pariuri cricket banner Blog   /   17 noiembrie 2021   /   Alex Simionescu

Pariuri pe Cricket – Tipuri de Pariuri și Sfaturi Utile

4.5/5 - (2 votes)

Cricketul este un sport foarte popular în zonele cu populație britanică, fiind în trecut considerat chiar unul dintre sporturile aristocraților. În prezent, tot mai multe case de pariuri oferă varianta de a miza pe crichet, oferind cote avantajoase. Află și tu în continuare cum plasezi pariuri pe cricket.

123 RON Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: 123RON

  • Primești 123 RON gratis, fără să depui bani
  • Oferta se activează la validarea contului
  • Bonus exclusiv de la SuperCazino

Ce trebuie sa ai în vedere la pariuri pe cricket?

Ca să poți începe să pui pariuri pe cricket, este necesar să înțelegi acest sport, care nu este foarte practicat în țara noastră. Poți face asta citind informații pe internet și urmărind câteva partide, pentru a te familiariza cu jocul.

Cricketul se joacă în echipe de câte 11 persoane, care bat mingea și o recuperează succesiv, încercând să marcheze cât mai multe puncte. Dacă ai văzut meciuri de baseball, vei observa că există o oarecare asemănare în structura de joc, mai ales pe parte de aruncare și recuperare.

Pentru că jocul de crichet se bucură de o mare popularitate în Marea Britanie și în fostele colonii britanice, cum ar fi Pakistanul, India sau Australia, multe turnee au loc în aceste zone. Iată câteva lucruri pe care e bine să le știi înainte să plasezi pariuri pe cricket:

Descoperă în continuare ce fel de pariuri pe cricket poți plasa și ce semnifică fiecare dintre ele.

Pariuri pe cricket câștigător competiție

Pariul acesta se plasează pre-meci, deci îl vei găsi disponibil înainte să înceapă competiția. La începutul unui turneu sau al unei competiții de crichet, fiecare echipă primește din start o anumită cotă pentru a ieși învingătoare. Cu cât e cota mai mică, sunt șanse mai mari ca acea echipă să câștige turneul. Poți verifica istoricul jucătorilor, dar și forma de joc a membrilor echipei, înainte de a plasa pariuri crichet pe câștigătorul competiței. Pe platforma Maxbet Pariuri vei putea plasa pariuri pe cricket câștigător competiție la cele mai bune cote!

Pariuri crichet câștigător meci

Acesta este un tip de pariu pe care îl poți realiza atât pre-meci, cât și odată ce începe competiția. În cazul în care cele două echipe se află la egalitate la finalizarea meciului, pariul pe care l-ai pus este anulat. E posibil ca în unele cazuri să existe o decizie a arbitrilor în favoarea unei echipe, dar dacă aceasta nu câștigă la puncte, pariul tău nu va fi câștigător.

Pariuri pe cel mai bun batsman sau lansator

Și aceste pariuri crichet se pot realiza atât pre-meci, cât și live. Diferența constă în faptul că la pariurile pre-meci poți paria pe persoana care va fi declarată cel mai bun batsman la finalul turneului. La pariuri crichet live poți paria pe cel mai bun batsman din meciul respectiv. Același principu ține și de alegerea celui mai bun lansator sau bowler. Urmărește istoricul jucătorilor ca să te inspiri.

Pariuri crichet de tip over

Aceste tipuri de pariuri cricket se plasează live. Ai varianta de over X total run-uri – este un pariu de tipul sub/peste, la care ai posibilitatea să pariezi pe numărul total de run-uri dintr-o anumită perioadă. La over X total run-uri par/impar, pariul tău este câștigător când intuiești corect că totalul de run-uri dintr-o anumită perioadă va fi un număr par sau impar. Accesează Netbet pariuri pentru informații legate de bonusuri de pariere pe cricket.

Pariuri pe eliminare

Aici poți miza live pe modalitatea de eliminare din meci a primului jucător sau pe următoarea persoană care iese. Este un pariu pe care îl poți pune bazându-te pe intuiție, dar, dacă vrei să ai șanse de câștig, îți recomandăm să urmărești o serie de partide și să vezi care sunt cele mai frecvente metode de eliminare.

Pariuri crichet pe run-uri

Sunt tot o serie de tipuri de pariuri cricket live. Total run-uri în primele 6 over-uri este un pariu de sub/peste,unde poți miza pe numărul total de run-uri din primele seturi de aruncări. Poți de asemenea paria pe totalul de run-uri pe care un jucător le va realiza într-o perioadă sau în meci. Ai posibilitatea să mizezi și pe jucătorul care va înscrie cele mai multe run-uri în meci. Un ultim tip de pariu pe run se referă la wicketuri pierdute în 50 de run-uri, adică numărul de porți care crezi că se vor pierde. Intră pe Betano pariuri și vezi ce cote ai la pariuri crichet!

Sfaturi pentru pariuri pe cricket

Atunci când urmează să se întâlnească două echipe de valori apropiate, nu e ușor să anticipezi cine va câștiga. Totuși, ca să poți să îți crești șansele de a paria corect pe cele mai întâlnite tipuri de pariuri cricket, trebuie să tii cont de câteva aspecte:

Concluzii

Dacă vrei să îți diversifici opțiunile de pariere, crichetul poate fi o variantă excelentă de luat în calcul. Urmărește câteva meciuri, apoi intră pe casele de pariuri online și vezi ce turnee sunt disponibile. Încearcă-ți și tu norocul la pariuri pe cricket!

Citește și alte ghiduri de pariere:

123 RON Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: 123RON

  • Primești 123 RON gratis, fără să depui bani
  • Oferta se activează la validarea contului
  • Bonus exclusiv de la SuperCazino

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
sportivi romani

Sportivi Români – Cei Mai Celebri Sportivi Români

18 octombrie 2022

Chiar dacă în prezent România are mai puţini campioni în lumina reflectoarelor, adevărul e că o mulţime de sportivi români au reuşit să uimească lumea cu talentul şi performanţele lor de-a lungul timpului. În continuare ţi-i vom prezenta pe câţiva dintre cei care au scris istorie. Află mai multe despre sportivi români celebri şi reuşitele […]

Citeste mai mult
înregistrare stanleybet

Înregistrare Stanleybet – Cum deschizi cont Stanleybet

2 august 2021

Ca să te poți bucura și tu de o experiență plăcută la Stanleybet, ai nevoie de un cont de jucător, iar astăzi te vom ghida prin procesul de înregistrare Stanleybet a unui cont nou. Stanleybet este unul dintre cei mai vechi operatori de pariuri sportive de la noi din țară, cu prima agenție stradală deschisă […]

Citeste mai mult
jocuri de noroc inspirate din filme

Top 5 jocuri de noroc cu tematică din filme

5 ianuarie 2018

Iubim filmele, dar și jocurile, de aceea sloturile cu tematică inspirată din filme sunt un adevărat succes pentru cazinouri online. Acum poți combina filmul preferat cu plăcerea de a juca, astfel având parte și de câștiguri semnificative. În ultimul timp au fost lansate o serie de jocuri de noroc cu tematică inspirată din diverse filme […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!