meci destul de echilibrat, acestea este unul dintre cele mai bune pariuri pe care le poți plasa pe e sports Valorant.

Stabilește un buget și respectă-l – Pentru a începe un proiect profitabil în scena de e sports Valorant, este necesar să rămai calculat. Așadar, îți recomand să îți stabilești un buget și un plan de pariuri pe care să îl respecți. O variantă foarte bună este să începi cu o bancă de, să spunem, 1000 RON, cu ajutorul cărei să plasezi o cotă de 2 în fiecare zi. La final, dacă vei reuși să obții 20 de bilete câștigătoare din 30 plasate, vei avea un profit de 1000 RON.

Concluzie

Deși jocul este proaspăt introdus în această industrie, scena de Valorant eSports este una foarte spectaculoasă și apreciată în rândul gamerilor. După cum ți-am enumerat mai sus, ai o mulțime de variante pe care poți miza când alegi să pariezi pe titlul VALORANT.

Mai mult jocuri eSports cu cele mai bune cote:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Gratuit Valorant

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 RON la validarea contului
  • Bonus exclusiv pentru pariuri eSports
  • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
verificare cont eldorado

Verificare cont Eldorado – Ce pași trebuie să urmezi

26 noiembrie 2021

Verificarea contului de utilizator este un proces care are loc la orice casino online. Dacă vrei să știi ce pași ai de parcurs pentru validare cont Eldorado casino, ți-am pregătit un scurt ghid util în acest sens. Află în continuare cum îți verifici identitatea la Eldorado. Eldorado verificare – De ce este necesară validarea contului […]

Citeste mai mult
Calcule Poker

Calcule Poker – Matematică și Statistici Poker

30 iulie 2021

În spatele unui joc bun de poker nu stă niciodată o zi norocoasă, ci multă matematică poker. Un jucător profesionist de poker își petrece mult timp studiind regulile de bază, probabilități poker, statistici poker și strategii de câștig. În articolul de astăzi nu ne-am propus să te transformăm într-un jucător profesionist ce participă și câștigă […]

Citeste mai mult
maxbet esports

Pariuri eSports Maxbet Online – Ghid de Pariere

12 noiembrie 2020

Probabil că în ultima perioadă ai tot auzit vorbindu-se despre pariuri eSports. Aceste pariuri îmbină adrenalina de la jocurile pentru PC sau consolă cu cea adusă de posibilitatea de a câștiga bani reali. Dacă ești gamer sau ai cunoștințe despre jocuri și vrei să faci niște bani din asta, pariurile e-Sports sunt modalitatea ideală. Vei […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!