jokerii la joc sloturi
Blog  /   februarie 11, 2017   /   Cristian

Jokerii la joc sloturi

Într-un joc sloturi există două simboluri pe care este esențial să le recunoști și să le știi semnificația. În jocul de sloturi ele sunt practic prietenii tăi cei mai buni! Este vorba despre simbolurile de Jackpot (sau Wild) și simbolurile Scatter. Evident, nu există nicio logică a apariției acestor simboluri într-un joc sloturi, acesta fiind un joc de noroc ce se supune în totalitate regulii de Random Number Generator. Nu poți știi cu exactitate unde va apărea un simbol norocos însă de fiecare dată surpiza este plăcută și mai mult decât bine primită!

În articolul de față vom vorbi despre Jokeri (sau simbolurile Wild) și vă vom prezenta câteva principiul general de funcționare al lor precum și principalele tipuri de jokeri. În articolul următor ne vom concentra atenția asupra simbolului Scatter, un alt simbol reprezentativ pentru joc sloturi.

Principiul de funcționare al jokerilor la joc sloturi

Principiul este unul destul de simplu și este similar cu jokerii din cărțile de joc. Un simbol tip joker (sau wild) poate fi folosit pentru a înlocui orice alt simbol de pe role. Astfel el îți va fi de ajutor pentru a forma o combinație câștigătoare. Astfel simbolurile wild pot schimba decisiv destinul unei linii de plată. Singurul simbol pe care nu îl pot înlocui este simbolul Scatter, despre care vom aminti într-un articol viitor.

Deși spuneam că nu există o logică după care simbolurile Wild apar, există anumite sloturi online în care aceștia pot apăre doar pe anumite linii de plată. De aceea, dacă joci la joc sloturi și vrei să profiți de acest simbol, Super Cazino îți recomandă să verifici tabelele de plată atașate fiecărui joc sloturi. Astfel vei ști la ce să te aștepți și cum să îți plasezi pariurile.

Tipuri de jokeri la joc sloturi

Există mai multe tipuri de jokeri pe care îi poți întâlni într-un joc sloturi. Există jokeri incredibil de generoși care atunci când apar pot să se dezvolte acoperind astfel întreaga rolă. Runda respectivă se va transforma într-o rundă bonus iar acest lucru îți poate aduce super câștiguri! Aceste tipuri de simboluri wild poartă numele de expansive jokeri.

Un alt tip special de simboluri wild la joc sloturi este reprezentat de Jokerii Sticky sau, mai pe românește, lipicioși. Aceștia pot rămâne atașați în aceeași poziție în cursul mai multor runde. Astfel, datorită lor vei putea să îți mărești șansele de câștig datorită faptului că îți pot completa mai ușor liniile de plată.

Și în fine, un alt tip special de simboluri wild sunt tipul stacked. Atunci când apar ei se localizează deasupra tututror pe o singură rolă și au capacitatea de a o acaparat în întergime.

În general jokerii sunt intuitivi la sloturile clasice. Există însă și sloturi cu speciale care au tematică diferită, astfel încât jokerii pot fi personaje celebre din filme sau din desene animate. Acest lucru face un joc și mai atractiv atunci când joci un slot ce are ca tematică filmul tău preferat iar jokerul este personajul principal!

.

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă