pariuri pe badminton banner Blog   /   7 februarie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Badminton – Totul Despre Pariuri pe Badminton

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 23 ianuarie 2023

5/5 - (3 votes)

Cu siguranță majoritatea dintre noi am jucat cu prietenii sau familia partide de badminton la o ieșire în mijlocul naturii. Nu mulți știu însă că între timp badmintonul a devenit un sport serios la care poți plasa pariuri sportive, bucurându-se de fani în întreaga lume. Află mai multe despre acest joc și cum poți să plasezi pariuri sportive badminton.

100% Bonus Până la 500 RON

  • Înregistrează-te și fă o depunere
  • Dublează-ți depunerea până la 500 RON

Pariuri pe badminton – reguli de joc pe care e bine să le știi

Fiind un sport la fileu, badmintonul are similitudini cu unele reguli din tenis, dar și din volei. În cele ce urmează, te vei familiariza cu regulile principale după care se desfășoară o partidă de badminton. În acest fel, vei înțelege mai bine cum să pui pariuri pe badminton.

Citește despre tipuri pariuri tenis și află care sunt acele reguli similare cu cele ale badmintonului!

Competiții importante de badminton

Federația Internațională de Badminton a luat ființă în anul 1934 la Londra, cu participarea a 9 țări. Badmintonul a crescut în amploare abia după al Doilea Război Mondial și a început să fie jucat în întreaga lume. În prezent, există clasamente mondiale ale jucătorilor de badminton profesioniști. Aceștia participă la cele mai importante turnee de badminton de pe mapamond. Iată câteva dintre competițiile la care poți plasa pariuri pe badminton:

Campionatul Mondial de Badminton

Se organizează sub patronajul Federației Internaționale de Badminton. Are loc anual, exceptând anii în care sunt organizate Jocurile Olimpice de vară. Țara care deține cele mai multe titluri mondiale la badminton este de departe China. Este urmată într-un clasament al medaliilor de Indonezia și Danemarca. E o competiție perfectă pentru a plasa diverse tipuri de pariuri badminton.

Campionatele Europene de Badminton

Începând cu anul 1968, la fiecare doi ani, se organizează pe bătrânul continent Campionatele Europene de Badminton. Se pun în joc medalii pentru cei mai buni jucători, atât la simplu, cât și la dublu, din competițiile masculine și feminine. Se joacă de asemenea și pentru titlul european la dublu mixt.

Campionatele internaționale ale Angliei

Competiția a avut loc pentru prima dată în anul 1903 și de atunci se desfășoară anual. Până în anul 1977 aceste întreceri erau considerate neoficial mondialele pentru probele de simplu. Ai posibilitatea aici să plasezi pariuri badminton pe cei mai valoroși jucători din lume.

Cupa Thomas la Badminton

A avut loc prima dată în anul 1948, iar de atunci se desfășoară din 3 în 3 ani. Este considerată un adevărat campionat mondial pe echipe, la bărbați. O alta oportunitate de a plasa pariuri badminton pe favoriții tăi.

Citește și despre pariuri MMA și pariuri golf!

Cupa Uber la Badminton

Este un adevărat campionat mondial neoficial pe echipe, la femei. Are loc din 3 în 3 ani, începând cu anul 1956. E competiția la care poți plasa pariuri badminton pe cele mai valoroase jucătoare și echipe feminine din lume.

Jocurile Olimpice

Având în vedere că se bucură de numeroase transmisii televizate, Jocurile Olimpice sunt un prilej bun de a plasa pariuri sportive badminton. Se pun medalii în joc pentru toate cele cinci probe (simplu – feminin, masculin; dublu – feminin,masculin și dublu mixt). Având posibilitatea să urmărești partide în direct, vei putea să plasezi pariuri badminton live cu șanse mai mari de câștig.

Descoperă mai departe și care sunt cele mai populare opțiuni pe care le ai la dispoziție în materie de pariuri pe badminton.

Deși e un sport mai puțin cunoscut, poți să plasezi și pariuri pe cricket!

Pariuri badminton pe câștigător

Este cel mai jucat tip de pariuri sportive badminton. Presupune să plasezi o miză pe jucătorul sau pe echipa pe care o vezi favorită la câștigarea partidei. În cazul meciurilor de simplu, există  partide cu favoriți cerți, pe care e indicat să pariezi dacă te mulțumești cu un profit mai mic. La confruntările de dublu trebuie să fii atent la cuplurile nou formate, care pot produce surprize.

Află cum poți să mizezi la pariuri pe volei!

Pariuri sportive badminton – câștigă un set 

Îți oferă posibilitatea să pariezi că un jucător sau o echipă câștigă cel puțin un set în meci. Pariul tău este câștigător dacă această condiție va fi îndeplinită, indiferent de cine va obține victoria în confruntare. Acest tip de pariuri badminton este indicat de jucat pe confruntările unde se întâlnesc jucători sau echipe apropiate ca valoare. Șansele ca ambele părți să își adjudece măcar un set sunt mult mai mari. La fel și șansele tale de a obține câștig, indiferent pe care jucător sau echipă mizezi.

Tipuri de pariuri badminton pe total puncte

Sunt pariuri badminton de tip sub/peste și se referă la numărul de puncte care se vor juca până la finalul partidei sau până se va încheia un anumit set. Aici trebuie să ai în vedere diferența de valoare dintre jucătorii care se întâlnesc în confruntare. E probabil ca într-o partidă în care se întâlnesc jucători de valori apropiate să se dispute multe puncte până la final. La fel e posibil ca într-o partidă jucată de doi competitori între care există o diferență mare de valoare, meciul să se decidă în două seturi doar. Odată ce știi cum se pariază pe badminton și cum se joacă acest sport, merită să încerci pariul pe total puncte.

Vezi ce posibilități de pariere ai la Pokerstars pariuri!

Pariuri badminton de tip handicap

Aceste pariuri pe badminton îți oferă posibilitatea să pariezi că favoritul sau favoriții tăi vor câștiga o partidă sau un anumit set al întâlnirii, în ciuda unui handicap ipotetic stabilit în oferta de pariere. Aceste tipuri de pariuri badminton sunt indicate atunci când cotele oferite favoriților să câștige sunt foarte mici. Probabilitatea ca aceștia să se impună lejer, la o diferență consistentă de puncte este mare. Iar cotele oferite pentru aceste pariuri sportive badminton sunt rezonabile.

Concluzie

Poți plasa pariuri badminton atât pre-meci, cât și live. Pariurile live sunt mult mai atrăgătoare, deoarece există partide cu răsturnări spectaculoase de situație. Cu puțină inspirație, poți profita mizând la momentul oportun, mai ales dacă ai cont la o casă de pariuri online. Acum, că știi cum se pariază pe badminton, nu ezita să mizezi pe favoriții tăi!

100% Bonus Până la 500 RON

  • Primești bonus 100% până la 500 RON
  • Beneficiezi de 1000+ meciuri live

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
cerinte rulaj elite slots

Cerințe Rulaj Elite Slots – Cum Rulezi Bonusurile Elite Slots

11 aprilie 2023

Pentru unii jucători, cerințele de rulaj sunt ceva care îi îndepărtează de ofertele de cazinou. Dar în acest articol, poți vedea foarte limpede cât de simplu funcționează și de ce sunt necesare. Află tot ce este nevoie să știi despre cerințe rulaj Elite Slots. De asemenea, îți prezentăm și condițiile de rulaj de la Elite […]

Citeste mai mult
idei de boardgames in 2 pentru jucatori

Boardgames în 2, pe perioada carantinei

8 mai 2020

De ce boardgames în 2? Răspunsul este unul cât se poate de simplu: pentru că tu, ca mulți alții, în momentul actual locuiești cu cineva. Iar în această perioadă în care presiunea socială și măsurile luate de autorități cântăresc destul de greu din punct de vedere psihologic, este important să îți ocupi timpul cu ceva […]

Citeste mai mult
banner inregistrare eldorado

Eldorado înregistrare – cum deschizi un cont Eldorado

22 noiembrie 2021

În acest articol, îți arătăm tot ce trebuie să cunoști despre procesul de înregistrare Eldorado. Nu putem spune că este ceva foarte complicat, dar trebuie să ai în vedere anumite aspecte pentru a crea contul fără vreo dificultate. Citește așadar mai departe cum faci cont la Eldorado! În afară de deschidere cont Eldorado, îți vom […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!