pariuri premiile emmy Blog   /   31 august 2022   /   Andrei Dogaru

Pariuri Premiile Emmy 2022 – Cote Pariuri Emmy Awards

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 4 ianuarie 2024

5/5 - (2 votes)

Pariuri Premiile Emmy 2022 aduc nominalizări de excepție într-o strânsă competiție a producțiilor televizate. În acest articol îți vom prezenta nominalizările de anul acesta la Emmy Awards, precum și modul în care poți paria. Citește mai departe pe SuperCazino și află toate detaliile!

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Urmează informații actualizate despre Premiile Emmy 2022 câștigători!

Câștigători Premiile Emmy 2022 – Succession și Zendaya, Învingători

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy 2022 a avut loc pe 12 septembrie 2022. Atât fanii, cât și cei nominalizați au așteptat cu sufletele la gură pentru a afla cine sunt câștigătorii Premiilor Emmy 2022. Anul acesta, multe dintre predicțiile cu privire la Premiile Emmy 2022 câștigători s-au adeverit. Redăm mai jos cele mai importante categorii Emmy Awards și câștigătorii acestora:

CategorieCâștigător Premiile Emmy 2022
Cel mai bun serial de dramăSuccession (HBO)
Cea mai bună actriță într-un serial de dramăZendaya (Euphoria)
Cel mai bun actor într-un serial de dramăLee Jung-jae (Squid Game)
Cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial de dramăJulia Garner (Ozark)
Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial de dramăMatthew Macfadyen (Succession)
Cel mai bun serial de comedieTed Lasso (Apple)
Cea mai bună actriță într-un serial de comedieJean Smart (Hacks)
Cel mai bun actor într-un serial de comedieJason Sudeikis (Ted Lasso)
Cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial de comedieSheryl Lee Ralph (Abbott Elementary)
Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial de comedieBrett Goldstein (Ted Lasso)
Cea mai bună serie limitatăThe White Lotus

Pariuri Premiile Emmy 2022: Informații Generale

Premiile Emmy se acordă anual către cele mai bune producții de televiziune, luând în calcul perioada 1 iunie 2021 – 31 mai 2022. Aflat la a 74-a ediție, evenimentul va avea loc pe 12 septembrie, la Microsoft Theater, în Los Angeles, California, gazda ceremoniei fiind Kenan Thompson. Fanii pot urmări decernările pe NBC, ABC, FOX, CBS, cele patru posturi americane de televiziune care difuzează emisiunea prin rotație.

Nominalizări Premiile Emmy 2022 – Cele Mai Bine Cotate Producții

Nominalizările de anul acesta au fost anunțate de pe 13 iulie 2022 și conțin o mulțime de nume mari din televiziune, fie că e vorba de seriale sau actori. Nu au întârziat să apară nici cotele la pariuri Emmy Awards 2022, despre care vom vorbi după ce îți prezentăm principalele nominalizări.

Seriale de Dramă la Pariuri Premiile Emmy 2022

Seriale de Comedie la Pariuri Premiile Emmy 2022

Cum Joci la Pariuri Emmy Awards 2022?

Dacă intuiția îți spune deja care ar putea fi marii câștigători, atunci e momentul s-o asculți și să joci la pariuri premiile Emmy 2022. La Betano îți pui norocul și intuiția la încercare și poți paria pe o mulțime de categorii de pariuri Emmy Awards. În cele ce urmează, vom prezenta cotele de pariuri la doar câteva dintre aceste categorii, însă vei găsi mult mai multe direct pe Betano. Înainte de asta, totuși, vom discuta puțin despre cum să pui pariuri Emmy.

Un prim lucru important de știut, mai ales dacă n-ai mai pariat, este că în dreptul fiecărei nominalizări ai o cotă. Cu cât este mai mică, cu atât sunt șanse mai mari ca acea nominalizare să câștige în viziunea jucătorilor. Cel mai sigur este ca, la început, să pariezi pe variantele cu cote mai mici și să mergi la sigur. Dacă ești experimentat în special în acest domeniu, te poți ghida și după propria intuiție sau chiar după părerile criticilor. Aceștia pot oferi opinii pertinente cu privire la ce producții nominalizate la Emmy Awards 2022 sunt cele mai bune.

Citește și despre MotoGP 2022!

Cote Pariuri Premiile Emmy la Betano 2022

pariuri emmy betano categorii

Este foarte simplu să pui pariuri premiile Emmy 2022 la Betano. Iată ce ai de făcut pentru a ajunge să pui un pariu:

Mai departe, îți vom prezenta cotele la pariuri Emmy Awards, pentru a vedea ce nominalizări sunt considerate a avea cele mai multe șanse de câștig.

Cel Mai Bun Serial de Comedie la Pariuri Emmy Awards 2022

Cote Pariuri Premiile Emmy 2022 – Cel Mai Bun Serial de Dramă

Cote Pariuri Premiile Emmy 2022 – Cea Mai Bună Mini-serie

Cel Mai Bun Actor Într-un Rol Principal Dintr-un Serial de Comedie

Pariuri Premiile Emmy 2022 – Cel Mai Bun Actor Într-un Rol Principal Dintr-o Mini-serie

Cel Mai Bun Actor Într-un Rol Principal Dintr-un Serial de Dramă

Pariuri Premiile Emmy 2022 – Cea Mai Bună Actriță Într-un Rol Principal Dintr-un Serial de Comedie

Cea Mai Bună Actriță Într-un Rol Principal Într-un Serial de Dramă

Vezi ce cote sunt la pariuri Turul Spaniei și Campionatul European de Atletism!

Predicții Pariuri Premiile Emmy 2022

Anul acesta, cele mai multe nominalizări, 25 în total, aparțin serialului dramatic Succession. Serialul conduce în comparație cu celelalte producții nominalizate, însă are Squid Game drept competitor, cu șanse foarte mari de asemenea. Șansele rămân, totuși, de partea serialului Succession. Criticii susțin că Lee Jung-jae (Squid Game) are șanse foarte mari să câștige la categoria „Cel mai bun actor într-un serial de dramă”, compensându-l astfel pe cel de la categoria „Cel mai bun serial de dramă”.

Astfel, jucătorii la pariuri premiile Emmy 2022 și criticii sunt de acord că serialele de dramă cu cele mai mari șanse de câștig sunt Succession, Squid Game și Better Call Saul. Premiul pentru cel mai bun serial de comedie va fi adjudecat de Ted Lasso, Barry sau Hacks, iar cel pentru cea mai bună mini-serie va ajunge la The White Lotus, Dopesick sau The Dropout.

Va pleca acasă cu premiul pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic unul dintre actorii Bill Hader, Jason Sudeikis sau Steve Martin. Titlul de cea mai bună actriță într-un serial dramatic va ajunge, cel mai probabil, la Zendaya, Melanie Lynskey sau Laura Linney. Părerile se pot schimba, așa că e bine să stai constant cu ochii pe cotele de pariuri și pe diversele surse critice care dau verdicte privind premiile Emmy 2022 câștigători.

Concluzii Pariuri Premiile Emmy 2022

Dacă ești fanul producțiilor de televiziune, aceste pariuri premiile Emmy 2022 sunt ceea ce ai nevoie pentru a te distra. Îți pui norocul la încercare și vezi dacă acele pariuri Emmy Awards pe care le plasezi sunt câștigătoare.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Citește și:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

4 iulie 2022

Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani sau pentru cineva care […]

Citeste mai mult
ruleta betano online

Ruletă Betano Online – Încearcă-ți Norocul

25 ianuarie 2021

Chiar dacă nu ai mai jucat la ruletă până acum, nu este niciodată prea târziu să faci primul pas. Atât timp cât respecți regulile și ești un pic atent la strategiile de pariere cunoscute, vei vedea că ruleta este chiar un joc de noroc simplu și distractiv. Și nici măcar nu e nevoie să fii […]

Citeste mai mult
daniel negreanu

Daniel Negreanu – Profil Jucător de Poker

17 martie 2022

Daniel „Kid Poker” Negreanu este unul dintre cei mai de succes și mai influenți jucători de poker din toate timpurile. Ambasador al jocului, câștigător în numeroase turnee din întreaga lume, canadianul cu origini românești a făcut istorie în lumea pokerului. Iar contribuția lui nu este nici pe departe de a se termina! Daniel Negreanu Poker […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!