pariuri cricket banner
Blog  /   noiembrie 17, 2021   /   Mihai Babciuc

Pariuri pe Cricket – Tipuri de Pariuri și Sfaturi Utile

5/5 - (1 vote)

Cricketul este un sport foarte popular în zonele cu populație britanică, fiind în trecut considerat chiar unul dintre sporturile aristocraților. În prezent, tot mai multe case de pariuri oferă varianta de a miza pe crichet, oferind cote avantajoase. Află și tu în continuare cum plasezi pariuri pe cricket.

123 RON Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: 123RON

 • Primești 123 RON gratis, fără să depui bani
 • Oferta se activează la validarea contului
 • Bonus exclusiv de la SuperCazino

Ce trebuie sa ai în vedere la pariuri pe cricket?

Ca să poți începe să pui pariuri pe cricket, este necesar să înțelegi acest sport, care nu este foarte practicat în țara noastră. Poți face asta citind informații pe internet și urmărind câteva partide, pentru a te familiariza cu jocul.

Cricketul se joacă în echipe de câte 11 persoane, care bat mingea și o recuperează succesiv, încercând să marcheze cât mai multe puncte. Dacă ai văzut meciuri de baseball, vei observa că există o oarecare asemănare în structura de joc, mai ales pe parte de aruncare și recuperare.

Pentru că jocul de crichet se bucură de o mare popularitate în Marea Britanie și în fostele colonii britanice, cum ar fi Pakistanul, India sau Australia, multe turnee au loc în aceste zone. Iată câteva lucruri pe care e bine să le știi înainte să plasezi pariuri pe cricket:

 • Un over este format din 6 aruncări, realizate de aceeași persoană. Persoana care aruncă se numește bowler, cea care ține bâta se numește batsman.
 • Un inning este format din mai multe over-uri. Fiecare echipă are alocată o serie de over-uri, de exemplu 20 sau 50.
 • Se înscrie un punct sau un run dacă bowlerul lovește mingea, iar jucătorii aflați pe postul de batsman fac în acest timp schimb de poziții.
 • Dacă mingea ajunge în afara terenului, se oferă 4 sau puncte, în funcție de traseul mingii, adică dacă aceasta lovește sau nu solul înainte să iasă.
 • Un meci de” over 40” sau “over 50” este de obicei un meci scurt, care se poate finaliza într-o singură zi. Sunt însă și partide care pot dura până la 5 zile, în funcție de formatul dupa care se desfășoară. 

Descoperă în continuare ce fel de pariuri pe cricket poți plasa și ce semnifică fiecare dintre ele.

Pariuri pe cricket câștigător competiție

Pariul acesta se plasează pre-meci, deci îl vei găsi disponibil înainte să înceapă competiția. La începutul unui turneu sau al unei competiții de crichet, fiecare echipă primește din start o anumită cotă pentru a ieși învingătoare. Cu cât e cota mai mică, sunt șanse mai mari ca acea echipă să câștige turneul. Poți verifica istoricul jucătorilor, dar și forma de joc a membrilor echipei, înainte de a plasa pariuri crichet pe câștigătorul competiței. Pe platforma Maxbet Pariuri vei putea plasa pariuri pe cricket câștigător competiție la cele mai bune cote!

Pariuri crichet câștigător meci

Acesta este un tip de pariu pe care îl poți realiza atât pre-meci, cât și odată ce începe competiția. În cazul în care cele două echipe se află la egalitate la finalizarea meciului, pariul pe care l-ai pus este anulat. E posibil ca în unele cazuri să existe o decizie a arbitrilor în favoarea unei echipe, dar dacă aceasta nu câștigă la puncte, pariul tău nu va fi câștigător.

Pariuri pe cel mai bun batsman sau lansator

Și aceste pariuri crichet se pot realiza atât pre-meci, cât și live. Diferența constă în faptul că la pariurile pre-meci poți paria pe persoana care va fi declarată cel mai bun batsman la finalul turneului. La pariuri crichet live poți paria pe cel mai bun batsman din meciul respectiv. Același principu ține și de alegerea celui mai bun lansator sau bowler. Urmărește istoricul jucătorilor ca să te inspiri.

Pariuri crichet de tip over

Aceste tipuri de pariuri cricket se plasează live. Ai varianta de over X total run-uri – este un pariu de tipul sub/peste, la care ai posibilitatea să pariezi pe numărul total de run-uri dintr-o anumită perioadă. La over X total run-uri par/impar, pariul tău este câștigător când intuiești corect că totalul de run-uri dintr-o anumită perioadă va fi un număr par sau impar. Accesează Netbet pariuri pentru informații legate de bonusuri de pariere pe cricket.

Pariuri pe eliminare

Aici poți miza live pe modalitatea de eliminare din meci a primului jucător sau pe următoarea persoană care iese. Este un pariu pe care îl poți pune bazându-te pe intuiție, dar, dacă vrei să ai șanse de câștig, îți recomandăm să urmărești o serie de partide și să vezi care sunt cele mai frecvente metode de eliminare.

Pariuri crichet pe run-uri

Sunt tot o serie de tipuri de pariuri cricket live. Total run-uri în primele 6 over-uri este un pariu de sub/peste,unde poți miza pe numărul total de run-uri din primele seturi de aruncări. Poți de asemenea paria pe totalul de run-uri pe care un jucător le va realiza într-o perioadă sau în meci. Ai posibilitatea să mizezi și pe jucătorul care va înscrie cele mai multe run-uri în meci. Un ultim tip de pariu pe run se referă la wicketuri pierdute în 50 de run-uri, adică numărul de porți care crezi că se vor pierde. Intră pe Betano pariuri și vezi ce cote ai la pariuri crichet!

Sfaturi pentru pariuri pe cricket

Atunci când urmează să se întâlnească două echipe de valori apropiate, nu e ușor să anticipezi cine va câștiga. Totuși, ca să poți să îți crești șansele de a paria corect pe cele mai întâlnite tipuri de pariuri cricket, trebuie să tii cont de câteva aspecte:

 • Avantajul terenului propriu constituie un element foarte important. Indiferent că vorbim de meciuri între țări sau de partide din campionate interne, acest aspect vă cântari mult în rezultatul final al meciului. Majoritatea echipelor au rezultate mai bune pe teren propriu.
 • Condițiile meteorologice la meciurile între țări sunt de asemenea un factor important în desfășurarea partidelor. De multe ori, echipa vizitatoare trebuie să se acomodeze cu alt tip de climă și apare posibilitatea că ea să nu evolueze la randamentul obișnuit.
 • E preferabil să pariezi pe favorite certe, care au un lot valoros și evoluții constante, atât acasă cât și în deplasare. Cotele oferite vor fi mai mici, dar câștigul vă fi unul mult mai sigur.
 • Dacă ai de gând să îți formezi propria strategie pentru pariuri pe crichet, trebuie neapărat să consulți statisticile pe care le ai la dispoziție. Să fii informat la zi cu evoluția echipelor, cu performanțele jucătorilor.
 • Dacă îți place să plasezi pariuri pe cricket live, trebuie să te înarmezi cu multa răbdare. O partidă durează mult, dar asta poate fi un avantaj. Vei avea timp să vezi evoluția jucătorilor și să alegi acele tipuri de pariuri cricket care iți asigură șanse mai mari.
 • De regulă, la multe partide de cricket echipa care câștigă prima perioadă termină învingătoare, mai ales dacă a fost favorita certă din start. În cazul în care echipele sunt apropiate că valoare pot apărea răsturnări de situație.

Concluzii

Dacă vrei să îți diversifici opțiunile de pariere, crichetul poate fi o variantă excelentă de luat în calcul. Urmărește câteva meciuri, apoi intră pe casele de pariuri online și vezi ce turnee sunt disponibile. Încearcă-ți și tu norocul la pariuri pe cricket!

Citește și alte ghiduri de pariere:

123 RON Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: 123RON

 • Primești 123 RON gratis, fără să depui bani
 • Oferta se activează la validarea contului
 • Bonus exclusiv de la SuperCazino

Alte Articole

supercazino holder

Pariuri Tenis de Masă – Cum se Pariază & Sfaturi

5/5 – (1 vote) Apărut în Anglia la sfârşitul secolului al XIX-lea, la început ca o formă de divertisment pentru aristocraţia britanică, tenisul de masă a cunoscut o răspândire rapidă, devenind un sport care se putea juca oricând şi oriunde. În cele ce urmează vei afla mai multe despre acest joc, de la reguli şi […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Mozzartbet Contact – Cum Contactezi Echipa Suport Mozzartbet?

5/5 – (1 vote) Serviciul Mozzartbet contact te ajută să rezolvi orice problemă ai avea pe platforma de gambling Mozzart. Dar pentru a folosi contact Mozzartbet în mod eficient, este bine să cunoști câteva lucruri despre acesta. Așadar, hai să vedem, în acest ghid, tot ce trebuie știut despre serviciul de relații clienți Mozzartbet. Modalități […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Cerințe Rulaj Mozzartbet – Cum Rulezi Bonusurile la Mozzartbet

5/5 – (1 vote) Ghidul de față îți prezintă tot ce trebuie să cunoști despre condiții rulaj Mozzartbet. Acestea se aplică la majoritatea bonusurilor de la Mozzart, inclusiv la cele de bun venit. De aceea, este important să ții cont de ele atunci când revendici o astfel de promoție. Citește așadar articolul nostru care îți […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă