jocuri de noroc in cazinouri online
Blog  /   februarie 2, 2017   /   Cristian

Jocuri de noroc la cazinourile online

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au jucat jocuri de noroc, aceasta fiind văzută pentru unii o cale de distracţie, dar şi de câştig. Astfel, printre cele mai vechi şi mai cunoscute jocuri de noroc întâlnite se numără zarurile, aceste mici cuburi inscripţionate cu puncte de la unu la şase, care adunau în jurul lor oameni din toate clasele sociale.

Poate cea mai cunoscută frază rămasă în istorie referitoare la zaruri este latinescul „Alea iacta est” (Zarurile au fost aruncate), care ar fi fost rostită de împăratul roman Iulius Cezar cu mai bine de două mii de ani în urmă, atunci când a început războiul împotriva lui Pompei. De atunci, această expresie este folosită de fiecare dată când se ajunge într-un punct fără întoarcere, în care nu mai ai multe opţiuni pentru a ieşi dintr-o situaţie critică.

De la zaruri la ruletă

Astăzi însă, de la zaruri, s-a ajuns la jocuri de noroc mai evoluate, care folosesc jocuri de cărţi, mese numerotate sau aparate mecanice. Astfel, printre cele mai cunoscute jocuri de noroc cu cărţi din zilele noastre se numără în continuare pokerul. Acesta poate fi jucat atât la cazinou, acasă cu prietenii sau la cazinourile online. În ultima variantă este cel mai simplu, întrucât poţi alege să pariezi din faţa calculatorului, constituind o bună modalitate de a-ţi exersa mintea şi tehnicile. Astfel, prin prezenţa în mediul online, poţi beneficia atât de distracţie şi câştiguri, precum şi de participarea la evenimente de anvergură, la care sunt puse în joc premii substanţiale.

Printre alte jocuri de noroc celebre se numără ruleta. Un joc de masă aparent exclusivist, este disponibil astăzi şi la cazinourile online. Astfel, în urma autentificării pe site, poţi beneficia de adrenalina întâlnită la jocuri de noroc, putând paria în toate modurile permise.

Poţi miza pe roşu sau pe negru, pe par sau impar, pe combinaţii de culori şi de numere, precum şi pe un singur număr, caz în care câştigul creşte exponenţial. Iată aşadar cum un joc de masă, destinat de secole bune doar aristocraţilor, devine accesibil tuturor, cu singura condiţie de a beneficia de un calculator conectat la internet. Nici banii nu sunt neapărat necesari, întrucât sunt destule cazinouri care oferă jocuri de noroc total gratis, fără autentificare şi fără cotizaţii ulterioare.

Combinaţii uimitoare la sloturi

În fine, aparatele de tip sloturi oferă posibilităţi nelimitate de distracţie. Apărute relativ mai recent în scenă, acestea sunt o modalitate pe cât de plăcută, pe atât de atrăgătoare în petrecerea timpului liber. De la clasicele jocuri de noroc de tip 777, la cele cu fructe, acestea au evoluat, ajungând astăzi să ofere o sumedenie de scenarii şi de modalităţi de câştig.

Acestea sunt construite pe trei sau pe cinci tamburi, la care câştigurile vin în urma prinderii unei linii cu aceleaşi simboluri. De asemenea, se poate câştiga şi pe alte combinaţii, precum în zig-zag sau pe diagonală, toate aceste opţiuni trebuind însă menţionate de la începutul jocului. Şi în acest caz, jucătorii au posibilitatea de a juca gratis, fie în variantă demo, fie prin bonusurile oferite de site-urile de jocuri de noroc.

Alte Articole

bonus pariuri fortuna de 5 stele

Bonus pariuri Fortuna de 5 stele

Champions League Fortuna și Europa League Fortuna se anunță a fi evenimente memorabile pentru iubitorii de pariuri sportive, pentru că la final și ei vor fi câștigătorii unor premii spectaculoase, alături de echipele lor favorite. Echipa SuperCazino și eFortuna ți-au pregătit un bonus de 5 stele. Da, ai înțeles bine, pentru că te așteaptă cinci […]

Citeste mai mult
campionatul mondial de snooker 2020

Campionatul mondial de snooker 2020 –

Deținătorul en-titre al trofeului este britanicul Judd Trump, care l-a învins în finala din 2019 pe scoțianul John Higgins cu un categoric 18-9 la frame-uri. 2020 world snooker championship se desfășoară anual, din 1927 încoace, având totuși două momente de pauză (1941-1945, perioada celui de-Al Doilea Război Mondial și 1958-1963). Cele mai multe trofee îi […]

Citeste mai mult

De ce iubim reclamele Vlad Cazino

Ne plac reclamele care ne fac să râdem sau ne trezesc curiozitatea, mai ales dacă personajul principal este ușor de îndrăgit. De aceea, oricât ne-am fi împotrivit, reclama Vlad Cazino ne-a cucerit încă de la început. Îți povestim în continuare de ce și te lăsăm să te convingi urmărind cele mai populare spoturi cu Vlad […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă