pariuri call of duty
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   aprilie 29, 2021   /   Mihai Babciuc

Pariuri Call of Duty

Rating Slot

În acest articol îți voi vorbi despre unul dintre cele mai apreciate shootere din industria jocurilor video – Call Of Duty. Devenind foarte popular în scena de eSports, titlul a primit chiar și o ligă proprie, care anual este sponsorizată cu milioane de dolari.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv Call of Duty

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Bonus fără nevoia de a depunere
 • 50 lei gratuiți pentru pariuri eSports
 • Cele mai bune cote pariuri Call of Duty

Call Of Duty League, cunoscută și drept CDL, este liga profesionistă de eSports pentru seria de jocuri Call Of Duty. Titlul a fost produs de către Activision, care este unul dintre cele mai apreciate nume în scena de eSports. Ca și model, liga Call Of Duty se asemănă foarte mult cu liga titlului Overwatch, cât și alte ligi sportive ce utilizează un set de echipe, susținute de către grupuri și sponsori diferiți.

Liga se desfășoară într-un sistem de puncte și playoff-uri, eliminând astfel promovoările și retrogradările utilizate în alte turnee de eSports. Astfel, jucătorii semnează un contract de la începutul anului, în baza căruia are asigurat un salariu anual, beneficii, cât și o procent din câștigurile obținute pe baza performanței în acel sezon. Spre exemplu, dacă o echipă termină sezonul pe locul 1, gameriii vor fi recompensați cu mulți mai mulți bani decât în mod obișnuit.

Ce este Call Of Duty League și cum se joacă

pariuri call of duty joaca

Titlul Call Of Duty este distribut de către Activision Blizzard. Liga de desfășoară similar cu majoritatea ligilor sportive din America de Nord, acolo unde toate echipele își dispută meciurile împotriva alotr organizații, luptând astfel pentru poziția din playoff-ului sezonului. În prezent, liga esports Call Of Duty este compusă dintr-un număr total de 12 echipe participante, iar fiecare duel dintre organizații se desfășoară în sistemul de BestOf5, acolo unde diferite jocuri bazate pe moduri și hărți sunt utilizate în e sports Call Of Duty.

Primul sezon al titlului esports Call Of Duty a început în anul 2019, atunci când titlul Call Of Duty Modern Warfare se disputa de pe platforma de Playstation 4. Astfel, jucătorii esports Call Of Duty aveau trei moduri diferite în care își disputau partidele.

 • Search And Destroy” – O echipa încearcă să planteze o bombă și să o apare de inamici, în timp ce adversarii sunt nevoiți să elimine toata echipă de terorișiti, iar dacă este nevoie, să dezamorseze bomba în timp util și să salveze harta.
 • Hardpoint” – Al doilea mod jucat în pariuri Call Of Duty este format dintr-un control al rotației care apare pe mini-mapă, iar echipele câștige puncte pentru menținerea zonei.
 • Domination” – Al treilea mod de joc din esports Call Of Duty este compus din trei puncte de control pe hartă, iar organizațiilor li se acordă pentru controlul asupra zonei, cât și pentru uciderea inamicilor.

În Search And Destroy și Domination se vor juca mai multe runde, echipele schimbând rolul de la Terroist și Anti-Terrorist. Cât despre modul Hardpoint, acest mod este jucat până în clipa în care o echipă atinge o limită de puncte. În momentul în care o organizație va obține trei victorii separate într-un meci de e sports Call Of Duty, meciul se va termina, iar echipa va obține victoria și va fi recompensată cu un număr de puncte. De asemenea, antrenorii echipelor dispun de un număr de timeout-uri pe care le pot folosit în timpul meciurilor, având opțiunea să schimbe jucători.

Pariuri Call Of Duty și ce agenții să alegi

pariuri call of duty agentiile

Acest impact pe care titlul l-a avut asupra scenei jocurilor electronice a influențat și casele de pariuri să introducă e sports Call Of Duty în oferta de pariere, oferindu-le gamerilor o mulțime de pariuri Call Of Duty interesante. Astfel, în lista de mai jos îți voi prezenta cele mai importante aspecte pentru pariuri Call Of Duty, cât și o scurtă descriere a fiecarui tip de pariu. Nu uita, îți oferim un pariut gratuit la Maxbet în valoare de 50 RON la verificarea contului, utilizând codul 50ESPORTS la înregistrare.

 • Câștigător (inclusiv prelungiri) – Acest tip de pariu va fi plasat în momentul în care vrei să mizezi pe victoria unei echipe de pariuri Call Of Duty, iar indiferent de număr de runde, hărți sau alte detalii, dacă echipa aleasă va câștiga partida, biletul va fi câștigător.
 • Victorie Hărți – Pariuri Call Of Duty îți pune la dispoziție și un tip de pariu oare mai simplu, mai exact victorile echipei într-una dintre hărți (1,2,3).
 • Handicap meci – Plasați un pariu dacă echipa cu avantajul sau dezavantajul de handicap câștigă meciul de esports Call Of Duty.
 • Total hărți – După cum îți spuneam mai sus, în e sports Call Of Duty, echipele își vor disputa meciurile într-un sistem din 3/5, astfel, echipa care va ajunge prima la 3 hărți va câștiga meciul. Pariuri Call Of Duty îți pune la dispoziție și un astfel de pariuri pe esports Call Of Duty, acolo unde ai patru variante. Peste 3,5 și Sub 3,5 – Peste 4,5 și Sub 4,5.
 • Scor corect – Pariuri Call Of Duty oferă, de asemenea, posibilitatea de a paria și pe scorul corect, agențiile oferind de obicei o cotă de peste 3 acestui tip de pariu.

Există multiple metode prin care poți plasa pariuri Call of Duty, iar acest lucru face ca aceste competiții să devină extrem de competitive și avantajoase, și nu numai pentru jucători, ci și pentru pariori. Atunci când vorbim despre plasarea pariurilor pe eSports Call of Duty, putem enumera câteva case de pariuri unde vei găsi constant cele mai bune cote la asemenea competiții COD. Aici ne referim desigur la Maxbet Pariuri eSports, Betano Pariuri eSports, cât și despre Fortuna Pariuri eSports.

 Lista echipelor participante în esports Call Of Duty League:

 • Atalanta FaZe
 • OpTic Chicago
 • Florida Mutineers
 • London Royal Ravens
 • LA Guerrillas
 • LA Thieves
 • Minnesota Rokkr
 • New York Subliners
 • Paris Legion

100% Bonus până la 500 RON

Bonus Exclusiv la Depunere

 • Până la 500 RON bani bonus
 • Bonusul se activează la prima depunere
 • Exclusiv pentru pariuri eSports

Cele mai importante evenimente ale titlului

call of duty pariuri titluri

Scena de esports Call Of Duty și pariuri Call Of Duty are o singură ligă, acolo unde organizatorii le pun gamerilor la dispoziție mai multe evenimente anuale, disputate în propriul ecosistem de joc. Lista de evenimente pentru pariuri Call Of Duty este următoarea:

 • LOS ANGELES GUERRILLAS & OPTIC GAMING LA HOME SERIES
 • ATLANTA FAZE HOME SERIES
 • LONDON ROYAL RAVENS HOME SERIES
 • ALL OF DUTY LEAGUE LAUNCH WEEKEND | MINNESOTA RØKKR
 • CALL OF DUTY LEAGUE CHAMPIONSHIP WEEKEND
 • CALL OF DUTY LEAGUE ALL-STAR WEEKEND

100% Bonus până la 500 RON

Bonus la Depunere

 • Pariază pe cele mai tari competiții eSports
 • Pariuri complexe cu miza minimă de 0.50 RON
 • Dublarea primului tău depozit în limita a 500 RON

Sfaturi și Ponturi Pariuri Call Of Duty

1)  Analizează statisticile și forma echipelor

Când privești statisticile echipelor din eSports Call Of Duty, sunt unele aspecte importante de care trebui să ți cont. De la forma echipei în ultimele dueluri de eSports, numărul de hărți câștigate și rezultatele obținute în ultimele întalniri directe, aceste statistici te pot ajuta să plasezi un pariu corect.

2)  Nu juca doar pe echipa favorită.

Scena de e sports și pariuri Call Of Duty este una foarte dinamica și spectaculoasă, astfel, fiecare echipa pleacă cu șanse egale la începutul meciului. Fiind un meci se va disputa pe minimum trei hărți diferite, ar trebui să ții cont și de acest aspect.

3)  Stabilește-ți un buget și respectă-l!

Deși este un joc și automat este distractiv, Call Of Duty esports este, de asemenea, o industrie de pariuri. Astfel, îți recomand să îți stabilești un buget și un plan de pariuri pe care să îl respecți. Un mod eficient pe care îl poți juca este acela de la porni cu o bancă de 1000RON la începutul lunii, iar zilnic să plasezi o cotă de 2. Dacă la finalul lunii vei câștiga 20 din cele 30 de pariuri câștigate, vei obține un profit de 1000 RON, pe care îl vei retrage și vei începe luna cu banca rămasă de luna trecută. Bineînțeles, mai sunt situații extra unde poți paria pe un acumulator format din mai multe meciuri, însă pariurile de cotă 2 sunt mai sigure. Astfel, pariuri cs go pot fi distractive.

4)  Încearcă mai multe tipuri de pariuri

În pariuri Call Of Duty, ai foarte multe variante pe care le poți încerca. Astfel, sfatul meu pentru esports Call Of Duty este acela de a încerca mai multe tipuri de pariuri și să adaptezi analiza meciului la cea mai bună variantă. Spre exemplu, dacă partida de esports cs go se va desfășura între două organizații ofensive, este mai bine să mizezi pe numărul de runde decât pe echipa câștigătoare.

Concluzie

Call Of Duty rămâne unul dintre cele mai apreciate titluri de eSports Ca și încheire, ma bucur că am reușit sâ iți prezint cele mai importante aspecte ale jocului Call Of Duty și sper să reusești să devii un bun parior urmând aceste sfaturi.

Plasează pariuri și pe alte jocuri competitive de eSports:

100% Bonus până la 700 RON

Bonus Exclusiv la Depunere

 • Până la 700 RON bani bonus
 • Bonusul se activează la prima depunere
 • Exclusiv SuperCazino

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă