pariuri floorball Blog   /   14 februarie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Floorball – Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Ele

5/5 - (1 vote)

Floorball-ul este un sport relativ nou, care pare să câștige însă din ce în ce mai multă audiență la public. Ca format de desfășurare aduce mult cu hocheiul pe gheață, având în schimb particularitățile lui. Află în continuare mai multe despre acest sport și cum plasezi pariuri floorball.

500 RON Freebet Fara Risc

  • Înregistrează-te pe Netbet
  • Plasează primul pariu pe o cotă de minimum 1.5
  • Revendică freebetul de 50 RON

Ce trebuie să știi înainte de a plasa pariuri pe floorball

Apărut la sfârșitul secolului trecut, floorball-ul a avut parte de o ascensiune rapidă, mai ales în zonele nordice. Asta deoarece nu necesită echipament special și practic poate fi jucat în orice tip de sală. Regulamentul după care se desfășoară este asemănător cu cel al hocheiului. Să vedem care ar fi principalele reguli:

Competiții unde poți plasa pariuri sportive floorball

Federația Internațională de Floorball (IFF) a fost fondată în anul 1986, în Suedia, de către reprezentanții echipelor naționale de floorball ale Suediei, Finlandei și Elveției. Pe parcursul anilor s-au afiliat Federației majoritatea asociațiilor de floorball din întreaga lume. Începând cu anul 1996, sub egida ei se desfășoară o dată la doi ani Campionatul Mondial de Floorball Masculin. Tot din doi în doi ani, dar începând cu anul 1997, se organizează Campionatul Mondial de Floorball Feminin. Deci practic există anual un campionat mondial unde poți plasa pariuri pe floorball, fie el feminin sau masculin.

Pe lângă aceste evenimente, casele de pariuri cuprind în ofertă meciuri din cele mai interesante și puternice campionate din lume, cum ar fi cel al Finlandei sau al Suediei. Doar aceste două țări dețin titluri mondiale în competiția masculină până în prezent, Suedia fiind de 9 ori campioană, iar Finlanda de 4 ori. La feminin, lucrurile sunt și mai clare, Suedia câștigând ultimele 8 titluri mondiale puse în joc.

Având în vedere că este derivat din hochei, oferta de pariuri pe floorball este la fel de bogată ca pentru sportul pe gheață. Poți citi mai jos principalele tipuri de pariuri floorball.

Află și despre tipuri pariuri hochei și despre pariuri curling!

Pariuri floorball pe meci

Tot aici ai posibilitatea sa plasezi pariuri floorball de tip şansă dublă:

Vezi oferta completă de pariuri sportive!

Pariuri floorball pe victorie

Sunt pariuri pe floorball oarecum mai sigure, deoarece devin câştigătoare chiar dacă echipa pe care ai mizat obține victoria doar în prelungiri sau la loviturile de departajare. De aceea, acest tip de pariu conține doar două opțiuni, victorie gazde sau victorie oaspeţi.

Pariuri sportive floorball pe primul gol

Într-o partidă de floorball se înscriu de regulă multe goluri, o medie de 11-12 pe meci. Acest tip de pariuri floorball îți oferă oportunitatea să plasezi o miză pe echipa care crezi că va deschide scorul în întâlnire. Poți paria și că nu se va înscrie în timpul regulamentar de joc, dar acest lucru este atât de improbabil încât cota oferită este de ordinul sutelor.

Tipuri de pariuri floorball total goluri

Este un pariu de tip sub/peste şi îţi dă posibilitatea să plasezi o miză pe numărul total de goluri care se vor înscrie în timpul regulamentar de joc. În oferta de pariere mai poți găsi și opțiunile „total goluri gazde” și „total goluri oaspeți”.

Pariuri floorball – meci/total goluri

Sunt pariuri sportive floorball mai complexe, la care va trebui să intuieşti atât rezultatul obţinut după timpul regulamentar, cât și numărul total de goluri înscrise în meci. Pentru această combinație de pronosticuri, cotele oferite sunt foarte atrăgătoare.

Citește și despre Superbet pariuri și Netbet pariuri!

Pariuri sportive floorball de tip handicap

Acest pariu îţi oferă posibilitatea să mizezi că favoriţii tăi vor obține victoria în partidă chiar dacă vor porni cu un handicap ipotetic de „n” puncte. Numărul de puncte handicap este oferit în funcție de diferența de valoare dintre echipele care urmează să se întâlnească.

Pariuri la floorball – pauză sau final

Îți oferă 3 opțiuni de pariere:

Tipuri de pariuri – prima perioadă/final

Este un tip de pariu la care trebuie să indici atât rezultatul la pauză, cât și cel de la sfârşitul timpului regulamentar de joc. E dificil desigur, dar în cazul unui pronostic corect, câştigul va fi substanțial, cotele oferite pentru aceste pariuri fiind mari.

Află cum se plasează pariuri virtuale!

Pariuri sportive floorball pe prima perioadă

Aici ai oportunitatea să pariezi pe evenimente care vor avea loc în prima perioadă a partidei. Poți plasa o miză pe rezultatul după prima perioadă de joc, inclusiv cu opțiunea de șansă dublă. Mai poți paria pe echipa care înscrie primul gol, în perioada de debut a întâlnirii. De asemenea poți miza că ambele marchează sau nu, precum și pe numărul total de goluri din prima perioadă a meciului.

Pariuri sportive floorball – perioada cu cele mai multe goluri

Conform statisticilor, în perioada a doua și a treia a unui meci de floorball se înscriu cele mai multe goluri. Dar asta nu înseamnă ca întotdeauna se întâmplă așa. Cu puțină inspirație, poţi plasa un pariu câştigător în acest sens, indicând perioada în care crezi ca se va marca de mai multe ori.

Concluzii pariuri sportive floorball

Acum că știi cum se pariază pe floorball, șansele tale de câştig vor fi mai mari. Oferta de pariere pentru floorball este una bogată, iar pariurile se pot plasa atat pre-meci, cât și live. Dacă vrei să pariezi mai uşor în timp real, deschide-ţi un cont la o casă de pariuri online și alege acele tipuri de pariuri floorball care crezi că ți se potrivesc. Încearcă-ţi şi tu norocul cu pariuri pe floorball!

100% Bonus Până la 500 RON

  • Creează un cont Superbet
  • Fă o depunere
  • Câștigă până la 500 RON bonus

Citește și despre:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
jocuri de noroc inspirate din filme

Top 5 jocuri de noroc cu tematică din filme

5 ianuarie 2018

Iubim filmele, dar și jocurile, de aceea sloturile cu tematică inspirată din filme sunt un adevărat succes pentru cazinouri online. Acum poți combina filmul preferat cu plăcerea de a juca, astfel având parte și de câștiguri semnificative. În ultimul timp au fost lansate o serie de jocuri de noroc cu tematică inspirată din diverse filme […]

Citeste mai mult
baumbet contact

Baumbet Contact – Serviciul de Relații cu Clienții

26 octombrie 2021

Baumbet este unul dintre cei mai interesanți operatori de jocuri de noroc din România. În acest articol, îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre opțiunile pentru Baumbet contact, pentru a apela eficient la serviciul de asistență cu clienții. Metode și date de contact Baumbet Pagina de contact se găsește în subsolul site-ului, atât […]

Citeste mai mult
aplicatii barbati

Cele mai folosite aplicații mobile de către bărbați

4 noiembrie 2019

[text6]Aplicațiile mobile ne ușurează existenția, ba chiar au devenit o parte destul de importantă a vieții noastre. Unele aplicații au revoluționat modul în care ne organizăm munca, în care comunicăm unii cu alții, dar și modul în care ne distrăm. Orice om a folosit la un moment dat în viață cel puțin o aplicație pentru […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!