jocuri cu septari
Blog  /   SLOTURI  /   septembrie 20, 2019   /   Cristian Rotaru

Jocuri cu şeptari – când cifra magică îţi poartă noroc

Jocurile la cazino se bazează în primul rând pe noroc, aşa că nu este de mirare că românii, şi nu numai, le asociază deseori cu unele superstiţii. Simbolurile, cifrele, combinaţiile, ba chiar şi unele detalii de la masa de joc – toate pot avea semnificaţii ascunse care, odată descifrate, cred unii că îţi cresc şansele de câştig. Dacă este sau nu aşa, depinde de jucător. Cert este că românii cred în superstiţii, dovada fiind şi faptul că, în lumea cazinourilor, jocurile cu şeptari sunt printre cele mai apreciate.

Află mai jos care sunt superstiţiile asociate acestei cifre considerate de mulţi mistice, cum se leagă ele de jocurile de noroc şi care ar fi opţiunile tale la capitolul jocuri cu şeptari.

1). Cifra 7 – asociată perfecţiunii, dar şi magiei

Ori de câte ori ne aşezăm la masa de joc, virtuală sau nu, tindem spre perfecţiune. Spre acel joc, combinaţie şi reuşită perfectă. Pe de altă parte, nu putem uita nici că acest tip de activitate ţine foarte mult de noroc. Un noroc pe care nu îl putem controla, ci depinde mai mult de divin, de “magic”.

Coincidenţă sau nu, cifra 7 este asociată în multe culturi perfecţiunii, dar şi magiei, a divinităţii, o combinaţie regăsită după cum se pare şi în jocurile de noroc.

2). Cifra 7 – o combinaţie perfectă între divin şi material

Cifra 7 este formată din 3 – cifra raiului, a sufletului şi a divinităţii, dar şi din 4 – o cifră asociată cel mai adesea pământului şi planului material.

Extinzând, poate de aceea aceste jocuri cu şeptari sunt cele mai apreciate, populare şi, spun mulţi, cu şansele cele mai mari de reuşită: pentru că apropie două planuri aparent opuse, dar care, atunci când coexistă, oferă cele mai mari surprize.

Putem spune că prin această semnificaţie a celor două cifre, 3 şi 4, cifra 7 reprezintă cea mai frumoasă definiţie a jocurilor de noroc.

3). Norocul şi cele 7 culori ale curcubeului

Dacă ai intrat vreodată într-un cazino (online sau nu), probabil ai fost cucerit de multitudinea de culori, de entuziasmul jucătorilor şi de bucuria pe care o aduce întotdeauna câştigul. Sentimente şi reacţii pe care le stârneşte deseori şi curcubeul, un simbol al norocului şi al prevestirilor de bun augur care, iată, are şi el 7 culori.

Un motiv în plus să alegi norocoasele jocuri cu şeptari, nu-i aşa?

4). Balanţa, al 7-lea semn zodiacal, aduce învăţăminte preţioase pentru jucători

Coincidenţă sau nu, Balanţa este cel de-al 7-lea semn zodiacal. Dacă ne gândim ce transmite acest semn, vom vedea că, de fapt, toate informaţiile pot constitui un mic “ghid” al jucătorului la cazino.

Balanţa face referire la echilibru, la concentrare, la cumpătare. Odată ce talerul cade prea mult într-o parte sau alta, totul se năruie, intervenind pericolul iminent. Ei bine, cam aşa este şi în cazul jocurilor la cazino, în general.

De fiecare data, la jocurile de noroc ai nevoie de discernământ, de echilibru şi de putere. Totul pentru a nu cădea într-o extremă sau alta, asta dacă vrei ca jocurile de cazino să rămână un mijloc de divertisment şi de a face bani, şi nu să devină, în timp, un viciu.

5). Cifra 7, cu noroc în special pentru Rac şi Peşti

Bineînţeles, fiecare jucător la cazino se bazează pe intuiţie, dar şi pe experienţe personale atunci când alege cifrele sau combinaţiile de cifre pe care vrea să mizeze. Totuşi, dacă eşti superstiţios şi, mai mult, crezi în zodii, află că cifra 7 este un număr norocos în special pentru persoanele născute în zodiile Rac şi Peşti.

6). Cifra 7 – de rău augur în cadrul jocurilor cu zaruri

Am stabilit deja că, în general, 7 este aducător de noroc, dar iată că mai sunt şi excepţii. Aşa se face că, în cadrul jocurilor cu zaruri, aşa numitele “craps games”, aduce ghinion să spui tare cifra 7. Jucătorii îl evită şi, dacă se întâmplă ca cineva de la masă să greşească şi să il spuna cu voce tare, se crede că jocul respectiv este compromis.

7). Datele arată că cifra 7 este considerată cea mai norocoasă

În ciuda excepţiilor, de-a lungul timpului, studiile au demonstrat că jucătorii privesc cifra 7 ca fiind totuşi cea mai norocoasă. În plus, datele arată că multe dintre cele mai mari câștiguri la sloturi au fost obținute din combinaţia de 3 de 7 (777).

Dacă este sau nu aşa,  rămâne de văzut/jucat şi de aflat.

Despre norocoasele jocuri cu şeptari – ce opţiuni ai

sloturi clasice online

Deşi introduse în lumea gamblingului de mult, jocurile cu şeptari sunt încă foarte populare, iar cifra 7 nu şi-a pierdut deloc din popularitate. Observând asta, dezvoltatorii vin periodic cu tot felul de variante îmbunătăţite tocmai pentru a păstra interesul jucătorilor.

Când vorbim despre jocurile cu şeptari, ne referim, de fapt, la două tipuri de jocuri: jocurile de păcănele clasice şi versiunile ceva mai moderne.

Jocurile clasice păstrează încă forma şi modelul celor din cazinourile vechi. Avantajul este că sunt mobile, simple, profitabile şi le poţi juca oricând, oriunde (inclusiv de pe telefonul mobil sau tabletă), fără prea mari bătăi de cap.

Jocurile moderne se bazează pe acelaşi algoritm, însă aduc în plus efecte 3D, efecte sonore spectaculoase şi o grafică nouă. Bineînţeles, şi aici depinde de tipul şi preferinţele jucătorilor pentru că unii ar putea fi deranjaţi de atât de multe detalii pentru un joc altminteri simplu.

Aşadar, dacă faci şi tu parte din categoria celor care vor să încerce aceste jocuri cu şeptari, intră în pagina noastră de jocuri de noroc gratis și joacă Dice & Roll, Dazzling Hot, Sevens High, Extra Stars sau orice alte sloturi care îți fac cu ochiul. Mult noroc!

Citește și articolele despre:

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Înregistrare Stanleybet – Cum deschizi cont Stanleybet

Ca să te poți bucura și tu de o experiență plăcută la Stanleybet, ai nevoie de un cont de jucător, iar astăzi te vom ghida prin procesul de înregistrare Stanleybet a unui cont nou. Stanleybet este unul dintre cei mai vechi operatori de pariuri sportive de la noi din țară, cu prima agenție stradală deschisă […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Verificare Cont Stanleybet – Cum validezi contul?

Știai că există o lege în România care prevede faptul că fiecare jucător ce și-a deschis un cont la un cazinou online trebuie să-și verifice contul în termen de 30 de zile? Astăzi vom vorbi despre acest proces de verificare a identității, numit și KYC, Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi în […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Totul despre Poker Texas Holdem – Ghid de joc

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din întreaga lume, iar versiunea de poker Texas Holdem este prima testată de majoritatea jucătorilor. Am conceput pentru tine un mini-ghid ce te va ajuta să înțelegi mai bine cum se joacă Texas Holdem, care sunt mâinile câștigătoare la acest joc și ce strategii poți […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă