fifa esports
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   septembrie 6, 2021   /   Mihai Babciuc

Pariuri FIFA eSports – ghid de joc și pariere

Salutare! În articolul de astăzi îți voi prezenta unul din cele mai populare jocuri din toate timpurile: FIFA eSports. Titlul se bucură de o popularitate spectaculoasă în scena de eSports, reușind astfel să obțină un loc și în ofertele de pariere ale celor mai apreciate agenții din întreaga lume.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Gratuit FIFA

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 RON la validarea contului
 • Bonus exclusiv pentru pariuri eSports
 • Cele mai bune cote garantat

FIFA eSports – istoric, console, variante de joc

Seria FIFA Esports, este, cu siguranță, una dintre cele mai longevive și apreciate serii de jocuri video in toate timpurile. Produs de Electronic Arts și distribuit sub numele de EA Sports, jocul a luat naștere în anul 1993, urmând ca de atunci o nouă variantă a simulatorului de fdi să fie lansată în toamna fiecărui an. Tradiția a fost urmarită cu interes de o mulțime de jucători, FIFA Esports devenind ușor ușor unul dintre cele mai populare jocuri video din industria de gaming

„Copilul preferat” al celor de la EA a reușit să fie listat în Guiness World Records pentru cea mai bine vândută franciză de jocuri sportive, cu peste 325 de milioane de exemplare vândute. Fiind un titlul atât de popular, FIFA se poate regăsi pe cele mai importante platforme de gaming: PlayStation, Xbox, Windows & Nintendo.

Creatorii de la Electronic Arts se bazează foarte mult pe modul multiplayer al jocului, mai exact Ultimate Team. De asemenea, gamerii au și varianta de un joc singleplayer, cu moduri precum Kick-Off, Career sau Champions League. Pentru ediția de anul aceasta (FIFA 21), producătorii jocului le-au oferit gamerilor mai multe variante pentru joc.

Ce este FIFA și cum se joacă

FIFA este un simulator de esports fotbal , popular în industria jocurilor electronice datorită modurile online oferite de către EA Sports. Jocul se întampla pe un teren de fotbal, acolo unde 2 echipe, formate dintr-un număr egal de 11 jucători, vor juca o partidă ce se va întinde pe o perioadă de 90 de minute. Recunoscută pentru modul online „Ultimate Team”, seria de jocuri FIFA Esports le oferă jucătorilor o mulțime de experiențe diferite.

De la evenimente cu tematică pentru fiecare perioadă a anului în parte, până la jucători speciali de rating 99 și pachete promoționale, EA dezvoltă foarte mult zona de multiplayer. În FIFA Esports, FUT le pune la dispoziția jucătorilor și un mod nou de CO-OP, acolo unde gamerii au șansa de a juca împreuna și de a fi recompensați. În plus, Squad Battles, un mod de asemenea popular din Cyber FIFA, le oferă jucătorilor șansa de a juca împotriva celor mai bune echipe, conduse de inteligența artificală dezvoltată de Electronic Arts.

Formând un lobby de doi jucători, alături sau împotriva unui prieten, puteți concura în Division Rivals, Squad Battle sau FUT Friendlies House Rules.  

Printre cele mai populare moduri de joc online în rândul gamerilor de FIFA 21 se află, bineînțeles, FUT Champions & Division Rivals. Primul mod este campionatul de weekend organizat de EA Sports, turneu unde fiecare jucător are șansa de a iși disputa un număr de 30 de partide, într-o perioadă de 3 zile.

Recompensarea este aceeași pentru toată lumea, creatorii jocului oferind diverse pachete promoționale și monede, în funcție de numărul de victorii obținut în perioadă turnelului, dar și de rezultate din meciuri. Division Rivals, mod foarte similiar cu FUT Champions, este liga săptămânală a fanilor de Cyber FIFA. Singura diferența între cele două este aceea că jucătorii au la dispoziție o săptămână pentru a se clasa într-o divize, turneul fiind compus dintr-un număr nelimitat de meciuri.

Alte detalii despre modurile de joc FIFA eSports

În fiecare zi de joi, începând cu ora 10, gamerii sunt recompensați de EA Sports pentru parcursul obținut în ligă, liga fiind împărțită în 10 divizii diferite. Fiecare victorie, egal sau înfrangere decide numărul de puncte pe care jucătorul îl va obține, respectiv diviza în care se va clasa.

Exact ca și în ediția trecută a jocului, Electronic Arts dezvoltă, prin modul de joc Volta, un loc urban, lipsit de orice barieră. De la echipamente de stradă, terenuri aflate în suburbiile marilor orașe și până la o incredibilă varietate de scheme și mișcări freestyle cu mingea la picior, jucătorii de FIFA 21 au o mulțime de variante de joc.

În plus, creatorii jocului au dezvoltat foarte bine și latura fotbalului de stradă. Printre cele mai noi îmbunătățiri aduse acestui mod, Nutmeg control, Shooting Improveentes și Attacking Intelligence stau la baza noului motor de joc din spatele Volta Football.

Pariuri FIFA și ce agenții să alegi

Scena jocurilor eSports au reușit să se dezvolte foarte mult în industria pariurilor, agențiile de pariere oferindu-ne o mulțime de variante pentru a paria pe meciul preferat de FIFA. Spre exemplu, Maxbet eSports este una dintre agențiile cu cele mai diversificate cote și opțiuni de pariere pentru eSports. Noi îți oferim 50 RON la verificarea contului la Maxbet. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi folosind codul 50ESPORTS.

Tipuri de pariuri FIFA eSports

 • Câștigător – Exact ca și în sporturile clasice, acest tip de pariu face refereință la echipa care va câștiga meciul în timpul regulamentar. De asemenea, aveți varianta de a miza și pe un rezultat de egalitate.
 • Șansă dublă – Maxbet ne oferă varianta unei șanse duble pentru echipa favorită. Astfel, dacă plasați acest tip de pariu, este necesar ca meciul să se termine fie la egaliate, fie câștigat de către echipa aleasă. Ambele rezultate, la final, vor fi câștigătoare.
 • Goluri marcate – Pentru goluri marcate în meci găsim mai multe variante la Maxbet. Plecând de la 1.5 și ajungând la 5.5, vom găsi atât varianta de Peste, cât și Sub.
 • Ambele echipe să marcheze – După cum specifică și descrierea, pentru acest tip de pariu este necesar ca ambele echipe să marcheze minimum un gol în timpul regulamentar din meci. De asemenea, la Maxbet regăsim și pariurile Ambele echipe să marcheze în Repriza 1, respectiv Ambele echipe să marcheze în Repriza 2
 • Scor corect – Un alt tip de pariu interesant pe care îl găsim la Maxbet este scor corect, care de obicei ne oferă cele mai mari cote pentru FIFA. În plus, se află și varianta Scor corect în Repriza 1 și Scor corect în Repriza 2.
 • Șansă dublă pentru fiecare repriză – Poți pari și pe șansa dubla (1X sau X2) în prima jumătate, respectiv a doua parte a meciului.
 • Echipa câștigătoare pentru fiecare repriză –  Maxbet îți oferă varianta de a paria pe victoria unei echipe într-o anumită repriză. 

Cele mai bune agenții la care poți plasa astfel de pariuri eSports pe FIFA și multe alte jocuri sunt: Maxbet, acolo unde poți profita de 50 RON gratuiți la validarea contului, Betano eSports, Fortuna, dar și Netbet eSports, toate aceste cazinouri oferind cote atractive.

Evenimente desfășurate în scena eSports FIFA Esports

FUT Champions – Utilizatorii participă la numeroase turnee pentru a colecta puncte FUT Champ și se pot înregistra pe site-ul oficial după ce au adunat 2000 de puncte, cu condiția să aibă cel puțin 16 ani. Odată înscriși, jucătorii vor trebui să aibă contul verifificat FUT Champs. Pentru a realiza acest lucru, gmerii trebuie să obțină victorii în modul FUT Champions.

FIFA Global Series – Evenimentul rulează din noiembrie până în aprilie în fiecare an, oferindu-le spectatorilor o mulțime de partide interesante. Există diverse competiții care intră în seria Global, cea mai apreciată fiind Cupa Campionilor. Alte evenimente pe care le vom vedea anul acesta sunt eNations Cup, ePremier League, eMLS și Campionatul La Liga eSports. Toate turneele se califică pentru FGS, prin puncte de clasare la seria globală pentru toți participanții, în funcție de poziția în care ajung.

FIFA eWorld Cup – FeWC este turneul final al jocului, acolo unde doar primii 32 de jucători clasați în FGS își vor disputa meciurile. Jucatorii vor fi repartizați, în funcție de platformă, în divizii de PlayStation și Xbox. Turneul urmează același format cu Cupa Mondială FIFA din viața reală, reușind să devină cel mai pretigios eveniment din titlul.

Lista cluburilor sportive de TOP care au echipă de FIFA Esports:

 • RB Leipzig – Der_Gaucho10 (Xbox), Umut (PlayStation), Fehrminator (PlayStation and Xbox), Lena (PlayStation), Verjgang (PlayStation)
 • Man City –  Shellzz (PlayStation), Ryan (Xbox)
 • AC Monza – Er_Caccia98 (PlayStation), Nzorello (PlayStation)
 • Schalke – Tim Latka (PlayStation), Juli (Xbox), JH7 (PlayStation)
 • FC Basel – SpiderKong (Xbox), Lubo (PlayStation), Dufty (PlayStation), Nicolas99FC (PlayStation)

Sfaturi pentru Pariuri FIFA și Esports Fotbal

 1. Încearcă cât mai multe variante de pariuri – Scena de FIFA Esports este una foarte dinamică, astfel, ai la dispoziție o mulțime de variante de pariuri pe care poți plasa un bilet. Pe lângă pariurile clasice 1X2, încearcă să mizezi și pe numărul de goluri marcate în meci, sau rezultatul meciului la pauză. Deși cotele sunt mai mari, aceste tipuri de pariuri îți pot aduce victoria chiar înainte de rezultatul final al partidei.
 2. Verifică statisticile echipelor – De la rezultatele obținute în ultimele etape de FIFA Esports și până la importanța meciului, sunt o mulțime de factori care te pot ajuta să iei o decizie bună atunci când pariezi pe Esports Fotbal. Analiză forma echipei, cât și ultimele rezultate înregistrate între cele două formații în titlul de cyber fotbal.
 3. Stabilește un buget fix – Pentru fiecare lună, stabilește un buget fix și un plan pe care să îl respecți. Spre exemplu, dacă depui suma de 500RON cu scopul de a ajunge la 1000RON, încearcă să joci, zilnic, câte o cotă de 2. Dacă ai realizat acest profit, efectuează o retragere și lasă în casa de joc doar jumătate de suma, în timp ce restul este deja un profit.

Concluzie

Esports Fotbal este unul dintre cele mai populare titluri din industria jocurilor video, FIFA Esports reușind să câștige inimile fanilor din întreaga lume. Astfel, cyber fifa și cyber fotbal au devenind foarte apreciate și în rândul caselor de pariuri, care au introdus o mulțime de tipuri de pariuri pentru acest joc electronice.

Alte jocuri cu scene eSports:

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Gratuit FIFA

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 RON la validarea contului
 • Bonus exclusiv pentru pariuri eSports
 • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

Cerințe de Rulaj Game World - Cum rulezi bonusurile

Comision ING Casino jocuri de noroc➜ Cum să scapi de el

În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre comision ING jocuri de noroc. Mulți potențiali jucători au card bancar la ING, unde taxa este destul de mare pentru jocurile de noroc online, așa cum vei vedea în descrierea acestuia de mai jos. De aceea, îți prezentăm câteva metode alternative de plată […]

Citeste mai mult
dublaje aparate

Jocuri cu Dublaje Aparate ➽ Cele mai tari sloturi

Află din acest articol totul despre dublaje aparate ✔️ Ai informații despre cum funcționeaza dublaje la aparate ✔️ Îți spunem care sunt cele mai bune sloturi cu dublaje aparate ✔️ Joci Dublaje 77777 de la tine de acasă ✔️ Dublajele la aparate reprezintă o metodă bună pentru a-ți crește câștigul. Încearcă și tu câteva dintre […]

Citeste mai mult
100 RON Netbet

Netbet Bonus Pariuri – 100 RON Netbet Fără Depunere

Revendică noul bonus Netbet Sport ✔️ Descoperă oferta de pariuri sportive online și testează-o cu cei 100 RON Netbet ✔️ La validarea contului primești 100 RON fără depunere Netbet ✔️ Profită acum! Chiar când se anunță un bonus important în comunitate, toți gamblerii sunt dezamăgiți pentru că operatorul de jocuri de noroc îi obligă să […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă