ponturi pariuri fnatic rising vs navi junior
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iulie 30, 2021   /   Mihai Babciuc

Ponturi Pariuri Fnatic Rising vs Natus Vincere Junior

Rating Slot

Bine ai venit pe blog-ul nostru, aici vei găși analize interesante ale meciurilor disputate în scenă eSports. Mai exact, în titlul Counter Strike: Global Offensive. Îți vom prezența atât cotele, cât și cele mai bune ponturi și opțiuni de pariere. În blogul de astăzi, vom vorbi despre partida dintre fnatic Rising vs NAVI Junior. Meciul va avea loc în dată de 31.07.2021, ora 18:00 si va fi transmis pe platforma Twitch.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Ponturi pariuri Fnatic Rising VS NAVI Junior – Statistici echipe

ponturi pariuri fnatic rising vs navi ghid

Fnatic Rising se plasează, la momentul actual, pe locul 89 în clasamentul HLTV, echipa înregistrează o rată de câștiguri (Win Rate) de 54.5% în ultimele trei luni de eSports. Turneul WePlay Academy League Season1 a început bine pentru echipă cu 4 victorii consecutive, iar în acest moment echipa are 6 victorii și 5 înfrângeri.

NAVI Junior se plasează, la momentul actual pe locul 105 în clasamentul HLTV, cu doar 38.5% rată de câștiguri (Win Rate) în ultimele 3 luni de eSports. Cu toate acestea, casele de pariuri au fost de acord că NaVi Junior este favorită. NaVi Junior este într-o situație similară că adversarii de la fnatic, aceștia înregistrând 6 victorii și 5 înfrângeri.

  • Victorii în ultimele 5 meciuri: fnatic Rising – 0 / NaVi Junior –1
  • Numărul de victorii din ultimele 10 meciuri disputate de cele două echipe: fnatic Rising – 0 / NaVi Junior – 4 

Ponturi pariuri Fnatic Rising VS NaVi Junior – WP Academy League

WePlay Academy League Season1 se desfășoară în perioada 19 iulie – 29 august. Fondul total de premii al campionatului este de 100.000 dolari. În partea online, va fi extras un fond de 12.000 dolari, iar în cadrul evenimentului LAN pentru cele mai bune patru echipe, organizatorii vor distribui 88.000 dolari între echipele participante. Echipa învingătoare va primi 45.000 de dolari, vicecampioană va câștiga 20.000 de dolari, medaliatul cu bronz va câștiga 15.000 de dolari, iar a patra echipa din competiția LAN va câștiga 8.000 de dolari.

Cea de-a două săptămâna WePlay Academy League Season1 s-a încheiat, este timpul să ne amintim cum s-au încheiat meciurile de ieri. De dată această nu au existat surprize. Meciul de deschidere a fost jucat de mouz NXT și BIG Academy. Mouz NXT au depășit cu ușurință BIG cu un scor de 16-5. Al doilea meci a fost, de asemenea, un joc unilateral. Young Ninjas a învins Astralis Talent cu 16-3. În cel de al treilea meci, am urmărit derby-ul CSI, acesta s-a încheiat cu o victorie necontestabila pentru echipa NaVi Junior, care a reusist să îi depășească pe cei de la VP.Prodigy cu un scor de 16-7.Meciul final al zilei să dovedit a fi cel mai interesant. FURIA Academy a încercat să-și corecteze clasamentul, dar fnatic Rising nu a permis acest lucru – meciul s-a terminat 16-13 în favoarea lui Rising.

Fondul de premiere nu este foarte mare, însă, pentru aceste organizații, turneul WePlay Academy League Season1 este unul dintre cele mai mari obiective ale acestui sezon de CS:GO.

Cote pariuri fnatic Rising VS NAVI Junior

Acum, haideți să discutăm despre cotele de pariere pentru meciul fnatic Rising VS NAVI Junior. Pentru această dispută, cotele primite de fiecare echipă în parte în cazul unei victorii sunt limitate; fnatic Rising are la Maxbet eSports o cotă de 2.20, în timp ce adversarii de la NAVI Junior au primit o cotă de 1.60. Ambele echipe au început turneul cu succes și sunt motivate să câștige. Toate casele de pariuri au fost de acord că NaVi Junior este favorită. Acest lucru poate fi observat, deoarece cotele pentru această echipa sunt de 1.60.

Dacă ești solidar cu casele de pariuri și crezi că NaVi Junior va triumfă, la MaxBet vei găși cele mai bune cote ale echipei – 1.57. Însă, dacă în opinia ta fnatic Rising poate obține victoria în meci, poți face cel mai profitabil pariu mizând pe fnatic Rising cu o cotă de 2.30 la MaxBet.

Trecând mai departe ajungem la un pariu foarte clasic din zona de eSports, și anume Total Runde pe Harta 1. Pentru acest meci, varianta de pariu este foarte bună în contextul ponturi pariuri fnatic Rising VS NaVi Junior, cotele fiind excelente. Pentru pariuri CS GO Peste 25.5 Runde pe Harta 1 primim o cotă de 1.53, în timp ce Sub 25.5 Runde avem o cotă de 2.40. Continuăm cu pariuri eSports Peste 26.5 Runde pe Harta 1, care are o cotă de 1.87, în timp ce sub primește exact aceiași cotă. De asemenea, pariul peste 27.5 Runde se regăsește în oferta de pariere, iar Peste are o cotă de 2.20, în timp ce sub a primit o cotă de 1.62.

Handicap runde pe Harta 1 pentru Natus Vincere Junior are o cotă de 1.87 pentru -2,5, respectiv o cotă de 2.12 pentru pariul -3,5. Cât despre cazul celor de la Fnatic Rising, aceștia vin cu o cotă de 1.87, respectiv 1.70 pentru acest tip de pariu. Cât despre pariul +2,5 la Handicap, Navi are o cotă de 1.45, în timp ce Fnatic Rising a primit o cotă de 2.65 pentru -2,5.

Secțiunea de cote se încheie cu pariul Câștigătorul rundei de pistoale pe Harta 1, Runda 1 și Runda 2. În prima rundă, oaspeții au o cotă de 1.75, în timp ce gazdele au o cotă de 2.02. Cât despre runda secundă, NaVi are o cotă de 1.72, în timp ce pentru Fnatic cota rămâne neschimbată comparativ cu prima rundă.

Predicții pariuri Fnatic Rising VS NAVI Junior

Să discutăm un pic și despre predicții pariuri fnatic Rising VS NaVi Junior, poate una dintre cele mai importante secțiunii ale articolului. Pentru ponturi pariuri fnatic Rising VS NaVi Junior, permite-mi să îți prezint niște variante care îți pot aduce un profit. Un pariu destul de sigur este Peste 25.5 Runde pe Harta 1, jocul anunțându-se unul foarte echilibrat și dinamic. Pentru acest tip de pariu vom primi o cotă de 1.53. Dacă vrem să riscăm un pic, însă cu o cotă mai bună, putem plasa un pariu pe Peste 26.5 Runde pe Harta 1, acolo unde avem o cotă de 1.87.

De asemenea, pentru ponturi pariuri fnatic Rising VS NaVi Junior îți voi prezenta și o variantă mai riscantă. Este vorba de victoria echipei gazdă, care deși nu este favorită în ochii agențiilor de pariere, nu ar trebui să uităm că este una dintre cele mai eficiente organizații din turneu. Fnatic Rising a reușit în debutul sezonului să învingă echipele aflate în top în acest moment, iar această cotă se datorează în principal datorită ultimului rezultat înregistrat împotriva celor de la NaVi (9-16).

Dacă vom paria pe victoria celor de la Fnatic, vom primi o cotă excelentă de 2.30. Fnatic a reușit să înregistreze patru victorii consecutive, demostrând astfel forța ofensivă pe care o are. Deși echipa concurează cu un line-up nou, este una dintre echipele cu cel mai mare potențial la obținerea primului loc. Vă reamintim, din opt echipe, doar patru vor avansa în LAN Final, acolo unde se vor disputa partidele pentru marele fond de premiere în valoare de 100.000 de dolari.

Primele trei clasate se vor califica direct la evenimentul major, în timp ce cea de a patra finalistă va trebui să își câștige locul în sesiunea de Play-ins. Odată ajunși în marele LAN, meciurile se vor disputa în sistemul de BestOf3, în timp ce marea finală se va juca în sistmeul BestOf5, cu un avantaj de 1-0 pentru echipa calificată din Upper-Bracket.

Concluzii

Aceasta a fost lista noastră de ponturi pariuri Fnatic Rising VS NaVi Junior. Partida se anunță una foarte spectaculoasă, miza fiind ridicată pentru ambele organizații. Ți-am pregătit mai multe ponturi pariuri Fnatic Rising VS NaVi Junior, care sper că te vor ajuta să alegi un pariu cât mai bun. În prezent, acesta este cel mai important turneu de CSGO care se desfășuară la nivel competitiv. Zi faină!

Citește și alte articole despre CS GO:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

  • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
  • Nu este necesară o depunere
  • Bonus exclusiv pentru pariuri CS GO

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă