strategii jocuri cu bani ruleta online
Blog  /   ianuarie 8, 2017   /   Cristian

Sisteme de pariere la ruletă online – partea 1

Cazinourile online le pun la dispoziția jucătorilor o diversitate de jocuri cu bani – de la sloturi cunoscute sau jocuri de masă, toate aceste jocuri cu bani sunt extrem de atractive și interesante!

Atunci când avem în vedere jocul de ruletă online nu avem cum să nu ne gândim la aceea că este unul dintre jocuri cu bani extrem de cunoscut, ale căror reguli sunt îndrăgite de toți ce iubesc viața de cazino. Cu toate acestea, jocurile de ruletă online nu îi asigură pe jucători în fața unor câștiguri fabuloase, totul fiind lăsat la voia sorții și a norocului. Însă, ca toate aceste jocuri cu bani este nevoie și de această dată să cunoașteți cât mai bine modul în care funcționează, care sunt strategiile, sistemele de pariere la ruletă online și abia mai apoi vă puteți gândi la un eventual câștig.

Înainte să discutăm pe larg despre sistemele de pariere la ruleta online, să ne amintim că există mai multe tipuri de ruletă. Varianta europeană este cea mai îndrăgită de iubitorii de jocuri cu bani, deoarece aduce câștiguri mai mari. Varianta americană de ruletă online este mai puțin populară, fiind considerată mai grea, deoarece are un număr în plus, respectiv dublul zero (00).

Vă vom prezenta mai jos 2 dintre sistemele de pariere la aceste jocuri cu bani, urmând ca în articolul următor să le prezentăm și pe celelalte:

  1. Sistemul Martingale – acesta este un sistem de pariere extrem de popular, fie că vorbim despre jocuri cu bani sau de pariuri sportive. Sistemul Martingale are în vedere parierea de cotă 2.00 fie pe culoare, fie pe opțiunea par/impar. Atunci când pierzi pariul respectiv, nu trebuie să renunți, ci vei continua pariind din nou, cu o singură diferență – vei dubla miza. Vei face tot așa până ce vei reuși să ajungi la câștigul pe care ți-l dorești.

Cu toate că printr-o pariere câștigătoare, vei putea recupera toată investiția inițială, este nevoie ca jucătorii să aibă disponibile sume mari de bani, pe care să le „arunce” în joc.

 

  1. Sistemul șirului lui Fibonacci – este destul de asemănător cu celălalt sistem de pariere la ruletă online enunțat mai sus. Ca atare, va trebui să se mărească miza la fiecare pariu pierdut, fiind indicat a se paria pe cote de 3. Acest sistem prezintă avantajul că jucătorul de ruletă online nu are nevoie de o sumă tot la fel de mare de bani de care să dispună pentru a putea juca. Un dezavantaj al acestui sistem de pariere la ruletă online este acela că printr-o cotă de 3 există mai multe „șanse” de a avea mai multe pariuri pierdute, comparativ cu sistemul lui Martingale, acolo unde se paria pe cote de 2.

Acestea sunt două dintre cele mai populare sisteme de pariere la ruletă. Dacă ești începător îți recomandăm articolele noastre din categoria Învață  unde prezentăm pe larg descrierea jocului de ruletă precum și principalele reguli de joc. Tot aici poți găsi informații referitoare la mai multe tipuri de jocuri cu bani.

Nu uita că prin Super Cazino ai acces la un bonus de înregistrare în cazinourile partenere mult mai mare decât dacă te-ai loga direct din cazino. Astfel vei putea să joci cu o sumă de bani mai mare și să experimentezi aceste strategii de ruletă. Mult noroc!

Alte Articole

admiral pariuri sportive banner

Admiral Pariuri Sportive – Ghid Complet

Această agenție online de pariuri merită o recenzie completă din partea SuperCazino așa că în rândurile ce urmează îți vom vorbi în detalii amănunțite despre ce tipuri de bonusuri poți primi atunci când te înregistrezi pentru prima dată la Admiral pariuri sportive, cât de mari sunt acestea, ce cuprinde oferta de sporturi disponibilă pentru pariuri […]

Citeste mai mult
agentii baumbet poza reprezentativa

Agenții Baumbet – Un ghid complet al acestora

Baumbet a fost printre primele companii de jocuri de noroc din țară. Încă din 1993, anul debutului, firma a venit cu propriile idei în crearea de sloturi, cu concepte originale. Ca multe alte afaceri în România post-decembristă, Baumbet a pornit cu pași mici, întâi fiind ambiția unei familii de a aduce mult-iubitele jocuri de noroc […]

Citeste mai mult
pariuri superbet poza reprezentativa

Pariuri Superbet – Ghid Complet

De asemenea, detaliem tipurile de sporturi principale (o parte din ele) pe care îți poți rotunji frumos veniturile. Mergem de data aceasta cu fotbal, tenis, baschet, esports, volei și sporturi virtuale. Te informăm în legătură cu aspecte importante pe care le poți descoperi în agențiile stradale de la casa de pariuri Superbet, îți detaliem puțin […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă