pariuri bandy Blog   /   27 decembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Bandy – Cum se Pariază pe Bandy

5/5 - (1 vote)

Dacă îți place să pariezi pe fotbal sau pe hochei, cu siguranță bandy ți se va părea un sport interesant. Jucat pe gheață, ca hocheiul, dar cu un regulament care amintește mai degrabă de sportul cu balonul rotund, bandy-ul e foarte popular în țările scandinave. În continuare vei afla cum se pariază pe bandy, dar și care sunt principiile de joc, pentru a înțelege cât mai bine pe ce mizezi. Află cum plasezi pariuri bandy la case pariuri!

Ce e bine să știi înainte să mizezi pe pariuri bandy

Deși bandy-ul nu este foarte practicat în țara noastră, mai ales din cauza climei, el e popular în țările nordice, unde sporturile pe gheață sunt întotdeauna favorite. Primul club de bandy a apărut în urmă cu peste 200 de ani, în Anglia, iar Federația Internațională de Bandy s-a format mult mai târziu, în 1955.

Chiar dacă se joacă pe gheață, bandy-ul este foarte asemănător ca structură și regulament cu fotbalul. De aceea, dacă ești fan fotbal, ți se va părea simplu să plasezi pariuri sportive bandy. Iată cele mai importante aspecte pe care e bine să le știi despre bandy:

Citește mai multe despre pariuri schi și pariuri curling!

La ce evenimente poți plasa pariuri sportive bandy

Bandy este un sport care ține foarte mult de sezon și de condițiile meteo. De aceea, nu vei găsi întotdeauna evenimente la care să mizezi pe pariuri bandy. Fiind o competiție organizată pe gheață, sezonul rece este cel în care vei putea urmări astfel de meciuri. Poți plasa pariuri pe bandy în cadrul celor mai importante evenimente din domeniu:

Dacă vrei să plasezi pariuri bandy și în cadrul altor evenimente, poți urmări periodic site-urile agențiilor din țara noastră, pentru a vedea când au în ofertă competiții din cadrul acestui sport. Așa cum îți spuneam, cele mai mari șanse de a plasa pariuri sportive bandy sunt în sezonul rece, pentru ligile din țările nordice.

Nu uita să verifici ce oferte sunt disponibile la Gets Bet pariuri, Pokerstars Pariuri și Winner pariuri!

Tipuri de pariuri bandy

Vrei să pariezi și tu, însă nu știi exact ce tipuri de pariuri bandy există? Variantele nu sunt întotdeauna la fel de multe ca în cazul fotbalului, însă cu siguranță ai de unde alege:

Pariuri bandy pe total goluri

Acest tip de pariuri sportive bandy presupune să mizezi pe numărul de goluri înscrise în timpul meciului. Prin urmare, este bine să te informezi cu privire la golaverajul anterior al fiecărei echipe, astfel încât să poți aproxima cât mai bine rezultatul. Este un tip de pariu sub/peste, așa că nu trebuie să mizezi pe numărul corect, ci doar pe faptul că se vor da peste n sau sub n goluri.

Pariuri bandy pe câștigătorul turneului

Este un tip de pariu pe care îl plasezi înainte ca un anumit eveniment să debuteze – de exemplu, Campionatul Mondial. În cazul acestui tip de pariuri bandy, îți recomandăm să afli istoricul fiecărei țări sau echipe care concurează și să te interesezi cu privire la forma de joc a componenților echipelor. Poate fi un pariu cu câștiguri mari dacă nu mizezi pe favoriți, ci alegi să riști pe o echipă cu o cotă mai mare. De obicei, Suedia e una dintre cele mai bine clasate țări la competițiile de bandy.

Citește și despre pariuri pe handbal și pariuri pe volei!

Pariuri sportive bandy pe câștigător meci

Acest pariu e similar cu cel plasat pe câștigătorul turneului, doar că aici trebuie să intuiești numai cine câștigă un anumit meci, nu toată competiția. De obicei, există o echipă favorită, pe care o recunoști după faptul că are cota mai mică. Asta nu înseamnă că nu pot apărea însă și surprize.

Pariuri bandy de tip handicap

În general un asemenea tip de pariuri presupune să mizezi că una dintre echipe va câştiga la o diferenţă de un număr de “n” goluri, sau că nu va pierde în ciuda handicapului ipotetic cu care porneşte în meci. De exemplu pentru H1(-2,5) e necesar ca echipa pe care ai mizat să obţină victoria la cel puţin 3 goluri diferenţă, pentru ca pariul tău să fie câştigător.

Concluzii pariuri pe bandy

Dacă până acum nu ai pariat pe acest sport, e posibil ca bandy să îți trezească interesul încă de la primul meci urmărit. În cazul în care deja îți place fotbalul, bandy va fi foarte simplu de înțeles și îți va aduce porția de adrenalină pe care ți-o dorești, mai ales când îți alegi favoriți. Încearcă și tu ceva nou și plasează pariuri bandy!

Citește mai mult:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
zero octombrie casa pariurilor

Promoție Casa Pariurilor – Penalty Casa Pariurilor

20 martie 2023

Dacă ai visat mereu la o carieră de fotbalist dar nu ai avut-o, acum e șansa ta! Casa Pariurilor îți oferă șansa să vezi cum e să dai gol și să fii câștigător în perioada 1 – 31 martie. Continuă pentru a afla mai multe despre această promoție Casa Pariurilor cu depunere! În ce constă […]

Citeste mai mult
pariu șansă fortuna

Pariu Șansă Fortuna – Ce înseamnă și cum îl plasezi

19 noiembrie 2021

Îți place să pariezi și ai fler când e vorba de evenimentele preferate, dar ți se întâmplă des să pierzi biletele la un singur meci? Fortuna are pentru tine o soluție care îți permite să te bucuri de câștig chiar și când nu nimerești toate pronosticurile. Află în continuare ce presupune un pariu șansă Fortuna! […]

Citeste mai mult
favbet verificare bilet

Favbet Verificare Bilet 2023 – Cum Se Face?

10 mai 2022

Un moment important în viața oricărui parior este verificarea biletului de pariuri sportive pe care l-a plasat. Hai să-ți arătăm care sunt pașii pentru Favbet verificare bilet în acest ghid simplu! Pașii pentru verificare bilet Favbet Operațiunea de Favbet verificare bilet nu are de ce să dureze mult, iar acest lucru se face în numai […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!