pariuri box
Blog  /   noiembrie 21, 2021   /   Matei R. Vladoiu

Pariuri pe Box: Tipuri de pariuri box și sfaturi utile

5/5 - (2 votes)

Dacă ai urmărit de-a lungul timpului o gală de box, știi cât de palpitante sunt confruntările dintre doi pugiliști. Ai avut desigur la fiecare meci un favorit și ai simțit suspansul luptei și poate satisfacția de a-l vedea câștigător. Află în continuare cum poți să obții profit de pe urma pasiunii tale, plasând pariuri pe box.

100% Bonus până la 500 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe box!

Campionate de box – principalele organizații

pariuri box

Cele 4 organizații majore consacrate de IBHOF (Internațional Boxing Hall of Fame) care oficializează Campionatul Mondial de Box sunt:

  • Asociația Mondială de Box (WBA) – fondată în anul 1962
  • Consiliul Mondial de Box (WBC) – organizația a fost fondată în anul 1963 de către 11 țări: Argentina, Brazilia, Chile, Filipine, Franța, Marea Britanie, Mexic, Peru, Puerto Rico, S.U.A. și Venezuela
  • Federația Internațională de Box (IBF)
  • Organizația Mondială de Box (WBO) – fondată în anul 1988

Acestea sunt principalele organizații din lume care patronează campionate pentru titlul mondial la toate categoriile de greutate din box. La competițiile organizate sub egida lor ai șansa să plasezi cu succes pariuri pe box.

Tipuri de pariuri box

Poți paria atât pre-meci cât și live pe favoriții tăi. Faptul că aceste evenimente sunt de regulă transmise în direct de principalele canale sportive de televiziune din întreaga lume îți va oferi o experiență plăcută de pariere. Vezi mai jos ce pariuri pe box poți plasa la case pariuri.

Câștigător meci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri box și totodată cel mai simplu de realizat. Presupune să plasezi o miză pe pugilistul pe care îl vezi ieșind învingător din confruntare, indiferent de modalitatea prin care se ia decizia. Vei observa că unii pugiliști au cote mai mici, aceștia fiind văzuți ca favoriți ai meciului. În general, însă, ține cont de faptul că la marile campionate valoarea participanților poate fi destul de apropiată, mai ales în fazele finale. Poți verifica palmaresul, pentru a-ți crește șansele.

Câștigă prin K.O./ T.K.O sau descalificare

Acest tip de pariuri este puțin mai complex. Dacă pugilistul pe care ai pariat obține victoria prin knockout, knockout tehnic sau descalificare, pariul tău este câștigător. Acest tip de victorie nu se obține prin puncte și este în general mai spectaculoasă, dar și mai neașteptată. Pariul tău poate deveni câștigător în orice moment al partidei.

Câștigă meciul la puncte sau prin decizie tehnică

Aceste tipuri de pariuri box sunt câștigătoare când pugilistul pe care ai mizat că obține victoria învinge la puncte sau prin decizie tehnică. Poți urmări palmaresul celor doi, pentru a observa ce tehnici au abordat în trecut și cum au câștigat alte partide.

În ce rundă se va încheia partida

Cotele oferite pentru acest tip de pariuri pe box sunt de regulă mari. Dacă intuiești exact runda în care meciul se va încheia și unul dintre pugiliști este declarat învingător, câștigul tău va fi unul atractiv.

Total runde

Aceste pariuri sunt de tip sub/peste, fiind nevoie să aproximezi rundele necesare pentru finalizarea meciului. Ai posibilitatea să plasezi o miză pe numărul total de runde care se vor desfășura până când unul dintre combatanți va ieși învingător. Fiind un pariu sub/peste, nu trebuie să spui numărul exact.

Între ce runde se va încheia partida

Aceste pariuri box se referă la intervalul de runde între care partida va lua sfârșit. De exemplu, între rundele 1-3, 4-6, 7-9, 10-12 sau 1-4, 5-8, 9-12. Dacă meciul se încheie în intervalul de runde pe care ai mizat, pariul tau este câștigător.

Să sufere un knockdown și să câștige

Cotele pentru acest tip de pariuri pe box sunt în general mari. Dacă favoritul tău câștigă, în ciuda faptului că a fost trimis la podea cel puțin o dată pe parcursul întâlnirii, suma pe care o vei obține va fi una frumoasă.

Pariază pe box la Maxbet Pariuri sau Superbet Pariuri!

Să reușească un knockdown

Pentru ca pariul tău să devină câștigător în acest caz, este necesar ca pugilistul pe care mizezi să își trimită adversarul la podea cel puțin o dată, pe durata desfășurării partidei. Ține cont de forma participanților, dar și de istoricul confruntărilor dintre cei doi și pentru fiecare pugilist separat.

Knockdown în meci

Aestea sunt pariuri pe box la care poți miza că pe parcursul unei întâlniri va exista cel puțin un knockdown. Dacă unul dintre combatanți va ajunge la podea în partidă, indiferent care dintre ei, pariul tău este câștigător.

Ambii să sufere un knockdown

Probabilitatea că acest lucru să se întâmple e mai mare în cazul meciurilor echilibrate, unde pugiliștii sunt apropiați că valoare. Poți plasa un pariu pe faptul că într-o partidă ambii combatanți vor face “cunoștință cu podeaua”.

Total knockdown-uri

Este un pariu de tip sub/peste și se referă la numărul total de knockdown-uri din partidă. Având în vedere că primul knockdown e urmat de multe ori de knockout (K.O.), de regulă în oferta avem sub/peste 0,5.

Pariuri Box – sfaturi utile pentru pariori

La prima vedere, să plasezi pariuri pe box și acestea să devină câștigătoare pare destul de simplu. Există meciuri dezechilibrate în ceea ce privește valoarea sau faima adversarilor care se întâlnesc în ring. Să nu uităm totuși că la meciurile disputate între profesioniști e suficient un moment de neatenție sau o lovitură bine plasată, pentru a pune capăt partidei. Dacă te-ai hotărât să mizezi pe pariuri box, e bine să ții cont și de următoarele indicații:

  • Urmărește meciurile celui pe care urmează să pariezi. Îți va da posibilitatea să îți faci o părere despre pugilist, chiar dacă nu ești un expert. Caută și câteva înregistrări ale partidelor adversarului pe care urmează să îl întâlnească. Procedând astfel îți vei forma o idee mai pertinentă despre deznodământul partidei care urmează să se desfășoare. Șansele tale de a plasa un pariu câștigător vor crește considerabil.
  • Palmaresul jucătorilor e important atunci când intenționezi să pui pariuri pe box diferite de câștigător partidă, (victorie prin K.O. T.K.O.). E posibil ca un pugilist cu multe victorii înainte de limită să repete acele performanțe.
  • În cazul în care în ring se întâlnesc doi boxeri pragmatici, care se bazează mai mult pe defensivă și preferă loviturile de la distanță, posibilitatea ca meciul dintre ei să se decidă la puncte e mare. Deci poți miza pe o victorie la puncte sau că se vor disputa toate rundele din meci, până la finalul acestora.

100% Bonus până la 500 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe box!

Concluzie

Acum știi tot ce trebuie despre cum să plasezi pariuri box și ești gata de acțiune. Alege-ți favoriții, urmărește-le meciurile și fii gata să câștigi. Vei simți la final aceeași satisfacție ca a pugilistului care a bătut prin knock out. Încearcă-ți norocul cu pariuri box!

Citește și despre:

Vezi și:

Alte Articole

supercazino holder

Pariuri Tenis de Masă – Cum se Pariază & Sfaturi

5/5 – (1 vote) Apărut în Anglia la sfârşitul secolului al XIX-lea, la început ca o formă de divertisment pentru aristocraţia britanică, tenisul de masă a cunoscut o răspândire rapidă, devenind un sport care se putea juca oricând şi oriunde. În cele ce urmează vei afla mai multe despre acest joc, de la reguli şi […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Mozzartbet Contact – Cum Contactezi Echipa Suport Mozzartbet?

5/5 – (1 vote) Serviciul Mozzartbet contact te ajută să rezolvi orice problemă ai avea pe platforma de gambling Mozzart. Dar pentru a folosi contact Mozzartbet în mod eficient, este bine să cunoști câteva lucruri despre acesta. Așadar, hai să vedem, în acest ghid, tot ce trebuie știut despre serviciul de relații clienți Mozzartbet. Modalități […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Cerințe Rulaj Mozzartbet – Cum Rulezi Bonusurile la Mozzartbet

5/5 – (1 vote) Ghidul de față îți prezintă tot ce trebuie să cunoști despre condiții rulaj Mozzartbet. Acestea se aplică la majoritatea bonusurilor de la Mozzart, inclusiv la cele de bun venit. De aceea, este important să ții cont de ele atunci când revendici o astfel de promoție. Citește așadar articolul nostru care îți […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă