pariuri dota
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iunie 14, 2019   /   Cristian Rotaru

Pariuri DOTA 2 – Cum și pe ce pariez?

Dota și Dota 2 nu sunt doar unele dintre cele mai importante jocuri pezente în categoria de e-Sports în prezent, ci și o piatră de temelie și o legendă a genului MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). În fiecare an, jucători și pariori din toată lumea își îndreaptă atenția asupra campionatului mondial, unii pentru a-și etala talentul, ceilalți pentru a face niște câștiguri din pariuri Dota și Dota 2. Pentru aceștia din urmă am pregătit astăzi un ghid de pariere și o oportunitate de câștig fără depunere!

! Pariurile Momentului !

Dota 2 desfășoară campionate și competiții în mod periodic, astfel că mereu va exista o competiție pe care poți paria la Betano, Maxbet sau Fortuna. La momentul actual ESL Meisterchaft și ESL One Germany sunt competițiile care stau pe limbile tuturor atunci când vine vorba despre pariuri Dota 2. Iată care sunt pariurile momentului:

ESL Meisterschaft

Maxbet

 • 5Comrades (1.02) vs. Team Destiny (10.0)
 • Euronics Gaming (1.02) vs. Geheimagenten (10.0)

Betano

 • 5Comrades (1.03) vs. Team Destiny (11.0)
 • Euronics Gaming (1.03) vs. Geheimagenten (11.0)
 • 404 Multigaming (3.20) vs. IVY (1.33)
 • Hehe United (1.02) vs. TT Willhaben (15.0)
 • Esport Rhein- Neckar (10.0) vs. Recast Gaming (1.04)

eFortuna

 • 5Comrades (1.42) vs. Team Destiny (9.36)
 • Euronics Gaming (1.15) vs. Geheimagenten (18.51)

ESL One Germany

Maxbet

 • Team Secret (1.07) vs. Mudgolems (7.00)
 • Natus Vincere (1.58) vs. ViKin.gg (2.23)

Betano

 • Team Secret (1.09) vs. Mudgolems (6.70)
 • Natus Vincere (1.59) vs. ViKin.gg (2.27)

eFortuna

 • Team Secret (1.08) vs. Mudgolems (6.21)
 • Natus Vincere (1.55) vs. ViKin.gg (2.26)

50 RON fără depunere pentru pariuri Dota 2

Pentru a primi cei 50 RON gratis fără depunere ai de îndeplinit trei pași simpli:

Pasul 1

Înregistrează-te la Maxbet dând click pe oferta de mai jos!

Pasul 2

Validează-ți contul creat!

Pasul 3

Introdu codul bonus 50ESPORTS în secțiunea Bonusuri Disponibile din contul de jucător!

Ofertă specială

50 RON Gratis

Cod bonus: 50ESPORTS

Profită de 50 RON Fără Depunere!

700 RON la prima depunere la Maxbet

Pentru a beneficia de bonusul la depunere pentru pariuri eSPORTS la Maxbet:

Pasul 1

Înregistrează-te dând click pe oferta de mai jos!

Pasul

Efectuează o depunere de minim 50 RON folosind codul bonus BUNVENIT – depunerea îți va fi dublată, în limita a 700 RON!

Pasul 3

Plasează-ți pariurile eSPORTS!

Ofertă specială

100% Bonus până la 700 RON

Cod bonus: BUNVENIT

Dublează-ți prima depunere!

Pariază Acum pe Dota 2

Cele mai bune cote la Betano

Profită de cele mai bune cote pe competițiile Dota 2 de la Betano!

Bonus eSports

100% până la 500 RON

Bucură-te de cel mai tare bonus eSports de la Fortuna! Dublează-ți primul depozit cu o ofertă generoasă de 100% până la 500 RON!

Ce este Dota 2

screenshot pariuri dote

Cei mai mulți jucători și pariori actuali nu știu că Dota 2 nu a existat mereu ca joc de sine stătător. Legenda s-a născut când comunitatea a introdus un mod de joc pentru binecunoscutul Warcraft 3 și a fost numit „Dota” (Defense of the Ancients). Regulile erau simple – două echipe rivale, a câte 5 oameni, fiecare team ocupând câte o bază. Acestea trebuiau să lupte pentru a cucerii baza inimică, playerii având datoria de a strânge cât mai multe puncte individuale.

Fiecare jucător putea controla un caracter numit „Erou” cu un set de abilități unice. Modul de joc a devenit atât de popular încât Valve a decis undeva în 2009 să-l angajeze pe IceFrog, liderul echipei de dezvoltare pentru a creea un joc de sine stătător, modernizat și optimizat. A fost lansat pentru publicul larg abia în 2013, via Steam, și în prezent se poate juca gratuit, veniturile producătorilor fiind obținute din microvânzări.

În 2015 jocul a fost optimizat pentru „Source Engine” apărând ca o relansare și fiind denumit „Dota 2: Reborn”. Anual, jucători din toată lumea, concurează atât ca echipe, cât și invidual, în ligi și turnee internaționale care însumează milioane de dolari în premii, fiind cel mai bine recompensat financiar eSport și cel mai popular.

Valve deține chiar un turneu privat, numit Pro Circuit, care este ținut anterior competiției mondiale. Cele mai mari meciuri sunt ținute în KeyArena în Seattle și sunt transmise live pe tot internetul și la unele posturi de televiziune cu rating-uri care depășesc milioane de următori.

Odată cu aceste concursuri apar și pariurile sportive, mulți fani așteptând cu sufletul la gură momentul în care pot pune pariuri Dota 2, pe echipa favorită sau pe jucătorul care consideră că are cele mai mari șanse de reușită. Spre deosebire de păcanele și alte jocuri de noroc, cei care pun pariuri Dota Maxbet au nevoie de câteva cunoștințe temeinice asupra jocului și asupra echipelor, factorul de noroc fiind destul de redus în eSports.

Cum se joacă – Dota 2

joaca pariuri dota 2 online

În primul rând, jocul este acum oficial și gratuit, spre deosebire de modul inițial, unde a trecut ceva timp înainte ca acesta să fie recunoscut. Jucătorii îl pot obține simplu de pe Steam. Participanții au la dispoziție 117 eroi din care să aleagă, fiecare  dintre aceștia având un aspect unic și seturi speciale de abilitați.

Apoi echipele sunt puse diametral opuse pe hartă. Cele două facțiuni „Santinel” și „Scourge” au fost înlocuite de „Radiant” și „Dire”. Scopul fiecărei echipe e să distrugă baza inamică în timp ce o protejează pe a sa. De-a lungul meciului, fiecare caracter va obține „Aur”, moneda de schimb în joc cu ajutorul căruia vă cumpăta „iteme” și puncte de experiență care îl vor ajuta să-și crească abilitățile.

Dacă un erou este omorât, aceasta se va respawna în bază după un anumit timp. Experiența, itemele și alte lucruri colectate în timpul unui meci nu rămân după terminarea acestuia. Fiecare meci începe cu toate caracterele la nivelul 1, cu același număr de „Aur”. Nu există un număr limită al morților din timpul meciului, dar de fiecare dată când un erou moare, echipa inamică obține un număr considerabil de „Aur” și de puncte de experiență.

Cum poți plasa pariuri Dota

Jucătorii pot paria foarte simplu pe echipa favorită sau de ce nu, chiar împotriva ei pe secțiunea „Pariuri Sportive” pe MaxBet, Betano sau Fortuna. De pe bara de meniu din stânga se selectează jocul „Dota 2”, urmând ca pe pagina principală să apară următoarele evenimente.

Fanii jocului și pariorii pot vedea următoarele meciuri, cum sunt Speed Gaming vs Hot Pot Brother sau Buriam United vs Cignal Ultra, pe scenele internaționale. Tot ce trebuie să faci pentru a te putea bucura de aceste cote pariuri Dota 2 este să te înregistrezi la Maxbet, Betano sau Fortuna și să îți validezi contul. Nu uita că dacă te înregistrezi pornind de pe SuperCazino vei primi un bonus fără depunere de 50 RON gratis pe Maxbet! Odată ce contul a fost validat și ai folosit codul bonus 50ESPORTS, banii sunt în contul tău și vei putea plasa ușor pariuri Dota Maxbet pe orice meci îți dorești.

Viitorul jocului Dota 2

pariuri esport dota

Deși însumează cel mai mare număr de fani în eSport și se bucură de cea mai mare popularitate, Dota 2 vine și cu o umbră de îndoială în viitorul apropiat. În 2014 au apărut anumite discuții împotriva celor de la Valve sub motivul că „Dota” aparține comunității și că nu poate fi preluată sub dreptul de proprietate intelectuală.

Jocul a pierdut un număr considerabili de fani în momentul în care a fost produs de Valve. Acuzat că nu este nimic mai mult decât o copie modernizată și optimizată doar cu denumiri și eroi cunoscuți după „League of Legends” un alt gigant eSports, jocul a avut o intrare pe piața relativ dificilă, revenindu-și abia după un an de la lansare.

Mare parte a revenirii se datorează management-ului impecabil al producătorilor și faptul că aceștia au ținut cont de părerile fanilor în timpul implementărilor update-urilor. De asemenea, un bonus major a fost trecerea la noul Source Engine care permite utilizarea fantasticelor Vulkan Graphics API, jocul fiind în 2016 primul joc care oferea acest lucru. Viitorul pentru Dota 2 nu este sub nici o formă incert și jucători vor putea pune pariuri pentru mulți ani ce vor urma așa că nu pierde ocazia, înregistrează-te pe MaxBet și ia parte la luptă!

Dacă ești interesat și de alte tipuri speciale de pariuri, citește și articolul despre pariuri alegeri prezidențiale 2020!

Alte Articole

sloturi winmasters

Sloturi Winmasters – ce jocuri găsești online?

Atunci când cauți o soluție simplă de a te distra și de a câștiga bani, jocurile de tip slot reprezintă cea mai bună variantă. Dacă până acum te bucurai la ele la sala de jocuri de cartier, e momentul să descoperi un mod mult mai comod de a-ți încerca sloturile preferate: Winmasters cazino. Află în […]

Citeste mai mult
pariuri rainbow six

Pariuri Rainbow Six

Jocul a fost dezvolatat și lansat la nivel mondial pentru platformele Windows, Playstation 4 și Xbox One, iar acum producătorii le oferă gamerilor și o variantă de Playstation 5 și Xbox X / S. Titlul pune un accent foarte mare pe jocul în echipă și distrugerea inamicilor, iar fiecare jucător primește un rol precum atacator […]

Citeste mai mult
promoții maxbet

Promoție Maxbet Paște – Câștigă un apartament Maxbet

Ne apropiem din ce în ce mai mult de sărbătorile Pascale și se pare Maxbet a pregătit și lansat deja o promoție pentru a celebra sărbătoarea pe care așteptăm cu toții. Vorbim despre o listă cu 100 de premii, un apartament Maxbet și maxpremii de Paște. Ești la fel de pregătit cum suntem noi? În […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă