pariuri bandy Blog   /   27 decembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Bandy – Cum se Pariază pe Bandy

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

5/5 - (1 vote)

Dacă îți place să pariezi pe fotbal sau pe hochei, cu siguranță bandy ți se va părea un sport interesant. Jucat pe gheață, ca hocheiul, dar cu un regulament care amintește mai degrabă de sportul cu balonul rotund, bandy-ul e foarte popular în țările scandinave. În continuare vei afla cum se pariază pe bandy, dar și care sunt principiile de joc, pentru a înțelege cât mai bine pe ce mizezi. Află cum plasezi pariuri bandy la case pariuri!

Ce e bine să știi înainte să mizezi pe pariuri bandy

Deși bandy-ul nu este foarte practicat în țara noastră, mai ales din cauza climei, el e popular în țările nordice, unde sporturile pe gheață sunt întotdeauna favorite. Primul club de bandy a apărut în urmă cu peste 200 de ani, în Anglia, iar Federația Internațională de Bandy s-a format mult mai târziu, în 1955.

Chiar dacă se joacă pe gheață, bandy-ul este foarte asemănător ca structură și regulament cu fotbalul. De aceea, dacă ești fan fotbal, ți se va părea simplu să plasezi pariuri sportive bandy. Iată cele mai importante aspecte pe care e bine să le știi despre bandy:

Citește mai multe despre pariuri schi și pariuri curling!

La ce evenimente poți plasa pariuri sportive bandy

Bandy este un sport care ține foarte mult de sezon și de condițiile meteo. De aceea, nu vei găsi întotdeauna evenimente la care să mizezi pe pariuri bandy. Fiind o competiție organizată pe gheață, sezonul rece este cel în care vei putea urmări astfel de meciuri. Poți plasa pariuri pe bandy în cadrul celor mai importante evenimente din domeniu:

Dacă vrei să plasezi pariuri bandy și în cadrul altor evenimente, poți urmări periodic site-urile agențiilor din țara noastră, pentru a vedea când au în ofertă competiții din cadrul acestui sport. Așa cum îți spuneam, cele mai mari șanse de a plasa pariuri sportive bandy sunt în sezonul rece, pentru ligile din țările nordice.

Nu uita să verifici ce oferte sunt disponibile la Gets Bet pariuri, Pokerstars Pariuri și Winner pariuri!

Tipuri de pariuri bandy

Vrei să pariezi și tu, însă nu știi exact ce tipuri de pariuri bandy există? Variantele nu sunt întotdeauna la fel de multe ca în cazul fotbalului, însă cu siguranță ai de unde alege:

Pariuri bandy pe total goluri

Acest tip de pariuri sportive bandy presupune să mizezi pe numărul de goluri înscrise în timpul meciului. Prin urmare, este bine să te informezi cu privire la golaverajul anterior al fiecărei echipe, astfel încât să poți aproxima cât mai bine rezultatul. Este un tip de pariu sub/peste, așa că nu trebuie să mizezi pe numărul corect, ci doar pe faptul că se vor da peste n sau sub n goluri.

Pariuri bandy pe câștigătorul turneului

Este un tip de pariu pe care îl plasezi înainte ca un anumit eveniment să debuteze – de exemplu, Campionatul Mondial. În cazul acestui tip de pariuri bandy, îți recomandăm să afli istoricul fiecărei țări sau echipe care concurează și să te interesezi cu privire la forma de joc a componenților echipelor. Poate fi un pariu cu câștiguri mari dacă nu mizezi pe favoriți, ci alegi să riști pe o echipă cu o cotă mai mare. De obicei, Suedia e una dintre cele mai bine clasate țări la competițiile de bandy.

Citește și despre pariuri pe handbal și pariuri pe volei!

Pariuri sportive bandy pe câștigător meci

Acest pariu e similar cu cel plasat pe câștigătorul turneului, doar că aici trebuie să intuiești numai cine câștigă un anumit meci, nu toată competiția. De obicei, există o echipă favorită, pe care o recunoști după faptul că are cota mai mică. Asta nu înseamnă că nu pot apărea însă și surprize.

Pariuri bandy de tip handicap

În general un asemenea tip de pariuri presupune să mizezi că una dintre echipe va câştiga la o diferenţă de un număr de “n” goluri, sau că nu va pierde în ciuda handicapului ipotetic cu care porneşte în meci. De exemplu pentru H1(-2,5) e necesar ca echipa pe care ai mizat să obţină victoria la cel puţin 3 goluri diferenţă, pentru ca pariul tău să fie câştigător.

Concluzii pariuri pe bandy

Dacă până acum nu ai pariat pe acest sport, e posibil ca bandy să îți trezească interesul încă de la primul meci urmărit. În cazul în care deja îți place fotbalul, bandy va fi foarte simplu de înțeles și îți va aduce porția de adrenalină pe care ți-o dorești, mai ales când îți alegi favoriți. Încearcă și tu ceva nou și plasează pariuri bandy!

Citește mai mult:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
netbet contact

Contact NetBet – Ia Legătura cu Echipa de Contact NetBet ro

14 februarie 2024

Câteodată, la navigarea pe platforma de jocuri de noroc de la NetBet, pot apărea unele probleme. Astăzi ți-am pregătit un articol cu informații despre tot ce e de știut despre Netbet Contact, pentru ca tu să poți folosi cu succes serviciul de relații cu clienții. Contact NetBet – Opțiuni Disponibile Este foarte simplu să iei […]

Citeste mai mult
pariuri eurovision 2022

Pariuri Eurovision 2022 – Cote Eurovision 2022

16 februarie 2022

Deși mai este până la finală, fanii deja se pregătesc cu pronosticuri la pariuri Eurovision 2022, iar în ajutorul lor vin casele de pariuri sportive. Dacă-ți plac discuțiile aprinse despre cine va câștiga Eurovision 2022, ai putea și să plasezi pariuri anul acesta. Betano și Betfair sunt două site-uri de pariuri Eurovision care au deja […]

Citeste mai mult
baumbet pariuri sportive online

Baumbet Pariuri Sportive – Bilet Virtual Baumbet

3 februarie 2021

Ce avantaje ai dacă vei citi această recenzie Baumbet Pariuri Sportive până la sfârșit? Vei afla care sunt bonusurile oferite de cei de la Baumbet pariuri, pe ce tipuri de sporturi poți paria, care este cel mai sigur mod prin care tu poți plasa și verifica bilet Baumbet corect, tipuri de pariuri și multe altele. […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!