liniile de plata la jocuri sloturi

Liniile de plată la jocuri sloturi

Am exagera oare dacă am spune că liniile de plată fac jocul? Probabil că nu  iar până la finalul articolului sper că ne veți da dreptate și veți înțelege cât de crucial este să să cunoști liniile de plată la jocuri sloturi pentru a-ți asigura câștigul. Într-adevăr, câștigurile la sloturi sunt bazate pe un software care generează câștiguri întâmplătoare (GDN), acest lucru fiind în esența unul extraordinar deoarece le asigură tuturor jucătorilor șanse egale de câștig. Cu toate acestea, optimizarea liniilor de plată și pariurilor sunt extrem de importante.

Ce sunt liniile de plată?

Linia de plată este lucrul care stă la baza unui posibil câștig. Aflfel spus, ca să câștigi la jocuri sloturi trebuie să obții o combinație câștigătoare pe una dintre liniile de plată. Acum, trebuie să știți că există mai multe tipuri de jocuri în funcție de numărul de linii de plată pe care îl pun la dispoziție. De aceea trebuie menționat faptul că atunci când joci jocuri sloturi și plasezi un pariu, trebuie să alegi și linia de plată unde crezi că va ieși combinația câștigătoare.

Poți alege una singură sau mai multe, în funcție de experiența fiecăruia, de buget sau de cât de norocos se simte la jocul respectiv. Este important deci să știți că deși rezultă o combinație câștigătoare pe o linie, dacă nu ați plasat un pariu pe ea nu veți câștiga practic nimic.

Tipuri de jocuri sloturi

Așa cum vă spuneam există mai multe tipuri de jocuri sloturi în funcție de liniile de plată. Principalele două tipuri sunt: cu linii de plată stabile sau cu linii de plată ajustabile. De aceea se deduce automat că șansele de câștig pentru cele două tipuri de jocuri sunt diferite.

Ca să înțelegeți care sunt liniile de plată stabile, vom începe cu descierea celor ajustabile. În mediul online, majoritatea de jocuri sloturi prezintă această caracteristică. Astfel, poți juca alegând de la început pe câte linii de plată ești dispus să pariezi și pe ce sumă. Evident că dacă pariezi pe un număr mai mare de linii la jocuri sloturi, câștigul nu va putea fi la fel de mare ca în cazul în care ai paria pe o singură linie. Acest lucru se datorează faptul că ai pierdut practic pariul plasat pe alte linii. Există multe tipuri de linii ce pot fi ajustate.  Acestea pot fi vericale, orizontale sau în zig zag.

Există și jocuri slouturi cu un număr stabil de linii de plată. Aceste tipuri de sloturi ar putea fi numite clasice deoarece amintesc de sloturile mecanice din cazinourile reale. Ele au linii de plată fixe, astfel încât nici nu poți miza pe linii suplimentare sau în minus.

Pe Super Cazino găsești o gamă variată de jocuri sloturi ce pot fi jucate doar în varianta demo. Astfel vă veți obișnui cu jocul și veți învăța cum să vă optimizați pariurile în funcție de liniile de plată. Dacă doriți să jucați pe bani reali, Super Cazino a pregătit pentru voi bonusuri și oferte exclusive în cazinourile partenere!