Joc Pacanele – universul jocurilor clasice

Joc Pacanele – universul jocurilor clasice

Jocurile de pacanele clasice au un farmec aparte. Jocurile cu fructe și șeptari cuceresc pe oricine, iar pe Joc Pacanele găsești o gamă foarte variată. Află în cele ce urmează care sunt jocurile cele mai captivante pe care le găsești pe site-ul partenerilor noștri!

Joc Pacanele are o adevărată colecție de jocuri clasice. La ei găsești la un click distanță toate jocurile pe care le jucai cu plăcere în sălile de joc. Joc Pacanele îți pune la dispoziție zeci de jocuri gratis, la fel ca la casino. Gândește-te la preferatele tale și le vei găsi cu siguranță și pe site-ul lor!

Book of Ra

Book of Ra este un joc de pacanele care a făcut istorie și continuă să fie la mare căutare printre jucători. Jocul este renumit pentru povestea sa interesantă și runda bonus care aduce câștiguri de top. Elementul de bază în acest joc este speciala. Book of Ra are și o variantă Deluxe, care aduce mai multe linii de plată și o grafică îmbunătățită. Pe Joc Pacanele găsești atât Book of Ra, cât și Book of Ra Deluxe.

Sizzling Hot

Seria Sizzling Hot este una dintre cele mai îndrăgite pentru jocuri de pacanele cu fructe. Sizzling Hot și Sizzling Hot Deluxe sunt jocuri în care găsim tot felul de fructe care pot aduce câștiguri considerabile. Jocurile Sizzling se remarcă prin faptul că sunt foarte simple și în același timp distractive!

Lucky Lady Charm

Lucky Lady Charm este un joc cu o poveste captivantă. O femeie misterioasă folosește simboluri norocoase pentru a atrage câștiguri de partea nostră. Trifoii, potcoavele și globurile magice aduc astfel premii foarte mari. Runda bonus din Lucky Lady Charm aduce adesea câștiguri de sute de lei.

Dolphin Pearl

Dolphin Pearl este un joc asemănător ca structură cu Lucky Lady Charm, care aduce însă o poveste diferită. Jocul ne poartă în lumea acvatică, printre simboluri caracteristice (delfini, pești, perle etc.) Întâlnim și aici o rundă bonus foarte profitabilă, care a făcut mulți jucători fericiți.

Columbus

Columbus este un joc de pacanele inspirat de exploratorul Cristofor Columb. În acest joc trebuie să pornim în explorarea câștigurilor. Simbolurile includ vapoare, instrumente de navigat, hărți și chiar pe Columb. Jocul are o atmosferă foarte atractivă, iar runda bonus aduce cu siguranță motive de bucurie.

Toate jocurile de mai sus pot fi jucate gratuit pe Joc Pacanele. De asemenea, tot acolo găsești și un bonus super atractiv fără depunere, cu ajutorul căruia poți juca gratuit și câștiga bani reali. Este vorba de un bonus fără depunere de 200 RON oferit de cazinoul Admiral. Admiral este un cazinou apărut recent pe piață, care își începe activitatea cu o ofertă de nerefuzat. Cei 200 RON fără depunere sunt valabili pentru jucătorii noi care își deschid un cont și îl validează (trimit câte o poză cu buletinul și o factură de utilități).

Profită și tu de 200 RON gratis la Admiral pentru a juca în exclusivitate Book of Ra, Sizzling și toate clasicele! Joc Pacanele și Supercazino îți aduc cele mai bune oferte de joc.