pariuri baschet Blog   /   30 septembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Baschet – Tipuri de Pariuri Baschet

5/5 - (1 vote)

Apărut la sfârșitul secolului al XIX – lea în S.U.A., baschetul a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de echipă din lume. Află în continuare mai multe despre acest sport şi cum se pariază pe baschet la case pariuri!

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Joc pe mobil sau PC
  • Tipuri variate de pariuri

Ce e bine să ştii înainte să plasezi pariuri pe baschet

Fiind prezentat demonstrativ pentru prima dată la Jocurile Olimpice din 1904, baschetul se răspândeşte în Europa, iar în anul 1932 se pun bazele Federaţiei Internaţionale de Baschet Amator (FIBA). Înainte de a vedea care sunt principalele competiţii şi ce tipuri de pariuri baschet poţi să plasezi, e util să ştii unele dintre regulile după care se desfăşoară acest sport:

Dacă ești un fan al sporturilor, te așteaptă și pariuri fotbal, pariuri tenis de masă sau pariuri speedway!

Competiţii la care poţi plasa pariuri sportive baschet

Pariuri pe baschet poţi pune de asemenea pe evenimente din campionatele puternice ale Europei, sau chiar din campionatul intern. Să vedem care sunt principalele tipuri de pariuri baschet pe care poţi miza:

Pariuri baschet pe rezultatul final

Acest tip de pronostic, la care se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzând eventualele prelungiri, îţi oferă următoarele variante de pariere:

Aceleași variante de pariere le ai şi pentru a miza pe rezultatul înregistrat la finalul primei reprize.

Nu uita să vezi ce oferte găsești la pariuri Unibet, pariuri Betano sau pariuri Netbet!

Pariuri baschet pe câştigător meci

La acest tip de pariu opţiunea “egal” nu este oferită, deoarece la stabilirea câştigătorului se iau în considerare şi eventualele prelungiri. Poţi miza pe una dintre următoarele două variante:

Pariuri baschet de tip handicap

Este un tip de pariu la care o echipă porneşte din start cu un avantaj sau handicap ipotetic, iar pronosticul devine câştigător dacă echipa respectivă obţine victoria cu ajutorul acelui avantaj ipotetic, sau în pofida handicapului ipotetic din start.

Pariuri baschet de tip prima repriză/final meci

Este un pronostic mai dificil de dat, pentru rezultatul de la pauză şi de la sfârşitul timpului regulamentar de joc, de aceea şi cotele oferite pentru aceste tipuri de pariuri baschet sunt de regulă mari. Ai la dispoziţie următoarele variante de pariere:

Citește și despre cum se pariază pe polo!

Pariuri sportive baschet pe totalul de puncte

Sunt pariuri de tip sub/peste şi referă, după caz, la numărul total de puncte înscris în partidă, în prima sau a doua repriză, de către gazde sau de către oaspeţi. Indiferent că mizezi pre meci sau live ai la dispoziţie următoarele variante de pariere pe totalul de puncte:

Pariuri sportive baschet de tip victorie dublă

Pentru ca acest tip de pronostic să fie câştigător, e necesar ca echipa pe care ai mizat să învingă în ambele reprize. Îţi oferă următoarele două variante de pariere:

Concluzii pariuri baschet

Baschetul este un sport spectaculos, cu răsturnări rapide de situaţie, de aceea poate fi în avantajul tău să plasezi pariuri baschet live. Acum că ştii cum se pariază pe baschet, nu ezita să mizezi pe favoriţii tăi.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Joc pe mobil sau PC
  • Tipuri variate de pariuri

Citește mai mult:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
betano virtuale

Pariuri Betano Virtuale – Cum Poți Juca Online?

17 noiembrie 2020

La Betano ai o întreagă gamă de pariuri din care poți alege, fie că vorbim de cele live, fie că ne referim la pariurile virtuale, toate îți oferă șansa de a câștiga niște bani în plus, pariind pe sporturile tale preferate. Cel mai mare avantaj al Betano Virtuale este faptul că meciurile se desfășoară pe […]

Citeste mai mult
mihai manole jucator poker

Mihai Manole Jucător Poker – Profil Jucător de Poker

13 aprilie 2022

Mihai Manole este un jucător român de top care a participat de-a lungul anilor la multe turnee de poker. Cu peste 3 milioane de dolari câştigaţi din poker, Mihai Manole se află pe locul doi în topul jucătorilor români cu cele mai mari încasări. Din 2007, Mihai Manole jucător poker este aproape nelipsit de la turneele […]

Citeste mai mult
sloturi conticazino

Sloturi ContiCazino – Portofoliul de Păcănele ContiCazino

25 iulie 2023

Portofoliul de sloturi Conticazino este într-o continuă expansiune, deci îți aduce mereu ceva nou. Citește ghidul nostru și descoperă cele mai tari jocuri de pe piață, de la cei mai renumiți furnizori. Îți prezentăm ce tipuri de păcănele Conticazino găsești, câteva exemple și care sunt pașii pentru joc. Pe deasupra, gama de ContiCazino aparate îți […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!