MAD Lions vs DWG KIA
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   mai 21, 2021   /   Paul Anghelescu

Ponturi MAD Lions vs DWG KIA – MSI 2021

Rating Slot

Sâmbătă, 22 Mai 2021 orele 16:00 ora României se va juca ultimul meci al semifinalelor acestei ediții MSI Mid-Season Invitational: MAD Lions vs DWG KIA. Vezi mai jos lista de ponturi, cote și analiza de meci!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv LOL

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
 • Bonus exclusiv pentru pariuri LOL
 • Cele mai bune cote garantat

Ponturi MAD Lions vs DWG KIA – Prezentarea Echipelor

Calificați în urma câștigării LEC Spring 2021 (Spring European League of Legends Championship Series), reprezentând astfel continentul european, sunt cei de la MAD Lions. O rată de victorie de 81,8% pe parcursul acestui turneu le-a asigurat acestora un loc în semifinala MSI 2021 și șansa la marele premiu de $75.000.

Layout-ul echipei după cum suntem deja obișnuiți, Armut TOP cu ale sale pick-uri echilibrate pe parcursul acestor șaisprezece meciuri jucate până la acest moment, Lee Sin (4), Jayce (4), Wukong (3), Gnar (3) sunt cele mai relevante alegeri ale sale, demonstrând astfel profesionalism, limitându-se la campionii pe care îi stăpânește cel mai bine și care, spre mulțumirea echipei sale sunt niște campioni echilibrați cu un skillset ce permite viabilitatea build-ului în funcție de felul în care evoluează meciul. K/D 3.8 și 62% KP% sunt cîțiva din indicatorii ce conturează activitatea sa.

 • Elyoya Jungle, un K/D de 5.1 și implicare în 68% din kill-urile echipei sale, stat-uri deloc rele dar nu la fel de relevante sub lumina rolului de jungle, aici primând securizarea obiectivelor precum Dragoni 51%, Heralzi 60% și Baroni 59.4%. Rumble este alegerea sa în șapte din cele șaisprezece meciuri, un pick neobișnuit pentru meta-ul sezonului 11, meta în care campionii cotați cel mai bine atunci când dicutăm rolul de jungle sunt Volibear, Xin Zhao și Zac, cei trei alcătuid GOD TIER-ul sezonului actual.
 • Humanoid MID, cel mai eficient DPS al celor de la MAD Lions, făcându-se responsabil de 28.7% din DMG-ul total al echipei sale, performanță făcută posibilă și de natura extrem de agresivă a campionilor pe care acesta a ales să îi joace, Lucian în cinci meciuri și Viktor în patru meciuri, campioni catalogați drept squishy (campioni cu o construcție vulnerabilă, care renunță la survabilitate și defensivă în favoare unui dmg cât mai mare)
 • BOT, perechea Carzyy/Kaiser ADC/SUPP. Carzzy cu un K/D de 5.3, cel mai bun raport Kills/Deaths din compoziția MAD Lions și un KP% ded 62.9%, un ADC agresiv Kai’Sa (6) și Tristana (4) fiind dovada acestui lucru. În ceea ce îl privește pe Kaiser, acesta nu se abate de la tiparul acestui meta, și anume cel de SUPP Hyper Tank, de cele mai multe ori cât mai abundent în CC, Nautilus și Leona reprezentând alegerea sa în majoritatea meciurilor.

De cealaltă parte a RIFT-ului îi avem pe cei de la DWG KIA, calificați consecutiv succesului avut în LCK (League of Legends Champions Korea), principalul format competitiv din Coreea de Sud, apreciați de ponturi pariuri Mid Season Invitational drep favoriții acestui turneu, si cotați de cote pariuri MAD Lions vs DWG KIA cu o cotă de 1.12.

O rată de victorie de 81%, cu doar trei înfrângeri în cele 16 meciuri jucate în cadrul MSI 2021 și o durată medie a meciurilor de 31:22 minute, o echipă ce a dovedit că poate să domine în toate fazele jocului, early game, mid game și late game, capacitate ce se datorează parțial compoziției extrem de bine echilibrate pe care au adoptat-o,

 • TOP Khan cu pick-uri precum Sion (5), Gnar (4) a reușit să ofere echipei sale atât un tank de încredere cât și un pivot capabil să întoarcă la 180 de grade cursul unei lupte, fie să inițieze una sau, în funcție de context să îi pună capăt, K/D de 4.8 și un sfert din DMG-ul total al echipei.
 • JUNGLE Canyon, un jucător ce pare să urmeze trendul sezonului 11 cu fidelitate, acesta optând pentru campioni GOD TIER din meta, campioni precum Udyr (6) și Morgana (5), o adiție nouă portofoliului de campioni ce pot adopta rolul de jungle. 67% din Dragoni, 53% din Heralzi și 73% din Baroni sunt reușitele acestuia din poziția de jungle.
 • MID ShowMaker, MVP-ul acestei echipe cu un uriaș K/D de 8.7 și 28.6% din DMG-ul total al echipei sale.
 • BOT îi vom vedea pe Ghost în rolul de ADC, acest OTP (One Trick Pony) specializat pe Kai’Sa, alegerea sa în unsprezece din cele șaisprezece meciuri, respectiv BeryL în rolul de SUPP.

Vezi mai multe ponturi eSports și ghiduri de joc în secțiunea dedicată de pe blog!

Predicții pariuri MAD Lions vs DWG KIA

Așteptăm un meci interesant, un meci în care favoriții sunt cu siguranță cei de la la DWG KIA, dar hai să aruncăm o privire asupra unor predicții pariuri  MAD Lions vs DWG KIA.

În ceea ce privește Dragonii, conform statisticilor cei de la DWG KIA au un avantaj detașat cu 67% vs doar 50% din Dragoni fiind securizați echipa celor de la MAD Lions, iar dacă privim media securizării Baronilor și Heralzilor, ambele echipe orbitează în jurul unui procent de 60%, ceea ce promite teamfight-uri interesante de-a lungul râului.

Cote Pariuri MAD Lions vs DWG KIA

Iată o serie de cote oferite de Betano, Maxbet și eFortuna:

 • Câștigător (incl. prelungiri): DWG KIA/ cota 1.12
 • Total kill-uri înscrise pe hartă (peste/sub) 1: Peste/ cota 1.87
 • Echipa care realizează First Blood: DWG KIA / cota 1.62
 • Echipa cu cele mai multe kill-uri: DWG KIA / cota 1.30
 • Ambele echipe să omoare un dragon pe hartă: Da/ cota 1.40
 • Ambele echipe să omoare un Baron pa hartă: Nu/ cota 1.10
 • Echipa care distruge următorul turn: DWG KIA / cota 1.45
 • Echipa care distruge următorul inhibitor: DWG KIA / cota 1.33

Cam atât de la mine pentru acest meci jucat în cadrul Mid-Season Invitational 2021. Te aștept în zilele următoare cu și mai multe meciuri si ponturi interesante.

Ca de obicei, până la draftul următor GL&HF!

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv LOL

Cod bonus: 50ESPORTS

 • Primești 50 lei la validarea contului de jucător
 • Bonus exclusiv pentru pariuri LOL
 • Cele mai bune cote garantat

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă