sloturi betano Blog   /   17 noiembrie 2021   /   Paul Anghelescu

Sloturi Betano 2024 – Totul Despre Jocurile Tale Preferate

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 18 aprilie 2024

4.9/5 - (10 votes)

Când cauți o variantă de a te relaxa sau a te distra și a câștiga totodată bani, ai toate motivele să te îndrepți către oferta de sloturi Betano. Disponibile și online, pentru a le putea juca nu doar la sălile fizice, ci și din confortul casei tale, sloturile reprezintă varianta perfectă pentru momentele în care îți doreși câștiguri rapide și ieșire din rutină. Descoperă în continuare ce fel de sloturi găsești la Betano, cum joci și ce bonusuri poți primi.

betano logo nou alb

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod bonus: 444CROWN

  • 444 de rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Rotirile sunt valabile la slotul Shining Crown
  • Validează-ți contul și primești 344 rotiri gratuite

NOU! – Jackpot de 145.000 EURO la Sloturile Betano

Jackpot-urile sunt cele mai profitabile forme prin care poți prinde câștiguri ce îți pot schimba viața. Ei bine, luna aceasta o tânără a reușit să prindă jackpot-ul cel mare la unul dintre cele mai tari sloturi EGT, Shining Crown, la Betano, devenind mai bogată cu 754.601 RON, sumă pe care tânăra nu o mai întâlnise până acum. Printre cuvintele pline de emoții, aceasta și-a manifestat loialitatea față de Betano, fiind singurul cazinou la ca joacă. Aceste câștiguri sunt obținute lunar de către cei mai norocoși dintre jucătorii Betano, așadar îți recomandăm nu doar noi, ci și câștigătorii acestor jackpot-uri uriașe să îți începi jocul la Betano online.

Folosește un cod bonus Betano pentru a revendica oferte!

Ce Variante de Sloturi Betano Ai la Dispoziție Online?

Indiferent de tipurile de sloturi pe care le preferi, la Betano vei găsi întotdeauna o mare varietate de jocuri, așa că nu vei avea cum să te plictisești încercându-le. Un alt aspect important ce ține de oferta de jocuri Betano constă în faptul că acestea sunt produse de unele dintre cele mai importante nume din domeniu. Ai astfel garanția că sloturile sunt bine create, atât din punct de vedere al sistemului de joc, cât și din cel al graficii și poveștii.

Există peste 500 de sloturi Betano din care poți alege, iar pentru ca găsirea acestora să fie cât mai simplă și intuitivă, vei observa că sunt grupate pe categorii precum jocuri clasice, jocuri din săli, jocuri egiptene sau cu inspirație din muzică și film.

E important să știi că dacă te înregistrezi ca utilizator Betano, te vei putea bucura și de ofertele pregătite constant pentru jucătorii înregistrați, dedicate fiecărui producător. Iar dacă vine vorba de producători, variantele de sloturi Betano provin de la cei mai buni creatori de jocuri din piață: EGT, Novomatic, Pragmatic, NetEnt, Play’n GO, iSoftBet și Playtech. Citește și despre Trivia Betano de fotbal live!

Jocuri Betano de Top, de la Marii Producători

De la Betano EGT sau Novomatic până la NetEnt și Pragmatic, există o multitudine de sloturi pe care merită să le iei în considerare. Iată câteva dintre cele mai populare sloturi Betano, pe care le poți juca online oricând dorești:

1. Jocuri Betano EGT:

100 Burning Hot

sloturi betano 100 burning hot

Acest joc din oferta Betano EGT dispune de 5 role și 10 linii fixe de plată. Este un slot intuitiv, clasic din punct de vedere al designului și ecranului de joc.

Simbolurile sunt și ele clasice, adică o serie de fructe, la care se adaugă simboluri speciale – Wild și Scatter. Nu trebuie să urmărești povestea, ci doar să te bucuri de fiecare rotire, pentru care poți stabili miza înainte de a porni în joc.

Jocul are și funcția Gamble, care îți permite să îți dublezi câștigurile. Ca rată de plată, 10 Burning Heart se situează la procentul de 95.94%, ceea ce înseamnă că jocul din oferta Betano EGT este unul cu șanse bune de câștig.

Poți face și pariuri virtuale Betano sau pariuri Betano eSports!

20 Dazzling Hot

sloturi betano 20 dazzling hot

Un alt joc din oferta Betano EGT, 20 Dazzling Hot este un slot care te poartă în atmosfera aparatelor din sălile marilor cazinouri din Las Vegas.

Slotul are o bună calitate grafică, iar partea audio este pe măsură. La fel ca la alte jocuri Betano EGT, regulile sunt simple și ușor de urmărit.

Alegi pariul, declanșezi rotația și aștepți combinația de simboluri câștigătoare. Când câștigi, poți accesa funcția Gamble. Ai la dispoziție 5 role și 20 linii fixe de plată, precum și un simbol Scatter. Rata de plată a slotului este de 95.95%.

More Dice & Roll

more dice and roll slot print

Din seria jocurilor clasice Betano EGT, More Dice & Roll este o variantă mai nouă – și prin urmare îmbunătățită – a jocului Dice&Roll. Este un slot cu cu 5 role și 40 de linii fixe de plată, iar simbolurile sunt sub formă de fructe.

Pe lângă simbolurile uzuale, jocul are și un simbol Wild, pe care îl vei recunoaște datorită zarurilor. Sumele pariate se pot schimba la începutul fiecărei rotiri, iar câștigurile declanșează funcția Gamble, de dublaje. More Dice & Roll oferă o rată de plată foarte tentantă, care îl plasează printre preferatele din categoria Betano EGT: 96.12%.

2. Sloturi Betano NetEnt

Dazzle Me

sloturi betano dazzle me online

Este un slot plin de strălucire, care îți va da de fiecare dată un sentiment pozitiv, datorită culorilor vii, a coloanei sonore care însoțește jocul și, bineînțeles, a simbolurilor – pietrele prețioase. Înainte de fiecare rotire poți alege nivelul și valoarea pariului, pentru a-ți controla cât mai eficient bugetul.

Dazzle Me are 5 role, 76 de linii de pariere și multe ocazii de a câștiga rotiri gratuite. Pentru a declanșa rotirile, este necesar să ai 3 sau mai multe simboluri Scatter. Jocul are un RTP foarte bun, de 96.90%, așa că îl poți încerca și tu cu încredere.

Twin Spin

betano slots twin spin online

Un slot dinamic și colorat, așa cum găsești și în sălile de jocuri, Twin Spin îți aduce un ecran de joc cu 5 role, 3 rânduri și – foarte important – 243 de combinații posibile.

Înainte de începe să rotești, asigură-te că ai selectat valoarea pe care dorești să o aibă moneda, precum și nivelul la care vrei să joci.

Simbolul Wild are funcția de a înlocui și restul simbolurilor, pentru a-ți crește șansele de a avea combinații câștigătoare. Ca rată de plată a jocului, Twin Spin te tentează cu o probabilitate mare de câștig – 96.60%.

Practică mereu joc responsabil Betano!

Berry Burst & Berry Burst Max

betano sloturi berry max

Jocurile Berry Burst din oferta Betano slots reprezintă o adevărată sursă de bună dispoziție. Sunt sloturi simple, fără o poveste, însă foarte ușor de urmărit.

Grafica este de calitate superioară, muzica este antrenantă, iar simbolurile, sub formă de fructe și de pietre prețioase, te vor înveseli cu siguranță.

La fel ca alte sloturi NetEnt, poți selecta nivelul înainte de a începe rotirea. Sloturile Berry Burst au 5 role, pe care poți găsi inclusiv simbolurile Wild, Expanding Wilds și Re-spins. RTP-ul jocului este de 96.56%.

Gonzo's Quest

betano slots gonzos quest

Din categoria sloturi Betano care te atrag prin poveste și atmosferă, Gonzo's Quest este o ocazie de a câștiga bani și a te distra de minune în același timp. Jocul te atrage într-o expediție plină de mister, ce te va purta prin junglă, alături de aventurierul Gonzo.

Simbolurile nu apar prin rotire, precum la alte jocuri – odată ce apeși butonul de joc, cele existente vor dispărea în jos, iar cele noi vor apărea de sus, formând un zid de sculpturi antice.

Pe parcursul jocului poți declanșa nu doar câștigurile, ci și multiplicatorii. Rata de plată a acestui slot este de 95.97%.

Citește opinii Betano despre oferta de sloturi a cazinoului!

3. Sloturi Betano Novomatic

Power Stars

jocuri betano power stars

Este un slot cu un aer puternic retro, atât ca imagine, cât și ca sunet. Evident, asta nu înseamnă că nu vorbim de un joc bine realizat – cei de la Novomatic și-au dorit să le ofere jucătorilor impresia de joc video vintage.

Când încerci Power Stars online, te vei simți ca într-o sală de jocuri clasică, în timp ce simbolurile sub formă de fructe îți vor trece prin fața ochilor, alături de șeptari, stele și clopoței.

Stelele reprezintă simbolul Wild. Jocul dispune de 5 role și 10 linii de câștig, iar rata de plată este 95.54%. Power Stars are funcția de Gamble, adică de dublare a câștigurilor.

Ultra Hot Deluxe

betano egt ultra hot

Un alt slot retro din oferta de jocuri Betano, Ultra Hot Deluxe îți va atrage cu siguranță atenția prin aspectul vintage, ce trezește nostalgia oricărui jucător cu experiență.

Este un joc simplu, cu 3 role și 5 linii de câștig. Înainte de fiecare rotire, poți selecta miza din valorile disponibile, în funcție de suma pe care vrei să o pariezi.

Principiul de joc este extrem de simplu: odată ce rotești, trebuie doar să obții, de la stânga la dreapta, simboluri identice într-o combinație câștigătoare. RTP-ul slotului Ultra Hot Deluxe este de 95,17%.

Mega Joker

sloturi betano mega joker

Unul dintre cele mai vesele jocuri Betano, Mega Joker nu se abate de la principiul cunoscut și din alte sloturi Novomatic: se poartă vintage. Simbolurile sunt clasice: fructe, stele, șeptari și, cum altfel, Jokerul care dă numele jocului.

Slotul dispune de 5 role și 9 linii de câștig, pe care combinațiile norocoase se plătesc de la stânga la dreapta. Odată ce ai câștigat în urma rotiri, îți va apărea și funcția Gamble, cu ajutorul căreia îți poți dubla suma, ghicind culoarea cărții afișate. Mega Joker este un slot cu rată de plată 95,05%.

Distrează-te cu promoții loto Betano, promoții zilnice Betano sau Betano promoții sport!

Iată și alte jocuri Betano pe care îți recomandăm să le încerci. Sunt distractive, bine realizate și îți oferă șanse mari de câștig:

  • Jocuri Betano Pragmatic – Ancient Egypt Classic, Queen of Gold, Sweet Bonanza, Wild Spells.
  • Betano Sloturi Play’n GO – Book of Dead, Rise of Merlin, Moon Princess, Wild North.
  • Jocuri Betano Playtech – Triumph Roulette, French Roulette, Blackjack.

Nu uita că aceste jocuri Betano vin de multe ori însoțite de oferte speciale din partea cazinoului. Pentru a profita de ele și a te putea bucura de câștiguri, este necesar să îți faci cont Betano. Nu uita să faci și verificarea contului Betano! De asemenea, dacă nu ai mai jucat până acum sloturi sau nu ai accesat încă site-urile cazinourilor online, este bine să știi că miza pentru multe Betano slots pornește de la 10 bani pe linie de plată, ceea ce înseamnă că îți poți încerca norocul fără mari emoții pe parte de buget.

Download Betano pe mobil și joacă sloturile preferate direct pe telefon!

Betano Slots – Cum Îți Găsești Jocurile Preferate?

Pentru că există sute de Betano sloturi dintre care poți alege, te vei întreba cum găsești cât mai simplu variantele preferate. După ce accesezi pagina Betano, vei observa că în partea de sus ai un meniu scurt, cu tipurile de jocuri disponibile. Sloturile pot fi accesate dând click pe Cazinou sau pe Vegas, care îți vor afișa toate jocurile de tip Betano slots.

Citește și despre jocuri cu dublaje aparate!

Îți reamintim că în oferta de Betano sloturi vei găsi inclusiv sloturile cu care te-ai obișnuit în sălile de jocuri, astfel încât să te poți bucura de ele oriunde te-ai afla.

Dacă vrei să descoperi toată oferta de Betano sloturi, este de ajuns să navighezi în paginile de Cazinou și Vegas și să dai scroll în jos, unde vei observa că jocurile sunt împărțite pe diverse categorii: Jocuri noi, Popular (aici ai acces la cele mai populare Betano slots), Jackpoturi, Daily Drops and Wins (promoții speciale de la Pragmatic), Jocuri din săli, Jocuri de masă, Clasice, Egiptene, Epice, Muzică și Film. Poți alege chiar să accesezi categoria Toate Jocurile și să navighezi prin sutele de variante de Betano slots – cu siguranță vei găsi cel puțin câteva care să îți atragă atenția. Poți alege direct printr-un simplu click sloturi animale Betano!

În cazul în care nu ai răbdare să cauți un joc, ci vrei să mergi direct la slotul preferat, ai posibilitatea de a face ușor selecția pe parte de Betano sloturi: mergi în partea dreapta-sus a ecranului, unde ai o lupă, și caută denumirea jocului. Ți se va afișa direct slotul pe care îl cauți și îl vei putea accesa în varianta gratuită sau în cea reală, cu bani.

Citește și despre sfaturi jocuri sloturi online!

Concluzii

Rotirile se pot utiliza în cadrul Betano slots și te vor ajuta cu siguranță să îți multiplici câștigul. Așa cum observi, lumea Betano sloturi este una plină de culoare, adrenalină, câștiguri și bonusuri. Profită și tu de ofertele speciale puse la dispoziție de Betano pentru sloturile celor mai mari producători de jocuri și pregătește-te să intri în atmosfera unui adevărat cazino, chiar de la tine de acasă.

betano logo nou alb

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cod bonus: 444CROWN

  • 444 de rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Rotirile sunt valabile la slotul Shining Crown
  • Validează-ți contul și primești 344 rotiri gratuite

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
cerințe rulaj excelbet

Cerințe Rulaj Excelbet – Ghid de rulare a bonusurilor

19 ianuarie 2022

Fiecare promoție de bun venit la cazinouri online are anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești, iar la Excelbet Casino, lucrurile nu stau diferit. Află totul despre aceste cerințe rulaj Excelbet din articolul de mai jos pentru a cunoaște cum revendici oferta și cum poți retrage suma câștigată în urma ofertei! Condiții rulaj Excelbet: […]

Citeste mai mult
depunere vlad cazino online

Depuneri și retrageri Vlad Cazino – Metode de plată

16 iulie 2021

Dacă te-ai înregistrat recent la Vlad Cazino, atunci cel mai probabil vei vrea să știi mai multe detalii despre cum poți să faci o depunere sau o retragere. Află din acest articol toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv care sunt metodele de plată Vlad Cazino disponibile și multe altele! Cum faci o depunere Vlad […]

Citeste mai mult
reguli jenga

Reguli Jenga – Totul Despre Cum Se Joacă Jenga

26 august 2022

Dacă ești în căutarea unui ghid care să-ți explice cele mai importante reguli Jenga și cum se joacă acest joc, ai ajuns unde trebuie. Jenga este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate jocuri de societate, perfecte pentru timpul petrecut alături de prieteni. Citește mai departe pe SuperCazino și află cum să câștigi la Jenga […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!