banner despre jocurile nexus gaming la betano
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   iulie 2, 2020   /   Mihai Babciuc

Nexus Gaming – Participare la Betano Masters Europe

Rating Slot

După măsurile de relaxare și revenirea la o oarecare normalitate, se anunță start-ul celei mai tari competiții de CS:GO unde participă și o echipă importantă din România, Nexus Gaming. Este vorba despre competiția europeană Betano Masters Europe organizată de celebra agenție de pariuri.

Despre Nexus Gaming – Speranța României

Nexus Gaming putem spune că este echipa oficială a celebrului pub Nexus Gamers Pub din București unde tineri, dar și adulți, se pot aduna să joace diverse jocuri precum: League of Legends, CS:GO, H1Z1 și multe altele.

Echipa 100% românească de CS:GO Esports, Nexus Gaming, a fost fondată în anul 2015 de către Octav Cretu, cunoscut și sub porecla “ang”. Octav a fost membru al echipei de League of Legends eSports Nexus, neexistând pe atunci un brand adevărat, ci doar o echipă neoficială, și proprietarul localului bine cunoscut cu același nume.

Nexus Gaming este cea mai cunoscută echipă de eSports de la noi din țară, reprezentând România la zeci de competiții annual cu un palmarez impresionant. Și la Betano Masters Europe, unde participă, pe lângă Nexus Gaming, alte trei echipe românești, aceasta este favorita țării noastre.

Membri actuali ai echipei Nexus Gaming sunt: BTN (Cătălin-Ionuț Stănescu), XELLOW (Adrian Guță), sXe (Cristian Niță), iM (Ivan Mihai) și SEMINTE (Valentin Bodea).

Cote Maxime pe Nexus Gaming

Cele mai Bune Cote la Betano Masters Europe

Ai parte de cele mai tari cote la competiția verii de CS:GO! Nexus Gaming este speranța României la câștigarea campionatului Betano Masters Europe!

Cum se desfășoară Betano Masters Europe?

Un total de 12 echipe profesioniste vor lua parte la competiția de Counter Strike : Global Offensive, găzduită de către Betano. Acestea au fost împărțite în patru grupe. Două dintre cele trei echipe din fiecare grupă vor avansa în play-off, cele care vor câștiga meciurile de tip BO1 (best of one/un singur joc) în mod direct împotriva adversarilor.

În play-off regulile se schimbă, competiția se va schimba pe un format BO3 (best of three/două din trei) adică prima echipă care câștigă 2/3 meciuri va avansa până în finală unde două echipe se vor confrunta pentru marele premiu de 10.000 de euro. Locul 2 va fi și el premiat cu jumătate din suma specificată, anume 5.000 de euro.

Echipele participante la Betano Masters Europe:

 • Nexus Gaming – Invitat România
 • GameAgents – Invitat România
 • L4Org – Calificat România
 • cooL Gaming – Calificat România
 • BIG Academy – Invitat Germania
 • Unicorns of Love – Invitat Germania
 • No Limit Gaming – Calificat Germania
 • eSport Rhein-Neckar – Calificat Germania
 • Giants Gaming – Invitat Portugalia
 • FTW Esports – Invitat Portugalia
 • Beacon Gaming Group – Calificat Portugalia
 • eXploit Esports – Calificat Portugalia

Grupele sunt împărțite după cum urmează:

GRUPA A – Începând meciurile de pe 2 IulieGRUPA B – Începând meciurile de pe 8 Iulie
Beacon Academy GroupeSport Rhein-Neckar
BIG AcademyFor The Win Esports
GameAgentsNexus Gaming
…………………………………………………………………………….…………………………………………………………………………….
GRUPA C – Începând meciurile de pe 6 IulieGRUPA D – Începând meciurile de pe 7 Iulie
cooL GamingGiants Gaming
eXploit EsportsL4Org
Unicorns of LoveNo Limit Gaming

Fiecare echipă va juca două meciuri împotriva adversarelor din grupa respectivă, spre exemplu, meciurile disputate de către Nexus Gaming vor fi: Nexus vs. ERN și Nexus vs. FTW.

Pe ce pot paria la Betano Masters Europe?

UPDATE: Meciuri Nexus Gaming

DATAECHIPECOTĂ NEXUSCOTĂ ADVERSAR
17:30
08.07.2020
Nexus Gaming
Esports Rhein-Neckar
1.106.20
18:30
08.07.2020
Nexus Gaming
For The Win Esports
1.155

Câștigător

În primul rând poți paria pe câștigătorul competiției, fiecare echipă are o cotă pe care îți poți plasa pariul, generată în funcție de puterea echipei în competiție, istoricul în competiții trecute și diverși alți factori. Nexus Gaming este cea de-a treia favorită a competiției pentru a câștiga marele premiu de 10.000 de euro cu o cotă de 5.00. Cota este destul de mare și generoasă, iar considerând faptul că echipa a dat dovadă de perseverență în ultimele meciuri jucate, nu este deloc riscant să pariem pe reprezentata României.

Se califică în finală

Așa cum este precizat și în nume, aici poți paria pe una sau mai multe echipe care vor ajunge în mare finală. Din nou, Nexus Gaming este cea de-a treia favorită, cu o cotă ceva mai mică decât câștigarea competiției, 2.50 în comparație cu favoritul competiției, Giants Gaming, care are o cotă de 1.40. Având în vedere faptul că Nexus Gaming se află într-o grupă destul de ușoară, putem să ne așteptăm la apariția acesteia în marea finală a Betano Masters Europe.

Regiunea câștigătoare

După cum ai observat atunci când am prezentat echipele, există trei regiuni care se bat cap la cap pentru câștigarea competiției Betano Masters Europe, anume România, Portugalia și Germania. România este ultima favorită la câștigarea competiției cu o cotă de 3.50, paralel cu Portugalia, favorita să câștige competiția, cu o cotă de 2.20.

Grupa Câștigătorului Turneului

Aici poți paria practic pe trei echipe de-odată, dacă oricare dintre cele trei echipe ale grupei pe care vei plasa pariul (Grupa A, B, C sau D) va câștiga, atunci vei câștiga pariul. Grupa B, din care fac parte: eSport Rhein-Neckar, For The Win Esports și Nexus Gaming are o cotă de 4.00.

Hărți care vor merge în timp suplimentar

Cele două variante pe care le ai la dispoziție în cazul în care alegi să plasezi un pariu pe hărțile care vor merge în timp suplimentar sunt peste sau sub 2.5. Practic tu pariezi dacă vor exista mai multe sau mai puține hărți ce vor avea nevoie de timp suplimentar (scorul meciului să se termine 15-15).

Vom actualiza constant acest articol cu cele mai bune cote în cazul în care acestea se vor schimba sau se vor adăuga cotele pentru fiecare meci în parte. Stai cu ochii în patru pe SuperCazino pentru a fii sigur că prinzi fiecare pariu.

Concluzii – Nexus Gaming @ Betano Masters Europe

S-a dat start-ul unei mari competiții de CS:GO unde cea mai mare echipă de eSports din România se va lupta cot la cot cu echipe de tot din Europa pentru o șansă la marele premiu de 10.000 de euro puși la bătaie de către Betano. Nu ezita să plasezi și tu pariuri pe echipele pe care le vezi câștigătoare. Echipa SuperCazino îți urează succes!

Pariuri Betano Masters Europe

Cele mai Bune Cote la Betano Masters Europe

Bucură-te de cele mai tari cote la cea mai mare competiție românească de CS:GO, Betano Masters Europe. Nexus Gaming este una dintre favoritele la câștigarea marelui premiu de 10.000 de euro!

Alte Articole

ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (5 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (3 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă