maxbet esports
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   noiembrie 12, 2020   /   Cristian Rotaru

Pariuri eSports Maxbet Online – Ghid de Pariere

Probabil că în ultima perioadă ai tot auzit vorbindu-se despre pariuri eSports. Aceste pariuri îmbină adrenalina de la jocurile pentru PC sau consolă cu cea adusă de posibilitatea de a câștiga bani reali. Dacă ești gamer sau ai cunoștințe despre jocuri și vrei să faci niște bani din asta, pariurile e-Sports sunt modalitatea ideală. Vei paria pe meciuri internaționale organizate pentru jocuri de top și mai exact pe jucătorul sau echipa care crezi că va câștiga. Astăzi îți vom oferi detaliile necesare pentru a paria pe e-Sporturi la Maxbet, unul dintre cei mai buni operatori online.

Bonusuri Maxbet pentru pariuri e sports la înregistrare

pariuri esports Maxbet

Maxbet este o casă de pariuri cu un portofoliu foarte extins, având și o secțiune dedicată pentru pariuri eports. Partea cea mai bună este că ai la dispoziție bonusuri de înregistrare care îți permit să joci inclusiv gratuit la pariuri e-Sports. Este important să vorbim la început despre aceste bonusuri, pentru că în baza lor îți vei putea plasa biletele gratuit sau într-un mod mai avantajos. Iată în continuare bonusurile din care poți alege atunci când te înregistrezi la Maxbet pornind de pe SuperCazino:

50 RON gratis

Acest bonus exclusiv pentru e-pariuri constă în 50 RON, pe care îi primești după înregistrare, validarea contului de jucător (trimiterea unei copii după un act de identitate pentru demonstrarea vârstei legale de joc) și folosirea codului bonus 50ESPORTS. Acest bonus face parte din categoria promoțiilor fară depunere, așa că vei juca 100% gratuit la pariuri e Sports. Oferta este perfectă pentru cei care vor să testeze acest tip de bilete, precum și serviciile celor Maxbet.

Ofertă specială

50 RON Gratis Fără Depunere

Joacă gratis cu 50 RON Fără Depunere!

Dublarea depozitului

Un alt bonus pentru pariuri e-sporturi la Maxbet se încadrează, de această dată, în categoria promoțiilor cu depunere. La depunerea unei sume în cont, vei primi tot atâția bani din partea casei, pe care să îi folosești pentru secțiunea de pariuri esports. Dacă depui 100 RON, joci de fapt de 200 RON. Suma maximă ce poate fi primită este de 777 RON. Pentru a beneficia de acest bonus, va trebui să folosești codul bonus 777 atunci când efectuezi prima depunere.

Ofertă specială

100% până la 777 RON

Dublează-ți primul depozit la pariuri sportive!

2 x freebets de 50 RON

Această ofertă este de asemenea una cu depunere. Ea constă în 2 pariuri freebet în valoare de 50 RON, pe care le primești dacă depui și pariezi 50 RON la e-pariuri după înregistrare. Cu alte cuvinte, depui 50 RON și joci în total de 150 RON. Acest bonus cu depunere îți oferă un start foarte bun pe platforma celor de la Maxbet și în lumea eSporturilor. Pentru a beneficia de ofertă, va trebui să folosești codul bonus ESPORTS atunci când efectuezi prima ta depunere Maxbet online.

Ofertă specială

2 x freebets de 50 RON

Câștigă 2 freebets, ambele valorând 50 RON!

Iată care sunt pașii revendicării oricărui dintre bonusuri

Pasul 1

Dă click pe oferta preferată de pe SuperCazino!

Pasul 2

Înregistrează-ți un cont și validează-l pentru a te bucura de avatajele statutului de jucător!

Pasul 3

Nu uita să folosești codul bonus specific ofertei în secțiunea Bonusuri Disponibile din contul de jucător (după ce primești pe mail confirmarea validării contului)!

Jocuri la care poți plasa pariuri esports Maxbet

Îți vom prezenta în continuare o listă cu cele mai populare jocuri la care poți plasa pariuri e-sports. Descoperă-le, observă modul de joc pentru fiecare în parte și decide pe care joc și/sau player o să pariezi!

CS:GO – Top Maxbet Pariuri eSports

Counter Strike: Global Offensive este unul dintre cele mai populare jocuri video, fiind destul de ușor de înțeles și de practicat. Este vorba despre lupta dintre 2 echipe formate din câte 5 jucători: Teroriști și Counters/Counteri (contra teroriști), având ca obiectiv principal acumularea a cât mai multe puncte, îndeplinirea misiunilor și învingerea adversarilor.

Echipa de teroriști are misiunea de a plasa bombe pe traseu, pe care un jucător de la echipa adversă va trebui să le dezamorseze. Un punctaj de 16 puncte obținute de către una dintre echipe și parcurgerea traseului reprezintă încheierea acestei runde de joc și câștigarea hărții. Sunt diferite moduri de joc, unele oficiale, altele neoficiale, la care jucătorii pot apela pentru a își duce la bun sfârșit misiunea pentru a câștiga. CS se află în topul preferințelor celor care joacă la pariuri e-sporturi. Vezi mai multe informații despre pariuri CS GO.

League of Legends – Pariuri Online eSports maxbet

Un alt nume important pentru e-pariuri și LOL. Acesta este un joc de tip Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) format din două echipe de câte 3 sau 5 jucători, ce poartă o luptă reciprocă pe o hartă stabilită, având drept obiectiv distrugerea Nexus – ului  (clădirea-cheie din baza inamică).

Chiar dacă jocul pare simplu la prima vedere, acesta se complică destul de tare, mai ales că pot fi diferite modalități de obținere a victoriei. LoL pune la dispoziția celor pasionați 2 tipuri de joc: Summoner’s Rift și ARAM. Vezi mai multe informații despre pariuri League of Legends

Dota 2 – eSports Maxbet

Dota 2 este un joc video MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) dezvoltat și publicat de Valve Corporation. Acesta reprezintă o continuare a Dota (Defense of the Ancients). Gameplay-ul este destul de simplu de înțeles. Jocul este format din meciuri ce se poartă între două echipe a câte 5 jucători fiecare, pentru apărarea propriei baze de pe hartă.

Cei 10 jucători întruchipează câte un erou, iar cei 10 eroi au puteri și abilitați unice, dar și stiluri diferite. Pe parcursul unui meci, scopul jucătorilor este să adune cât mai multe puncte pentru a învinge echipa adversă, lupta desfășurându-se player vs. player. Echipa declarată câștigătoare este prima care distruge Antica celeilalte echipe. Vezi mai multe informații despre pariuri Dota

Starcraft II – Maxbet eSports

Starcraft 2 reprezintă unul dintre jocurile de strategie în timp real ce îmbină ficțiunea și știința. Acest joc a fost lansat în anul 1998 pentru varianta de Windous Microsoft și în anul 1999 pentru varianta de Mac(IOS).

Jocul se concentrează în jurul a trei specii interstelare distincte: Protoss, Terranii și Zerg. Scopul jocului este colectarea resurselor necesare pentru a construi o bază militară, pentru a-și antrena militarii, reușind ca în final să învingă și să cucerească adversarii. Versiunile Starcraft 2 și Broodwar sunt asemănătoare cu Startcraft-ul original, însă au fost introduse mai multe unități. Vezi mai multe informații despre pariuri Starcraft 2 și pariuri Starcraft Broodwar!

Rainbow Six – Pariuri Maxbet eSports

Deși este un joc lansat relativ recent, în 2015, Tom Clancy’s Rainbow Six se bucură de foarte multă popularitate. Datorită graficii impresionante și a modurilor inedite și pline de strategie de joc, Rainbow Six este unul dintre cele mai complexe shootere.

Jocul video este inspirat din romanul cu același nume al autorului Tom Clancy, o poveste contra-teroristă la nivel internațional. Rainbow Six poate fi privit ca o definiție complexă a ceea ce înseamnă ”shooter” și se bazează pe caracteristici importante precum: concentrare, atenție, lucru în echipă, o strategie consolidată, abilități pe care jucătorii trebuie să le dovedească în misiunea de a fura cea mai de preț valoare de la adversari. Cele 40 de persoanaje, ce poartă denumirea de ”Operatori” au abilitați și puteri diferite din punctul de vedere al forței pe care o exercită, ceea ce reprezintă o caracteristică diferită față de celelalte jocuri de acest tip. Vezi mai multe informații despre pariuri Rainbow Six!

Overwatch – E-pariuri Maxbet

Lansat în anul 2016, Overwatch este un joc extrem de popular solicită atenția și creativitatea, oferindu-ți în același timp posibilitatea de a descoperi o lume nouă plină de aventură și mister. Eroii din acest joc au puteri speciale și un armament deosebit, ceea ce face ca jocul să fie mult mai captivant.

Derulându-se în sistemul Player vs. Player, jucătorii se vor împarți în echipe de câte 6 membri și vor întruchipa personajele care le-au fost alocate. Scopul jocului este ca o echipă să îndeplinească o misiune. O echipă trebuie să atingă niște obiective marcate pe hartă, în timp ce celaltă trebuie să facă tot ce îi stă în putință să împiedice finalizarea misiunii. Fiecare erou are 4 puteri, 3 dintre ele fiind comune, iar cea de-a patra fiind cea diferențiatoare. Acestor eroi li se vor aloca anumite roluri (atac, apărare, suport și tank). Vezi mai multe informații despre pariuri Overwatch!

Rocket League – Pariuri e-Sports Maxbet

Rocket league este unul dintre cele mai interesante jocuri video cu tematică sportivă pentru e-pariuri.

Acesta funcționează ca un meci de fotbal, doar că jucătorii sunt mașini. Scopul este să înscrii mai multe goluri în poarta adversă. Mașinile au anumite puteri. Spre exemplu, pot sări pentru a lovi mingea în aer sau pot atinge o viteză foarte mare pentru a înscrie goluri sau pentru a nimici ”mașină-rachetă” a oponentului/oponenților. Vezi mai multe informații despre pariuri Rocket League!

King of Glory – Maxbet eSport

King of Glory este desemnat ca fiind unul dintre cele mai accesate servere de jocuri video, fiind disponibil într-o mulțime de variante și având denumiri diferite pentru fiecare regiune/țară. Jocul în sine este o arenă de luptă, fiind destul de asemănător cu LOL.

Există posibilitatea de a juca în sistem multiplayer, iar obiectivul final este acapararea unității echipei inamice. Vezi mai multe informații despre pariuri King of Glory!

Heartstone – Pariuri eSports Maxbet

Hearthstone este un joc gratuit care are la bază colecționarea de cărți cu eroi. Jocul creat de Blizzard Entertainment este unul dintre cele mai populare de acest tip. Jocul este inspirat din lumea Warcraft, cărțile folosind aceleași elemente, personaje și puteri.

Evenimentele de Hearthstone au loc în mod constant și au ajuns să aibă chiar și sute de specatori. Vezi mai multe informații despre pariuri Hearthstone!

Call of Duty – Pariuri Maxbet eSports

Call of Duty este un joc video de tip shooter, dezvoltat pentru prima dată de Infinity Ward. Jocul reprezintă o simulare a războiului de infanterie, acțiunea fiind centrată în jurul Celui de-al Doilea Război Mondial.

Alte variante ale jocului se concentrează pe Războiul Rece sau lupte spațiale. Se pune accent pe jocul pe echipă mai mult decât pe jocul individual, scopul fiind înfrângerea echipei inamice. Cel mai recent joc din seria COD este Call of Duty> Black Ops III

Cum să plasezi pariuri esports la Maxbet – 3 pasi simpli

Pentru a plasa pariuri esports, trebuie să intri pe Maxbet, în secțiunea pariuri, iar în partea strângă, dacă vei scrolla, vei regăsi secțiunea de jocuri din care îți poți alege preferatul. Pentru a plasa un pariu propriu-zis trebuie să urmezi câțiva pasi destul de simpli.

Pasul 1

Selectează jocul preferat din portofoliul de e-pariuri Maxbet!

Pasul 2

Alege un meci disponibil și vezi ce cote pariuri eports există!

Pasul 3

Alege echipa sau jucătorul pe care vrei să pariezi apăsând pe cotă!

Biletul se generează în mod automat, atunci când dai click pe o cotă. Vei putea vedea biletul în partea dreaptă a ecranului.

Tipuri de Pariuri eSports pe care le poți plasa la Maxbet

Trebuie să știi că există mai multe tipuri de pariuri esports România pe care le poți plasa, astfel încât să îți mărești șansele de câștig și să te bucuri de experiența unui joc plin de suspans și adrenalină. Iată, așadar, care sunt aceste tipuri de pariere:

  • Pariurile simple – sunt reprezentate de pariuri e sports cu bilete simple, pe un singur meci/joc. 
  • Pariuri multiple – biletele multiple au cel puțin două pronosticuri, iar suma pariată le cuprinde pe toate.
  • Sistem de pariuri –  de asemenea, poți plasa pariuri și în modul ”sistem”, adică să poți rata câteva dintre pariuri și să câștigi în continuare

Pe Maxbet online ai șansa să plasezi diferite tipuri de pariuri, spre exemplu: Meci (1/2), Handicap Hărți (+1.5/-1.5), Hărți (Peste/Sub), dar și multe alte tipuri de pariuri creative ce pot varia în funcție de complexistatea competiției, dar și de jocul la care alegi să pariezi, spre exemplu, pe CS GO Maxbet eSports poți plasa pariuri pe handicapul rundelor jucate

Pentru a plasa pariuri eSports câștigătoare, va trebui să cunoști foarte bine jocurile și jucătorii. Te poți informa jucând la rândul tău, citind recenzii, urmărind videoclipuri și sesiuni de streaming etc. Ar fi util să urmărești jucătorii sau echipele pe care urmează să pariezi, pentru a vedea ce strategii abordează și ce stiluri au. De asemenea, mai poți urmări ponturi pariuri esports actualizate de către tipseri. Un în ultimul rând, este foarte important să verifici ofertele de cote pariuri eports.

De ce să alegi Maxbet pentru secțiunea de pariuri e-sports

pariuri esports Maxbet online

Maxbet este una dintre cele mai mari platforme de casino și de pariuri sportive, fiind unul dintre Operatorii de top de la noi din țară. Dacă încă nu ești convins de ce ar trebui să alegi MaxBet pentru pariuri e sports, iată câteva argumente care te vor convinge, cu siguranță.

  • Bonusurile avantajoase – După cum bine ai putut observa și la punctul 1, Maxbet are oferă multe avantaje jucătorilor noi. Accesând un bonus pentru pariuri esports România la Maxbet pe site-ul SuperCazino.ro nu doar că te vei putea bucura de o experiență inedită, dar vei putea avea parte și de câștiguri financiare care să îți mulțumească așteptările.
  • Siguranță și confort – Maxbet face parte din sfera de case pariuri esports licențiate din România, ceea ce înseamnă că te poți bucura de siguranța jocului, dar și de siguranța câștigurilor și păstrarea confidențialității datelor personale. În plus, interfața site-ului este destul de prietenoasă și simplu de accesat, chiar și de un jucător novice, ceea ce face ca nivelul de confort să fie unul ridicat. Este important de precizat că Maxbet prezintă și posibilitatea de a accesa secțiunea de pariuri esports România de pe mobil, fie prin intermediul browserului, fie direct din aplicația pentru mobil, pe care o poți descărca. Rezultatul? Posibilitatea de a te putea bucura de hobby-ul preferat, oricând, oriunde.
  • Gamă vastă de jocuri și moduri de pariere – Maxbet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de casino, iar în ceea ce privește secțiunea de pariuri e-sports, poți plasa pariuri pentru jocuri precum: LoL, Dota 2, Rainbow Six, Counter Strike, dar și altele prezentate mai sus.

Importanța jocului responsabil pentru pariuri e sports

Jocul responsabil ar trebui să fie unul dintre atuurile celor care își doresc să descopere lumea pariurilor sportive. Importanța unei maniere responsabile de joc poate fi primul pas către succesul unui jucător la e-pariuri, atât în ceea ce înseamnă experiența trăită și acumulată, cât mai ales în ceea ce înseamnă câștigurile obținute. Prin joc responsabil înțelegem cel puțin două aspecte importante pentru pariuri eSports România, pe care le vom dezvolta în rândurile ce urmează.

1. Managementul Timpului

Este vorba în primul rând despre managementul timpului alocat pentru pariuri sportive la Maxbet eSports.

Timpul este un lucru foarte prețios în viața oamenilor, mai ales în secolul vitezei în care ne aflăm. Maniera responsabilă de joc constă tocmai în administrarea timpului ideal pe care să îl petreci pentru acest hobby, astfel încât să nu depășești o limită auto-impusă. Spre exemplu, pe parcursul unei zile, în interval de 24 de ore, ar fi ideal să îți faci timp în special pentru lucrurile importante precum: mersul la job, la cumpărături, petrecerea timpului împreună cu familia etc. Iar abia după ce ai îndeplinit sarcinile importante pe care le aveai de făcut, să-ți faci timp pentru pasiunile tale, în acest caz plasarea de pariuri e-sports.

2. Managementul Bugetului

Pe de altă parte, jocul responsabil înseamnă și managementul bugetului personal alocat pentru biletele pariate.

Banii pe care îi câștigi, proveniți din salariu sau alte surse de venit, ar trebui alocați în principal pentru cheltuielile importante, precum: chirie, utilități, facturi, dar și alte lucruri pe care le consideri indispensabile. După ce ai acoperit toate aceste cheltuieli, poți folosi o parte din banii ramași pentru a-i investi în hobby-urile preferate, precum pariurile e-sports. De asemenea, și modul în care alegi să-ți gestionezi banii este esențial, întrucât trebuie să îți faci calcule, să îți analizezi șansele și posibilitățile de joc. Cel mai bine este să stabilești o sumă fixă pe care vrei să o joci și să te oprești atunci când o atingi.

Alte Articole

bonus las vegas

Bonus de bun venit Las Vegas – Pana la 2500 RON

Bonusurile de bun venit sunt oferite de cazinourile online persoanelor care își înregistrează un cont și îndeplinesc anumite condiții. Există bonusuri de bun venit cu depunere și bonusuri fără depunere, fiecare aducându-ți anumite avantaje. Descoperă în continuare cum primești un bonus Las Vegas cu depunere. Bonus Las Vegas – Cum obții oferta Pentru că e […]

Citeste mai mult
verificare cont las vegas

Validare Cont Las Vegas – Verificare KYC

Procesul de validare cont Las Vegas este esențial. Fără acesta, numit și verificarea KYC (know your customer), nu te poți bucura din plin de jocurile de noroc oferite de operator. De aceea, în acest text îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre verificare cont Las Vegas pentru a te putea delecta cu jocurile […]

Citeste mai mult
mâini poker

Ierarhia mâinilor de poker – cine câștigă jocul?

Pokerul este cel mai popular joc de noroc din lume. Ai nevoie de noroc pentru a prinde o mână bună cu care să câștigi, însă te poți juca și cu diverse strategii pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. Astăzi îți vom povesti despre ierarhia mâinilor de poker, care sunt cele mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă