pariuri floorball
Blog  /   februarie 14, 2022   /   Laurențiu Obadă

Pariuri Floorball – Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Ele

5/5 - (1 vote)

Floorball-ul este un sport relativ nou, care pare să câștige însă din ce în ce mai multă audiență la public. Ca format de desfășurare aduce mult cu hocheiul pe gheață, având în schimb particularitățile lui. Află în continuare mai multe despre acest sport și cum plasezi pariuri floorball.

500 RON Freebet Fara Risc

 • Înregistrează-te pe Netbet
 • Plasează primul pariu pe o cotă de minimum 1.5
 • Revendică freebetul de 50 RON

Ce trebuie să știi înainte de a plasa pariuri pe floorball

Apărut la sfârșitul secolului trecut, floorball-ul a avut parte de o ascensiune rapidă, mai ales în zonele nordice. Asta deoarece nu necesită echipament special și practic poate fi jucat în orice tip de sală. Regulamentul după care se desfășoară este asemănător cu cel al hocheiului. Să vedem care ar fi principalele reguli:

 • Se joacă pe un teren cu o lungime de aproximativ 40 m lungime și o lățime de aproximativ 20 m, înconjurat de o mantinelă cu colțuri rotunjite.
 • O echipă este formată din 5 jucători de câmp plus un portar.
 • Timpul regulamentar de joc constă în 3 reprize a câte 20 de minute fiecare.
 • Între reprize se iau pauze de câte 10 minute, ocazie cu care se schimbă și terenurile de joc.
 • Timpul de joc se consideră cel efectiv, pe durata întreruperilor de orice natură cronometrul se oprește, urmând a se reporni la reluarea partidei. Prin urmare, durata unei reprize poate varia.
 • În timpul unei partide fiecare echipă are dreptul să solicite un time-out.
 • Dacă meciul care trebuie să fie decisiv se termină la egalitate, se vor juca cel mult 10 minute de prelungiri. Echipa care înscrie prima câștigă partida. În cazul în care nu se înscrie în prelungiri, învingătoarea va fi desemnată în urma executării loviturilor de pedeapsă.
 • Jucătorii utilizează crose pentru a controla, pasa și încerca să trimită mingea din plastic în interiorul porții adverse.
 • Câștigă echipa care reușește să marcheze mai multe goluri regulamentare pe parcursul desfășurării întâlnirii.
 • Înlocuirea jucătorilor se poate face oricând și de un număr nelimitat de ori în timpul partidei.
 • Pentru comiterea de abateri jucătorii pot fi penalizați cu eliminări de două minute.
 • Un cartonaș roșu este urmat de o pedeapsă pe bancă de 5 minute. Cartonașul roșu duce la suspendarea jucătorului care l-a primit, pentru tot restul meciului.

Competiții unde poți plasa pariuri sportive floorball

Federația Internațională de Floorball (IFF) a fost fondată în anul 1986, în Suedia, de către reprezentanții echipelor naționale de floorball ale Suediei, Finlandei și Elveției. Pe parcursul anilor s-au afiliat Federației majoritatea asociațiilor de floorball din întreaga lume. Începând cu anul 1996, sub egida ei se desfășoară o dată la doi ani Campionatul Mondial de Floorball Masculin. Tot din doi în doi ani, dar începând cu anul 1997, se organizează Campionatul Mondial de Floorball Feminin. Deci practic există anual un campionat mondial unde poți plasa pariuri pe floorball, fie el feminin sau masculin.

Pe lângă aceste evenimente, casele de pariuri cuprind în ofertă meciuri din cele mai interesante și puternice campionate din lume, cum ar fi cel al Finlandei sau al Suediei. Doar aceste două țări dețin titluri mondiale în competiția masculină până în prezent, Suedia fiind de 9 ori campioană, iar Finlanda de 4 ori. La feminin, lucrurile sunt și mai clare, Suedia câștigând ultimele 8 titluri mondiale puse în joc.

Având în vedere că este derivat din hochei, oferta de pariuri pe floorball este la fel de bogată ca pentru sportul pe gheață. Poți citi mai jos principalele tipuri de pariuri floorball.

Află și despre tipuri pariuri hochei și despre pariuri curling!

Pariuri floorball pe meci

 • Sunt cele mai populare variante de pariuri pe floorball și îți oferă oportunitatea sa plasezi o miză pe felul în care se va încheia partida după timpul regulamentar de joc:
 • 1 – victorie gazde
 • X – egal
 • 2 – victorie oaspeți

Tot aici ai posibilitatea sa plasezi pariuri floorball de tip şansă dublă:

 • 1X – câştigă gazdele sau meciul se termină egal
 • X2 – egal sau câştigă oaspeții
 • 12 – câştigă gazdele sau oaspeții

Vezi oferta completă de pariuri sportive!

Pariuri floorball pe victorie

Sunt pariuri pe floorball oarecum mai sigure, deoarece devin câştigătoare chiar dacă echipa pe care ai mizat obține victoria doar în prelungiri sau la loviturile de departajare. De aceea, acest tip de pariu conține doar două opțiuni, victorie gazde sau victorie oaspeţi.

Pariuri sportive floorball pe primul gol

Într-o partidă de floorball se înscriu de regulă multe goluri, o medie de 11-12 pe meci. Acest tip de pariuri floorball îți oferă oportunitatea să plasezi o miză pe echipa care crezi că va deschide scorul în întâlnire. Poți paria și că nu se va înscrie în timpul regulamentar de joc, dar acest lucru este atât de improbabil încât cota oferită este de ordinul sutelor.

Tipuri de pariuri floorball total goluri

Este un pariu de tip sub/peste şi îţi dă posibilitatea să plasezi o miză pe numărul total de goluri care se vor înscrie în timpul regulamentar de joc. În oferta de pariere mai poți găsi și opțiunile „total goluri gazde” și „total goluri oaspeți”.

Pariuri floorball – meci/total goluri

Sunt pariuri sportive floorball mai complexe, la care va trebui să intuieşti atât rezultatul obţinut după timpul regulamentar, cât și numărul total de goluri înscrise în meci. Pentru această combinație de pronosticuri, cotele oferite sunt foarte atrăgătoare.

Citește și despre Superbet pariuri și Netbet pariuri!

Pariuri sportive floorball de tip handicap

Acest pariu îţi oferă posibilitatea să mizezi că favoriţii tăi vor obține victoria în partidă chiar dacă vor porni cu un handicap ipotetic de „n” puncte. Numărul de puncte handicap este oferit în funcție de diferența de valoare dintre echipele care urmează să se întâlnească.

Pariuri la floorball – pauză sau final

Îți oferă 3 opțiuni de pariere:

 • 1-1 – gazdele câştigă prima perioadă sau la finalul timpului regulamentar
 • X-X – la finalul primei perioade sau a timpului regulamentar de joc scorul este egal
 • 2-2 – oaspeții câștigă prima perioadă sau la finalul timpului regulamentar de joc

Tipuri de pariuri – prima perioadă/final

Este un tip de pariu la care trebuie să indici atât rezultatul la pauză, cât și cel de la sfârşitul timpului regulamentar de joc. E dificil desigur, dar în cazul unui pronostic corect, câştigul va fi substanțial, cotele oferite pentru aceste pariuri fiind mari.

Află cum se plasează pariuri virtuale!

Pariuri sportive floorball pe prima perioadă

Aici ai oportunitatea să pariezi pe evenimente care vor avea loc în prima perioadă a partidei. Poți plasa o miză pe rezultatul după prima perioadă de joc, inclusiv cu opțiunea de șansă dublă. Mai poți paria pe echipa care înscrie primul gol, în perioada de debut a întâlnirii. De asemenea poți miza că ambele marchează sau nu, precum și pe numărul total de goluri din prima perioadă a meciului.

Pariuri sportive floorball – perioada cu cele mai multe goluri

Conform statisticilor, în perioada a doua și a treia a unui meci de floorball se înscriu cele mai multe goluri. Dar asta nu înseamnă ca întotdeauna se întâmplă așa. Cu puțină inspirație, poţi plasa un pariu câştigător în acest sens, indicând perioada în care crezi ca se va marca de mai multe ori.

Concluzii pariuri sportive floorball

Acum că știi cum se pariază pe floorball, șansele tale de câştig vor fi mai mari. Oferta de pariere pentru floorball este una bogată, iar pariurile se pot plasa atat pre-meci, cât și live. Dacă vrei să pariezi mai uşor în timp real, deschide-ţi un cont la o casă de pariuri online și alege acele tipuri de pariuri floorball care crezi că ți se potrivesc. Încearcă-ţi şi tu norocul cu pariuri pe floorball!

100% Bonus Până la 500 RON

 • Creează un cont Superbet
 • Fă o depunere
 • Câștigă până la 500 RON bonus

Citește și despre:

Alte Articole

promoții maxbet

Promoții Maxbet cu Premii – Maxbet Săptămâna Câștigurilor

4.6/5 – (16 votes) Începutul lunii octombrie vine cu promoții la Maxbet care te vor surprinde și te vor pune în avantaj când joci la sloturi. Așa că ce-ar fi să continui sezonul rece cu niște rotiri gratuite la Maxbet Săptămâna Câștigurilor? Află mai jos câte rotiri poți să primești și ce ai de făcut […]

Citeste mai mult
superbet promotie euro cu premii

Promoție Superbet – 50 Rotiri Gratuite Superbet

5/5 – (8 votes) Ultima lună de vară începe în forță la cazinoul Superbet, astfel că echipa a decis să le ofere jucătorilor o super promoție Superbet cu premii. Continuă să citești pentru a afla cum revendici cele 50 rotiri gratuite Superbet puse în joc! În ce constă această promoție Superbet? În perioada 3 – […]

Citeste mai mult
betano promotii sport

Betano Promoții Sport – Betano 52 RON Free Bet

5/5 – (5 votes) Pasionații de pariuri sportive au acum propria pagină dedicată promoțiilor sport de la Betano! Vei fi mereu la curent cu cele mai noi Betano promoții sport care apar în secțiunea de oferte a operatorului. Așadar, revino mereu pe SuperCazino și revendică promoții sport Betano ! Betano Free Bet 52 Lei la […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă